Sziasztok!
Hát, amikor reggel azt írtam, hogy írjatok jóóó sokat, nem ilyenkre gondoltam.
Én is hozzászólnék a vitához:
Zsu!
Én sok mident megértek, de nem voltál őszinte, ami nálam is egyenlő azzal, hogy hazudtál. Amikor elapadt a tejed, már előtte adtál tápit és furcsa mód senki se szúrt le miatta, sőt, inkább sajnáltak. Aztán volt az a verzió, hogy nem volt otthon tápi és almát adtál Katának és furcsa mód senki se támadt neked!!! Ezek után kérdem én, ki az, aki téged bántott volna, ha elmondod, hogy nem szoptatsz és már hozzátápizol??????????
Nicikát én voltam egyedül, aki letorkolta 1x, de azt is azért, mert előtte 2 nappal Coryval kitárgyalták az egész hozzátápi dolgot és úgy éreztem felesléegesen, ha ugyan ott folytatja. Ez az én hibám és már bánom, mert nem lett volna hozzá jogom!!!
Minek kérsz bárkitől tanácsot, ha utána meg sérelezed, ha kapsz? Nem hiszem,hogy Cory valaha NEKED adott volna úgy tanácsot, hogy te azt nem kérted. Olyan már volt, hogy hülyeséget írtál (lsd alma nem gyümölcs) és azért szólt. Szimplán gyorsabb volt nálam. Én ugyan úgy megtettem volna.
Te már többször kifejtetted, hogy szerinted a hozzátápi nem gáz, mert se neked, se a fiadnak nem lett tőle baja. Ez a te dolgod. Én full allergiás vagyok és igen nagy a valószínűsége, hogy a korai kajáktól. Hannáért nagyon sok mindent nem eszem, hogy hátha ő megússza. Ezért még nem küldök el senkit a susnyésba, mert nem ért velem egyet.
Én pl nem adnék soha vizet Hannának, vagy nem drukkolok azért, hogy mielőbb átaludja az éjszakát. Van, aki ezt teszi, de ez is az ő dolga. Nem a mi jogunk eldönteni, hogy ki, mikor és mit csinál jól vagy rosszul.
Ha zavar, hogy itt szopiról van szó, tudom sajnálni. Pusztán attól, hogy itt csak pár eberkének kell hozzápótolni, vagy teljesen tápozni, logikus, hogy a többség dolga tűnik ki. Szerintem annó, amikor BMO jött, senki nem tolta le, hogy béna, mert tápizni kell neki. Sőt, ki se utáltuk, hanem még arra bíztattuk, hogy maradjon és meséljen, mert érdekel, hogy mi van velük. Ő úgy döntött, inkább nyit egy másik topikot. Én szoktam olvasni és tökre örülök neki, hogy ilyen jól megvannak és tudnak egymásnak tippeket adni, ahogy azt mi is tesszük a szopival.
És képzeld, nekem se válaszolnak mindig. És ez régebben is így volt. Van akivel megértem magam, van akivel kölcsönösen elkerüljük egymást, de attól még nem fújunk egymásra. Próbálunk normálisan viselkedni. Eddig ment.
Nem csavarom tovább...
És ezzel én ki is fújtam mára. Kiírtam az egész hétvégi termést magamból.
Majd még jövök!
Sziasztok!