A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Jaaaa,
és minden finiselõnek drukkk ezerrel!!!!
babajaga
Névtelen

Sziasztok!

Végigolvastam a tegnapi leveleket, a mérleg témához, csak annyit, én a lányomnál kaptam a védõnõtõl, de nem használtam, nem tartottam fontosnak, ránézésre is meg lehet állapítani, hogy mi a helyzet kajaügyileg... Most sem fogok, bár kedves anyósom nagyon szorgalmazza!

Anyakati!

A "tüneteid" szinte telsejen megegyeznek az enyémmel, kb. 10 perces jóslóim 1-1 óráig tartanak, utána megszünnek, reggel mindig az elsõ utam, a WC, görcsöl a hasam, hasmenésem van. Ma reggel is 1 órán belül 4-5 összehúzódás, és az alhasamban folyamatos mensis görcs, de ez már így van több mint egy hete... Talán 2 napig csökkentek! Az idegesít a legjobban, hogy már egy párszor úgyéreztem, hogy na most...és akkor egy idõ után, mintha elvágták volna!

Az elsõ babámnál nem volt ilyen gondom, reggel arra ébredtem, hogy 10 percenként görcsölök és onnantól ment minden mint a karikacsapás!

Leszter és Urszila!

Nagyon irigyellek benneteket, a gyönyörû babákért és a babázásért!

dinihe
39+3
dinihe

Sziaasztok!
Köszi Lányok! Megyek is pihizniKép

Hermi
22+4
hermi

Sziasztok Lányok!

Anyakati, Dinihe,
nagyon drukkolok, hogy a tünetek "igaziak" legyenek. HajráKép

Mariann,
szerintem párhuzamban zabáltuk a világ 2 végén az epret tegnap.Kép Én asszem 1 kiló 30-at vettem, azzal a felkiáltással, hogy majd este apucinak a pudingba is... Inkább nem csináltam pudingot, mert az összes itthon fellelhetõ gyümit felfaltamKép

És mindenkinek,
köszönöm a megnyugtató szavakat, akkor mégse én leszek a dilis csodabogár, aki nem akar mérleget... Én is megpróbálom, amit (szerintem) mindenki: megpróbálok "bio-anyuci" lenni, aki szelíd mosollyal, ráhangolódva nyugodt és kiegyensúlyozott babájára szépíti otthonát és várja férjecskéjét...Kép Na, jó ez túlzás, de a lényeg, hogy remélem, ha a bébinek baja van, azt anyuci (még ha nem is bioKép) észreveszi mérleg nélkül is! Megerõsödött önbizalmamért még 1x köszi!KépKép

Annyira izgi, hogy ennyien készülnek szülni, habár nem mindig írok, de naponta 3-4 alkalommal belesek, hogy mi van...

Na, lenézek a piacra még egy kis gyümiért, hátha jut a pudingba is...Kép
sziasztok!
Ellimami
31+2
ellimami

Sziasztok!

Dinihe, Anyakati!

Teljesen egy cipõben járunk. Az elsõnél nekem sem volt ilyen. Most meg este, reggel sok, majdnem rendszeres összehúzódás, de mikor felkelek megszûnik.(Lehet, hogy nem kellene felkelni.Kép) Nekem is megy a hasam, ami szerintem is jelent valamit, pláne, hogy ennyien produkáljuk! Ti nem bõgtök mindenen? Jó, hogy nem vagyok egyedül!Kép
Anyakati, nem semmi, 3 ilyen pici gyerek, sok kitartást, és gratulálok!

Ellimami!

Nekem sosem jutott eszembe, hogy méricskéljek. Nagyon laza vagyok, a fürdetésbõl sem csinálok gondot. A lányom most két éves, alig eszik valamit, mégis jó húsban van. Egy ideig nagyon fusztrált, de hát az apja is ilyen. Mikor szopizott csak egy negyed cicit szívott ki, és remekül gyarapodott. Gratulálok a döntésedhez!Kép Légzésfigyelõtök lesz?

Sziasztok!

Anna
39+3
anna25

Sziasztok!

Remélem, termékeny lesz a Húsvét és elõrébb kerülök egy kicsit, úgyhogy minden finiselõnek drukk. :-)

Én tegnap voltam UH-n és annyira aranyos volt a babó! Aludt, de még így is mocorgott odabenn és mutatta az arcát is. Még nincs sok husi rajta, úgyhogy végig olyan volt, mintha mosolygott volna. Imádom. És még mindig kislány!
Az egy kicsit elkeserített, hogy az UH emberke azt mondta, hogy lehet, hogy egy héttel is késõbb várható a szülés. Azért még megvárom a doki véleményét is.

Kaska!
Átírnád a táblázatban azt, hogy hol fogok szülni? Ugyanis átpártoltam a Szent Imrébe dr. Balogh Tiborhoz. Ugyanis kiderült, hogy az eddig válaszott orvosom nem is lesz itthon júliusban. A Szent Imrérõl meg olyan sok jót hallottam.

Barbi!
Én nemrég voltam vércukor terhelésen és éhgyomorra kellett mennem, meginni azt a szörnyû édes löttyöt, két órát várni úgy, hogy még mindig nem ettem semmit és visszamenni. Én reggel mentem, de igazából csak az a két óra volt szörnyû, mert a cukros víztõl hányingerem lett. Ha ehettem volna, jobban lettem volna, de így éhgyomorra nagyon sz...ul voltam. Megváltás volt, hogy végre ehetek.

Amúgy jól viselem a pocak lakót, mindig nevethetnékem van, amikor mocorog. Múltkor is kuncogni kezdtem egy elõadás alatt (lehet, hogy hülyének néztek). Csak a lakásgondok is megoldódnának már...

Hát ennyi mostanság

Üdv mindenkinek

Tünde
(28+1)
csibe21

Sziasztok!

Ma voltam vizsgálaton. Úgy néz ki, nem én fogom nyitni a sort Kép. Nem baj, hátha a hétvégi Forma 1 még belefér nekünk Kép.

Ari
Gratula a leányzóhoz és a beforduláshoz KépKépKép
Annak meg csak örülni kell, hogy keveset híztál, ha a baba megfelelõen fejlõdik Kép
Jó költözést Kép

Andi
Igen-igen, egyszer megszületik Kép, de eléggé lehangoló volt, amikor beleláttam a doki filofxába, és az erre a hétre kiírtak már ki vannak húzva, csak én nem Kép
Az pedig "jó" eredmény a tiniktõl, hogy felismerték, hogy terhes vagy, még jó, hogy nem azt gondolták, hogy "milyen kövér" Kép. Egyébként én voltam már olyannak is szem és fültanúja, hogy anyuka mondta a gyerekének, hogy nehogy már átadja a gyerek a helyet, adja át más. Ezért nem is várom el, hogy átadják, mert sajnos a maiak már így vannak "nevelve".

Mariann
Nem tudom, a két cm nyitottság mit jelent, az lehet az egy ujjnyi, szerintem. Én már március 29-én is egy ujjnyira nyitva voltam, és még mindig annyi vagyok, rollerezés a lányommal és napi rendszeres séta ide-oda.
A szülésnél biztosan minden rendben lesz, ne izgulj Kép

Anyakati
Én is elég rosszul alszok már kb. egy hete, és ma álmomban láttam Zsombi talpacskáját Kép Egybõl felébredtem, és szomorúan megállapítottam, hogy csak álmodtam...
DRUKKKépKépKépKép

Dinihe és Anyakati
ezeket a tüneteket én is produkálom már kb. 1 hete, de akkor jön a lefekvés ideje, és kipihenem õket Kép

Snoopy
Jó utat és jó pihenést KépKép

Ellimami
Észreveszik az anyucik, ha baja van a bébinek!Kép Szerintem meg is érzik Kép
Jó étvágyat a gyümikhezKép

Babajaga
Ha gond van, akkor beindítják a szülést (baba szívhangja nem megfelelõ, nem tiszta a magzatvíz), egyéb esetben lehet, hogy orvosfüggõ a dolog. Ebben nincs tapasztalatom, mert a lányommal annyira "megijedtem" a kórháztól, hogy egybõl beindult a szülés, amikor befektettek túlhordássalKép

Megyek, "tízóraizunk" egyet!

Egy kazal DRUKK KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
aki kériKép

Toffifee
39+5
toffifee

Sziasztok!

Persze nem szülök, a méhösszehúzódásokat elfújta a szél.
Fogok én még listavezetõként 41 hetesen a tábla élén állni, úgy látom.
Csak már beleéltem magam, hogy na talán most végre...
Akkor most már jöhet a húsvéti sonka!!
Anyakati
39
Anyakati

Anna,
köszi a biztatást mérleg ügyben, remélem a nagyik+védõnõ együttes rohamát is ilyen magabiztosan állom majd, ahogy most érzekKép.
A légzésfigyelõn még nem gondolkodtam.. Igazából úgy vagyok vele, hogy babaõrzõ lesz (kapunk), ha így sír/nyöszizik, azt éjjel és másik helyiségbõl is észreveszem, a légzésfigyelõ meg gondolom a bölcsõhalál miatt lenne fontos (jól tudom, ugye?), de én inkább nem is gondolok a lehetõségre, hogy ilyesmi történhet. Átolvastam az általános rizikófaktorokat (hason alvás, meg ilyesmi) de nem hiszem, hogy ha nagyon ronyóznék, akkor a készülék megnyugtatna...vagy igen?
A másik dolog, hogy apuci szerintem még csak nem is hallott se bölcsõhalálról, se légzésfigyelõrõl, nem akarom õt se beijeszteni. (Amúgy is ki van akadva egy csomó "ismeretlen" dolgon, hogy miért kell "idegen nyelven" beszélni a babóval kapcsolatban, hogy a "kifogó" az miért nem fürdõlepedõ, a "kocsikabát" meg miért nem simán kardigán vagy kabát..Kép )Szal' nem túl tájékozott a katasztrófalehetõségek terén sem, és amúgy is eléggé be van tojva ettõl az egész papás-mamástól, nem akarom ilyesmikkel tovább aggasztani..
Persze nekem is ismeretlen az egész, de én talán kicsit jobban bízom magamban (és persze a kisfiamban), hogy boldogulunk majdKép
De ha valakinek "perdöntõ" érve van légzésfigyelõ ügyben, szívesen veszem, érdekelnek esetleges tapasztalatok...

Szegény Anyakati és TofiKép
Talán a húsvéti sonka-és kölniillat majd elõcsalogatja a kölköket!Kép

sziasztok,
Ellimami
31+2
ellimami

Sziasztok!

Meg volt a vérvétel,és megérkeztek a vendégeink is.
Éjszaka voltak fájásaim(azt hiszem azok voltak)de vissza aludtam és reggelre ok.minden.
Aztán reggeli után meg megint olyan megjövõs érzésem volt,gyorsan ledõltem,és elmúlt.Viszont nagyon álmosnak érzem magam.Tudnék egész nap aludni.
Ezek lehetnek a jósló fájások????
Már egész elszoktam ettõl a megjövõs érzéstõl,tök furi volt.
Tegnap ,hogy megettem azt a rengeteg epret (1kg)tök sokat pisiltem és ma reggelre kisebb volt a bokám!!!!VIZHAJTÓ!!!!!!!!!!

Ellimami!
Ma is eszel epret?Mert én igen!!!KépKépKép

Toffifee!
Remélem még húzom 21.-éig!!!!Akkor már BIKA jegyû lesz!(én is az vagyok)(persze ha kibirná a szülinapomig, 29...az lenne csak a királyság!!!)
Ez a nyitottság gondolom elég gyakori lehet ilyenkor mert a DR nem izgatta nagyon magát miatta,még csak azt se mondta hogy sokat kéne pihizni,csak ne nagyon menjek már messzebbre.Maradjak a városban.

Na megyek még egy kicsit henyélni,a vendégeink elmentek egy kicsit a városba.

HELP!!!!
Milyen baba szappant vagy fürdetõ krémet vigyek magammal a kórházba?????(mert itt azt is magamnak kell bevinni)

Mariann
35?
Mariann

Ellimami, nagyon jó a hozzáállásod, nekem nagyon tetszikKép Egészséges önbizalom, optimizmus, de ugyanakkor körültekintés és megfelelõ óvatosság. Csak így tovább, a baba után isKép
Lina

Hello mamekok!

Finiselok
En mar most,38+2 hetesen produkalom ezeket a tuneteket,azaz a mai CTG-n 100feletti kemenyedes (nem rendszeres),kinyilt mehszaj,vizesedes stb.Akkor lehet,hogy meg ugyanez fog menni 2-3hetig,ha kibirom?!
Mindenesetre ha nekem lennenek 10 perceseim mar reg benn paraznek a korhazba.A doki is azt mondta,akkor mar menjek be.Ebben az esetben viszont tuti nem is engednenek el,hanem rasegitenenk,mivel valamilyen szinten megindult a dolog,nem?!Akkor most hogy van ez?
Névtelen

Bocsi,Borsi voltam!
Névtelen

Sziasztok!

Én is egész éjjel keményedtem, és álmomban folyton szültem vagy szülni készültem. Hasmenés is van, de már nem élem bele magam semmibe.
Egyéként lehet érezni a fájások megindulása elõtt valami szokatlant, vagy egyszer csak elkezdõdik,mint derült égbõl...?

Babajaga!
Én megkérdeztem a dokimtól ezt a túlhordásos dolgot, õ azt mondta, hogy 7-10 napot szoktak várni, és akkor megindítják.

Ellimami!
Én kaptam kölcsön egy barátnõmtõl légzésfigyelõt, úgyhogy fogom használni. Nem akarok senkit megrémiszteni, de a sógórnõm barátnõjének az 5 hónapos kislánya halt meg bölcsõhalálban. Kép Pedig én azt hittem, hogy ez csak az elején veszélyezteti a babákat. A légzésfigyelõ meg ha 20 mp-ig nem lélegzik a baba, elkezd õrületes hangon sípolni, amire gondolom a baba is felriad, meg hát én is tudok rohanni. De remélem, ilyenre nem kerül sor! Egyébként elég drága, 30000 Ft, de ha jól tudom, lehet kölcsönözni is pl. a Gólya BAbakelengye Szaküzletben (1085 BAross u. 36)

Anyakati!
Pedig már örültem, hogy valaki végre megindítja a babaesõt. Én már csak a Nyusziban bízom. Kép

Kitartás és DRUKK mindenkinek KépKépKépKépKép

Andi
még mindig 39
psandi

Sziasztok kismamák!
Elôször is szeretnék mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni, mert én sajnos nem fogok tudni írni az ünnepek alatt. Tegnap voltunk a védônônél, aki a múlkori bunkó stílusa után, meglepôen kedvesen fogadott. Milyen csinos vagyok, milyen jól nézek ki és hogy nem is gondolná senki rólam, hogy terhes vagyok ? ilyeneket mondott. Aztán lemért (nem híztam semmit, sôt fél kilóval kevesebbet mutatott a mérleg), ami egy kicsit meglepett. Mindegy, azt mondta majd a mostani 3 hónap alatt behozom. Ma megyünk a Hattyúházba UH-ra. Nagyon izgulok. Majd kedden írok, hogy mi volt. Nagyon ideges és izgatott vagyok, hogy minden rendben van-e.
Szóval mindenkinek további kitartást, kedden jövök
Buborék
buborek

Sziasztok!

Az én Zsombim nagyon lusta volt CTG-n, 43 percig voltunk a gépen, már majdnem fejen is álltam egy-két mozgásért, de nem nagyon akarta, most meg nem hagy békénKépKép

Nekünk nem lesz légzésfigyelõnk, a lányommal sem volt, mellettem volt az ágya, elsõ idõben most is ez lesz. Nem sajnálom rá a pénzt, de olyan sokan írták, hogy tévesen riaszt, beparáznak tõle, utána pedig kórházi herce-hurca, lesz min idegeskedni anélkül is. Most ez van, de lehet, hogy a jövõ héten már nekünk is lesz, nem tudom.

Buborék
Minden rendben leszKépKépKép

Andi
Lehet derült égbõl isKép A lányomnál egyszerû volt, elment a víz, ez a legtutibb jel Kép, most én is parázok, hogy mi lesz, ha nem ismerem fel Kép (de biztosan fel fogom ismerni) és Te is fel fogod ismerniKépKépKép

Borsi
A 38-ik héten még bõ 120-as keményedéseim voltak a CTG-n, a 39-ik héten egyenes vonal, most meg olyan, mint a katasztrófa-filmekben a földrengés-elõrejelzés + az elõrengések. De a max. 70 az erõssége. Azoknak a 10 perceseknek pedig rendszereseknek kell lenni, csak sûrûbben jöhet, mert ha ritkább, az még nem tuti jel, akkor valószínûleg mosolyogva hazaküldenek, hogy "kismama, ez még nem az" KépKép

Mariann
Nem tudom, milyenek a Kosok, de most már tényleg lehetne Bika is Zsombi isKépKép
Neked pedig akkor a legszebb szülinapi ajándékot kívánom KépKépKép

Ellimami
Olyan jót nevettem a sajnálkozásádonKépKépKép De hátha bejönKép És legalább ehetek sonkátKép Ha mégsem, majd eszek utólagKép

Anyakati
Nagyon tetszik Neked az az elsõ hely ...KépKép

Finiselõknek nagy kupac DRUKK KépKépKépKépKép
Mindenkinek kellemes húsvétot és jó pihenést! Kép

(Próbálok küldeni egy sms-t a hírhozóra, nem ijesztgetni akarok, csak kipróbálni, hogy nekem sikerül-e)

Toffifee
39+5
toffifee

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]<PLUS36302051601@SMSGATEWAY.BWARE.IT>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Fri, 18 Apr 2003 15:48:19 +0200[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]GSM short message from +36302051601[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
Csak egy proba!

GSM phone +36302051601
--

This service is offered by BWARE Technologies http://www.bware.it/
mailgateway

Sikerült!!

Toffifee
toffifee

Sziasztok,

Ari,
A betegsegert sajnaKép, de legalabb haladtok es a babo szep helyere fog erkezniKépKépKép

Andi, Anyakati, Dinihe,
Szerintem beszeljetek meg egy idopontot es csapatosan szuljetekKép Bocsika, ugye a kibicnek semmi sem szamitKép
Oriasi DRUKKKKKKKKKKKKKKK am nektekKép

Toffifee,
Azert neked is megy a DRUKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!

Babajaga,
Gratula a vizsgahoz, azert kicsit irigy, hogy ti mar lassan indultok hazaKép Na az en pocim is nagyobb marKépKépKép
Allergia javuloban, mar csak egyszer keltunk ejszakaKép

Mariann,
Jo vendegezkedest es remeljuk a babo megerto lesz a mamijaval es var a szulinapigKép

Snoopy,
Jo utat es nyugodt par napotKép

Olyan jo pofi volt a fiam, kerdezte, hogy miert nott meg a cicim, mondtam, hogy mert onnan jon majd a tejcsi a huganak. Persze rakerdezett, hogy o nem kaphatna-e , momdtam persze, ha a hugi kap o is kaphat, de azert egy ilyen nagy fiu mar inkabb a hutos tejcsit igya. Erre tegnap mikor kert tejcsit, kozolte, hogy a cicimbe meg ne ontsek mert meg nem szuletett meg a hugi es nem kell szoptatnomKép

Angi
33
angela2

Halihó!

Ma voltam CTG-n. Mostmár hullámzóbb volt a görbém, legalábbis az elõzõekhez képest. Ez nagyon bíztató! Ma többször is görcsöltem. Tulajdonképpen mostmár örülök neki, hogy nem szültem meg még. Túlságosan türelmetlen, és lehangolt voltam. Mostmár megnyugodtam, a hétvége önmagában is feldob mindig, de olyan jó, hogy apaci is itthon lesz!Kép
Mostmár boldogan, és felkészülten várom a babát! Nektek is ezt kívánom, hogy megnyugodjatok, végülis még nem léptünk a 41. hétbe, és ki tudja kiket hoz ki belõlünk a hidegfront?Kép

Ellimami!

Én nem bérelnék légzésfigyelõt, de ha kapok beüzemelem, bár az lehet, hogy még jobban idegesítene.. Kicsit tartok is tõle, lehet, hogy jobb lenne nem kapni. Én is hallottam már a tág környezetemben ilyen esetrõl. Gyakran gondolok rá, hogy mit is tennék, és hogy jól-e. Ez szerencsére ritka probléma, mégis szinte mindenki idegesíti magát vele. Hiszem, hogy nem lesz semmi probléma. Jól teszedm, hogy nem idegesíted kispapidat. Olyan aranyosak ezek a megjegyzései amiket leírtál.Kép

Borsi

Ezek a tízpercesek, amik csak egy órán át tartanak, ezek inkább jóslók. Elsõ babánál nekem se voltak jóslóim, csak keményedések.

Anna
anna25

Sziasztok!

Sehol senki?
Most jöttünk dokitól, azt mondta, hogy lehet hogy mégiscsak ápr.30 lesz. Hiába mondom neki, hogy az egy rossz kiírási idõpont volt.Kép Egy ujjnyira nyitva vagyok,Kép de méhszáj hosszú.Kép Multkor meg azt mondta, hogy rövid.(?)
Én azért szerintem elõbb szülök.Kép

Anna
39+3!
anna25

Sziasztok!

Sehol senki?
Most jöttünk dokitól, azt mondta, hogy lehet hogy mégiscsak ápr.30 lesz. Hiába mondom neki, hogy az egy rossz kiírási idõpont volt.Kép Egy ujjnyira nyitva vagyok,Kép de méhszáj hosszú.Kép Multkor meg azt mondta, hogy rövid.(?)
Én azért szerintem elõbb szülök.Kép

Anna
39+3!
anna25

Na most ez miért ment 2x?
anna25

Hali Kismamik!

Mi már tegnap délután elkezdtük a hosszú hétvégét, és ma inkább csak pihiztünk, olyan jó nyugis nap volt, ki se mentem, a telefon se csörgött. Nem ismerek magamra, hogy igy tudom élvezni a nyugalmat. Ma dél óta nagyon fájt a lábam, és nem segített vízszintesbe se tenni, fel kellett az ágyban is polcolnom. Kép Mit lehet ilyenkor tenni? Masszírozni?

Angi,
a fiad szövege nem semmi! Kép

Cory,
nagyon megörültem, hogy elmúlt a vész, drukkoltam én is, csak nem volt idöm megírni. Kép

Leszter,
de jó, hogy már tudtál jelentkezni és nagyon is várjuk a Te verziódat Petra születéséröl!! Kép Megnéztem a képeit, nagyon szép a kisbabátok!! Kép

Urszila,
Julka is nagyon édes! Kép Ügyik vagytok szopi téren és csak ámulok, milyen hamar nálad maradhatott a kiscsaj.

Barbi,
üdv itt. Kép Ha még aktuális a terheléses cukor kérdésed...a vizsgálat lényege, hogy éhgyomorra menj!! Nekem este 8-tól reggel 8-ig nem lehetett ennem-innom semmit (azért egy pohár vizet megittam), és ettöl annyira féltem, akkor a 24. héten még gyakran éhes voltam. Ja, és a lötty sima szölöcukor izü volt (ami a szölöcukortól szép teljesítmény Kép ), kár volt emiatt izgulnom az itteni sok leírás alapján. Persze émelyítö az a nagy mennyiség. Nekem sajna el se lehetett menni sehová és sétálni se lehetett. Persze a 2 óra alatt se ehetsz. Kép

Buborék,
várjuk a beszámolódat!! Kép

Tündimami,
mondom "nálunk". Írtam már máskor is...Ott születtem ugyanis. Remélem, a keményedések elmúltak. Jobbulást, pihenj sokat!!

Mariann,
én Johnson&Johnsont vettem, pumpás Cream Soap-ot. Miért aggódsz a francia miatt? Hollandul tudsz, nem? És angolul is, feltételezem, a kórházban meg mindenki fog tudni angolul. Itt Finnhonban elöre megkérdezik, milyen nyelven legyen a szülés (azért norm. a finn/svéd/angol), és még tolmácsot is lehet kérni szerintem. Hozzánk be is van írva az adatbázisukba, az Apa finnül nem, angolul ért, nekem meg a finn okés. Ne izgulj, minden rendben fog lezajlani!! Kép

Finisben levöknek nagyon sok DDRRRUUUUKKKKKK!!!!!

Bocsi a kisregényért,
kellemes húsvétozást mindenkinek, ha nem jönnék,

Pálma
37+3 (itt már elmúlt éjfél Kép)
pálma

Sziasztok!

Úgy látom hétvégén pangás van, de talán mégis idetalál valaki.
Éjszaka volt valami rózsaszínes folyásom. Nektek volt ilyen, vagy ez csak a vizsgálat miatt volt?

Anna
39+4
anna25

Sziasztok!

Én ritkán írok de minden nap olvaslak titeket.

Anna, nekem szüléskor volt éjjel rózsaszínes folyásom. Nem sok. Gondolom az volt a nyákdugó. Lehet, hogy beindult???

Éjjel ellopták a cégesautónkat. 5 évvel ezelõtt úgyanezen a napon is ellopták a saját autónkat. Nem indul a másik kocsink. A 2 éves lányom belázasodott hajnalra. Mi lesz még itt?
Mondtam a páromnak még 1-2 dolog és megszülök.

Gratulálok Leszternek és Urszilának!

Kellemes Ünnepeket!

Tina
30
Tina

SZiasztok!

Boldog ünnepeket mindenkinek! KépKépKép

A finiselõknek DRUKK, hogy épp akkor jöjjön a babó, amikor akarják, hogy ehessenek sonkát elõtte vagy utána KépKépKép

Márti
32+4
márti

Tina!

Köszi, hogy írtál! Sajnálom, hogy ez neked ilyen peches nap. Remélem történik valed valami jó is, mindenesetre én nagyon örülök neked, ez jó ugye? A lányod pedig gyógyuljon meg hamar, az enyém is két éves lesz május 3-án, õ is meg van fázva.
Én is a nyákdugóra gondolok, de még így is húzhatom egy ideig, nem? Sajnos ezt olvastam. Most meg rakás barnás folyásom van, ez is hozzátartozik? Olyan izgatott vagyok.Kép
Köszi!

Anna
anna25

Anna!

Szerintem már nem sok van hátra. Én aznap megszültem a lányom.
Május 14-én lesz 2 éves a Nóri lányom. Remélem holnapra jobban lesz mert megyünk a nagyszülõkhöz.

DRUKK!!!!

Tina
30
Tina

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]<PLUS36205689620@SMSGATEWAY.BWARE.IT>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Sat, 19 Apr 2003 14:28:30 +0200[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]GSM short message from +36205689620[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
probaKép

GSM phone +36205689620
--

This service is offered by BWARE Technologies http://www.bware.it/
mailgateway

Sziasztok!

Lányok, a Ti babáitok mozognak sokat mostanában? Nekem tegnap este óta semmi, akkor is csak 1-2 rúgás volt! Kép (Csak hogy legyen min aggódni! Kép )

Tündimami!
Pihizzél jó sokat és vigyázz magadra! Szerintem már nyugodtan másra hagyhatod a takarítást most már! Drukk, hogy ne legyen rosszabb a helyzet! Kép

Manócska!
De jó nagy babókád van már! Kép

Angi!
Azért ez megnyugtató, hogy Neked sem nagy a pocid. Kép Nagyon nem izgulok, mert Lilivel is pici volt, de õ picin is született. A húgom azt mondta, hogy amikor Lilit szültem, nem volt nagyobb a hasam, mint most! Kép Hát, akkor nem hiába paráztam! Ma lefényképezem, és megmutatom, nehogy azt higgyétek, hogy csak mondom, hogy kicsi. Kép
De édes lehetett a kisfiad a tejcsivel! Kép

Urszila!
Nagyon édes Julcsi! És annyira jó, hogy ilyen jól alakul a szopi! Kép

Toffifee!
Köszi a mosolyt! Kép Bánatomban megettem egy 3/4 táblát "belõled". Együltõ helyemben. Kép
NAgy drukkok, hátha most már használnak is! Kép

Ellimami!
Szerintem ne kölcsönözz mérleget! Tényleg csak arra jó, hogy idegeskedj! Én is mértem minden szopit, Lili ráadásul kissúlyú volt, 2 hónaposan is nagy ritkán szopizott 90 gr-t, és nagyon lassan nõtt a súlya. De emelett mindig jókedvû volt, és mosolygott. Ha nem mértem volna, tuti, nem idegeskedtem volna, de így állandóan emiatt agyaltam. Persze más a helyzet, ha nagyon pici a baba, és tényleg mérni kell. De ilyen úgysem lesz. Kép
És különben is biztos nagyon jó anyuka leszel! Kép

Mariann!
Akkor drukk, hogy szülinapi ajándék legyen a babóka! Kép
Szerintem nem azért fáj a hátad, mert lejjebb van a gyerkõc. Legalábbis nekem a 12. héttõl nagyon fáj a derekam, fõleg, ha elfáradok, ami mostanában elég gyakori. Kép Lilinél soha nem fájt. De van, akinél a szülés kezdetét jelzi. Kép
2 cm-s méhszájjal is sokáig lehet még húzni! Bár, amilyen a Te tempód mostanában... Kép
A szüléstõl meg ne félj! Tudom, könnyen beszélek, mert itthon vagyok, de amikor éppen szülsz, úgyis ott lesz kispapi. Ne izgulj! Kép

Andi!
Hát ez a tinidzseres történet sem semmi! Kép Drukk Neked is! Kép

Az összes finiselõnek Drukk! Kép Kép Kép

Ildianyu
30+4
ildianyu

Sziasztok!

Látom, még mindenki 2 in 1 állapotban KépKépKép már aki jelentkezett Kép

Tina
Tényleg peches napod van, de talán hamarosan minden jóra fordul Kép És a kislányodnak is küldök gyógyító mosolyt KépKépKép

Ildianyu
Én mogyorókrémet eszem, egyre gyakrabban KépKép
Zsombi is nagyon el van lustulva már a hét eleje óta, mozogni mozog, csak olyan, mint egy lassított felvétel Kép, de rosszabb, mert próbálná kinyújtani a lábát, már lassan úgy nézek ki, mint akinek lecsúszott a középsõ melle Kép

Anna
Lehet, hogy Te kezded?KépKépKép Én csütörtökön búcsúztattam a nyákdugót (szerintem), de számottevõ változást nem tapasztalok, leszámítva, hogy már ülni is egyre kevésbé kényelmes Kép

Remélem, semmi változás nam áll be nálunk az elkövetkezõ 4-5 órában, mert Kispapim elvitte a lányt a nagyiékhoz, a kórházi csomagom is a kocsiban van... Ha erre nem "lép" Zsombi...Kép
A lányomat 40+4-ik napon szültem, akkor még egy kicsit rá is érnék...
Kép
Annyi DRUKK mindenkinek, amennyit csak akartokKép Kép
A finiselõknek kétszer annyi Kép

Toffifee
39+6
toffifee

Sziasztok!

Látom, már legtöbben az ünnepekre készülõdnek, mert nem sokan adnak hírt magukról.

Én is csak röviden, holnap reggel megyünk CTG-re és a doki remélem úgy határoz, hogy hozza a húsvéti nyuszi a babócánkat!
Már nagyon nem bírom, a közérzetem ,nagyon rossz és mindenem fáj...

Minden finiselõnek DRUKK, DRUKK és DRUKK! Kép

dinihe
dinihe

Sziasztok!

Ildianyu!

Próbáld meg rávenni azt a babát, hogy megmozduljon, ne idegesítsem már! Remélem már éreztél valamit azóta! De vannak ilyen pihis napjaik!

Toffife!

Neked is elment már a nyákdugó? És azóta nem erõsödtek a fájások? Mégis mit érzel, nem fáj?
Én azt hittem inkább a fiúkat szokták túlhordani, nem lehet, hogy el voltál számolva?
Hát azért lehet, hogy te leszel az elsõ! Drukk!KépKépKép

Dinihe!

Te vasárnap mész CTG-re? Hogyhogy? A dokival úgy érted, hogy beindítani a szülést? Reméljük erre nem lesz szükség!
Hozza neked a nyuszi magától is a babát!
Szorítok neked is!
Meg mindenkinek!KépKépKép

Nekem már eléggé fájdogál itt! De nem rendszeresen, de van hogy fél órán át ötpercenként. Egyre erõsebben. Nem tudom mi lesz! Azt se tudom, hogy mikor kell bemenni a kórházba. Gondolom, ha már nem bírom tovább.

Drukk mindenkinek, egyre szorosabb a mezõny. Andi ma még nem jelentkezett, vajon mi lehet vele?
Mindenkinek kívánok kellemes ünnepeket, és finiseseknek, gyönyörû babókat!Kép

anna
anna25

Sziasztok Lányok!
Szegény "mindenórások"! Nem lehet túl vidám folyamatosan startakészen várni, mi történik, és minden apró jelre újra reménykedni... De azért gondolom izgi, nem? Figyeljétek meg, vki elindítja a sort, aztán csak gyõzze szegény Kaska a táblát javítani...Kép

Tegnap este kinn voltunk a "Kavicsban" (állítólag ez a gúnyneve az új sportcsarnoknak... Jéghoki volt, nagy tülkölés meg kiabálás... Jó hangulat volt, de a kisfiam majd' kirúgta a szoba falátKép Háát, ez a sportcsarnok nem valami ergonómikus képzõdmény! Tök meredek lépcsõk, szük hely a sorok közt, keskeny székek, a kültéren a levezetõ lépcsõk kivilágítatlanok...Szal' én nem voltam elragadtatva, egyáltalán, totál kényelmetlen, legalábbis a "fogyasztók" számára. Mondjuk az + volt, hogy az egyik legolcsóbb helyrõl is tök jól látni mindent, de amekkora felhajtás volt körülötte, azt hittem valami szuper kényelmes+funkcionális épület lesz... Na mindegy.

Szerintetek az okés, hogy a 32. héten (2 napja) elindulnak a pocim aljában jobb-bal oldalon amolyan "késszúrásszerü" de viszonylag folyamatos fájdalmak? Nem tartanak sokáig, és ha leülök, lefekszem, akkor többnyire elmúlik, de nagyon kellemetlen. Nagyrészt du-este, amikor már fáradtabb vagyok... Jóslónak még gondolom korai...
Kedden tudom leghamarabb a dokimtól megkérdezni, addig is jó lenne vmi megnyugtatót hallani...

Emiatt ma du. a túrótortát is 3 részletben csináltam, nagy nehezen készült csak el a pihenõk miatt, de a tesóim meg a szüleim is imádják és holnapra megígértem nekik... És persze apuci is lelkes Nyami. Kép

A tojások fele viszont megrepedezett fõzésnél, és a színük is vacak lett... Namindegy, legfejjebb elhervadokKép

Kellemes húsvétot mindannyiótoknak!
üdv
Ellimami
31+3
ellimami

Sziasztok Mamik

Latom nem sok minden tortent babaugyben a finiseloknel Kép
Igaz a "husveti baboknak" meg van ket napja!!!Kitartas Nektek!

Anna
Hogy ertetted azt,hogy az elso babanal nem voltak josloid,csak kemenyedesek?Ilyet meg nem is hallottam.Akkor mi volt a "jel",hogy mennetek kell?A magzatviz ment el esetleg?

Eredmenyes ejszakat kivanok Kép

Borsi
38+3
Névtelen

Sziasztok!

Toffifee!
Jó ez a középsõ mell! Kép
Továbbra is drukk! Kép

Anna!
Sikerült most leülnöm 5 percre, és mintha mocorgott volna! De nagyon koncentráltam, csak úgy éreztem. Semmi rugdosás, hullámzás, csak egy kis mocorgás!
Nagy drukk! Kép

Ellimami!
Lehet, hogy azért fáj, mert elfáradsz. De az is lehet, hogy megint nõ egy nagyot a méhed, és azt érzed. Azért a pihenés nem árt. Kép A jóslóak nekem olyanok voltak, mintha meg akarna jönni.

És minden finiselõnek továbbra is drukk!

Ildianyu
30+4
ildianyu

Sziasztok!

Látom nem én vagyok az egyetlen, aki nem szült ma sem Kép

Toffifee, elment csütörtökön a nyákdugód, és most kell megtudnom? Kép Akkor már bármikor elkezdõdhet, nem?
Anna, Neked is!!!

Képzeljétek, most kb másfél órán keresztül 10-15 percenként voltak haskeményedéseim, de teljesen fájdalmatlanok. Az jelent valamit?
Szegény kispapim már egy pohár bort sem mer meginni, hátha vezetnie kell a kórházba. Bárcsak mehetnénk már!!!

kellemes ünnepeket mindenkinek, és nagy DRUKK a finiselõknek!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Andi
100 hét
psandi

Lányok, milyen címre kell küldeni az sms-t, hogy itt megjelenjen?

Andi
psandi

Sziasztok!

Van egy rossz hirem: hetfo delutanig nem tudok tablat kuldeni :-((( Miskolcon vagyok, net van, tabla itt van floppyn - de a gepen nincs Excel... ezt nem tudtam :-(

Rovid gyorsolvaso akciom soran lattam, hogy e pillanatban meg nincs is valtozas, de ugy tunt, ez mar nem sokaig lesz igy :-))) Igerem, amint lehet, mindent potolni fogok!

Velem amugy minden OK, a kirandulas tok jo volt, itthon is csak a massziv tulzabaltatas veszelye fenyeget :-)
Na kezdem a rendes visszaolvasast!

Urszila,
nagyon koszi a sztorit Kép Kép Kép Annyira jo, hogy mar az elejen igy egyutt lehettetek, csaszi utan is Kép Kép Kép Nagyon cuki Julka, el is hiszem, hogy a tesok is elolvadtak tole Kép Kép Kép sok boldogsagot Nektek tovabbra is! Kép Kép Kép

Anyakati,
ne aggodj, a befele fordulas csak jel, nem feltetel :-)

Toffifee,
es kepzeld, meg nyertunk is Activityben :-) es en meg a Catan telepesei-ben is egyszer :-) azert egesz szep teljesitmeny egy hormonokban uszo nagypocistol :-)))
Hatha epp a kislanyod tudja a tuti modszert tulhordas ellen, ld. roller :-)))
Ugyi vagy, hogy mindig kitalalsz programot, gondolom, nem fogsz szomorkodni, ha megis kihagyod :-)
Kozepso mell jajajaj az oldalam :-)))

Tundimami,
huha, ez nem volt kissamli :-0, vigyazz magatokra nagyon!!! Megy a drukk lapattal, hogy semmi korhaz es hasonlo csunyasag ne legyen belole! Es nagyon orulok, hogy jobban vagy! :-)))
Hihetetlen onuralmad van, ld. cukorvizsgalat... tenyleg, ha mar egyszer ilyen rosszul voltal, muszaj volt pont most megcsinalniuk?!...

Ildianyu,
hat megertem, hogy kiakadtal... Egy baratnom mondta egyszer, hogy minel elcsigatottabb a kismama, sajnos annal kevesbe segitenek neki :-( De azert hogy a vedononel igy viselkedjenek a tobbiek egy kisgyerekes pocissal... :-(
Remelem, vigaszul szolgalhat: volt egy sztorim a metron, egy no atadta a helyet, egy idosebb pasi le akart ulni, mire a no meg istenesen le is osztotta, nem gyozott szabadkozni, hogy nem latta a pocimat! :-)))
Koszi, mar most is mulik a bili fule effektus (=letortseg) :-)
Nekem tegnap szinte egesz nap aludt Viola, ma meg aktivabb. Nyugi! :-)

Hermi,
az a LENYEG, hogy zarva a mehszaj! :-)))

Manocska,
gratula a hajasbabahoz :-))) szoval Minid is husi baba, mint az en Violam :-)))
Szerintem is legyen tali! :-))) Unnepek utan elkezdhetnenk szervezkedni :-)

Angi,
orulok, hogy ujra teljes a csaladi karika :-)
Matyi logikaja tunderi :-)))

Ellimami,
szerintem a merleg kicsit modern talalmany ahhoz, hogy mukodjon ra az anyai osztonod! :-)))
Kivancsi leszek ra, mit irnak a tobbiek! Most direkt nem olvasok elore, ugy mondom: szerintem fogok ugyan kolcsonozni, mert kivancsi vagyok, de nem akarom folyton mericskelni, csak hetente egyszer-ketszer. De inkabb itthon, minthogy muszaj legyen vele maszkalni. Aztan ha ugy erzem, hogy behulyitem magam vele, isten uccse visszaviszem! :-)
Nekem is hozott a szomszed holgy epret :-) Meg kicsit varatom magam, de nem sokaig... :-)))
Kispapad biztos nagyon izgul :-) de majd belerazodik :-)
Ilyen rejtelyes fajasokat tobben is irtak az utso hetekben, ma nekem is hasogat a jobb combom mellett kicsiket, de szerintem nincs jelentosege!

Mariann,
nagyon ugyi vagy, hogy ilyen jol szot ertetek a babaval (ha a noverkevel nem is) :-)
Bikanak lenni szerintem is jo :-) en tovabbra is optimista vagyok Veletek kapcsolatban! :-))) de azert tenyleg pihizzel is! :-)
Jo bulizast kivanok! :-)))
Eddig mindenkitol azt hallottam, hogy legjobbak a teljesen illatmentes gyogyszertari keszitmenyek, biztos ott is van ilyen!

Barbi,
udv itt :-) hetfon beirlak! Hanyadik baboca lesz? :-)

Minke,
nem ertek hozza, de drukkolok, hogy tenyleg a problemak legyenek jelentektelenek, es ne a doki lezser! :-)

Ari,
gratula a kislanyhoz es a befordulashoz :-) Mi lesz a neve? :-)
Szupi jol alltok, pikpakk otthon lesztek mar :-)))

Babajaga,
birom, hogy elkezdem olvasni a leveledet, a fejlecben "nevtelen", aztan ket sor es tutira tudom, hogy Te vagy az :-)))
Mikor is josztok haza pontosan?
A vasarolgatasra mar en is nagyon hangolok :-)

Tunde,
jo lehetett az UH :-) en is mindig vigyorgok, mikor mocorog a baba, ram eleg megertoen neztek az ismeroseim :-)
Hetfon atirlak!

Buborek,
drukk az UHhoz, biztos OK minden es jo elmeny lesz! :-)))

Anna,
nekem is ugy remlik, a nyakdugot irtak hasonlonak :-) azert ez mar valami :-) hu, meg fajdogal is? Alakul! :-)))

Tina,
szegeny, jol osszejott minden :-( de azert meg ne szulj!

Lanyok, valakinek igertem, hogy valamit megkerdezek edesapamtol, aki belgyogyasz - de kinek es mit? Kismamaagy rulez :-]

Mindenorasok,
MEGADRUKK HEGYEK!!! :-)))))
Azert ezek a joslok es egyeb elojelek is biztos jelentenek valamit, egyszer csak majd nem mulnak el!!! :-)))

Kellemes Unnepeket, es ne csak a fiuknak hozzon a nyuszi es ne csak tojast, hanem mindenkinek azt, amit (akit :-) a legjobban szeretne! :-)))))

Kaska
30+6
kaska

Sziasztok!

Olyan jót aludtam, lehet, hogy húzom még 1-2 napig. A fájások-ha jönnek-már erõsebbek, de nem épp rendszeresek, bár egész nap vannak, de van, hogy 5-10-20-30 percenként. És abszolút kibírható. Nem látta valaki azt a nyulat?!Kép

Borsi!

Az elsõnél végig voltak keményedések, de fájdalmatlanok. Az elsõ keményedés amit mens. érzés is kísért már a szülés kezdete volt, és ezt rögtön tudtam.(Mentem fürödni, hajnal 5-kor, ahelyett, hogy visszaaludtam volna!!) Amikor aztán már annyira fájt, hogy nem éreztem magam biztonságban, bementünk a kórházba. Ott már 5 percesek voltak, mégis hazaküldtek, mert gyengék voltak, és egy napig voltak még 5 perceseim, mire meglett Dorka. (Ja, nem ment el a magzatvíz, repesztettek.)
Ennél a terhességnél vagyok gondban, mert ezek a jóslók kis fájással is járnak, így aztán gõzöm sincs, hogy mikor kezdõdik. Csak akkor megyek be, ha már percre pontos, rendszeres, és nagyon fáj.

Ildianyu!

Remélem azóta már jobban felélénkült, de a kis mocorgás is gondolom megnyugtatott. Képzeld, nekem CTG-n aludt, és egy nagyon idegesítõ, hangos valami kis zseblámpaforma kütyüvel felébresztették. Szegény manóm felrohant a torkomba.

Ellimami!

Ilyen "késszúrások" nekem is vannak néha, de nem folyamatos, nem tudom mi lehet ez.

Kaska!

Semmi baj, nem is a tábla a lényeg, pláne ha még nincs változás. Jó pihizést!

Andi!

100 hét?! Szegény! Semmi fájdalom? Pedig az ilyenkor már nem ártana! Jelentkezz, ha van valami, neked már nagyon itt az idõd, drukk! Kép

Anna
39+5
anna25

Sziasztok Lányok!

Jelentem,itt vagyok,megvagyok,egyben vagyok!
Túl éltem a tegnapi napot,jól sikerült a buli,és viszonylag jól is viseltem.
Sokat segitettek a vendégek,és az elrámolásban is nagyon jól haladtunk,már minden a helyén,már csak porszivózni kell,és megint minden a régi.

Most jöhet a pihi,és ami a leg ádázabb"az egészben hogy tegnap a bulira rossz idõ volt (borongós,hideg,szeles),ma meg nagyon szép idõ van 7 ágra süt a Nap!(ez aztán a sors fintora)
Lehet hogy elmegyek a vendégekkel BRUGGE-be meg a tengerpartra,ilyen szép idõben,vétek lenne kihagyni.

Örülök,hogy mindenki jól van még senki nem kezdte a sort,legalább egy nyugis kis Húsvétunk van.
Valahogy nehéz lett volna a Húsvéti nagy készülõdés mellett
a szülésre koncentrálni,vagy forditva.

TUTI A JÖVÕ HÉTEN KEZDÕDIK MEG A SOR!!!!

Mindenkinek további KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!!!ÉS SOK SOK LOCSOLÓT!!!!!KépKépKépKép

Még este benézek,hát ha tévedtem és még is babazápor lesz....KépKépKép

Mariann
35?
Mariann

Sziasztok!

Anna
Én úgy érzem, ezek nem fájások, de most már szinte folyamatosan keményedek, csak nincs benne rendszer. Fájni fáj, de nekem már elég régóta fájnak a keményedések. Így most csak az emlékekre hagyatkozok, mert a lányommal nem ilyenek voltak a fájások, ebbõl is gondolom, ezek még nem azok. De tegnap este óta olyan hangok jönnek a hasamból, mintha Zsombi csettintene. Neked nincs ilyen? Arra gondolok, hogy megint burokrepedéssel indulok, az legalább egyértelmû lenneKép
Köszi a drukkot, és Neked is DRUKKKépKépKép

Ellimami
Nekem is vannak olyan szúrás-szerû fájdalmak, valaki azt mondta, hogy az az, amikor megy lefelé a baba. Nem tudom mennyire igaz, mert Zsombi pénteken még nem volt lent, de érzem is még mindig, elég éles fájdalom (én attól féltem, hogy vakbél). Azért megírod, mit mondott az orvos?
KösziKép

Ildianyu
Valahogyan provokáld ki a mozgást!Kép Simogatás, beszéd, ének, fekve oldaladra fordulsz (ha nincs semmi,akkor átfordulsz a másikra)... Csak tippelek, én ha mondom, küldjön egy jelet, mindig válaszol, akármennyire is le van lassulva. Egyébként érdekes, mert tegnap estére felélénkült, csak úgy hullámzott a hasam, majdnem egy órán át csak bámultuk Apával Kép

Andi
Nem mertem megírni, mert csak gondolom, hogy az volt, a lányommal nem láttam ilyet. Egyébként a babásoknál van pár példa, hogy a nyákdugó-búcsú után még húzták egy-két hétig (ezt csak halkan írtam)Kép
100-ik hét?KépKépKép
Azt ismered, hogy az elefántnál két év, az embernél két évnak tûnik, mi az? (A várandósság) KépKépKép

SMS: 2003. jan. 23-án írta Leszter Kispapája, bemásolom ide:

Mivel mindig tovig ragjatok a kormotoket az izgalomtol a szulesek hireit
varva, arra gondoltam, mi lenne, ha megoldanank, hogy e-mailben, vagy
kozvetlenul mobiltelefonrol rogton ertesiteni tudjatok a topic lakoit
egy-egy fontos esemenyrol.
Ezert szoszmotoltem egy kicsit, es ezt takoltam ossze:
Ha valaki ir egy e-mailt a frissmamik@adline.hu cimre, akkor az magatol
elpostazodik ide a topicba ebben a formaban. Ha valakinek a
mobilszolgaltatoja nem hajlando sms-bol e-mailt tovabbitani, annak nincs
mas dolga, mint egy sms-t irni a +393334774753 szamra a kovetkezo
tartalommal:
EMAIL frissmamik@adline.hu kuldendo uzenet szovege
es maris megy a "kuldendo uzenet szovege" a topicba.

Én nem tudok e-mailt a telefonomról, de az sms mûködik, elég gyorsan meg is jelenik itt az oldalon.

Kaska
A roller egyelõre nem vált be - lehet, hogy nekem kellettt volna rollerezni, lányom már nagyizik ezerrel.
A középsõ mell tuti, úgy felnyomja a gyomrom elé(?) a lábát, hogy csak egy kicsi hiányzik, hogy sorban legyenek Kép

Mariann
Jó lehetett a buli Kép és rendesek voltak a vendégeid Kép
Az én Kispaim minden második mondata az, hogy feküdjelk már le, ne csináljak semmit, pihenjek ... meg ilyenek.

Na, megyek, mert nem szeretem a csúnyán nézõ Kispapit!Kép
De még biztosan benézek, mert kíváncsi vagyok, kinek a babája nyitja a sort!Kép

Sziasztok!
Mindenkinek minden jót!
További kellemes húsvétot!
Finiselõknek DRUKK-hegyekKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Toffifee
40KépKépKép
toffifee

Sziasztok!

Képzeljétek, amit tegnap írtam, hogy másfél órán keresztül 10-15 percenként keményedések, az folytatódott egész éjjel de még most délelõtt is , és végig ilyen rendszerességgel. De fájdalom nuku. Mi a franc ez?????

Toffifee, jó volt a vicc és köszi az sms-címet, csak azért kérdeztem, mert majd írok ide, ha egyszer mégis megszülnék. Kép

Kaska, ne bánkódj a tábla miatt, inkább érezd jól magad és verj meg mindenkit Activity-ben! Kép

na további kell. ünnepeket

Andi
psandi

Toffifee!

Ugyanez! Tegnap óta nagyon gyakran vannak méhösszehúzódások, max 35 perc szünettel, van hogy kb. 5 percenként. Fájdogál is, de mire igazán el kezdene fájni, elmúlik.Kép De azért lassan erõsödik. Ez a barna folyás még mindig tart, már 2. napja. Ez így elhúzódhat? Én is az elõzõ szüléshez viszonyítok, ezért a nehezét várom. Nekem repesztés volt, de most én is a vizet várom, mert ahogy mondod, akkor legalább egyértelmû! Ez a csettintgetés nekem mindig volt, az elõzõnél is, nem tudom mivel csinálja, de lehet, hogy neked más.
Neked a vajúdásnál két fájás közt teljesen jó volt a közérzeted? Nekem akkor is fájt, állandóan. Most ezt is hiányolom. Nem mintha nem örülnék neki ha elmaradna.Kép
Sok sikert!

Anna
39+5
anna25

20 perc, míg 10 sort bepötyögök...Kép

Andi, ez jól hangzik! Kívánom, hogy történjen már valami!KépKép

Szia
Anna
anna25

Sziasztok lányok!

Reggel voltunk CTG- de semmit nem produkáltunk és mivel a méhszáj is zárva ezért haza is küldött a dokibácsink ! A mellettem lévõ szülõszobán épp akkor született egy baba, nagyon érzékenyen érintett....

DE! Borsi írt SMS-t /Õ ment utánam CTG-re/, hogy 2 ujjnyira nyitva, és úgy néz ki ma szülni is fognak !!!!
Ha valami pontosabbat tudok, megírom!

Az összes finiselõnek DRUKK!

Anna! A tüneteink teljesen egyformák, még a jóslók is, nekem is az elsõ babámmal, csak keményedtek, most meg, naponta 5-ször akarok a kórházba indulni, és a doki szerint minden teljesen OKKép

A rossz kedvem egyre türhetetlenebb, épp az elõbb sértettem meg szegény anyósom, mert megkérdezte, mi újság én meg megkértem, hogy ne kérdezgessen örökké, majd szólok, ha lesz valami! Erre nem igazán pozitívan reagált! Vajon ma még hány emberrel fogom ezt eljátszani?

dinihe
39+5
dinihe

Hûha!

Hajrá Borsi!
Dinihe, ez komoly, hogy ma szül? És fájásai is voltak? Drukk nekik!

Dinihe, én úgy szeretnék már "nem OK" lenni ilyen szempontból.
De kiváncsi lennék, mennyit nyíltam 2 nap alatt.

Te jó ég, Borsi, de jó neked! Legyen könnyû szülésed!

Anna
anna25

Borsi Kép
drukk és egy kalappal!! Kép Ügyesek legyetek!

Pálma
37+4
pálma

Sziasztok!

Tegnap este egyfolytában keményedtem, és olyan érzésem volt, mint amikor Lilinek beilleszkedett a feje. Kép Nagyon félek, dokihoz is csak csütörtökön tudok menni. És továbbra is csak pici mocorgások vannak. Kép

Anna!
Jaj, úgy sajnálom a babókat, amikor azzal a hülyességgel ébresztgetik õket! Kép

Toffifee!
Ez jó, hogy Zsombi csettintget! Kép

Lehet, hogy Borsi megkezdi a nagy babaesõt? De jó lenne! Kép
Drukk! Drukk!

Minden finiselõnek további Drukk! Kép Kép Kép

Ildianyu
30+5
ildianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: