A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Borsiról nem tudok, még semmi biztosat, megkértem, hogy küldjön SMS-t, ha tud!
Már nagyon várom a híreket, ezekszerint benntmaradt a kórházban.

Keményedései voltak, de más jelét nem mutatta a baba, hogy húsvétkor szeretne megszületni!

Én nagyon szerettem volna kos babát, (én is az vagyok), de most már nem erölködök, próbálok úgy viselkedni, mintha nem is lennék terhes, mert rájöttem minnél jobban figyel az ember "befelé", várja a tüneteket, koncentrál a babára, annál nagyobb csalódások érik, napról napra!

dinihe
dinihe

Sziasztok!

Tehát Borsi kezdi a sort????KépKépKépKépjuj de izgi!

Én meg megint dögrováson vagyok,elkaptam valami náthát vagy megfáztam+ az allergiám is kijött de rendesen.
0 az erõm,igy tuti nem tudnék szülni,olyan lekvár vagyok,és parázok is rendesen hogy minnél elöbb javuljak,mert igy tuti császár lenne.Még a lakásban közlekednem is tök nehezemre esik.Fáj mindenem,az izületeimet is kezdem érezni azért gondolom,hogy nem csak az allergia ....
Hát ez nagyon rosszkor jött.
Ráadásul eddig olyan jól megúsztam az allergiát,de most minden virágban van...hát nem csoda ha nem birom.
Van a teraszon egy sötötkék kerti butorunk,azt félóránként kellene letörölni és akkor látszódna az eredeti szine ,mert most tiszta sárga,-virágpor! Nagyon durva!!!!

Szorgalmasan iszogatom a Calcium Sandoz pezsgõ tablettát,hát ha jobb lesz ,de semmi.

Szerintetek ha most beindulna a szülés mit csinálnának velem?Mert tényleg nagyon lekvár vagyok,mütétet csinálnának igy (császár)? Vagy normál módon kéne szülni?Bár az kétlem hogy menne.

Ahogy olvasom a topicot itt mások már napok óta jósolgatnak,meg tök rendszeres keményedéseket meg fájásokat produkáltok,hát ha még nekem is vannak napjaim!!!!
Küldjetek drukkot!!!!!

Hajrá Lányok!
Ha szültök talán megússzátok a holnapi locsolókat!!!!KépKépKépKépKép

Mariann
35?
Mariann

Sziasztok!

Eltûntem 2 napra, mert anyósoméknál voltunk, de persze semmi változás, továbbra sem szülök még sajnos.

HAJRÁ BORSI!! Valaki végre úgy tûnik, megkezdi a sort.
Két napig anyósomék babáztak, én meg csak aludtam, meg pihiztem egész nap, olyan jól esett egy kis pihenés! Viszont a méhösszehúzódások száma kb napi nullára csökkent..
Szóval még itt leszek köztetek jó darabig!

Izgatottan várom a fejleményeket! Többiek??? Mi újság?

Anyakati
holnap már 40
Anyakati

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]<PLUS36203204407@SMSGATEWAY.BWARE.IT>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Sun, 20 Apr 2003 19:09:13 +0200[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]GSM short message from +36203204407[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
ez csak proba

GSM phone +36203204407
--

This service is offered by BWARE Technologies http://www.bware.it/
mailgateway

Csak kipróbáltam, tudok-e majd üzenni, ha megszületik a baba, de úgy látom, mûködik a dologKép
Anyakati

Dinihe, egyetértek veled. Mostmár megpróbálok én is oda se figyelni. Pedig már úgy beleéltem magam a nyákdugó miatt. Most is jönnek a fájások, de már nem írom õket. Olyan 20 percesek. Majd ha nagyon görcsöl bemegyek. De hogy lehet, hogy a második is ilyen lassan halad? Betelefonáltam a szülõszobára, ésazt mondták, hogy ráérek még a másodikkal is csak 5 percesekkel bemenni. Lelomb.Kép
No mindegy, még van 2 napom.Kép

Ildianyu!

Telefonálj be a kórházba, a szülõszobára! Ne várd meg a csütörtököt! Biztos tudnak mondani valamit. És mégha az ügyeletes orvos vizsgálna is meg az is jobb mint a semmi. Végülis a te orvosod is szokott ügyelni.Kép Lehet, hogy feleslegesen aggódsz, szerintem haladéktalanul hívd fel. (én is ezt tettem.)

Mariann!

Én is elég náthás voltam, és írtó rondán köhögtem, mostmár úgy érzem, hála Istennek elmúlóban van, de én is paráztam, hogy ha így szülök akkor maszkkal fog megismerni a fiam. Szóval örülök, hogy még nem szültem. Neked is ezt kívánom egyelõre, meg hogy minél elõbb gyógyulj meg!
Drukk, drukk, drukk!

Anyakati!

Eljön még a te idõd! Jó, hogy tudtál pihenni, bár nekem attól indulnak be a keményedések! Második szülésed, hogyan indult be?

Anna
anna25

Sziasztok!

Hajrá Borsi!KépKépKép

Én is szeretnék már a kórházban lenni, de Zsombi nem akarKép Pedig már minden, de minden kész van, semmit nem tudok kitalálni, ami miatt nem kellene, hogy jöjjön. Már ki is szépítettem magam Kép, mindenféle pakolásokat felugrasztottam, ahova csak lehet Kép
Holnap megyünk a dokihoz, sejtésem sincs, mit fog mondani. De szerintem ha kimondja, hogy keddtõl naponta CTG, akkor még este találkozunk Kép (Most kiabáltam el?Kép)

Mariann
Én már a náthából is kimásztam, de szerintem szülésnél a szervezet is és mi is a babára összpontosítunk nem máshova. De biztosan van valami tuti jó szer orrfolyás ellen is - vagy a Kispapik szaladgálnak zsebkendõért Kép
Zsombinak hála, én már megúsztam a húsvéti locsolást: Kispapim specialitását eddig még nem sikerült elbliccelni (nagy adag hideg víz nyakba, az ágyból kelés után szinte azonnal- garantált ébredésKép)Kép

Dinihe
Nekem tök mindegy, hogy kos vagy bika, csak jöjjön már KépKépKép

Anna
Már nekem is mondták, hogy nem törvényszerû, hogy a második gyorsabban jön, sajnos Kép.
Az ötpercesekkel meg az a helyzet, hogy én ki szoktam várni egy párat, mert elõbb-utóbb mindig becsúszik egy 12 (vagy akárhány)perces is Kép (legalábbis eddig ez volt)
Nekem az elõzõ vajúdásnál két fájás közt kibírható volt, remélem, most is olyan lesz Kép

Anyakati
Az jó, ha kipihented magad, mert egyszer csak nem lesz rá idõ Kép de ezt Te is tudod Kép

Andi
Remélem, írni fogsz, ha már Leszter Kispapija megalkotta a hírhozót! Kép
Látod, mindenki ki van éhezve a hírekre!KépKépKép

Nyugalmas éjszakát mindenkinek!Kép
Millió DRUKK KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép a finiselõknek Kép
Sok locsolkodót a többieknekKép

Toffifee
40 KépKépKép
toffifee

SZiasztok!

Nagyon drukkolok Borsinak! És persze mindannyiotoknak (magamat is bele értve) Kép

Dinihe, teljesen egyetértek Veled, most már én is nagy ívben "elfelejtem", hogy terhes vagyok, és próbálok nem folyton erre koncentrálni (bár ezt a 15-20 perces keményedéseim nem nagyon teszik lehetõvé)
Vigasztaljon, hogy a babád biztosan bika lesz és nem ikrek Kép

Mariann, gyógyulj meg hamar, és küldöm a DRUKK-ot!

Toffifee, hát persze, hogy írok, amint lesz valami. Azért most kipróbálom, mûködik-e.

Este volt az HBO-n Elton John koncert, nem néztétek? Babucimnak nagyon tetszett. Kép

jó éjt és annyi locsolót, amennyit csak akartok
(én nem vettem tojást, azt hittem a kórházban töltöm a húsvétot Kép )

jó éjt
Andi
40
psandi

Sziasztok!

Legeloszor is Borsinak egy GIGAMEGADRUKK :-))) es az egesz finises csapatnak MEGADRUKK!!! :-)))

(Bevallom, neha mar megfordult a fejemben, hogy a babanet tesz ilyen jot a babocak kihordasanak... :-) egy-ket baba persze jott korabban, de ahogy emlexem, a tobbseg idore szult vagy meg tul is hordta picit :-) vagy ez a szokvanyos arany?)

En ma gyakorlatilag semmit nem csinaltam, csak annyit ettem, hogy Vilcsi alig fer el :-0 Viszont szetneztem a regi meses es verseskonyveim kozott, es hazaviszem a Ha a vilag rigo lenne-t es a Bobita, bobita-t :-))) En ezeket imadtam, es ha sokat olvasgatom neki, hatha emlekezni fog ra kint is :-)))

Anna,
ezt a "trombitat", amivel felebresztik a babakat, mar irta valaki mas is... nem lehet egy tomeny elvezet szegeny picuroknak, de hat biztos cel szentesiti az eszkozt alapon csinaljak, hogy meg tudjak nezni, jol van-e a baba... :-)
Ilyen barnazas is szokott lenni szules elott?

Mariann,
orulok, hogy jo volt a buli :-) es jo fejek voltak a vendegek is :-)
Mondjuk ilyenkor mar tenyleg korulugraljak az embert az ismerosok, en neha alig tudom oket leinteni, hogy egy kis edenyt meg el tudok lotybolni... anyam volt a csucs, hogy majd o kiveszi a franciasalit a hutobol, mert nehez :-)))
Jobbulast kivanok Neked, de amugy a komolyabb stresszek, amilyen a szules is, atmenetileg teljesen el tudjak tuntetni mas betegsegek tuneteit, es olyan erotartalekokat tudnak megmozgatni bennunk, amikrol nem is hinnenk, hogy leteznek :-)))

Toffifee,
koszi, hogy elkuldted a Friss kismamik hirhozoja-t, pont gondolkodtam rajta, hogy holnap elo kellene keresni :-)
Vannak pillanatok, amikor en is csak arnyalatnyi kulonbseget erzek magam es egy elefant kozott :-)))
A vizzel valo locsolast en meg nem is banom :-) sot erre szoktam kerni ismeroseimet, mert a keveredo pacsuliktol felfordul a gyomrom :-( persze a hidegzuhi meg szodaviz tipusu ebresztoket jo meguszni :-)

Dinihe,
nyugi, szerintem szules elott mindenki ingerlekeny, ha meglesz a baba, a kutya se fog emlekezni ezekre :-)))
Az biztos nagyon jo, ha tudsz lazitani es nem gorcsosen varni :-) hat persze megnezem majd magamat ennyi idosen :-)

Ildianyu,
drukkolok, hogy folosleges legyen az aggodalmad! :-) Szerintem az nem baj, ha csak piciket mozog a baba, a lenyeg az, hogy mozogjon! :-) De szerintem se rossz otlet, hogy telefonalj be, hatha megnyugtatnak es akkor mar megerte! :-)))

Csak jokat, es tovabbi kellemes unnepeket! :-))) Holnap, persze ha all meg a hazunk, lesz tabla meg minden, ugyhogy szabad a babazas :-)))

Kaska
31 (annyirajooo :-))) )
kaska

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]36302486635@sms.777westel.hu[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Sun, 20 Apr 2003 22:45:41 +0200 (MEST)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]PROBA[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
PROBA
mailgateway

sikerült Kép KépKépKépKépKép

Andi
psandi

Hahó!
Sehol egy bébi?

Húsvét hétfõ van, igyekszem bezárkózni, locsolót egyet se akarok látni, már csak azért se többek között, mert nincs itthon egy árva tojás vagy ilyesmi se, gondoltam, nem leszek én már itthon húsvét hétfõn..

Hát dehogynem.
A többieknek legalább keményedések vannak, nekem még az se nagyon.

Tegnap hívott egy barátnõm, hogy õ még olyat nem hallott, hogy valaki a 3. babáját túlhordta. Hát majd én..Kép

Egyébként második babásoknak bíztatásul mondom, hogy nekem sokkal könnyebben és gyorsabban ment a második szülésem, mint az elsõ. Az elsõvel 28 órát vajúdtam, teljesen ki voltam készülve a végére, egyperces fájások közben elaludtam már a végén, és sírva ébredtem, meg ilyenek, egyszóval nagyon durva volt, azt hittem nem élem túl.
A másodiknál délután kezdõdtek a fájások, úgy 2 körül, teljesen biztos voltam benne, hogy megindult, pedig teljesen elviselhetõek voltak. Jóslófájásaim nem voltak, nem kellett többször is csalódnom, mint most. Szóval hajnali 5 körül mentem be a kórházba, mert akkor már erõseknek éreztem a fájásokat, végül 9.48kor született meg Sári. Végig elviselhetõek voltak a fájások, sokkal könnyebb volt, mint elsõre. És mindez már a 37 hét végén történt..
Én eddig még csak olyanról hallottam, akinek másodszorra könnyebben ment!

Kíváncsi vagyok, harmadszorra milyen lesz.. csak jönne már, nagyon szeretném.
Ha addig nem szülök, szerdán lesz ctg, akkor meg is vizsgál a doki, hát meglátjuk, mit mond.

Na, további szép húsvétot, sok locsolót annak, aki akarja, és legfõképpen gyönyörû szép kisbabát végre minden finisesnek!!!!!!!!!

Anyakati
40
Anyakati

Sziasztok!

Hát itt a JÓ HÍR:

BORSI TEGNAP ESTE 18.41-KOR VILÁGRA HOZTA MÁTÉ BABÁT, AKI 3700 GRAMMAL ÉS 57 CM-ES MÉRETEKKEL SZÜLETETT.
JÓL VANNAK, BORSI MINDENKINEK AJÁNLJA AZ EDA-T, AZT IS ÍRTA, A PICI EGYBÕL RÁKAPOTT A CICIRE!

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek, várjátok a locsolókat!!!!

dinihe 39+6 /lesz ez még 40+ is/
dinihe

Szép Jóreggeli Húsvét Hétfõt Mindenkinek!!!!

Én már 2 locsolón túl vagyok,nem úsztam meg!KépKépKép

Kicsit jobban érzem magam,náthailag,de képzeljétek egész este 10 -tõl kb. hajnali 3 ig úgy 3-4 percenként keményedett a pocakom.Fájdalom nélkül,de olyan volt mint a beton.
És tök alul feszitett,mintha tágultam volna.De szerencsére még mensi szerû fájdalmakat nem éreztem.
Még most is keményedek,de talán nem olyan sûrûn.DE!!!!MÁR BIKA LENNE!!!JUHÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát ennyi történt,kiváncsi vagyok most mi jön még!Még nem akarunk szülni,még egy picit bent maradhatna Marcikám.(fõleg hogy Papi elmegy most locsolni-egyedül leszek délutánig)
Na majd pihizek!

Mindenkinek szép Húsvét Hétfõt!!!És kinek mit,-sok locsolót,-vagy épp egyet se!!!!!!KépKépKépKép

Mariann
35
Mariann

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]<PLUS36703817512@SMSGATEWAY.BWARE.IT>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Mon, 21 Apr 2003 08:55:54 +0200[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]GSM short message from +36703817512[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
csak probaKép

GSM phone +36703817512
--

This service is offered by BWARE Technologies http://www.bware.it/
mailgateway

Igenigenigenigen!!!!
Szép volt Borsi! Gratula! Ez aztán a húsvéti ajándék!
Kép Kép Kép

üdv
Ellimami
31+5

(Ja, a "csak próba" én voltam, 2x is elszútam a mailcímet, de most már elmentettem, még ráérek, de biztos-ami biztos...Kép)
ellimami

GRATULA Borsninak! KépKépKépKépKépKépKépKép
Végre valakinek megszületett a Babája! Várjuk majd a szülés történetet is!!! (nem mondom, hogy nem irigylem...)

Békésen olvasgatlak Titeket, erre jön a férjem, és rámönt egy pohár vizet! Szerintetek normális?? Kép Ezért asszem nem jár tojás Kép

Finiselõk, a héten mostmár szülünk, ugye?????

Andi
40+?
psandi

Andi,
biztos szülésindítónak szántaKépKép
Névtelen

Sziasztok!

Gratulálok Borsinak!KépKépKép
Tulajdonképpen megnyitotta a sort, nem? Kép
Én már kétszer felolvastam a hírt Zsombinak, kicsit mocorgott válaszként, de amúgy semmiKép Pedig apukája is itt udvarol nekiKép

Két locsolóm volt, de szerencsére mindkettõ telefonos Kép
Nagyon rosszul aludtam éjszaka, reggelre már jó lett volna, de telefonált az apukám, egy óra múlva egy barát. 9 körül le kellett volna jelentkeznem a dokinál (ma megyek magzatvíz-vizsgálatra), erre 9.50-kor hívott a doki. Tök ciki volt, még aludtamKép Du. 2-re megyünk, ha addig nem történik csoda, mert ide már az kell Kép

Szegény Andi! Én idén kimaradok a vizes locsolásból, minden évben megkapom és soha nem ugyanúgy, így nem tudom, mikor és mire számíthatok Kép Szóval mindig meglepetés KépKépKép

Anyakati
Már megint a lelombozódást érzem! Ne kenõdj el!Kép Szerintem a pocaklakók érzik, mennyire kint szeretnénk tudni õket, erre már csak azért sem jönnek Kép Arra gondolj, hogy legrosszabb esetben kb. 1 hét múlva kint kell lennie! Kép Én is mondtam anyukámnak, hogy lassan belémgyógyul Zsombi, pedig ez még nem is igazán túlhordás Kép

Andi, Dinihe
Nemsokára eljön a mi idõnk isKépKépKép Tuti KépKépKép

Kaska
A Kispapim szerint az az igazi, amikor át kell öltözni Kép Valamikor kétszer is Kép
Anno a lányommal amikor bementem, mindenki (15-en voltunk) túlhordásos volt, én is. Valaki két nappal, valaki 10-zel. Persze, az éppen kivételes idõszak volt, azóta is emlegetik az osztályon Kép

A múltkor írtam, hogy a lányom a 40+4-ik napon született. Nem is igaz, mert 40+3-on született, de már nem tudok igazán számolni sem. Az azért jó lenne, ha Zsombi nem várna még két napot Kép

Toffifee
40+1
toffifee

Sziasztok!

De jóóóóóóóó! Nagy-nagy gratula Borsinak!KépKépKép
De szerintem õ jól el volt számolva, ha ekkora nagy babát szült! Le a kalappal!

Anyakati!

Bíztató, amit írtál, hogy könnyebb a második!Kép Én is 33 órát vajúdtam az elsõre, látom nem vagyok egyedül.

Kaska!

Nekem elsõnél nem volt barnázás, de most 3 napja jön ez a kocsonyás valami. Ez akkora nyákdugó lehet, ami még egy csatornát is lezárna.Kép

Andi!

Hát persze, hogy szülünk! "Meglásd hipp-hopp elröppen ez a hét": ANNAK AKI NEM TERHES!Kép Kérdezd csak meg a szomszédot!Kép Ez a pohár víz tényleg elég durva volt!Kép Infantilis, de azért vicces, bocsi.Kép

Már 4. napja folyamatosan erõsödõ összehúzódásokat tapasztalok. Minden nap egyre rendezettebb, és erõsebb. Mostmár nem kell figyelni rá, mert amúgy is észreveszem, már fáj annyira, de csak kb 10-20 percesek. De, hány nap kell, még, hogy olyan fájdalomszintre jussak, amivel érdemes bevonulni? Toffiffe, Dinihe, Andi, nektek is ilyesmi van?

Mi lehet Csillával (Csilla1)?

anna
39+6
anna25

Borsi!

Nagy nagy gratula Mátéhoz!!!!!!!!!KépKép
Kicsit irigykedemKép

Anyakati
40
Anyakati

Kedves Mindenki!
Nem igen való ide boldog kismamák közé az én gondom, de kérlek Titeket olvassátok el amit irtam :-(

Leírnám a saját problémámat, kiváncsi vagyok Ti mit tennétek a helyemben.
35 éves vagyok, elvált, van két gyerekem- vegyes páros.Eddigi életem legnagyobb eredménye és büszkesége amit elértem a gyerekeim. A barátommal 7 éve ismerjük egymást 4 éve költöztünk össze.
Nem védekeztünk, és most itt állok 10 hetes terhesen. A gond hogy bár én nagyon szeretném a babát, õ nem akarja.
Mi a megoldás: szüljek magamnak - a másik kettõt is egyedül neveltem- vagy vetessem el?
Van annyi idõm még hogy találjak magamnak egy nem önzõ kényelmes, egoista férfit akinek szülhetek?
Megtartsam a babát és eleve arra itéljem hogy csak anyja van? Neveljek GYED-GYES-bõl egy középiskolást egy felsõtagozatost és egy csecsemõt?
Mire hallgassak az eszemre vagy a szivemre?
Tudom hogy nem lehet tanácsot adni, de kiváncsi vagyok hányan hallgatnátok az eszetekre és hányan a szivetekre,.

Köszönöm
Névtelen

Kedves Névtelen!

A szívedreKép Én is azt tettem, de ez egy másik történet.
Anyakati

Sziasztok!

Találtam egy cikket a szülés megindulásának jeleirõl. Gyakorlati megközelítés, nekem tetszik, remélem segít, már ha érdekel valakit.

"Nincsenek mindenkire érvényes szabályok
A tervezett otthon szüléseknél különösen fontos, hogy az orvos idejében értesüljön a szülés megindulásáról. Megkérdeztük dr. Geréb Ágnest, hogy milyen jelek alapján szokták eldönteni, ideje-e már indulni. A doktornõ szerint nincsenek minden esetben egyformán alkalmazható szabályok, saját gyakorlatában szinte mindennek az ellenkezõjére is talál példát. Ezúttal a legjellemzõbbnek ítélt megfigyeléseit adjuk közre:

- Nagyon fontosak a telefonbeszélgetések. Ha megtudom, hogy az utóbbi két napban állandóan porszívóznia, ablakot pucolnia kell a férjnek is, akkor tudom, hogy pár nap van már csak
- Ha megkérdezem, hogy van, és azt válaszolja, hogy még ezt meg azt meg kell csinálnia, akkor tudom, annyi idõm biztosan van még
- Ha azt mondja, hogy nincs kedve elmenni sehova, nincs kedve fölhívni ezt meg azt, az már a befelé fordulás kezdetét jelenti, közeleg a szülés
- Amikor a vajúdás valóban megkezdõdik, megváltozik az asszony hangszíne, reakcióideje. Elõfordul, hogy azt mondja, nem kell sietnem, de hallom, hogy rohannom kell, mert olyan a hangszíne
- Ha elfolyik a magzatvíz és nincsenek kontrakciók, vagyis méhösszehúzódások, akkor megfigyeléseim szerint valószínû, hogy huszonnégy órán belül esni fog. De hogy a szülés mikor indul meg utána, azt nem tudjuk... Ha jó az étvágya, várhatóan még nem. Ha váratlanul laza széklete volt, nagyjából tizenkét óra múlva kezdõdik a tágulási szak. A két utóbbi állítás általában akkor is megállja a helyét, ha nem folyt el a magzatvíz
- Ha többedszer szül az illetõ, és jelentkezik, hogy menjek mielõbb, mert kétpercenként kontrakciói vannak, akkor valószínûleg még nem kell menni, mert ha ezek valóban rendszeres, erõteljes összehúzódások volnának, õ már biztosan nem telefonálna nekem, hanem valamelyik hozzátartozója
- A méhösszehúzódások valószínûleg még nem az igaziak, ha beszélgetés, figyelem-elterelés hatására tíz percig, fél óráig szünetelnek
- Ha egy elõször szülõ azt mondja, hogy óránként pisilési ingere volt egész délelõtt, most meg félóránként, akkor lehet tudni, hogy aznap várhatóan szülni fog. (Ezek már valódi méhösszehúzódások, csak a teste nem ismeri föl - egyszerre a hólyag is húzódik, ezt érzi a kontrakció helyett, de majd ha másodszor szül, ezt már helyesen fogja értelmezni.)
- Ha egy elõször szülõ nõ menstruációhoz hasonlítható érzésekrõl számol be, várhatóan aznap szülni fog. Ha ugyanezt teszi egy többedszer szülõ nõ, valószínûleg nem fog aznap szülni
- Minél többedszer szül valaki, annál bizonytalanabb abban, hogy megindult-e a szülése vagy sem. Ha valaki elõször szül, és azt mondja, megindult a szülése, többnyire hihetünk neki."

Anna
anna25

Kedves névtelen!

Hallgass a szívedre! Ne tégy olyat, amit késõbb megbánsz!
Minden jót kívánok.Kép

anna
anna25

Sziasztok!

Gratula Borsinak meg Máté babának! Megtörtént a "trónfosztás" New baba terén!

Olvasgatlak én ám szorgalmasan, csak az írásig nemigen jutok el. Julka rettentõ sokat szopizik, közben belealszik, megint szopi, alvás, szopi... és azt hiszem nekem is csak így van tejem, kis adagokban. De kitartóan folytatjuk. Szerencsére itt vannak a szüleim, háziasodott a férjem, úgyhogy nekem semmi más dolgom mint a nagyok lelkét ápolgatni és Julkát szoptatni.

PálmaKép
Nem minden kórházban van így, az I-es klinika ilyen szempontból abszolut bababarát, bár nem túl mamabarátKép 4-en voltunk a szobában, mindenki ébredt mindegyik babára. Viszont szerintem a teljes rooming-in miatt van több tejem, mint a nagyokkalKép
Drukk a finisben levõknek!
Mariann, örülök, hogy még egyben vagy!

Urszila
urszila

Hali kismamekok!

Borsinak hatalmas gratula a kissráchoz!KépKép

Anyakati, nekem másodszorra nehezebb volt a szülés is, no meg a bébi isKépKép

Nekem - szerencsére - csak két locsolóm volt, a párom és a nagyfiam, viszont az ágyikóm is csupa viz lett, ugyanis a virágspricnivel kaptam tõlük, jócskánKép

Kaska, mikorra is igérted a kertipartyt?KépKép

Manócs, nekem kifejezetten hiányoznak a reggeli beköszönéseidKép

Nagylányom most is itt cicizikKép, ott tart, ahol Danókám 6 hetesen, pedig még csak fele annyi idõsKép

Pusszantok mindenkit, finiselõknek drukkolok ezerrelKép
Zsófi
Csucsuka

Sziasztok!

Most már szerencsére jobb a helyzet. "Begyógyszereztem" magam, és kicsit segített. Ma már alig keményedtem, de azért még mindig nem teljesen ok minden.

Anna!
Én is arra gondoltam, hogy ha így marad, telefonálok a dokimnak, aztán megmondja, hogy mit csináljak. Biztos mondott volna valakit, amíg õ nincs itt. De szerencsére már jobb.
Remélem, lesznek Neked hamarosan 5 percesek is. Kép

Borsi!
Nagy-nagy gratula a "kis" Máté babához! Kép Kép Kép

Finiselõk!
Hátha a Ti babáitok is beindulnak erre a hírre! Kép

Ildianyu
30+6
ildianyu

Kedves Névtelen,
rögtön felmerült bennem egy tucat kérdés - fõleg a pároddal kapcs, hány éves, van-e már gyereke, hogy viszonyul a nagyokhoz, mivel indokolja a "nem"-et, ha mégis megszülöd, elhagy, vagy mi? - de végülis mindegy, mert:
én a környezetemben lévõ kollégáktól és nagyon jó barátoktól (fiúktól) tudom, hogy még a leglelkesebb apucinak is nagyon nehéz kötõdnie a pocakbabához, meg a csecsemõhöz is. (Persze, igyekeznek, meg akarják, meg minden, de nem õk érzik belülrõl a baba növekedését, és fél évig még nem velük él szimbiózisban a pici, tehát mindig másképp élik meg egy kicsit, mint a mama...) Volt olyan kollégám, aki épp szakítás szélén állt, mikor a barátnõje bejelentette hogy terhes... A gyerek kb 4-5 hónapos koráig azt mondta, hogy bármikor "simán" lelép, nem kötõdik a gyerekhez, a csajt már nem szereti stb... a kölök most 4 éves, és az apjánál szerintem senki nem imádja jobban, meghalna a fia nélkül... Nem azt mondom, hogy mindenkinél így müködik, de lehet, hogy csak a felelõsségtõl fél a párod, nem?
Ha TE szeretnéd a babát, ne tedd tönkre az életed egy örök lelkiismeret-furdalással...Neked kell döntened, és utána vállalnod is a következményeket, (pro-és kontra egyaránt) de én is csak azt tudom javasolni, hogy a szívedre hallgass... Ha anyuék annak idején nagyon reálisan gondolkodnak, én nem lennék a világon, és valszeg a 2 húgom semKép De a gyerekeid is elég nagyok már, szerintem az õ véleményükre és hozzáállásukra is legyél kíváncsi!
Drukkolok, hogy minden rendezõdjön,
sziasztok
Ellimami
ellimami

Sziasztok!

Teljes bekeben hazaertunk, minden muxik, ismet a Tietek vagyok :-)))

A husvet is egesz okes volt, jo atyamat is sikerult lebeszelnem a tomegoszlatasra alkalmas "parfummel" valo locsolkodasrol, a tobbi csaladtag meg nem eroskodott, ugyhogy sikerult megusznom virtualis locsolasokkal (SMS) :-))) Igy a gyomrom is jo allapotban van :-)))

Na lassuk csak, mizujsag :-)

Hurrahurra!!! Kép Kép Kép Kép Kép
Borsi,
HATALMAS GRATULA Mate babahoz! Kép Kép Kép Kép Kép Nagyon ugyik vagytok Kép Kép Kép es sok boldogsagot Nektek!!! Kép Kép Kép

Dinihe,
koszi a jo hirek tovabbitasat :-))) es ne csuggedj! :-)))

Anyakati,
Te se! :-))) es folytasd ezt a jo tendenciat a szulesek konnyusege teren :-)))

Mariann,
gratula a kis Bikahoz :-) szuperek vagytok, kapaszkodjatok csak ossze!
Most neztem meg, nalam mar joval elorebb tartasz a tablaban! :-))) Mindjart meglatod Te is :-)))

Andi,
normalis :-) pasibol van :-)))

Toffifee,
milyen rendes a dokid :-) drukk a vizsgalathoz :-)
Nekem is eszembe jutott mar neha, hogy a baba biztos dafke az ellenkezojet csinalja, mint amire kerem :-) biztos erzi, hogy ugyse tudnek ra meg morcos se lenni semmiert :-)))
De lehet, hogy meg hatasosabb fellepest szeretnenek ezek a finises babak :-) vagy csak imadjak a pocitokat :-) ki erti az o pici lelkivilagukat :-)))

Anna,
lassu viz partot mos :-)))

Nevtelen,
sajnos tanacsot tenyleg nem adhatok, mert barhogy dontesz, az a Te dontesed kell legyen - hogy kesobb is vallalni tudd! (De szerintem nem veletlen, hogy pont kismamaktol kertel tanacsot :-) egyebkent en teljesen normalisnak tartom, hogy megkerdezted! :-)
En csak azt mondhatom, hogy barhogy dontesz, en mindenkeppen tisztellek Teged, mint anyat, aki fiatalon es egyedul is megszulte, neveli es erezhetoen szereti a gyermekeit. :-)))
Es 35 evesen semmikepp sem vagy oreg! Kivanom, hogy ne utald meg a ferfiakat sem, mert nagyon SOKFELEK! Es kivanom, hogy az eszed es a szived bekulhessen meg egymassal! :-)))

Urszila,
aranyos vagy, hogy gondolsz rank :-) Julkazzal csak teljes nyugiban :-)))

Csucsuka,
szupik vagytok Ti is :-)
pont tegnap gondoltam a kertipartira, gondolatolvaso vagy :-))) En valamelyik majusi hetvegere gondoltam, mert akkor mar stabilabb a jo ido es uldogeles kozben se fazik at az ember lanya. Fogok egyeztetni Kispapaval, aztan kozzeteszem :-) De attol meg lehet szervezni hagyomanyos jellegu talit is addig :-)

Ildianyu,
nagyon orulok, hogy jobban vagy :-))) csak igy tovabb :-)))

Minden szepet s jot, es MEGADRUKK mindannyiotoknak, akit illet :-))) es akkor kuldom a varva vart tablakat is :-)))

Kaska
31+1
kaska

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]36305523012@sms.777westel.hu[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Mon, 21 Apr 2003 19:39:25 +0200 (MEST)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]proba[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
mailgateway

Akkor a babocak: Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Pirus Zsombor 3160g, 51cm 2003.01.23. ( - 8 ) nap 10
Gombóc Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
Nyúlandi Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
Norkini Jázmin Sarolta 2600g, 48cm 2003.02.09. ( - 12 ) nap 9
Zsuzsi74 Miklós 3460g, 54cm 2003.02.11. ( + 7 ) nap 10
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Benjámin László 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
Docika Balázs
Edelweiss Gergõ 3120g, 50cm 2003.03.14. ( - 5 ) nap
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Lõrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Borsi Kép Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
</pre>
kaska

Es a kismamak: Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Andi [size=-2]2002.07.12.[/size] 40+3 25 év/1.b. Budapest 2003.04.19. [size=-2]2003.04.18.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Banczik Zoltán[/size]
[size=-2]2.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 40+1 29 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]3.[/size] Toffifee [size=-2]2002.07.14.[/size] 40+1 30 év/2.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.04.20. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Mousa[/size]
[size=-2]4.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 40+0 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]5.[/size] Dinihe [size=-2]2002.07.15.[/size] 40+0 33 év/2.b. Tököl 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2] Weiss Manfréd Kórház/ Dr.Szathmáry György[/size]
[size=-2]6.[/size] Anna [size=-2]2002.07.16.[/size] 39+6 24 év/2.b. Budapest 2003.04.22. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szent István Kórház/Dr. Varsányi Hajnalka[/size]
[size=-2]7.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 39+6 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]8.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 39+2 32 év/3.b. Budapest 2003.04.22. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]9.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 38+3 30 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]10.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 37+1 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]11.[/size] Béorsi [size=-2]2002.08.04.[/size] 37+1 28 év/1.b. Budapest 2003.05.13. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]12.[/size] Beus74 [size=-2]2002.08.05.[/size] 37+0 29 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]13.[/size] Mariann [size=-2]2002.08.10.[/size] 36+2 32 év/1.b. Belgium 2003.05.27. [size=-2]2003.05.17.[/size] [size=-2]Hospital Edith Cavell / Dr. Gergelyi Judit[/size]
[size=-2]14.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 36+0 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]15.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 35+2 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]16.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 34+6 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]17.[/size] Szilvi_ [size=-2]2002.08.29.[/size] 33+4 33 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 2003.06.07. [size=-2]2003.06.05.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]18.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 33+3 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]19.[/size] Dale [size=-2]2002.08.30.[/size] 33+3 30 év/1.b. Budapest 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]20.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 33+0 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]21.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 32+5 28 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]22.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 31+5 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]23.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 31+5 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]24.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 31+1 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]25.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 31+1 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]26.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 31+1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]27.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 30+6 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]28.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 30+5 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]29.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 29+6 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]30.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 29+5 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]31.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 29+4 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]32.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 29+3 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]33.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 28+4 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]34.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 28+2 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]35.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 27+6 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]36.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 27+1 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]37.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.23.[/size] 25+5 28 év Calgary (Kanada) 2003.08.05. [size=-2]2003.07.30.[/size] [size=-2]Dr. John Faul[/size]
[size=-2]38.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 23+0 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]39.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 21+6 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003.08.26. [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]40.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 20+4 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]41.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 20+3 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]42.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 19+2 28 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]43.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 17+4 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]44.[/size] Nyuszimanó [size=-2]2002.12.21.[/size] 17+2 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003.09.26. [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]45.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 15+4 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]46.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 15+2 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]47.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 15+0 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]48.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 13+3 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]49.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 12+0 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]50.[/size] Bogár [size=-2]2003.02.06.[/size] 10+4 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
</pre>
kaska

Sziasztok!

Kííváncsiságból én is kipróbáltam az üzi küldést!

Névtelennek ugyanazt írnám, mint Kaska.

Dandy
Dandy

Sziasztok!

Elõször is óriási GARTULA Borsinak Mátébabához. Gyönyörû húsvéti ajándék!

Mindannyiótoknak így utólag is kellemes ünnepeket!

Én most belevágtam a fészekrakásba és persze még mindig megy az angol meg mindenféle egyéb intéznivaló, úgyhogy asszem heti vendég leszek.

Csütörtökön voltunk 3D-n. Annnnyira jó volt látni a Kisasszonykát! Tiszta apja Kép . Egy kiló harminc deka. Sajnos majdnem végigszunyálta a vizsgálatot, de azért fotókat sikerült csinálni róla, az egyik képen pont szopizza az ujját. Sajna elfelejtettünk szólni, hogy CD-t is kérünk, úgyhogy nem tudom megmutatni nektek, de Kispapi megígérte, hogy megpróbálja majd vhogy digitalizálni. Na ennyit rólunk, jó hosszú lett. Kép

Gondolom mire legközelebb jövök, már megindul a babaesõ, tehát DRUKK DRUKK DRUKK a finisben lévõknek!

29+4

Lanyok!

Anyezrol nem tud veletlenul valaki valamit? Megneztem es aprilis 7-en irt utoljara, nekem gyanus, hogy mar babazik :-), de nem szivesen szednem meg ki, mert o azert irogatott viszonylag rendszeresen, es hatha az unnepek utan meg bejelentkezik!

Van valami otletetek, hogy hol kerdezoskodjek rola?

Kaska
kaska

Sziasztok!

Kedves Névtelen
Én nem is tudom, mire hallgass. Talán a szívedre, én arra hallgattam az elsõvel. Ellimami kérdéseivel egyetértek, igaz, nem sokat jelent, hogy hány éves a párod, az enyém 22 éves volt, amikor apává lett, féltem, hogy korai, de kiderült, hogy nem volt az. Neki is rosszul esett, amikor megmondtam, hogy baba lesz, de elég hamar elfogadta a döntésemet (én nem akartam elvetetni). Még azért lenne egy kérdésem: ha megszülöd a babát, és az apukája elhagy, lenne segítséged? Nem csak a gyerekeiddel lennél, ugye?(nagyszülõkre, barátokra gondolok).
Én bízok abban, hogy a párod elfogadja a babát és teljes család lehettek. Kép

Anna
Nem biztos, hogy Borsi el volt számolva, 10 nappal elõbb szült Kép, lehetett ekkora a baba Kép
Nekem nem 10-20 percesek, hanem mostanában 3 és 20 perc között random jelleggel bármennyisek. Szerintem nem a fájdalomszint számít, hanem rendszeres fájások kellenek, amik nem múlnak, hanem erõsödnek és sûrûsödnek.
Ha jól emlékszem, Csillát holnap császározzák, nem? Tehát holnapra van egy tuti babaKép
Jó a cikk, csak az a baj, hogy az én "tüneteim" ütik egymást Kép

Kaska
Én is kaptam sms-es locsolást, nagyon tetszettKép De Kispapim azt mondta, nem úsztam meg a vizes specialitását, jövõre megkapom, számíthatok a dupla adagra Kép
Én nem vagyok morcos Zsombira, de ha kijön, biztosan megkóstolom a kis hátsóját Kép

Ildianyu
Örülök, hogy jobban vagyKép

Lányok, nem tudom, mikor tudok jelentkezni, mert holnap be kell feküdnöm a kórházba Kép. Minden rendben van velünk (sajna még mindig csak egy ujjnyira vagyok nyitva), a magzatvíz is tiszta, de a doki nem rajongott az ötletért, hogy ha munkaidõben akar jönni Zsombi, akkor mentõvel menjek be. Én nem örülök a kórháznak, de talán így lesz jó (a lányom is az elsõ kórházi napon elindult kifelé). Pedig a magzatvíz vizsgálatkor azt mondtam, ha arra nem indul meg, akkor együtt maradunk ...Kép
Ma is sok baba született a Margitban, egész nap volt bent valaki a szülõszobán, a szülésznõk nagyon fáradtak voltak, de rendesek.
De mit fogok csinálni egész nap? Meg fogok halni Kispapim nélkül, net nélkül, nélkületek Kép
Nem baj, Kispapim így sokkal közelebb lesz Kép, de csak naponta háromszor láthatom. De úgy utálok idegen ágyban aludni Kép (még reménykedek, hátha éjszakára még haza is mehetek)
És eddig is annyi telefon és sms jött, most biztosan még több lesz (ami jó is, meg nem is)

Mindenkinek minden jót kívánok!

Andi, Ányez, Anyakati, Dinihe, Anna, Buksicica, Csilla
DRUKK-hegyek és tengerek Kép

Toffifee Kép
40+1
toffifee

Toffifee!

Ne izgulj,minden rendben lesz,és meglátod hamar kibújik a picike!!!!
A Kispapid meg biztos mindenben melletted áll majd!!!
Hajrá!!!!
Drukkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!444

Mariann
35?
Mariann

Sziasztok lanyok!

Kicsit eltuntem, de azert bele kell jonni a babazasba is!Kép Petra nagyon jo babuci, naponta csak 6x szopizik, akkor viszont szep nagy mennyisegeket. Es mar kezd hurkasodni a csukloja.Kép
A szulestortenettel meg ados vagyok, hamarosan azt is megirom. Nagyon furcsa, de meg most is nagyon sokat gondolok ra, olyan nehez feldolgozni, pedig eletem talan legszebb napja volt.

Borsi,
Hatalmas gratula Matehoz!Kép Sok boldogsagot Nektek!Kép

Finiseseknek drukkhegyek!Kép

Most csak ennyire futja, de irok en meg olyan hosszuakat is, hogy csak gyozzetek vegigolvasni!Kép

Puszi:

Leszter es a mar 12 napos PetraKép
leszter

Sziasztok!

Finiselõk megadrukk nektek és a "bika" babáitoknak:-)

Én sajna hurkásodom mint Leszter Petrája :-/ (vizesedem pedig még nagyon nem kellene ...)

És sajna még mindig rengeteg idõm van hátra.
De naponta többször is benézek, hátha született új babaKép)

Szilvi
szilvi_

Sziasztok!

Hazaértük anyóséktól. Nagyon jó volt, nagyon sokat pihentem, Balut alig láttam.

BOrsi: Óriási gratula Kép

Finiselõknek drukk hegyek mennek Kép

cory 15+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Toffifee,
huha, hianyozni fogsz :-( de remelem, nem sokaig :-))) Ne sirj, hamarosan Zsombizol :-) Kuldok meg egy nagy csomag MEGADRUKKot, hogy kitartson! :-)))))
En is mindig popsipuszit szoktam kuldeni a kiscsajszinak :-) tok jo lenne mar igazibol adni neki :-)

Mariann,
miert vagy Te 35? A tablazat szerint 36+2 vagy, es ha jol ertettem a multkor, a doki szerint picit meg idosebb is lehet a baba, nem? :-)))

Leszter,
szuperugyesek vagytok, sok boldogsagot es jo hurkasodast Petranak! Kép Kép Kép

Szilvi,
nem olyan rengeteg ido az, nekem meg tobb is van, de nagyon telik :-)
Ha van kedved, probald ki vizesedes ellen a gyumolcs-zoldseg napot, jo sok finom gyumivel egeszen nyami :-)))

Cory,
csak igy tovabb :-) vigyazz magatokra, amennyire csak lehet :-)))

Tok jo volt ez az este, babarucikat csoportositottam meg elkezdtem osszeirni, kitol mit kaptunk :-)))
Most mindjart elteszem magam holnapra, csak bekukucskaltam, mert nagyon varom mar en is a hireket :-)))
Szamolatlanul kuldom a MEGADRUKKokat, es jo ejt mindenkinek!

Kaska
kaska

Sziasztok!

Igen, holnap szülök, délelõtt megyünk be a kórházba. Nálam is ezerrel vannak keményedések, fájások, de már reggelig biztos egyben maradunk. Még most is pakolok és nagyon izgulok! Kép

Anna!
Ármin lesz a baba neve.

dihine!
A vizesedésre nem kell kevesebbet inni.

Kaska!
Jól ál Enikõnek a rövid haj is, csak sajnáltam, hogylevágatta, mert mostanra nõtt meg, eddig növesztette és olyan jól állt neki.
Gyümölcsnapra fõleg almát szoktam enni, jó vízhajtónak, de csak akkor hat, sajna, ha mellé nem eszel mást gyüümiken kívül. Szombaton is tartottam gyüminapot, egésznap elfogyott kb 7 alma és késõ délután ettem pár szem datolyát és másnap reggelre szépen lement a víz rólam. Kép

Ildianyu, Ari!
Nem baj a kispoci és a kevés hízás, meglátjátok a végén milyen jó lesz! Kép
Az elsõ 2 terhességemnél nagyon nagy hasam volt, alig bírtam moccanni, 20 kg fölött híztam velük, most nagyon diétáztam és mozgékony vagyok, pl. egyszerre feljövök gyalog a negyedikre (nálunk nincs lift), szóval így sokkal könnyebb.

Anyakati, Toffifee, Andi, Ányez, Dinihe, Anna, Buksicica!
Nagyon nagy drukk!
És ti is drukkoljatok nekem, mert alig hiszem el, hogy nem sokára megint babázom és különben is rámfér! Kép

Csilla1
(40)
Csilla1

Sziasztok!

Na elkezdtem szedni az ELEVITET.
1-2 hónap múlva tervezzük a kistesót.

Nagyon drukkolok és izgulok a finiselõkért!Úgy szeretnék már én is szülni, életem legszebb napja volt, 100-szor megismételném. Persze a terhességet is.

Gratulálok Leszter, Urszla! Gyünyörûszép picibabák, ilyenkor mindig Dórikámat képzelem magam elé, hogy Õ milyen volt újszülöttként.

Sziasztok!

Syl (még 00 :-( )
syl

Sziasztok!

Angi,Pálma köszi a cukros tippeket, azt hiszem jövö hétre halasztom a labort, nem akarom a húsvéti finomságokkal bezavarni az eredménytKép

Kaska, köszi a táblába-kerülést, elsö baba lesz, és látom a kórház is lemaradt, Rokyview Hospital. A hetek száma hogyan lett nálam ennyi??? Esetleg Te a mensiböl számolsz? Mert az nálam nem mérvadó, direkt irtam, hogy nem volt normális hosszúságú. De egyébként meg pár nap (na jó,majd egy hét az eltérés, lehet,hogy végül tényleg a mensis idöre jön a bébi, nem az UH által kiszámitottra...)
Szóval, ha át tudod-fogod-akarod változtatni, akkor ma töltöm a 25-ik hetet,25+0. ((Na, lehet már meg is bántad,hogy bevettél a táblázatba, rögtön bajom vanKép))

Finiselöknek nagy drukk!!!És azért mert csak most kapcsolódtam be, végig olvastam ám én itt mindenkit!!!Szóval hajráááááááááá!Kép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok kismamák és gratulálok Borsinak a babához.
Voltunk pénteken a Hattyúházban és nagyon nem (ismétlem nem) bántam meg! Nagyon kedves volt a doki is, de a babucim volt a legédesebb. Nagyon mozgékony volt, össze-vissza ugrált, úszott és még integetett is (ez videon meg van örökítve). Szóval azt mondta az orvos, hogy jól fejlôdô babuci. Még nagyon pici (a fejétôl a popsiig 6 cm), de hát 12 hetesen mit várjon az ember?????? Úgyhogy most nagyon boldog vagyok. Még a szívét is láttam, hogyan ver és meg is hallgattuk. Nagyon nagy élmény volt és megérte azt a 10000 Ft, mert örök élményt kaptunk. Szegény párom nem látott sokat a babiból, mert ô még sosem látott ilyet és nem tudta rendesen kivenni a dolgokat, de otthon (3x utánnézés) már kezdte látni hol a feje, a teste, a keze stb.
Szóval minden rendben.
Majd még jelentkezem. Lányok! Minden 39+-osnak drukkolok nagyon!
Buborék
buborek

Sziasztok Kép

Toffifee Kép
drukk, hogy ne kelljen már sokat várnod a Babádra. A kórházban tudsz majd minket olvasni? Irj majd sms-t, ha lesznek valami fejlemények.

Csilla Kép
megadrukk hegyek!!! Gyönyörü Ármin-babát és gyors felépülést a csaszi után!! Kép Várjuk majd a beszámolódat.

Borsi Kép
gratula Mátéhoz, sok boldogságot, és rengeteg tejcsit!! Kép

Ildianyu Kép
örülök, hogy jobban vagy! Kép Csak így tovább!!

Kedves Névtelen Kép
már elöttem leírták a lányok, amit én is írnék...Okos tanácsokat nem tudok hozzáfüzni. Kép Remélem, jóra fordul minden Nálatok, és a döntésedet nem bánod meg, bármi is legyen az. Halkan súgom csak, hogy hallgass a szívedre, és a Párod szíve is biztosan meglágyul idövel. 35 teljesen jó kor a szüléshez, de lehet, hogy "most vagy soha"...

Buborék Kép
pont ilyen élmény volt nekünk is a 13. heti uh, olyan jó volt visszaidézni jóvoltadból. Kép Kép És olyan gyorsan elrepültek a hónapok, mintha tegnap lett volna. Kép

Lányok, erösen jósolgattam egész éjjel, kérhetek én is egy kis drukkot, még ha nem is vagyok 39+ ? Alvás közben mindig az órát néztem, és bizony este 10-töl reggel 3-ig egyre sürüsödtek a fájások, de 10 percesnél elmúltak. Kép

Tegnap a vizesedés már annyira meggyötört, hogy a bal kezem fájt is, az ujjaimat nem tudtam teljesen behajlítani. Kép Ma én is gyümölcs-zöldség napot tartok és igyekszem inni azt a fránya málnalevélteát (eddig max. napi 1 bögrével jutott eszembe fözni).

Sok drukk az élbolynak!! Kép

Pálma
holnap 38
Névtelen

Bocs, hogy névtelenül ment el...Kép Elbénáztam.

Pálma
pálma

Sziasztok!

Toffifee, Csilla1, DRUKKDRUKKDRUKKDRUKK!! KépKépKépKépKépKépKépKép

Én még mindig egyben Kép ,bár már néha 5 percenként jönnek a keményedéseim, még mindig fájdalom nélkül . Holnap megyek orvoshoz, kiváncsi vagyok, remélem most már mond valami biztatót! A héten szülni AKAROK!

Andi
40
psandi

Sziasztok!

Voltam CTG-n, kb.1 keményedést mutatott. Tegnap és ma reggel tetemes mennyiségû nyák távozott belõlem, azt mondta a doki, hogy ez már pár napon bebüli szülés megindulást hozhat, de menjek haza nyugodtan... Úgyhogy teljesen nyugodtan itthon vagyok, de már nem görcsölök annyira, hogy mikor szülünk. Már nem lehet olyan sok idõ hátra!

Képzeljétek, meglátogattam Borsit és Mátét, jól vannak, gyönyörû a pici fiú, péntek körül jönnek haza!
Átadtam a sok drukkot és gratulát!

Mariann!
Gyógyulj meg minnél hamarabb, de azokkal a keményedésekkel várj még egy pár hetet!

Andi! Anyakati!
Remélem nemsokára tényleg szülünk!!! Kép

Toffifee!
Neked sok drukk, nem irigyellek, a befekvés miatt, de ez a biztos! Mindenképpen üzenj, ha van valami fejlemény!

Anna!

A tüneteink hajszál pontosan megegyeznek, akár a nyákdugót, akár a fájások mennyiségét és milyenségét nézzük! Neked a CTG milyen eredményeket mutat fájásilag? Nekem ma egy laza 60-as volt!

Névtelen!
Nagyon gondold meg, hogy döntessz, persze ez nagyon összetett dolog, sok minden függ a körülményeidtõl!

Leszter!
Nagyon jó baba lehet Petra, várjuk a szüléstörténeted!

Csilla1!
GIGAMEGADRUKK! Üzenj nekünk, ha túl vagytok a nehezén!

Minden finiselõnek ua. kívánom, amit saját magamnak, szerintem ez a hét nagyon sûrû lesz babaügyileg /reméljük/

Bepakoltam mindent a kocsiba, /kórházi dolgok/ +odakészítettem a LAP-TOP-ot is, mert úgylátszik teljesen babanet függõ lettem. TV helyett is itt ülök a gép elõtt, de lehet,hogy ennyire naív vagyok, hogy a baba mellet lesz idõm a kórházba is netezni? Majd meglátjuk.....
dinihe

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: