Marek, te djááága, ne legyél már ennyire elkenődve. Persze, megértelek, pasik néha rettenetesen bele tudnak gányolni az ember lelkivilágába, ilyenkor, babavárás közben még szrabb az ügy, érzékenyebbek is vagyunk, no meg rettenetesen kiszolgáltatottak. És igen, abban is megértelek, hogy éjszaka kódorogtál (én ugyanilyen vagyok, ha belémgázolnak, akkor aztán megyek, mint a meszes). Sovány vígasz, tudom, de azért mi itt vagyunk, erősítünk, csak szójjjá, ha kell
Amúgy a babakocsi jól néz ki, használt kiságyról meg annyit, hogy Petykónak se vettünk újat és abszolút jól megfelelt a célnak az, amit kölcsönbe kaptunk, régi, hagyományos kiságy.
Jah, az jó szar érzés, mikor valaki lóvés háttérrel dumál az embernek, soha nem felejtem el, mikor anno, 10 évvel ezelőtt csóróságom tetőfokán a barátnőm abszolút megvető módon vágta oda nekem, hogy "nem hiszem el, hogy nincs 6 ezer forintod egy normális napszemüvegre".... abban az időben 6 ezer elég soknak számított, én pedig iszonyat lóvétlan voltam... Amúgy mókás, mert most már ő is tudja, mi az, csórónak lenni (jó pár éve elvált, két gyerekkel, szegényke, már ő is szégyenkezik, ha előjönnek ezek a régi hüleségei). Jaja... mindig is úgy tartottam, hogy senki ne ítélkezzen a másik felett, mert elég mókás a sors, ha valaki felett ítéletet mondasz, tutira, hogy te is belekerülsz abba az élethelyzetbe, amiben a másikat nem értetted meg, aztán nézhetsz nagyokat, hogy hoppá.....
Nah.... nem filozófálunk, lényeg, hogy fel a fejjel, süt a nap, Bálint ficereg, egyél egy jó nagy adag fagyit