A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

KatiKép Köszönjük az együttérzést, aranyos vagy!
Remélem a kulcsos ember időben odaért hozzátok, s nem "cseszte el" az egész napodat.

MegannKép!
Örülök, hogy jól esett, amit írtam. Tudod, L'oreal, mert megérdemledKépKépKép

AnnamamiKép!
Nagyon édes vagy, igazán jól esik. Köszönjük a puszikat Mazsikádnak is, már érzem is Rékán, hogy hatottKépKép!! Olyan klassz, amit írtál, hogy esténként megköszönöd Marcinak, hogy Téged/Titeket választottKép Lehet, hogy azért tetszik, mert én/mi is mindig meg szoktuk köszönni Rékának, hogy mi lehetünk a szülei. Nagyon jó érzés!!!

BarbiKép! Neked is köszi a gyógypuszikad, ari vagyKép! Tök jó, hogy visszajött Leon étvágyaKép, remélem meg is maradKépKép.

Mea!
Tegnap kimaradt, hogy sztem is nagyon édes Livike az új "sérójával". Olyan vagány KiscsajsziKépKépKép

Dóri!
Sztem sem (mint ahogy Benianyu is írta) akarja Viki elválasztani magát. Elhiszem, hogy aggódsz az étvágytalansága miatt, de úgy gondolom, hogy ez csak ideiglenes. Drukkolok, hogy mihamarabb visszajöjjön az "ehetnéke".

Benianyu!
Nagyon szuperek a képek, nálam a Benitigris és Anyatigris a favoritKépKépKép De az állatos fotók is nagyon jók!

Bab!
Művelődő Tofid nagyon édesKépKépKép!

Andi!
Én sem hiszem, hogy Natikád csúnyán is tud nézni, azokkal a gyönyörű szemeivelKépKép. Drukkolok, hogy ne lázasodjon be!

Kuha, Prüntyi!
Nagyon édesek a GyerkőcökKép A szép szemű Tüncsike és az új sapis Gergő isKépKépKép!
Kuha! Csakhogy végre vidámabb a hangulatodKép

Jó éjszakát Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok Kép!
Csak gyorsan beköszönök. Ha csak lehetett, kinnt voltunk, mert éjjájúgy élvezem én a kertet...de Lilit se lehet beparancsolni. Ráadásul ma nagy munkálatok voltak nálunk, mert a szembetelken építkeznek és megkértük, hogy a kitermelt földdel töltsék fel a telkünk hátsó fertályát (erősen lejt), úgyhogy délelőtt egy markológép lejtett nálunk fel, s alá. Tényleg jó Nk, szeretünk itt lakni. Anyósomék hobbitelke volt ez, ha nem lett volna, nem tudtunk volna építkezni, és így nem is válogathattunk, hogy hova.

Cinka Kép!
Hát ez borzasztó volt, amit leírtál!!!! KépKépKépKép
Gyorsan gyógyuljon meg Réka!!!! Krupp-roham esetére adtak kúpot, vagy ilyen pici babának még nem lehet? Jajj ez tényleg szörnyű lehetett!

Megann Kép!
Én E-betűvel próbáltam írni az emiledre, de visszaköpte. Az enyém: vizvariemese@level.datanet.hu . Légyszíves írd meg nekem, mi volt a hólyaghurut ellenszere! Most tudatlanus én is antibioszt kaptam, de nem szeretnék hosszútávon ezen élni.
Köszönöm!

A szigeti és állatkerti séták szupik lehettek! Ha még jobb lesz az idő, mi is betársulunk. (Nekem bizti, hogy helyben szoptatni is kell majd, mert ahhoz túl messziről jövünk, hogy egy menetben kibírja).

Babás képek csodásak, Livi-séró csinibini!

Ayse

ayse

Benianyu, Kép
köszi!
Jók az állatkertes képek!

Bab, Kép
Zitaalvás Kép

Megann, Kép
nem tudom, Te hogy vagy vele, de én úgy látom, eléggé nagy különbség, hogy nekünk nem lógó van a lábunk között.
Ezért kérdeztem a bébiszittert. Mert ők azért értenek hozzá, és ált. azt csinálják a gyerekkel, amit mondunk nekik. És akkor nem is kell idegbajt kapni.

beteg a baba téma: Sztem az is fontos, hogy otthon milyen a légkör, szülők között minden okés-e. Mert ahol mindenki meg van elégedve magával és az életével, ott nem beteg a gyerek sem.

Prüntyi, Kuha, Kép
jók a képek!

Annamami, Kép
holnap írok bővebben erről a betegséges dologról, jó?
Vendég

BodzaaaaaaaaaaaaKépKépKépKépKép

Babybanz!!!!!Kép
Ezer éve keresem!!!!!!Kép
Nagyon köszi,már ment is a rendelés.Kép

Na jóéjt!
annamami

Havtunde!

Hihihihih!Hát ami igaz az igazKépKépKépKépKépKép
Még szerencse!!!!!
(Sajnos továbbra sem szimpatizálok a bébiszittyó megoldássalKépKépKép)

A beteg baba témában én mást vallok ezen a téren mint Te.
Sosem hittem az ilyen "nem kézzelfogható" magyarázatokban.... de hát én már csak ilyen földhözragadt vagyok....KépKépKép

Lsd nálunk is nagy nagy családi gondok voltak/vannak én is sokszor érzem magam csalódottnak, fáradtanak, elégedetlennek, dühösnek,(ami régen(gyerkőc előtt) nemigen volt rám jellemző) Léna mégsem beteg/beteges...
SzerencséreKépKépKépKép

Na eldugultam, megyek vízszintesbe....., mert holanap is nap lesz!

megann

Kép

Kép
megann

Ayse Kép

De jó téged is látni.Kép
Hiányoztál már!!!Kép
Majd szóljál ha úgy találod,hogy kellőképpen kitavaszodott már a legeltetéshez,OK?Kép
Én is megszoptattam a szigeten Marcit a múltkor és ma Majola és Sis is(mármint a saját csemetéiket KépKépKépKép )
No para!Kép

Hólyaghurut:
Nekem még soha életemben nem volt,de állítólag szörnyű érzés.
Anyósomnak még szegénynek most is van néh,pedig már elég idős.
Ilyenkor apósom(szülész-nőgyógyász)felír neki receptre egy MONURAL nevű port,amitől hipp-hopp elmúlik.
De tényleg.Kép
Csak szegény sajna hajlamos rá.
de állítólag tök jó kis szer.

Tünde Kép
OK,kíváncsian várom.
annamami

Sziasztok!

Mi is egész nap kint voltunk, csak este kapcs.be gép. Nagyjából visszaolvastam, de a szemem is kiesik, nem fogok sokat írni.

Kérdeztétek, mi ez a fizetős óvoda/iskola: Igen, Waldorf, erről már korábban volt szó, nagyon szerettem volna, ha Waldorfba járhatnak a gyerekeim, de úgy látszik, nem vagyok elég elhivatott, mert minden áron azért nem. Márcsak azért sem, mert egyáltalán nincs garancia arra, hogy tényleg jó lesz, hiszen ez is pedagógusfüggő. Este beszéltünk apával, és egyértelműen kimondtuk, hogy akkor keresünk mást.Mindenképpen valami alapítványi- vagy magánovit, de gőzünk sincs, milyet. A magánovik még drágábbak... Anyukám még futott egy kört, hogy próbálkozzunk, érdeklődjünk, bizots találunk olyat, ahol nincsenek ekkora anyagi gondok, és nem ilyen magas a díj. Nézelődtem az előbb, hát nem sok ovi van, egy helyen írták, hogy 4 Ezer! a havi díj / teljesen rossz helyen van nekünk/, amúgy nem írják. És irigykedtem, mert Nagykovácsiban is van Waldorf ovi Kép És tényleg nagyon szép hely, én is megnéztemKép
A magánovikat is fel kell hívni, mert csak így nem írják le, mennyi a díjuk. Mindegy, most csak itt agonizálok magamban, ne is figyeljetekKép De ha tudtok jó ovit, bátran szóljatokKép

Bébicsősz: nem tudom megtenni, hogy ne legyen, sok esetben azzal ártanék a gyerekeimnek, ha magammal vinném őket, nem pedig a bébicsősszel. Épp ma beszéltem egy anyukával, aki pszichológushoz fog járni mostantól, és viszi magával a beszélgetésekre a kislányát is, mert nem tudja hova tenni. Biztos jót tesz majd a gyereknek...
És sajna sehol a rokonok, akikre rábíznám/rábízhatnám őket. Mivel én is dolgoztam bébiszitterként, nem találom ezt olyan bűnnek, jó munkalehetőség nekik, nekem meg sokszor óriási segítség, nem tudom elképzelni enélkül.

Na megyek aludni, mert leájulok a székről.
Jó hétvégét mindenkinek!!!

J.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Jó reggelt! Kép Kép

Ma én vagyok az első! Dani 5:20-kor felébredt, visítozott jókedvében, mosolygott mikor bementem hozzá. Édes volt, csak kicsit korainak találtam az ébresztőt. Egy órával később Beni is felébredt, odavittem Danit az ágyába. Olyan édesek voltak. Dani elkezdte rágni az ágy szélét, Beni először meglepődött, aztán megkóstolta ő is. Kép
Kicsit kivágtam a képeket, azért nem egyforma méretűek.
KépKépKépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Bodza,
Köszi Kép
Saci nagyon édes a vízben. Tetszik, ahogy bátran kacag, mikor öntik rá a vizet. Olyan aranyos baba! Kép
A bébi-napszemüveg nagyon király, én még nem is láttam ilyet. Azt hiszem, Dani is fog kapni. Kép

Cinka,
Köszi Kép

Jucc,
Megy a drukk, hogy jó ovit találjatok Balázsnak! Kép A legfontosabb az óvónéni! Minden más körülmény kevésbé lényeges, persze fontos a tisztaság és hogy ne legyen túl sok gyerek, szép legyen az udvar, stb. De minden az óvó nénin múlik.
Én egyre kevésbé vagyok megelégedve Beni egyik óvónénijével, a másik viszont egyszerűen 100%-os! Szerencsére, Beninek nincs vele baja, így nem szólok én sem, mert még majdnem két és fél évig fog ide járni. Ártani nem szeretnék semmiképp, de nagyon a bögyömben van. Kép Most az a helyzet, hogy a szuper óvónéni kisfia beteg és ezért nem tud jönni szerdáig. A másik nem marad ott 4-ig, ahogy szokás volt eddig, hanem lelép alvás előtt, szétossza a gyerekeket a többi csoportokba és elhúz. Milyen dolog ez? Itt abba is hagyom, mert sajnos már tanulmányt tudnék írni róla. Kép

Ayse,
De jó, hogy már a tavaszi munkálatokat végzitek a kertben! Kép Kicsit írigy vagyok a kertes házra, főleg a gyerekek miatt. Édes lehet Lili, hogy együtt kertészkedik veled! Kép

Benianyu

benianyu

Jó Reggelt Kép

Én vagyok a második!bebeeeeeeeKép
Mi nemsokára Brendon,napernyőt kap Mazsi a kocsijára,aztán kirándulunk Dobogókőre!Kép

Mindenkinek szép hétvégét kívánunk:

annamami és Mazsi Kép
annamami

Sziasztok! (Jó reggelt-et már nem merek írni, így 11 körül)
Akkor én meg a 3. vagyok, de még az is dobogósKép

Bodza!
Saci zabálnivaló, ahogy élvezi a vizetKépKépKép
Nagyon klassz lehetetett Nektek!

Sis!
Ejnye no, Apuci, TE és a rúzs??? Ezt még én sem "illeszteném" össze!KépKépKép
Ma megcsinálom a töltött padlizsánodatKép, remélem fincsi lesz!

Ayse!
Köszi az együttérzést, Réka már tök jól van (kopp-kopp). Kúpot nem kaptunk, mert (még) nem kruppos, csak esetleg (de nagyon remélem, hogy mégsem) hajlamos lehet ráKép.
Nagyon klassz, hogy kertészkedhetszKép. Nem csodálom, hogy Lili sem akar bemenni. Ha Anyukámnál vagyunk, mi is mindig kint lógunk a kertben, olyan jó friss levegő van, s nemsokára már lehet gyönyörködni a virágok nyílásában isKép.

Jucc!
Remélem hamarosan megtaláljátok a legmegfelelőbb ovit Balázsnak. Habár én nem tapasztalatból mondom, de szerintem is nagyon fontos az óvónéni személyisége, elvégre ott Õ mutat példát a gyermekeknek, s egyáltalán nem mindegy, hogy napi 5-6 órát kivel van együtt a Fiad.

Benianyu!
Ágyrágicsáló Srácaid nagyon aranyosakKépKépKép, habár az első képen látszik, hogy szegény Beni még elég álmos, de olyan édes, hogy akkor is mosolyogKép:

Annamami!
Tök szupi lesz NektekKépKépKép
Énisénisénisénisénisénis Dobogókőre!
Érezzétek jól magatokat 1000 puszi a kis Mazsikád okos buksijáraKép!

Na, megyek én is (na nem DobogókőreKép, hanem pakolni, takarítani, mert most legalább Apával van Réka, s tudom csinálni a dolgom.

Szép napot Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

KépKép

További szép napot mindenkinek! Kép

Viki+Peti 27+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Húú, látom, mindenki csavarog a jó időben!
Mi itthon maradtunk, mert ugyan sokan drukkoltatok nekünk tegnap, hogy ne legyen lázas Nati, sajnos ez mégis kevésnek bizonyult.Kép
Azért köszönjük mindenkinek!Kép
A kedve szerencsére azért jó volt, csak a pofija volt pirosabb, mit szokott:
Kép
Ma viszont extra nyűgös és a lába is piros szegénykémnek.Kép

Egyik este sor került az első fürdésre a nagykádban. Kicsit megvolt szeppenve, de aztán hamar ráérzett az ízére és élvezte.
Itt még csak nézelődik:
Kép

Apával játszottakKépKép
Kép

Megann!
Ezt neked küldjük! Éljenek a méhecskék!Kép
Kép

Ezt meg csak úgy:
Kép

Minden babó nagyon édes a képeken!

Szép napot mindenkinek!

Andi&Nati

Andi&Nati

KépKép
duda

SziasztokKép

Jujj képek nagyon jók mind!Kép

Gergő és Tünde nagyon helyes!!!!

Benianyu!Kép
Szépek a gyerekek és az állatkerti képek.

Sajnos nincs időm visszaolvasni most majd esetleg holnap.

Prüntyi!!!Kép

Ugyanilyen nacija van Lívimnek imádjuk!!!!Kép
Pedig tök egyszerű de praktikus!!!Kép

Megyünk moziba megint párommal, pedig én már nem akartam megint hívni szegény anyósomat de ő szeretne jönniKép

Puszika Nektek majd visszaolvasok!

Mea
mea

Sziasztok Lányok!

Na végre le tudtam ülni kicsit a gép elé írni is. Az utóbbi napokban csak read-only üzemmódban működöm. De mostantól megint nem szabadultok meg jó humoromtól, és színvonalas írásaimtól.KépKépKép

Apa hála az öreg kaporszakálúnak nem ment vissza a héten dolgozni, úgyhogy csomó jó programot tudtunk csinálni a fiúkkal.

Először is a síelés szuper volt. Sajna nekem annyira nem, mert vakszínűleg nőtt a lábam, úgyhogy szorított a bakancsom. Azért egyet én is csúsztam Bazsika után mert nagyon hívogatott. Amúgy pedig napfürdőztünk Lacuskával a hegyen. Olyan erős volt a nap, hogy 25-ös fényvédő krémmel kentük magunkat. Kép
Kép

Minden hiedelemmel és "okos" tanáccsal ellentétben a 2 éves gyerekek is élvezhetik a síelést. (Mondjuk ez nálunk mással kapcsolatban is bejött már.) Bazsika kétszer lecsúszott az apukájával a kék pályán és felvonóztak is.
Szuper volt a szállodánk, mert volt benne medence, úgyhogy reggeltől délutánig ment a csúszka - egy alvást azért beiktattunk - délután pedig a lubickolás.
Kép
Sajna a síelésről nem csináltunk csak egy képet, azon is csak takarásban van a Bazsi, mert apu videot készített és anyunak Lacuskára kellett vigyázni.Viszont Lacika mászását megörökítettük.
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Mindenkinek nagyon tudom ajánlani a helyet, mert kb. 3 óra az út és a szállás + a kaja + a pályák is osztrák színvonalúak. Nyáron pedig szép kirándulóhely. És sok magyar szállással ellentétben a 4 napra fizettünk összesen félpanzióval együtt 77.000 Ft-ot.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Pénteken, mint már Benianyu is írta az Állatkertben voltunk. Bazsinak nagyon tetszett minden, sokkal bátrabb volt mint tavaly. Már nem félt megetetni, meg mesimogatni az állatokat.
KépKépKép

Kép
Kép

Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Egy szemtelen kis majom saját magát szolgálta ki Bazsika perecéből, de még ez sem vette kedvét.
Kép
Kép
Kép

Lacika is nagyon jól érezte magát, sütkérezett a napsütésben, aztán bevágott egy sütőtökös csirkés cuccot a Pálmaházban a Szamos kávézóban és utána köszönte jól érezte magát.

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Délután a fiúk aludtak egy nagyot utána pedig egymást szeretgették.
KépKépKépKép

Estére apa olyan fenséges paprikáskrumplit főzött, hogy Lacika is rátátotta a száját. Gyengébb idegzetűek most ugorjanak. Bizony két falatnyit adtunk is neki belőle.Kép Csak úgy cuppogott utána.
KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Ma pedig elmentünk Kismarosra és onnan Bazsika és apa felmentek a kisvasúttal Királyrétre. Amíg vártunk a vonatra a csúszdán és a mászókán ütöttük el az időt.
KépKép

Vettünk Bazsikának forgalmista tárcsát és annyira rendesek voltak, hogy megengedték, hogy az állomásokról ő engedje tovább a vonatot. Édesem, annyira büszke volt magára. Én csak a Kismarosi indulást láttam, mert mi Lacival kocsival mentünk fel. Nagyon jól is tettük, mert visszafelé úgy elfáradt a banda, hogy Bazsit az étteremből, már Laci mózeskosarában toltam ki, Laci pedig apukája ölében utazott. Most mindenki szunyókál, így nekem is van időm egy kicsit írni Nektek és feltenni a fényképeket.
KépKép

Duda
Remélem a menyem hamarosan jobban lesz. Bocsánatot kérünk, hogy mostanában hanyagoltuk őt, de hát az utóbbi időben a sportos életmódnak áldoztuk magunkat. Azért küldünk neki sok-sok gyógypuszit.

Na most mán eldugulok. Remélem nem útéltok ki, hogy ennyi helyet foglaltam, de mentségemre legyen mondva, egész héten nem írtam.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Nagyon szupi programokon vettetek részt! A kisvasútozás külön tetszik!
Nagyon jók a képek is, gratulálok a családodhoz, nagyon szépek vagytok!!! Kép Kép Kép

Viki!
Peti nagyon helyes kispasi! Kép Gergőnek is ugyanilyen piros csíkos rugija van, bár már kezdjük kinőniKép

Duda!
Szegény Nati! Jobbulást kívánok neki, és küldöm a lázűző-manókat Kép Kép
Én láttam már rég Natit (Kép), vagy jól látom, hogy egy kicsit kipofisodott?

Benianyu!
"Ágyevő" fiúk nagyon jópofák!!!

Kép
kuha

Osztom Duda véleményét, úgy látszik, ma mindenki kimoccant, hogy itt a szép idő. Helyes... Kép

Holnap mi is kiruccanunk egy kicsit, elnézünk hármasban Biatorbágyra a Premier Outletbe, meg a másik oldalra a GL outletbe.
Járt már ott valaki? Melyikbe érdemes menni?
MOndjuk a honlapjuk alapján a GL outlet szimptatikusabb...

Kép
kuha

Ildi!

jók a képek, arrafelé mi is jártunk kisvasúttal. Kép

Kuha!

Mi a Premier Outletben voltunk, és az bejött nekem. Jó kis Nike cuccokat vettünk. Kép GL-ben még terhesen voltunk nyáron. Akkor elég halovány volt, elrendezésben is szimpibb volt nekem a Premier, mert az olyan, mint a pandorfi, ott meg sokat voltunk. Van a Premierben pelenkázóhelység, szék is. spec én ott szoptattam Vikit. Belülről zárható is.

Dóri
Vendég

Benianyu! Kép
Akartam neked írni, hogy annyira jók az ágyrágós képek! KépKépKép

Most pakoltuk át Viki ágyát a gyerekszobába, ma van a Nagy Nap. Kép Ma tölti első éjszakáját külön tőlünk. Kép Étvágya kicsit talán jobb, de nem a régi.

Andi!
Szegény Nati. Kép Ez a fránya utsó mostani oltás az én lányomat is megviselte.

D.
Vendég

Cinka Kép!
De jó, hogy Réka jobban van!

Duda Kép!
Én is úgy látom, hogy Nati megint nőtt. Nagyon szép kislány!

Sildike Kép!
Ez igen, irígylésre méltóan aktív és szép család vagytok! Csak rakd föl bátran a képeket máskor is!

Benianyu Kép!
Ágyevő tigriscsalád nagyon cuki! Daninak már van foga? Vagy a fogínyét élesíti?

Jucc Kép!
Én se vállaltam volna be jelzálogot egy ovi érdekében!
De miért irtózol ennyire az állami ovitól? Mivel valóban a pedagógus személye számít, egyáltalán nem biztos, hogy az államiban rosszabb ovónénik vannak, lehet, hogy csak nem voltak ismerősei a magánovik vezetőinek.
Tavalyelőtt nagyon sokat agyaltunk rajta, hogy Lilit hova írassuk, átérzem a problémádat. Mondjuk mi eleve állami oviba akartuk írtani (abból kiindulva, hogy szerénytelenség nélkül a férjem pl. nagyon-nagyon jó tanár, a gyerekek imádják, a kerület pedagógiai szakmai vezetője, pedig állami suliban tanít). De a nk-i ovit nem ismertük, ezért beírattuk az egyik jó budai oviba. Közben ide Nk-ba is felvették. Aztán úgy döntöttünk, hogy sokkal egyszerűbb az élet, ha a közelbe kell vinni, nem kell korán kelni. És arra gondoltunk, hogyha nem megfelelő az ovi, akkor váltunk. Ehhez képest nagyon bejött a dolog, eszünkben sincs elhurcolni innen máshová. (nálunk a Waldorf-ovi nem játszik, mert dolgoztam és a du.i időben is bennt kellett lennie Lilinek; maganovi itt is van 70 ezer/hó és most ment el több ovónő is, mert nem jöttek ki a főnökséggel, szóval a magánovi sem garancia). És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy lehet minden szuper, a szád íze szerint való, csak a gyerek nem jön ki az ovónénivel. Magyarán akkor derül ki, hogy működik-e a dolog, ha már oda jártok. A helyi ovik ennyire nem megfelelőek? A húgaim a kerületbe jártak, igaz már huszon-harminc éve, de nekik nagyon jó élményeik voltak.

Ayse

ayse

Dóri Kép!
Megy a drukk az első külön töltött éjszakához!

ayse

Sziasztok!
Mi is voltunk kirándulni, felmentünk a Normafához. Sajnos ott még olyan nagy a sár és a latyak, hogy nem tudtunk csak az út szélén sétálni. A játszóra sem tudtunk odamenni emiatt, de megígértük Beninek, hogy pár hét múlva újra jövünk és akkor kipróbálhatja az új mászókákat. Kép

Duda,
Jobbulást Natinak! Kép Nati nagyon édes a képeken, legjobban a kádban és a méhecskés ruhában tetszik nekem! Kép

Dóri,
Köszi Kép
Én is drukkolok az első éjszakához a bátyussal! Kép

Sildike,
Szépek vagytok, ezt tegnap személyesen is láthattam az állatkertben. Kép Bazsika nagyon aranyos a kismajommal és bátor!

Mea,
Köszi Kép
Jó mozizást nektek!

Cinka,
Köszi Kép
Én is örülök, hogy Réka jobban van!!! Kép

Ayse,
Dani még nem tigris, nincs még foga! Kép

Kuha,
Köszi Kép
Jó vásárlást holnap!

benianyu

Lááááááááááááááányok!

Nagy hírem van! Kibújt még két fog, és készül a másik kettő! Ami érdekes, nem a két első felső fogak jönnek (azok csak készülnek, nagyon piros ott az ínye) hanem a mellettük lévő két második fog jön felül. Remélem érthetően írtam...Kép Kép

Jucc, megy még a szopi? Úgy emlékszem Marcinak is kint van már a felső foga is...

Ja és figyelmetekbe ajánlom az Auchanban kapható játékok közül a hasonló "gumiszobát" mint ami Kuhának van! Nagyon jónak tűnik így az újságban!

http://www.auchan.hu/ujsag/ujsag.html?foakcio_kert.html~continut

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Különraktuk. KépKép Tökre hiányzik!! Kép Most megy a tv hanggal este lassan 5 hónapja. Megasztár nem csupán tátogó alakok tömkelege. Kép

Biztos, ami boztos, van a mi szobánkban is egy kiságy végszükségre, így Viki bármikor áthozható. Kép

Gergő első perctől nem volt a hálószobába anno, de már úgy megszoktam, hogy itt kussba ülünk, Viki meg itt szuszókál nálunk. Kép

Nektek nem volt olyan érzés, hogy hiányzik, amikor átkerült a gyerekszobába??? Vagy csak én vagyok ilyen béna? Kép

D
Vendég

Dóri!

Nálunk Gergő első perctől fogva a saját szobájában aludt, a saját kiságyában, viszont 3 hónapos koráig én ott aludtam vele a szobában.
Annyira hozzászoktam.
Aztán 3 hónapos lett, és úgy döntöttünk, hogy visszamegyek Apa mellé. Hát az első 3-4 nap nagyon-nagyon megviselt!!!
Első este pl. majdnem sírtam. Olyan érzésem volt, hogy én most cserbenhagyom Gergőt, mert eljöttem mellőle, és őt meg otthagyom egyedül a szobában.
De néhány nap alatt hozzászoktam, ma meg már ez a tök természetes.

Úgyhogy nyugi, nem csak Te vagy ilyen béna, és is nagyon az voltam!!! Kép Kép Kép

Köszi az outletes infót, az mindenképp plusz pont, hogy van pelenkázó helyiség. Így nem a kocsiban kell tisztába tennem.
Kíváncsi leszek, milyen lesz, azt hiszem, elnézünk mindkettőbe...

Prüntyi!
Gratula az újabb két foghoz!! Ez gyorsan ment, tegnap mégcsak gyanítottad, hogy újra fogzás lesz.
Értem ám, hogy melyik fogak jöttek ki : Kép a "vámpírfogak", igaz?

Megnéztem a "gumiszobát", tényleg vagány.
És mostmár bátran állíthatom, hogy Gergő kezdeti félelme is elmúlt a gumiszobával kapcsolatba, mióta ül, annyira jól elvan benne!!! Érdekli a sok színes labda, meg beteszem a játékait is neki.
Olyan szépen elbeszélgetett ma is odabennt.

Kép
kuha

Kuha,
a vámpírfogak a szemfogak, a 3. a sorba...a másodikok jönnek most...Kép
Tuti veszek valamilyet! Annyira tetszik!

Kipróbáltad a "port"? Na most gondolkodhatnak sokan...Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sildike, Kuha, Dori, Ayse, Benianyu!Kép
Köszönjük szépen!

Kuha, Ayse!
Natit 8600gr-ra mázsálták pénteken. Hosszt ezúttal nem mértek. Amikor a dr. néni meglátta a jányt, megcsipkedte a pofiját és kijelentette, hogy a "pofizacskóit" már a múlt hónapban is nagyon szerette.Kép
De biztos jól látjátok és remélem nől, elvégre eszik már mindenfélét!Kép

Sildike!
Hú, milyen jó kis programjaitok voltak!Kép
Lacika a ágyon hasalós képen annyira hasonlít rád!KépKép
Nagyon jók a képek, fiúk nagyon édesek!Kép
Látom, Lacikám nyálzik ezerrel!Kép Fogak??Kép
Bazsika vagesz a terepes gatyójában!Kép

Dori!
Dehogy vagy béna!KépKép
Tök természetes, hogy hiányzik! Simán elaludt az új helyén?

Prüntyi!
Gratulálok a fogacskákhoz!Kép Remélem most már jobban alszik Tüncsike!Kép
Melyik oldalon van ez a gumiszoba?

Ma főztem Natinak néhány kaját, lefagyasztottam őket. Úgy elfáradtam, hogy csak na!Kép
Úszott az egész konyha, alig maradt tiszta edényem. (pedig van elég!Kép )
Ha nem fogja megenni őket, harakirit követek el!KépKép
Ráadásul elég drágán sikerült a zöldségeket venni, ezért Apa szerint ezek a kaják drágábban jöttek ki, mintha megvettük volna az üveges kész kaját.Kép
Ha lett volna eszem, még a nyáron fagyasztgatok néhány dolgot, de hát akkor ki gondolta, hogy ilyen gyorsan eljön a hozzátápi ideje!Kép

Aludjatok jól!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, remélem Nati már jól van. A mérges nézését még mindig nem hiszem, de látom azért ilyen szép szemekkel is lehet szemrehányóan, de legalábbis kicsit sétődötten-kérdően nézniKép

Sildike, irigylem a kirándulásotokat, szuper lehetett. Jövő héten megkisérlem a lehetetlent, megpróbálom rávenni apát egy kirándulásraKép

Benianyu, srácok helyesek mint mindig: de azért reméljük, a későbbiekben majd Dani fogja Benit utánozniKép

Viki, Peti milyen ügyes, hogy bekapja a lábujját! A mi családunkban ez nem szokás: na nem az etikett miattKép

Bodza, Saci a vizbenKép De jó lehet! Én nem merem Julcsit vinni, mert nagyon száraz a bőre igy isKép
Na meg amúgy is jó aggódós vagyok.

Jucc, egyetértek Ayséval, a magánovi nem feltétlenül jobb, mint az állami. Én magángimnáziumban tanitottam, ami idővel bővült általános iskolával és ovival is. Az egyetlen előnye az volt, hogy kevesebben voltak az osztályokban. A tanári kar nagyon vegyes volt, mert a kiválasztás szempontjai nagyon szubjektivek. Egy magániskola, ovi vezetője nem feltétlenül a szakmailag leginkább felkészült ember, inkább olyan, akiben jó vállalkozói szellem van és van alaptőkéje. Jobb esetben van pedagógus-diplomája is, de nem feltétlenül. És ő válogatja a pedagógusokat. Biztosan van pár hely, ami kivétel, de az én tapasztalatom szerint inkább ez a jellemző, vagyis az, hogy nem a szakmai szempontok dominálnak. Én is, mint Ayse, pedagódus vagyok és nem hiszem, hogy valaha magániskolába fogom iratni a gyereke(i?)met.
Még valami: a magánintézményekben sok gazdag gyerek van. Ez nem baj, önmagában, de szerintem sokkal jobb, ha nem mindig azt látja a gyerek, hogy minden megvásárolható, hanem lát különféle rétegből származó gyerekeket is. na jó, ez az ovira talán még nem áll, csak a sulira. Én azt tapasztaltam a tanitványaimnál, hogy hiába jó fejek, intelligensek, szimpatikusak a szülők, még tán idejük is van a gyerekekkel foglalkozni, ha a gyerek azt látja, hogy ő mindent megkaphat, akkor nem úgy fejlődik a jelleme, ahogy azt egyébként a szülők szeretnék. És nagyon hamar rájönnek, hogy ők a kivételezettek és értük sokat fizetnek az iskolában.
Ismétlem, biztos van kivétel, gyerekben, iskolában is, csak nem lesz könnyű megfelelő helyet találni.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Prüntyi!

Igen, igazad van, tényleg a 3. a vámpírfog...!!

Igen, kipróbáltam a "port", volt is hatása!!!
Ezért ma este megint "beszippantottam" az általad javasolt adagot... Kép
Úgyhogy akkor szeretném az "anyag" pontos nevét, jó??? Kép Kép Kép

Köszi!

Duda!
Nem akarlak elkeseríteni, de én ezen a főzőcskés-lefagyasztáson már jó ideje túl vagyok, és Gergőnek nem kellettKép
És én is arra jutottam, hogy a végén olcsóbban jártam volna , ha megveszem készen, mert azt legalább meg is eszi.

Kép
kuha

Duda, 16.old.

Kuha, NatureCare termék Isabgol (indiai Ajurveda), bioboltban bizti van, de lehet gyógyszertárban is , dm-ben...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Fotók nagyon szuperek!
Nati nagyon komolyan tud nézni! Kép

Én is teszek pár képet.
A visításommal jól megijesztem a barátnőmet,
aztán persze kinevetem:
Kép

Olvasás Apával.
Az övé mindig érdekesebb:
Kép

Húúú, ez nagyon jó, mindenféle állathangok vannak, és zenél is:
Kép

Az egyik barátnőm fiát éppen most nem vették fel a Waldorf iskolába, mert este 1/2 órát néz mesét a tv-ben, és otthon szól a rádió napközben...

Dóri, Kép
drukkolok az éjszaka miatt! Meglátod, a kényelem és, hogy nem kell tök csöndben lenni; segít megszokni az új helyzetet! Kép
Vendég

Naaaaaaaaa, áruljátok el, milyen anyagot szippantotok?

KépKép

KépKép
majola

És mi lesz tőle? Kép
Vendég

Prüntyi!

Köszi!
Kép Kép Kép Sikerült oldal-furdallást okoznunk! Kép Kép Kép HI-hi-hi!

Tünde!
HOgy mi lesz tőle???? Kép Kép Kép Azt inkább nem írnám le!!!
Hogy milyen anyag???? Por "alakú", és azoknak ajánlatos "szippantani" belőle, akiknek sajnos elég ritkán van dolguk ott, ahová a király is gyalog jár! Kép Kép Kép

Kép
kuha

Tehát ha sz@r a helyzet... Kép
vagyis he nem Kép
Vendég

he=ha
Vendég

Igen, Kép szorult helyzetekben kell használni!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Köszi!
Kép Kép Kép Sikerült oldal-furdallást okoznunk! Kép Kép Kép HI-hi-hi!

Tünde!
HOgy mi lesz tőle???? Kép Kép Kép Azt inkább nem írnám le!!!
Hogy milyen anyag???? Por "alakú", és azoknak ajánlatos "szippantani" belőle, akiknek sajnos elég ritkán van dolguk ott, ahová a király is gyalog jár! Kép Kép Kép

Kép
kuha

Tünde, Prüntyi!

Igen, nagyon szuperul(ül??) fogalmaztatok!!!
Sajna, ez van.
Legalább tudom, Gergő kitől örökölte... Kép Szegény, hogy pont ezt kellett tőlem örökölnie Kép

Kép
kuha

Tünde! Kép

De jó képek! Az olvasós kép csúcs! Kép

Andi, Kuha! Kép köszi a hozzászólásokat különalvás ügyben. úgy vagyok vele, hogy mindjárt kikapom a gyerekszobából és átteszem a mienkbe. KépKép hiányzik a kis szuszmorgókám..

De ha lesz Hármaska, úgyis a mi hálónkban köt ki. Kép Anyut felhívtam este és megkérdeztem a különtevésről, azt kérdezte, miért azt akarjuk, hogy ott nőjön fel a mi hálónkban. Igaza van, csak mégis HIÁNYZIK!! Kép
Na jó, eldugultam a magam nyűgével mára. Kép Kiváncsi vagyok mikor ébred, mert Gergő időnként szeret korán kelni. Kép Viki meg olyan 7 körültől fenn van, cumizik, és fél 8 körül eszeik, hát majd meglátjuk hogy alakul.

Waldorf téma: Gergőt vittük fél évig kb. magánoviba - nem waldorf vol - (őrült drága volt, sok éve került 45.000 Ft-ba egy hónapra!). Annyira nem ismerem a nézeteiket, de minden az ovónénin múlik, waldorf ide vagy oda. És a waldorfosok felvesznek oltatlan gyereket az ovijukba. Kép

Dóri
Vendég

Kuha, 1 éves kortól 1-2 mokkáskanálnyi adható, 1 dl vízben! Szerintem, kipróbálhatod nála 1/2 mokkáskanálnyit, ez szín tiszta rost! Akár az esti tápiába is bekeverheted! Csak igyon utána kb 1 dl folyadékot. A dobozon azt írja, nem alakul ki hozzászokás! Privát véleményem, ha nem akarod ne add még, én adnám.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Nekem nincs bajom a nem oltatlan gyerekekkel. Én semmi nem kötelezőt nem adatok be Zitának. Amíg kórházban dolgoztam (10 év), sose kértem az influenza ellenit, és nem is kaptam el. A gyógyszeripar is egy nagy biznisz!!!
(tudom, hogy business-nek kell írni)
Vendég

Hát nekem van bajom a nem oltott gyererkekkel! Szerencsére nem sok van azért. Kiváncsi lennék hogyan számol el lelkiismeretével anyuka, apuka, ha ne adj isten történik vmi a gyerekkel. Meg normál állami oviba sem veszik fel, gyermekkórházakoról nem is beszélve.
Van apámnak egy ügyfele, 50-55 év körüli és bizony a sabin csepp hiányától bice bóca. Kép
Szerintem oltári nagy felelőtlenség nem oltatni egy kisbabát. Az már ízlés dolga, hogy melyikkel (új/régi), de KELL. Az agyhártyagyuszi és egyéb nem kötelező oltások mindenki szíve joga. Az én dokim homeopata létére olt.
Influenza ellen én sem oltódtam soha, meg Gergő se. De itt fertőző gyermekbetegségekről van szó! Kicsit más a helyzet.

na jóéjt folyt köv holnap
Vendég

Megasztár:babanet
1:0
Vendég

Igen, ebben igazad van, de én úgy tudom, hogy ezek a betegségek már nincsenek jelen. Akkor mi a bánattól betegednének meg a gyerekek?
És a "fejlettebb" országokban már sok éve nem kötelezőek...
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: