A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ezt a gyönyörű csokrot kaptam Apától a szülinapomra. 35 szál rózsa! A fiúktól pedig 1-1 szál tulipánt. Beni adta oda Dani nevében is, mert Dani épp aludt. Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

na itt van egy sorozat a kis kamikázeNyusziról!KépKépKép
és ne tudjátok meg,közben üvölt,mint a sakál,feje meg,mint a százas égő!nem normális!
Nyúlnéék

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jaj,nagyon jó képek vannak már megint,most nézegettem!
eszméletlen,hogy megváltozott minden gyerek,és még csak nem is az igazi örök mozgó korban vannak....te jó égKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

AngelaniKép
Boldog születésnapot!Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Angelani, boldog szülinapot! Kép

Képzeljétek, ma kimentünk sétálni a napsütésbe, és a játszótéren beültettük Zsuzsát a hintába! Teljesen el vagyok érzékenyülve. A pici lány első játszóterezése és első hintázása. Tátott szájjal bámulta a többi rohangáló gyereket. A hintában meg majd elaludt. Kép

Egy pár napja nagyon jól ül. Ha felültetem, akár félórát is elöcsörög és verdesi a játékait a földhöz. Feküdni már nemigen szeret, csak alváshoz, meg néha ha magam mellé húzom a bölcsőben, akkor elgőgicsél egy ideig a játékaival, de hamar megunja. Nem tudom, ki írta, de tényleg az van, hogy megtanul valamit, aztán látszólag elfelejti jó időre. Pl. már alig-alig forog. Hátról hasra még csak csak, de hasról hátra mintha már nem emlékezne hogy kell. És akkor nyüszít.

Na ezt délelőtt óta írom...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné Kép
Kamikázenyuszi ismét gyönyörű.Kép

Benianyu Kép
Ezek a fiúk tényleg nagyon figyelmesek.Kép
annamami

hahóóóóóóóóóóó!!!!!!!
hol van mindenki????Kép
annamami

Roki Kép
Nem készült"véletlenül"fotó az ominózus első hintázásról???Kép
Én kíváncsi vagyok ám!Kép
annamami

najó.abbahagyom.Kép
annamami

Annamami!

Sajna nem volt nálam fényképezőgép. Kép De nagyon aranyos volt Zsuzsa baba, ült a hintában és nézelődött, aztán majd bealudt a nagy hintázás közepette.

Én is mennék ám a Margit szigetre! Csak ez a következő hét elég tele lesz, csak csütörtök vagy péntek jöhet szóba.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Barbi,
Nolcsinak gyors gyógyulást kívánok!!!! Olyan kis türelmes, a kórságot is így viseli?

Davallia,
mindig elfelejtem írni: felszarvazott Apa etetése nagyon tetszett, megmutattam a mi Apánknak, hogy ő is vértezze fel magát! Kép

Nyúlné,
Kisnyuladbulad nagy intellektüell lesz!
Vendég

Angelani, Benianyu, Boldog Születésnapot!

Na nem bírtam estig várni, de visszaolvasni sem volt időm...Kép

Nagyon jól éreztük magunkat! Tüncsit bevitte Apa a síma vízbe, és olyan édesen lubickolt! Kép
Jaj, meg édes sztori volt! A citromot Apa megeszi az üdítőkből, és Tüncsi kinézte a szájából, gondoltuk, kostólja meg úgyis fancsali képet fog vágni...erre úgy rákapott, alíg akarta elengedni! Kép

A Vibrucol-ra senki nem válaszolt, hány napig lehet folyamatosan adni, nem tudjátok?

Nagyon jók a képek!

Minden beteg babónak mielőbbi jobbulást!
Kép
Kép
Kép
Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi,
ezek szerint használ a Viburcol?
Jók a képek!
Vendég

Barbi Kép
Nolcsinak gyógypuszik!Kép

Rokica Kép
Marci kedden kap oltást,aztán megyünk hozzá kb.csütörtök este jövünk vissza.
Pénteken mehetünk,ha nektek is jó!(és persze szép idő lesz)Kép
annamami

Mazsi ma barátságot kötött Barival,akit még a születésekor kapott a keresztmamájától.
Csak eddig túl nagy volt neki,bár hosszra még mindig egyformák!Kép

Naaaaa,akkor most hogy is van ez???
Kép

Akkor leszek a barátod!Kép
Kép
annamami

Davalia, nagyon édesek vagytok! Kép

Tünde, igen, de volt, hogy ha nem adtam, sokkal nyűgisebb volt! de nem akarom hetekig adni...Nem tudom.

Tüncsi elaludt, kiváncsi vagyok meddig! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Benianyu!

Jaj de megható!
Gyönyörű csokorKépKépKép
Gondolom oda voltál meg visszaKépKépKép

Nyúlné!
Kisnyúl hihetetlen, máris pakol a polcon???
Nem semmi....KépKépKépKép

Prüntyi!
Fürcsiskép nagyon szupi!

Mi a Westendben töltöttük a délutánt(muszáj volt), tök üres volt, nem is értem miértKépKépKép(mindenki a szigeten voltKép)

Megann

Kép

Kép
megann

Nálunk is nagykádban fürdés van, kb 1 hete:
KépKép
Vendég

Davallia!

Hát ha az volt a cél hogy sárguljunk a vékony comjaid láttán, hát sikerült.
Momentán én csak álmodozhatok ilyenről...Kép

Kb terhesség előtti súlynál vagyok, de mégsem érzem magam úgyKép
Minden súlyfelesleg a hasamon maradtKép
Úszógumim van, nagy és ...áh rémesKép

Holnaptól megint fogyózomKépKép
Már elegem vanKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann, köszi Kép
Hinta téma: (bocsi ha már késő) nekünk is van, nagyon szereti a Tüncsi, Graco van, mert amikor vettük, nem igazán ült még és olyat kerestünk aminek eléggé hátra dönthető a támlája...ezt találtuk, és ez 11 kg ig van.Zenél, 6 sebességbe állítható, és időkapcsoló is van rajta.
Kép
Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Alváshelyzet változatlan, de majd megszokom KépKép
Ekkora napsütést is rég láttam már! Tíz fok volt árnyékban ma nálunk! Mátéra nem is adtam rá a vastag overállt, csak a polárbéléses pulcsiját-naciját, meg sapit, és úgy dugtam a kocsiba a zsák alá Kép Nyugodt voltam affelől, hogy nem fázik meg, nekem is melegem volt egy szál pulcsiban, és nagyjából egy rugóra járunk.

Majola,
nekünk nem jó a hétfő, mert jön uncsitesóm. Mondjuk eleve meggondolandó, hogy hol teszem tisztába Mátét, meg ilyenek, meg hogy kibír-e egyáltalán ennyi időt akár kendőben, akár kocsiban mozgás nélkül, mert nekem kb egy óra csak az odaút...
Hogy mit jelent az "és zsíron"? Hát megkérdeztem, vajon bírná-e Máté KépKépKépKép
Tudom, szar poén KépKép

Havtunde,
Kép
Pancsis képek nagyon aranyosak! Kép

Manka,
drukkot köszönjük Kép
Fingom sincs, hogy a foga miatt ilyen-e Máté, lehet, hogy csak álmában is gyakorol, tudod, mint a kismadarak, azok is szoktak csipogni álmukban Kép
A nyála folyik, de szerintem nagy részét lenyeli.

Thomasanne,
nincs mit. Mi ott voltunk könnycsatorna-átfúráson, hát, eléggé zsúfolt volt a hely. Meg kicsit lepukkant szerintem.
Mivel nem tudtam, hová küldöd a puszit, így mindenhol széjjelpuszilgattam Mátét Kép Ha a pocakját puszizom, úgy, hogy az orrom a bordáihoz ér, hangosan kacag, meg sikít! Kép A kezemmel nem tudom elérni ugyanezt, lehet, hogy én vagyok a vasorrú bába? Kép
Sid KépKép Nálunk is nagy kedvenc a srác!

Dóri,
szomszéd Kép Remélem, megemberelik magukat!
Nekünk már nem kell szomszéd miatt aggódni, kertes házban, de amíg Óbudán laktunk, néha a frász tört ki, hogy az öreglány mit csinál... Olyan hangja volt, mintha ilyen fagolyókat pattogtatott volna a parkettán, ilyen: takkkkk-takkk-takk-tak-taktaktaktak, aztán volt, hogy a mi falunkhoz vágta, olyankor én is megb@xkodtam a falat valamivel, vagy Apa átkiabált, hogy Átmegyek, bazzeg!!! KépKép
De már elmúlt Kép

Davallia,
kacsacsalád nálunk is nagy kedvenc, csak belemegy a kicskacsákba alul a víz, és lehúzza a fejüket.... Kissé morbid, hogy döglött kacsákkal játszik a gyerek Kép
Nagymama Kép Az enyém sem különb, de én hál'istennek nem láttam már tíz éve...
Hinta-Panda-linta édes nagyon Kép
Máté is köhög-krákog, pedig nálunk nem köhög senki. Õ sem komolyan csinálja, csak ilyen figyelemfelhívásnak tűnik. Kép
Fürcsis képek csúúúcsszupik!

Mea,
tök jó, hogy nem Lívi miatt nem alszol Kép Az egy kicsit más Kép

Ancsi,
olyan szépet írtál! Kép Anyukád nagyon helyre tett! Csak így tovább, tartsd meg ezt a hozzáállást, tényleg ki kell használni ezt az időt! Tinikorukban már úgyis ciki, ha puszit akarunk adni nekik! Kép

Barbi,
Nolcsinak jobbulást! Szegénykém, amilyen nyugis kisgyerek, biztos nagyon rosszul lehetett, ha ennyire nem akart egyedül aludni Kép

Megann,
én Jamie Oliver nélkül is így főzök KépKép
Nem irigykedik másokra! Tornázik! Lénával együtt! Emeli, hajlítja (a derekátKép), guggol, aztán hasizom, egykettő! KépKép
(Most el kéne bújnom szégyenemben, mert engem sem visz rá a lélek Kép)

Duda,
Apa továbbra sem semmi! Kép Fáradtság rulez, én reggel alhattam tovább Apa jóvoltából.

Annamami,
méghogy rossz fotók... Kép
Apa az elsőre megkérdezte, hogy hmm, ki ez a jó csaj? Kép
A második meg nekem jön be nagyonnagyon!
Juuuj, és még csak most értem el Mazsi baris képéig Kép Nagyon aranyosak! Kép

Benianyu,
szülinapi Apacsokor nagyon szép! Kép

Nyúlné,
Kisnyúl nevét meghazudtoló bátorságról tett tanúbizonyságot! Kép
Most már látom, hová ütötte be a száját szegényke Kép
De minden jó, ha jó a vége! Kép
Apa azt mondta: Kisnyúl tuti szerelemgyerek, annyira szép, meg értelmes Kép

Róki,
hintázó Zsuzsát én is megnéztem volna Kép
Forduláselfelejtés nálunk is menő, most a balra forgást gyakoroljuk ezerrel, jobbra már nem is akar... Kép

Prüntyi,
örülök, hogy jól telt, remélem, sikerült kicsit kipihenni magatokat! Kép
Képek édesek, Tüncsinek viszont elég jó kis ízlésficama van Kép
Hatsebességes hinta hány lóerős ? KépKép

Najó, befejeztem Kép
Tiszta kreló vagyok ma, de fogjuk a tavaszra Kép

Pusztok

Sisotris, Máté és Apa
22+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mennyi szép baba! Szeretem, ha ilyen sok kép van.
Tündike nagyon huncut az ágyon kinyúlvaKép
Tünde, Zitának meg micsoda dereka van! Julcsi húsgombóc azon a tájon isKép
Hát, Davallia, azt hiszem én ilyen has premierplánban képet már sosem fogok mutatniKép Szépek vagytok.
Marci tündéri a barival. De akkor most királyfi vagy pásztorfiú?

Margitsziget? Nekem jó holnap is, meg pénteken is, meg máskor is.

KépKép

KépKép
majola

Majola,
Zita éppen úgy nevetett, hogy beszívta a levegőt, és ment vele a hastájék is fölfelé. Kép

Davallia, Sis,
Zita is nagy huncut, viccből köhécsel. Ilyenkor mondom neki, hogy nagy szimuláns, és ezzel nagy sikert aratok, mert nevet nagyokat!

Sis,
én is pont így csikizem Zita hasát, csak ő még pluszban elkapja a hajam közben, és nagyokat kacag!
Vendég

Majola KépKépKép
Akkor menjüüüüüüünk!Kép
Várjuk meg mit mond Duda OK?Kép
Vadakat terelő juhász!!!!KépKépKép
Najónem.Kép

Sis Kép
Apának nem kell véletlenül szemüveg????KépKépKépKép
Mindennek érzem magam csak éppen jó csajnak nem!Kép
Pláne hogy láttam Davalliát a fürdőkádban!KépKépKép
Pedig én is voltam ilyen fénykoromban!Kép

Davallia Kép
Panda egyszerűen tünemény!!!!Kép
Meg kell zabbantani!Kép
Mazsi is köhög,de én is osztom Sis véleményét,ez csak ilyen: anyafigyeljélmárrámléccijónecsinéljálmármástjó???- című műsor!Kép
annamami

Mi is fürdünk nagykádban"kis segítséggel" Kép
Kép
Kép
Kép
annamami

Sis!

Én már élvezettel kínzom magam, most nézegettem meg a 3-4-5 évvel ezelőtti fürdőruhás képeket magamról...
Holnaptól guggol 2-3-4, felülés 5-6-7-8, és társai...
Az nem lehet hogy így maradjakKépKépKép

megann

Kép

Kép
megann

Nálatok rendesen megy a babanet?
Én belemegyek pl ebbe a topicba, és az utsó üzi, amit látok, már nem is az utolsó, és kell nyomjak még egy F5-öt, hogy frissítsen...

Vagy megint a kiscsajom állított el vmit?

Ayséről nem tudni semmit?
Vendég

Annamami!

Nézd csak:
A halacskátok ikertesója Léna fürdőtársa:
Kép

m.

Kép

Kép
megann

Megann KépKépKépKépKép
Téééényleg!
És így Lénácskát nézve Mazsi néhány év múlva őt is elfogadná sztem fürdőtársnak!KépKépKép

Bocs,ma veszettül jókedvem van!Kép
Rég volt már ilyen,pedig pokolian fáj a fejem,Apa azt mondja holnap 15 fok lesz!!!
Mégis jön a Tavasz????Nembánnám,annyit könyörögtünk már neki!Kép

Te meg nemtom'miről is beszélsz,eszméletlen jól nézel ki a minap feldobott fotón,amin Lénával együtt vagytok!Kép
Ezt többen is megerősítették rajtam kívül!!!
annamami

Sziasztok!

Nagyon Köszönöm a köszöntőketKép és Erhard dicséreteitKép Kép Kép

Egyébként Õ már 2005.10.20-án fürdött először a nagykádban és azóta is ott fürdik. Tehát majdnem 3 hónapos kora óta, inkább 2és fél hónapig fürdött a kiskádban. Anno, még tettem is fel képet rólaKép
Ott még dagi voltKép

Na most felébredtKép
Talán vissza tudok jönni.

A képek Nagyon Édesek!
Mennyit fejlődtek a BabákKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Nagyon Köszönöm a köszöntőketKép és Erhard dicséreteitKép Kép Kép

Egyébként Õ már 2005.10.20-án fürdött először a nagykádban és azóta is ott fürdik. Tehát majdnem 3 hónapos kora óta, inkább 2és fél hónapig fürdött a kiskádban. Anno, még tettem is fel képet rólaKép
Ott még dagi voltKép

Na most felébredtKép
Talán vissza tudok jönni.

A képek Nagyon Édesek!
Mennyit fejlődtek a BabákKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Köszönettel a sok jókivánságnak és gyógypusziknak (főleg a szerelmetes nyúlpusziknak) Maja már sokkal jobban van. Csúnyán köhög még, de már nem ugatva, hanem inkább hurutosan, szakadozik fel a sok trutyi, de ez már a gyógyulás jele, szóval szinte zene füleimnek. Már sokkal jobb a kedve is nem olyan nyűgi játszik, huncutkodik, a vizes palacokt is jól megdolgozta. Majd dobok fel képet.
Mi is ma nagyot sétáltunk a ragyogó napsütésben, majd jó nagyot bűnöztünk a Vörösmarty téren felállitott bazársor kolbászos-hurkás-csülkös-ésmégmidenfélejófalatok standjánál. Ez Apa gyengéje és mivel ma van a névnapja kényeztethette magát. Nálam a töki pompos volt a nyerő (hát nem a Norbi találmámyaKép), no meg a diós kürtőskalács. Na, jó befejeztem.Kép

Majola, Duda, Annamami és a többiek!
Mi is szivesen mennénk a szigetre sétálni, csak ki kéne találnom, hogy hogyan jutok oda. A Margit-hid felől mentek?

Nagyon jók a mai pancsis képek, olyan szépek a babók, imádom a hurkamurkákat (amelyek Davalliáról irigylésre méltóan hiányoznakKép). A kis Mazsi tüneményes a barival.Kép Tündike meg nagyon édes a hintán.Kép

Nyúlné!
Szuper sorozat. Annyira bátor és ügyes.Kép Azt hittem mikor leér majd jól- belemélyesztve a nyúlfogát- bosszút áll a gonosz polcon, amelyik őt bántotta.Kép

Angelani!
Boldog szülinapot!KépKépKép Remélem még nem késtem el.

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Maja és a kedvenc játéka:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Davallia!

Teganap a Westendben mindenki a csodájára járt amikor kezemben Lénával elkezdtem a kávézóhoz közeli boltokban cirkálni.
Mindenki egyből "rárontott" Lénára, hogy milyen cuki, meg milyen édi, meg milyen szép a szeme, mindenki, az eladók, a vásárlók, a biztonsági őr....

Bevallom dagadt a májamKép

Annamami!

Nana, hátrább az agarakkalKépKépKép
Csak komolyszándékú udvarlókat fogadunk, bár egy kis önfeledt közös pancsiból még nem lehet bajKépKépKépKép
Ráfogjuk hogy a kölköcök halai tartanak randevútKép

Már nézegetem hogy milyen felfújhatós kismedencét veszünk nyárra Lénának.
Csak bajos a dolog mert tesóm gyerekei 4 és 6 évesek, gondolom nekik a 20 centis víz nem annyira jön beKépKépKép
Lehet hogy 2 kismedence kell???

megann

Kép

Kép
megann

Davallia!

Ha az Avonos cucc bejön, veszek én is, bár én már csak a csodában hiszek!

Meg valószínű elmegyek valami lézerkozmetikába, hogy valamit csináljanak velem a csodagépeikkel...

Megann

Kép

Kép
megann

sziasztok!

először is megkésve már megint a figyelmetlenségem miatt,
BOLDOG SZÜLINAPOT ANGELANI!!!!!!!!

Annamami,
Mazsi és Bari barátságaKépKépKépnagyon édesek!

Sisotris,
annyira meghatódtam attól amit írtál,hogy kirohantam apához és megpuszilgattam,meglapogattam és elmeséltem neki is,ő is meghatódott nagyonKép
köszönjük nektek!Kép

Cleo,
de jó,hogy Majácska jobban van!Képés látom nem hagyott nyomot rajta a betegség,mert szebb,mint valaha!Kép

Képek,főleg a fürcsis képek nagyon tetszenek!
Benianyu gyönyörűséges csokra szinténKép!

olyan jó,mert tegnap megint itt voltak Fanniék(papástul,mamástul)és hatalmasat sétáltunk a gyönyörű időben,mindkét gyerek teljesen beájulva,pisszenés nélkül durmolt....na jó,Kisnyúl horkoltKép!
ma is jön Fannilány és mami,aztán du.megyek már megint kozmetikushoz nyomorgatásraKép!

Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!

Annamami, Zsuzsa!
Ma csak délután jó a séta sajnos. Ha jó nektek, menjüüüünk!KépKépKép
Holnaptól már okosabb leszek, ma kiderül, mikor jön a hami futárom!Kép

Hát, tegnap szörnyű esténk volt. Nati este 6-tól úgy sírt, mint akit nyúznak. Biztos fájt valamije, gyanítom a foga. Ezerrel tömködött mindent a szájába, de nem nyálzott és az ínye sem duzzadt, fehér.Kép Majd megszakadt a szívem érte. Adtam neki chamomillát, bekentem dentinoxal, de csak ideig-óráig hatott. Végül éjjel 1-kor, amikor szinte 10 percenként felsírt, adtam neki egy fél panadol babyt. Apa kiköltözött a nappaliba, gyerek mellém az ágyunkba és aludtunk reggel 6-ig. Szegénykém most is alszik. Most elég jó a kedve, bár kicsit hisztisebb, mint szokott lenni.

Manka!
Tegnap sokat gondoltam rád! Minden elismerésem a tiéd! Meg persze szegény kicsi Jackké!KépKép

Annamami!
Csuda jól nézel ki a képen! Biztos Mazsi is, csak ő a sétálós képen nem látszik!Kép
De a másikon tündéri! Tiszta Apja!Kép
Barikás képekKépKép

Megann!
Léna szemei tényleg vadítóak! Apa kergetheti majd a pasikat!Kép
Hajrá fogyókúra! Én is ma kezdem!Kép Többedszer újra!Kép

Davallia!
Nekem talán 15 éve voltak ilyen combjaimKépKépKép
Panda nagyon édes!Kép
Ja, és Apa etetési módszerén én is behaltam!KépKép

Benianyu!
Gyönyörű volt a csokrod!Kép

Prüntyi!
Biztos tök jó lehetett a pihi!Kép
Tündike nagyon aranyos!Kép

Cleo!
Örülök, hogy Maja jobban van!
Ásványvizes üveg nálunk is nagyon menő!Kép

Nyúlné!
Kisnyúl sorozata iszonyú jó! Nem semmik ezek a kölkök, semmi veszélyérzetük nincs. És még jó ideig nem is lesz!

Tünde!
Zita dereka tényleg irigylésre méltó! Még ha be is húzta a hasát! Igazi nő!KépKép

Andi&Nati 32+1

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Davallia,
véletlenek nincsenek! Néha elég ZIZI!!! Kép

Megann,
Lénának sztem is csodaszépek a szemei!
Én azt "birom", amikor ismerősök mondják, hogy húú meg háá, milyen szép Zita...
és akkor csodálkozva rám néznek: De hát kire hasonlít???? Kép

Cleo,
de jó, hogy Maja jobban van!

Én szülés óta használok Avon csodakrémet. Mit mondjak, így harmincon túl nem vmi látványos a hatása...

Tünde&Zita ?+3
Vendég

Jó reggelt!

Lehetséges, hogy ma én vagyok az első? Vagy eddig nem működött a net?

A hétvége elég zsufi lett, így csak most tudok jönni, de legalább tegnap este vissza tudtam olvasni Kép

Szóval Debrecen nagyon jó volt, péntek este jöttünk haza. Az első napon elég csalódott voltam, megfogadtam, hogy többet nem próbálunk ki új helyeket, maradunk a Kolpingnál, de aztán leszoktam az összehasonlítgatásról. Tulajdonképpen nagyon jó volt a szálloda, a kaja, és az élményfürdő is, csak Gergő miatt aggódtam, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy jól érezte magát amikor a fürdőben voltunk. Ahogy belép az ember, az elég mellbevágó, mert rettenetes meleg van, párás a levegő, és mindenhol zubog, pezseg, csobog a víz, így állandóan nagy a zaj. Végülis nem sírt, csak meg volt döbbenve először, aztán levetkőztettem, és így azért jobb volt. Tudott aludni is bent, és persze vele is pancsoltunk, azt nagyon élvezte. Az zavart, hogy volt babamedence / klórmentes 20 centis vízzel, két éves korig használható, játékokkal, csúszdával/, volt pelenkázó is, de egy járókát nem raktak volna ki a piciknek, hogy ne csak kézben, vagy babakocsiban lehessenek. Így aztán mindig vinni kellett a kocsiját is Gergőnek. Balázsnak viszont ez egy paradicsom volt, és felnőtteknek is az lenne, ha a gyerekektől tudnának menni mindenfelé Kép Balázzsal bementünk minden medencébe, de a nagycsúszdáktól félt. / én is!/ És a hideg vízből is hamar kijött, pedig az volt a hullámmedence. Első nap lecsúsztam vele egy kevésbé nagy csúszdáról /pedig még soha nem csúsztam vízben/, de eszembe sem jutott, hogy itt mély lesz a víz, és mindketten elmerültünk. Azonnal kiemeltem Balázst, de így is nyelt egy nagyot. Nem volt nagy baj, de este vacsinál apja kérdezte, hogy másnap lecsúszik-e vele újra, erre ő: "Ma anyával belefulladtunk a piros csúszdán, úgyhogy többet nem" Kép Szóval elcsesztem....
A szállodában volt játszóház, amikor mi mentünk fölfedezni, épp senki nem volt, pedig amúgy sok gyerek volt. Órákat elvoltak a kölkök ott is. A környék is szép, ott a Nagyerdő, jó lehetőség sétára, játszóterezésre, de nincs igazán rendben tartva, ez kicsit lehangoló volt. Állatkert is van, erre nem jutott időnk, Balázs pénteken is a pancsolást választotta, alig lehetett kiszedni a vízbőlKép Végülis azt a következtetést vontam le, hogy a Kolping jobb szálloda / elagánsabb, újabb,szebb és bababarátabb - holott ezt is annak hirdetik, és mindkettő négycsillagos/, de itt az élményfürdő mindenképpen nyerőbb az ottani három medencéhez képest, és a környéken is sokkal több Debrecenben a látnivaló. Kicsi babával én inkább a Kolpingot választanám, de így, hogy van nagyobb kölök, mindkettő mehet Kép

Amúgy jól vagyunk, bár én torokfájással ébredtem már pénteken, azóta már köhögök is, és náthás is lettem. Remélem, velem kiegyezik ez a kórság, és a gyerekeket békén hagyja!

CleoKép Majának gyors gyógyulást, tényleg szörnyű lehetett az az éjszaka!

BarbiKép Nolcsi "csak" lázas, vagy egyéb vacakság is van? Gyógyuljon meg ő is hamar!

AngelaniKép Kicsit lekéstem, de azért boldog szülinapot!!!!

AyseKép Tényleg rég jelentkeztél, mi van Veled?
A kilókra akartam még reagálni: Engem is elkeserítenek az enyéim, főleg most, hiszen két hónapja norbizom, az első hónap 4 kiló mínuszt hozott, a második viszont nullát Kép Tudtam én, hogy lassulni fog a tempó, de ennyire??? Hogy lesz ebből még 12-15 mínusz? Szerda reggel ezen keseregtam, aztán elutaztunk Debrecenbe, ahol ugye egy vagyont fizettünk a kajáért, naná, hogy felfüggesztettem a kúrát, alig lett volna, amit ehettem volna amúgy. Svédasztalos reggeli és vacsora, ettem, amennyit bírtam, próbáltam mindent megkóstolni. És éreztem is, hogy nem esik jól. Nem akkor, amikor ettem, hanem később. Nem volt jó a közérzetem, pedig az utóbbi időben tök jól voltam. Úgyhogy ez egy jel volt, hogy igenis érdemes egészségesen táplálkozni, mértékkel enni, nem csak a kilók miatt. Így legalább újabb lelkesedéssel tudtam folytatni a norbizást Kép Már csak a tornára kéne időt szakítanom, az aztán tutira meglátszana. Szóval, hajrá, meg lesz az eredmény!!!

Teszek fel egy-két debreceni képet, bár digi gépünk nem volt, azért a telefonommal is "lőttem"párat.

Gergő strandol:
Kép
A sodrófolyosón:
Kép
Balázs a bébimedencében:
Kép
És Gergő:
Kép
A játszóházban:
Kép

Szép napot!

Judit+Gergő+Balázs

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Mire megírtam a kisregényemet, persze rég nem én vagyok az első...

jucc73
Érd

Lányok, annyira dicséritek Zita derekát!
Most bevallom, nekem még pocakos korom derekán is ilyen volt, mint most a kiscsajomnak. Kép

(És a híreszteléssel ellentétben, most sem vagyog dagadt háziasszonyKépKépKép)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek.

Barbapapa.
Nolcsi jól van már?Remélem igen.

Benianyu.Gyönyörű csokor.Én is hasonlót kaptam mikor szültemKép

Nyúlné.
Hát ez a kamikázésorozat valami haláli.Meg kell falni.Kép

Rókica.
Gratula az első hintázáshoz!Ugye hogy megy az idő?

Prüntyi.
Kis úszóbajnok és citromevőKépKép

Annamami.
Ari bariKépFürcsis kép is cukiKép

Havtünde.
Látom ti is imádjátok a pancsitKépMi isKép

Megann.
Azok a szemek!!Kép
Nekem is jól szokott esni mikor összesúgnak a hátunk mögött,hogy de édes babaKépKép

Cleo.
Örülök hogy jobban van Maya.
Palack nálunk is nyerőKép

Davallia.
Tényleg jó volt találkozniKépNagyon köszönjük a szivókát.Remélem NYáron tudunk majd sokat találkozni!
Köszi a bókot is.A te Pandád is tündéri!Kép
Én is úgy gondolom tényleg jó lenne felmenni majd Pestre az egyik talira!!
Fürcsis képek tutikKép

Annyi tündéri fürcsis képet láttam hogy ma talán mi is kipróbáljuk a nagykádatKép

Ma végre mehetünk sétálni.12fokot mondanak,csak azt nem tudom Melire mennyi ruha kell?
Ti mit adtok a babókra?

Szép napsütéses napot nektek!!Kép

ancsi26

ragyogó napsütést mindenkinek!Kép

csak bekukkantok. tegnap nagy vircsaft volt nálunk, babazsúr címenKép ma már túl vagyunk a dévény annán. most kezdek pakolni, mert este megyünk!

azért most még felhívtam a dokinénit, hogy mehetünk-e, mert Eszti egyre többet pakol ki büfi címen. ma reggel kaja után min 5x adott ki egy jó rendes adagot. úgy tűnik a súlya sem hízott ezen a héten eleget. a dokinéni azt mondta, hogy menjünk nyugodtan, jövő héten beszélünk, ha nincs változás asszem gasztroenterológia lesz belőleKép
szegénykém. remélem ez a kiruccanás neki is jót tesz majd. nekem biztosan, mert most borzasztó fáradt vagyok, nagyon sz.rok az éjszakák.
apával megbeszéltük, ha hazjöttünk lesz nagy alvástanulás (nekem is és esztinek is), meg majd almaevés is, addig ő is kipiheni magát.

most mennem kell, puszi mindenkinek, kb egy hét múlva jövökKépKépKép

and, eszter

KépKép
KépKép
and

Duda.
Szegény Nati.De tudom sajnálni a babákat,mert nem tudják elmondani mi fáj nekikKép
Remélem ma már jobb lesz neki!Kép

Jucc.
De jó lehetett nektek!A képek is nagyon jók.
Mi a szálloda neve?Drága volt?Mi is úgy szeretnénk elmenni valahova!
Kiságy is van a szobába?

ancsi26

Jó Reggelt KépKép)

Duda,nekem jó a délután ma.Kép
Írjál egy sms-t,hogy hánykor,ha Zsuzsánk is jó!!!! 30/201-3271

Pussz:
annamami)
annamami

Idegesített, hogy Ayse nem járt itt napok óta, így írtam neki SMS-t. Minden OK, "csak" lekapcsolta őket a T-Com, mert elfelejtettek fizetniKép Pár nap, és jön! Remélem, nem szokik le rólunk! Én tutira megőrülnék...

Judit

jucc73
Érd

Davallia,
Te futsz Davallia név alatt a skype-on?
Vendég

Szisztok!Kép

Hát ez az idő szuper!!!
Csak én vagyok náthásKép
Pont most, tudtam h ez leszKép

Babák mind gyönyörűek!

Megann!Kép
Léna tényleg nagyon szép!!!Kép

Annamami!Kép
Mi is ilyen segítséggel fürdünkKép

Jucc!Kép
De klasszak a képek!!!Kép
Remélem jól kipihented magad már amennyire lehetséges a gyerekek mellettKép

Mi valószínűleg most hétvégén megyünk Siófokra megint, már várom nagyon de ez lesz az utolsó wellness idén mert utána jön a strandolásKépKépKép

Lépést olvasásban már nem nagyon tudok tartani és szerintem egyre kevésbé fogom tudni, mert jön a jóidő, kertészkedés, csavargás Lívivel de azért igyekszem.

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!!!!

Puszi Nektek

Mea és Lívike

Mea
mea

Megann Kép
Háááát persze,hogy csak pancsi!!!!KépKépKép
Mire nem gondolsz?????Kép

AVON gélt én is használtam,igaz akkor egy héten min.2x 2 órát jártam tornázni,de volt hogy 3x is.
Ez még a terhesség előtt volt.
Hát akkor használt.
Pedig csokiztam is mellette!Kép
Ja,és még harmincon onnan voltam!
Azóta innen vagyok!KépKépKép

Cleo Kép
Gyertek ti is sétálni gyönyörű Maja lánykával!!!Kép
Kör sms????
Én a 4-6-ossal mennék Buda felől.
annamami

AncsiKép Drága szerintem, gyerekek után 3 éves kortól kell fizetni, így nekünk Balázs után kellett, egy éjszaka így volt 31 körül félpanzióval, a Kolping is nagyjából ennyi lenne. Egyébként az Aquaticum termálhotelben voltunk, de rengeteg lehetőség van a környéken, olcsóbbak is vannak, de ez van egyben az élményfürdővel. Kiságyat adnak, kérni kell.

J.

jucc73
Érd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: