Davallia,
Gyonyoru a lanyod, jaj de edi. Biztosan szeretni fogja, en is jarok fiammal mar voltunk haromszor es nagyon tetszik neki!
Dori,
Gyogyulj meg gyorsan.
Ne aggodj, ha ehes lesz a lanyod, meg fogja enni a tejcsit. BIZTOSAN!!!!
Angelani,
Aranyos vagy, hogy irtal. Gyogyulj meg te is hamar.
Rajtam is nemreg ment keresztul ez a franya virus, az egyeduli jo dolog az a harom kilos sulyveszteseg volt

.
Viccen kivul, tudom milyen szar. Pihenj amennyit csak tudsz, mert vissza lehet esni hamar. En most pillanatnyilag elegge meg vagyok fazva, de mar jobb.
Erhard nagyon edes es el voltam ajulva, hogy milyen ugyes.
Kis talpraesett, az meg igaz, hogy sok mindent megereznek. Sokkal okosabbak ok, mint gondolnank.
Havtunde,
Koszi, en is rad!
Egyebkent elozo hozzaszolasodhoz, anyos temanal, jot nevettem, nekem kepzelheted ket fiam van!!!!
Vagyis ket meny, csak talalok egyet akivel joban leszek.
Ehhez talan csak annyit, hogy en nagyon birom az enyem. Ahhoz kepest, hogy magyar vagyok, kikerultem ide, hozzamentem a fiahoz, stb, mindig kitart karokkal fogadott. Ezt nem tudom elfelejteni neki. Az elejen nem igazan beszeltem meg franciaul(parommal is angolul csak), de olyan aranyosan magyarazott allandoan, ertem-e?? elvitt mindenhova, segitett es ez a mai napig igy van. Van persze amikor az agyamon jon ki, mert allandoan "rajtam" van, de tenyleg azt hiszem ezek utan amiket olvasok, csak orulhetek neki.
Ja, Megann,
Csak egy pelda, bar tudod ezen en csak nevettem,
ket hete vasarnap anyosom vigyazott Balazsra (hasznalati utmutatoval) mert programot csinaltunk ferjemmel. Egesz napra szolt a program en meg ugye ratelefonaltam olyan delutan harom korul, hogy mi a helyzet, hat ebedet nem adott a kicsinek(bebikaja-pure), csak egy cumisuveg tejet, mert orditott nagyon. Ezenkivul meg hazajohetnenk hamarabb, mert elmenni szivesen setalni o is aposommal

Hat erre mit lehet mondani?? De nem akadtam ki, mar az elso fiamnal elkonyveltem, hogy annak ellennere, hogy felnevelt kettot, nincs tobb idegzete kisgyerekekhez. Hiaba imadja oket, ez van.
Persze Matthieut az elso fiamat, aki most het eves, elviszi mindenhova, tavaly egyutt nyaraltak es nagyon jol ereztek magukat.
Ez jutott eszembe a te anyosodrol a kajaltatassal kapcsolatban.
Hat igen, enyem is munkaorult!Harom cege van ehhez meg hozzajon, hogy en meg kinyitottam egy sajat boltot.Igy nalunk letkerdes, hogy segitsen. Meg nem is hagyom neki, hogy ne tegye, de szivesen is teszi.
Persze az elso babat nagyon ram akarta passzolni, es majdnem sikerult is, mert nekem is hatarozott elkepzeleseim voltak a nevelessel kapcsolatosan es semmi nem volt jo amit csinalt. Itt magamra ismerek, amikor olvasom a "duhkitoresedet".
De csak azt ertem el es szerintem te is azt fogod hosszutavon, hogy nem is lesz hozza kedve, mert "UGYIS SZARUL CSINALOM"
Erot kell venni magunkon es bizony az ilyen tipusu ferfiaknal hagyni kell, hogy ok boldoguljanak. Es sokszor kell ismetelnunk, hogy igenis jol csinaljak!
Nekem megerte, mert a nagyfiammal eszmeletlen kapcsolatuk van, a kicsimet meg sokkal jobban dajkalja mint az elsot.
Szoval nekunk a nehezebbje jutott, en is sokszor kerdezem magamtol, hogy massal jobb lenne-e?, de mindig csak oda jutok ki, hogy nem hagynam el semmi penzert!
Na ezt jol megaszontam!
Lenahoz, hat csodas kis noszemely lesz!!
Aniko