Köszi, de nem tudom, hogy tudnánk megoldani az átadást, meg szeretném rápróbálni a kocsira, hogy tényleg jó legyen.
zit
2004.04.01 09:15

2004.04.01 09:48
Egyszerűen ha éjfélkor kerülök ágyba nem tudok hamarabb felkelni.
és Benedeknek
, és persze Kati Leventéjének és Zsófi Botondjának is, de szerintem ők már nem is olvassák ezt a topicot
Egyébként ezt minden szögben lehet állítani, még a babó elé is le lehet húzni. Szerintem ezzel helyettesítették a kar átfordíthatóságát. De gondolom a gyerek elé csak akkor fogom húzni ha már alszik, mert bizti reklamálna
Bár a tűző nap ellen neki is megváltás lesz.
Az ujjnézegetős kép a legjobb!
Látod milyen szerencsések vagytok? Semmi nyűgi, csak szép csendben kibújik a kis fog
Remélem nálunk is így lesz, csak akkor az én manócskám mitől nyűgös már egy hete lassan?! Mert most tényleg erre fogtam, máskor még sosem. Igaz nem is volt ilyen nyűgös még
, ugyanis sajnos a babakocsink akármilyen szuper is, sajna ilyen funkció nincs rajta
Már az agyamra megy ez az állandó kupac, sosem fogy el.
és nekem tetszik hogy kinyújtja a nyelvét olyan édesek így
Mi már ezen túlvagyunk, egy hétig csak Bence nyelvét láttam, most valahogy leszokott róla. Pedig a sikítozásnál jobb volt
El sem hiszem hogy Bence már 7 hónapos!!!
És a Svábhegyre én sem mennék...
2004.04.01 10:33

2004.04.01 13:09

Párodnak mondjad, h néha meg kell újulni (nekünk is ezért ez a 3. kocsi + mert én babakocsimániás vagyok asszem
) 2004.04.01 14:38
Leginkább akárhová
Egy két funkciós hauck denver6. Ez tökéletes volt addig, amíg csak feküdtek, de ezzel bkv-zni Baluval még halál volt, mert nem tudtam megemelni. Azóta jobb a kondim, Zsomával már simán emelgettem
Aztán vettük egy ABC Design pilot sport kocsit. Nagyon szerettem, de Balu kinőtte hosszában. A feje hozzáért a kupolatetőhöz, és állandóan beizzadt, így vettünk egy Chicco Ponee XS-t. Ezt nagyon szeretem
5,5kg, dönthető a támlája (nem vízszintesig), van hozzá fejszűkítő, lábzsák, esővédő. Ezzel enyém a világ
2004.04.01 16:54

Egy Hauck ikerkocsi, ha két gyerekkel megyünk, egy Graco Mirage (ez a Bencéé), egy Bé-bé-go sportkocsi (falusi szaladgálós (másra nem jó)), egy Peg-perego Aria (tömegközlekedni, vonatozni (4,2 kg) ez hivatalosan az Annáé), és egy régi mélykocsi, amit egyszer sem használtunk. 

vagy
? 2004.04.01 17:09
Kis muzsikus nagyon drága, de a kukuccsolós kép is nagyon szép, csak az olyan komoly
hát hiába, ezt a cipelősdit nem nekem találták ki, pedig annyira klassz kngurukat láttam itt a neten
ja, és tetszik a tapéta a hálótokban
Zsomával már minden rendben?! nagyon kis vidám a képen!
biztos kisördögök, de annyira szépek!

2004.04.01 17:42
Fanni neccesen fér bele, felöltözve egyáltalán nem...a hátam-derekam ígyis tropa...szal megérte megvenni 8000-ért

2004.04.01 17:49
,nem is tudtam hogy ujabban regisztraltatni kell magam hogy ide irni tudjak.
2004.04.01 17:54
mi újság veletek, mesélj és képeket is kérünk, mert már meg sem ismerünk titeket!
Még jó hogy mi is megvettük. Ja, és a mienk 13ezer volt
, ezt tuti eladom mert nem is használtuk. Nagyon megérte...
És a szemük nagyon hasonlít
2004.04.01 17:59
De szép méretekkel rendelkeztek
Ezek szerint a hozzátápitól is ilyen szépen lehet gyarapodni? Akkor azoknak is van még reményük a hízásra akik ettől várták a súlygyarapodást! (Ann, Zsizsa)
2004.04.01 18:49

2004.04.01 20:12
2004.04.01 20:21
.Kissé el vagyok havazva, így nincs időm írni most .
.
.
.
.
.
:
2004.04.01 21:35
2004.04.01 22:48
,igen a szopival is meg folyamatosan vannak gondok ugy mint a hozzatapival is.Van olyan het amikor borzasztoan szeret szopizni es azon alszik el es vannak hetek amikor 2-3perc es vegez vele.Majd sirni kezd ha meg probalom vissza rakni.SZoval kozel sincs minden rendben foleg en lettem depresszios mivel 5 hetes kora ota ezt jatszuk.Na aztan kezdodott a hozzatapi eloszor nyitogatta is a szajat de a fogzas alatt nem kellett neki semmit es 3hetig szuneteltettuk mire a doki azt mondta mostmar elmult 6honapos tessek neki mast is adni cicin kivul,de nem ertette meg hogy meg sem lehet tomni .AZt mondta csak eroltessem.
persze nem ment a dolog.Majd szerintem a meleg vizes ruha megtette a hatasat es a jobb cicim is fejtem kozben es nagy nehezen a kemeny csomo megszunt.A ferjem meg majdnem ossze hanyta magat szegeny a tejtol.
Majd a ferjem megkerem hogy segitsen.
2004.04.01 23:27
Légyszi!
A két nap bentléthez küldöm a türelmi energiákat.

2004.04.02 00:39
(én titokban mindig ezzel fenyegetem a párom, ha egyszer hazajutok,vissza sem jövök
)
)
Ja, és én nem értek a glutén tartalomhoz, de itt bizony a rizspép az elsö babakaja (zabpehely és társai követik), gondolom csak nem lehet olyan nagy hiba benne... 
Tök mázlim volt, pont ideült mellém, és olvasta,ahogy irtátok
(nekem meg röhögött a belem...) aztán a boltban odament az egyik szupi darabhoz amit már múltkor kinéztünk, HM, lehet ezt megvesszük majd...JUHÉJJJ!!

Úgy néztünk ki,mint aki kiskereskedésnek vásárlol be.A végén fizettünk kb annyit, mint ha vettem volna 2 farmert magamnak...Azt beszéltük, hogy ilyen áron vásárolni,már csak egy fokkal különbözik a lopásnál...Szóval most megyek mosni, de ezt a fajta mosást élvezem, amikor új kis cuccokat veszünk
) Marci kutyánk biztos élvezni fogja, mi meg majd elviseljük valahogy.

2004.04.02 06:32
Viszont 22.30 után csak 3.50-kor és 6.45-kor ébredt, hurrá! Szóval mégsem vagyok annyira fáradt.
Kösz az infot a rizsről.
Nem is írtam, hogy mi most egy hónap alatt kemény 14 dekát híztunk, szóval űbereltük a negatív rekordotokat.
vagy
Most 6740g Gabi, és a mi méréseink szerint 67-68cm. A rucikért irigy-irigy, én is úgy imádok vásárolni.
21 db nem semmi!
A torta receptjét majd leírom, egyébként a felét benyomtuk egyszerre ketten.
2004.04.02 07:20

2004.04.02 08:13
2004.04.02 08:25
, ki is próbáltuk a babkocsit és úgy befér, hogy mást is tudunk mellé pakolni 

úgyhogy most nagy az öröm, csak az a ciki, hogy most mindig mind a ketten akarunk vezetni
!

!!! 2004.04.02 09:05
2004.04.02 10:36
Szerinted megmondjam a védőnőnek?
Nálunk is ment ma körtelefon a fog miatt.
"Esőerdő" irtás.
Beni tündérien alszik, és ez a kajás kép! Nagyon tetszik.
2004.04.02 12:02
2004.04.02 12:08
2004.04.02 14:54
Lejártam a lábamat. De annyira jó az idő, kár lett volna kihagyni...
Ti búvárkodtok is? Érdeklődő Beni
Hát lesz mit elpakolnunk a szekrényekből, ha már Zsolti is így bekukkant mindenhová.
A feketeerdő-torta nagyon-nagyon fininek tűnik, és én is kíváncsi volnék a receptre! 

Azért hétvégén elmegyünk Apával nézelődni, meg járókát venni.
Remélem nem is fog. Igen, szopizunk még, a hozzátápi szépen alakul, de még bőven a tejci a fő táplálék

Csak néha "eldobja" magát, hátraborul. Még szerencse, hogy itt a jó vastag szőnyeg... De azért figyelem ezerrel, hogy mit csinál, de hát nem állhatok mindig a háta mögött

2004.04.02 15:42
na mindegy. 

2004.04.02 16:49
Azért ijesztő, hogy mennyi mindent el kell majd pakolni.
Mi is sétáltunk egy nagyot.
Üléshez gratula!
Gabi is pont itt tart, csak éppen előre nem halad egy centit sem, hanem csak hátra, így egyre messzebb kerül az áhított tárgytól, amitől totál kiakad, és üvölteni kezd.
). Tehát: 8 tojás, 8 evőkanál cukor, 7 evőkanál liszt, 1 púpozott evőkanál kakaópor. A tojássárgát a cukorral fehérre keverjük, hozzá a liszt és a kakaópor, hozzá a habbá vert tojásfehérje. Kikent, alul kilisztezett tepsiben, előmelegített sütőben 5 percig magas lángon, és kb. 20 percig közepes lángon sütjük (tűpróba).
) úgy, hogy a tejszínesből maradjon a torta oldalára és a tetejére. Töltés és maradék krém felkenése után hűtőben 3-4 órát hűtjük a tortát, majd az oldalára csokiforgácsot teszünk (krumplihámozóval nagyon könnyű készíteni), a tetejét a felvert tejszínhabbal (ez nálunk kimaradt, mert én lemondtam), és a meggyszemekkel díszítjük. A tetején lévő tejszínhabba is jó, ha keverünk egy csapott kiskanál zselatint a fentebb említett módon. Minél tovább áll, annál jobban összeérik (persze pár hét múlva kicsit már szaglik, de addig remélhetőleg nem bírtok várni
). 2004.04.02 17:29
Gratu Zsoltinak az üléshez! Ügyes!
Jó, hogy beírtad ide!
Kezdem megint nőnek érezni magam, nem "csak" anyának!
És két kép az új kendőjében:
2004.04.02 20:59

Holnap majd beszámolok, meg teszek fel pár képet is
2004.04.02 21:43
ügyesek ezek a pasik
Gratula Gabóca fogacskájához, nagyon tetszik a csaj ezen a fürdős képen. Minden képen szép baba, de a pancsolós képek különösen jók róla
!!!
) Babanetes levél?
olyan lehet mint egy kis krumplis zsák
)
)Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint