2003.04.07 14:17
2003.04.07 14:19
Létezik, vagy hallucinálok?!
Mit pakoljak?! Asszem, megint Kaméliát és Tiput fogom zaklatni a kérdéseimmel.
Jobbulást Nekik, a legkisebb meg maradjon még egy kicsit bent, drukk!
Ügyesek vagytok, hogy már minden készen várja a trónörököst, mi még nem teljesen vagyunk ready.
Holnap védönö és doki, talán okosabbak leszünk fekvés-témában, talán elküldenek uh-ra a kórházba? Majd megirom. Én is nyöszörgök éjjel, pedig még csak 36. hét. És minden lépés elött magam alá kell nézni (nyújtogatom a nyakam minden oldalra
), hogy kiskutyimat el ne üssem.
Pedig annyira nem kicsi. Úgy mint ahogy a mérleget is kukkolom, Kispapim rájött a cselemre, jobbról nézem, úgy kevesebbet mutat.
2003.04.07 14:57
Nekem talán annyiban könnyebb, hogy sokat alszik, mióta beteg. De nekem sem könnyü mostanában. 2 napja beilleszkedett a baba feje, érzem ahogy a csontom és a fejecskéje összeér, azóta nagyon fáj a menés. Szombaton még a térdembe is lesugárzott a fájdalom. 5. napja vagyok itthon, és még mindig nem kivánkozom sehova sem, pedig eddig szinte 1 napot sem birtam ki itthon...
2003.04.07 15:33
2003.04.07 15:53
2003.04.07 15:58
Orulok,hogy van akinek meg ismeros vagyok!
2003.04.07 16:23
2003.04.07 17:22
) levelem 2 in 1. Be vagyok már nagyon sózva, holnap reggel még elvisszük a gyerekeket isi+oviba, utána irány a klinika, szerdán meg a csaszi. Mármint ha a klinika hangulatától nem bújik ki már holnap Babóka. Határozottan rossz így elõre tudni a nagy Dátumot.
Gratula!
Nekem Chicco volt (lehet, hogy az volt a baj?), sõt még meg is van, de határozottan rosszul esett mind a 2 szülés után. Viszont a hasam szépen visszament, az elején volt ez gyógytornász által javasolt behúzásos módszer, utána meg a normi hasizomgyakorlatok. Bár olyan már sohasem lesz, mint újkorában
Avagy kissé átrendezte magát a baba. De naponta biztosan nõ (heti gyarapodásom 3 cm). Ahányszor lefele nézek, mindig meglepõdõm magamon, hogy jesszus, mekkora
hogy betegek a gyerekek. Kopogjam le, az enyémeknek egész tavasszal nem volt semmi bajuk. 2003.04.07 17:43
2003.04.07 17:50
Lehet, hogy tenyleg a babanet szerverevel van a baj, de megjavulhatna vegre, mert az idegeimre megy!
Neked pedig kitartast!
En nem fogok haskotot venni.
Sot, emlekszem, hogy egy idoben volt is szo Rolad, talan Kangi kerdezte, hogy hova tuntel.
), koszi, de az sajna nem segit rajtunk. Mire Te szulsz, lehet, hogy ujra lehetseges lesz, de most nem vegezhetik el a szuleszorvosok ezt a beavatkozast. Most olvasom, hogy kozben meg is kerested a cikket, koszi, de most nincs, aki megcsinalja... Van meg egy topik errol azon kivul, amit Toffifee irt, Ossejtek a cime (az Anyasagon belul).
En is olyan bizonytalan voltam az elejen, es annyi kerdesem volt, ugyhogy megertelek!
Fel a fejjel, majd amikor nem szamitotok ra, biztosan kopogtat az a baba... 

Es fagyi?
Aztan varjuk holnap a hireket!
De mit csinaljak, frottir kontosom van, ami jo nagy helyet foglal, aztan egy kupac torulkozo, ami szinten nagy, a Tena betetnek is sok hely kell... Es akkor meg a 3 par papucs (2 nekem, egy kispapamnak), es a fenykepezo meg a kamera, 2l gyumile nekem a szules utanra (a szuleszno javasolta, hogy legalabb 2l legyen), egy 2l-es kola kispapamnak, na meg a tobbi aprosag...
5 kilo 38 hetesen? Ugyes vagy!
Es ez nem keves?
Beirtalak a tablaba, nem irtad, de gondolom 1. babadat varod. Ha megirod a dokid nevet, akkor ot is beirnam.
Kinek irsz SMS-t? En orulnek, ha nekem (is) irnal!
2003.04.07 17:55
: 2003.04.07 17:58
):
9
Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10 2003.04.07 18:43
2003.04.07 20:24
és jó pocisodást
Szép nagy a tábla megint
. Nem igazán értem, miért rohannak annyira ki az emberek és ha már rohan, miért nem oda néz, ahova lép ?
De nekem muszáj volt bemenni, mert vissza kellett postázni az aláírt adóbevallásomat. Többet viszont tuti nem kell mennem, mert babakocsival nem lehet bejutni.
, de a múlt héten, amikor bent voltunk a kórházban megnyugodtam, mert egy friss apuka cipelte ki az anyuka 3 sporttáskáját. Nekem eddig csak kettõ van, a harmadik már Kispapié lesz. 

Azért a szivem mélyén irígy vagyok, Te már nemsokára foghatod a babádat!
Drukk Neked is 

és Rád is irígy vagyok (de azért gyáva is
)
(a tágulatról nem tudok semmit, de drukk, hogy ne okozzon semmi galibát
)
2003.04.07 20:47
.
2003.04.07 20:52
Ilyenkor mit lehet bevenni? Széntablettát? (Nekem ez elég valószínûnek tûnik, mivel csak aktív szén van benne, semmi babára káros hatóanyag nincsen. Szerintem legalábbis.) A dokit csak holnap 10 körül tudnám megkérdezni, de jó lenne már éjjelre bevenni valamit, mert nem tudok semmit enni. Reggel még 47 kiló voltam, most 46 ruhástól.
Szerintetek jó a széntabletta??? 2003.04.07 21:04
2003.04.07 21:10
! Elõre is gratulálok
Szerintem beírathattad volna a táblába is...
Csak a palacsintasütésbõl gondolom
Akkor Drukk Neked is 

DRUKK
DRUKK
DRUKK
DRUKK

2003.04.07 21:12
Mar nem emlekszem, kinel, de tudom, hogy volt mar itt a friss kismamak kozott, akinel volt vesetagulat. Aztan szepen lassan eltunt. Drukk, hogy Nalad is igy legyen!
Ha rakeresel, biztosan megtalalod. (Rakeresnek en is, csak nagyon gyengus a netem
).

Es nekem csak ket serpenyovel megy egyszerre...
Bar harom gyerek utan lehet, hogy en is megtanulom.
Drukkkkk!

2003.04.07 21:29
Egyebkent alt kinovik, es 90%-ban fiuknal fordul elo
Nekunk nem mutatta pl a nemet, de mindenki azt mondta hogy vesetagulat = fiu
Na szoval, miutan megszuletett, megint megneztek 6 hetesen, erdekes modon most a masik vesejen van egy pici tagulat. Teendo nincs vele, csak ha gondot okoz, de ez allitolag ritka. 2003.04.07 21:41
Andriskám olyan megható volt, odabújt hozzám, és észrevettem, hogy csendben sír. Engem is féltett meg a babát is, azt mondta, hogy mondjam el neki, hogy mi lesz, mert biztosan megrémül, amikor hirtelen kiemelik. Persze aztán Zsuzsi is bújt, de kettejük közül mindig Andris volt az érzékenyebb.
De én is, úgyhogy bírja csak ki
Lehetne egy babás intenzív, majd beírjuk a klinika javítását célzó kérdõívbe
2003.04.07 22:47
2003.04.08 06:39
Balu még alszik, én meg megyek uh-ra. Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen, és lássák végre a nyakiredõt, mert nincs kedvem mégegyszer menni
Pedig úgy szeretnék már nagy, hullámzó pocit 

2003.04.08 07:58

2003.04.08 09:38

Hasonlóan Mariannhoz, én is azt hottem, hogy rossz topikban vagyok! Gartula mindenkinek a pocilakókhoz!
Én is nagyon irigyellek (pozitívan), mert nemsokára babázhatsz. Nagyon drukkolok ám !
Nekem is kisfiam lesz!
A múltkor én is fél napot átaludtam, annyira kimerültem utánna. És ne izgulj, nemsokára sok -sok új baba fog kibújni és lesz mit írni a táblázatba.
(rosszul számolt dátum miatt)

2003.04.08 09:40

2003.04.08 10:29
Remélem, lassan azért "fejreáll".
2003.04.08 10:38
2003.04.08 11:08
), azt pedig, amig lemosom a hajamrol a sampont, megszaritkozom, feloltozom (persze szep nyugiban, nehogy mar siettemben elcsusszak), nincs az az ember, aki vegigvarja... Szoval elzartam a vizet, hatha behallatszik nemi beszelgetesfoszlany, amibol kiderul, hogy ki keres, de semmit nem hallottam. Es itt jott a meglepi, nyitnam ki a vizet, hogy folytassam, de nem volt viz!
En meg ott alltam vacogva egy mero habban... Aztan szerencsere kb. 10 perc utan megnyitottak a vizet, de en olyan merges voltam!
Nagyon varom majd az SMS-t vagy kispapad hivasat!
A telefonalok viszont kicsit gondolkodhattak volna, mielott kinyitjak a szajukat...
Jo lenne!
). Meselj, mi volt? Es persze drukk, hogy kispapad allast talaljon minel elobb!
Azert Hollandiaban is pihizgess, a rokonok biztos megertik majd!
Kispapam az en vedelmemben irta, amit irt, mert nagyon nehezen tudom letolteni meg kepek nelkul is... Most beallitottam, hogy a kepeket ne toltse le (de egyszer azert kivartam, onnan tudom, hogy szepek
), de igy a szmajlikat sem latom, helyettuk is csak kis abrakat rajzol...
2003.04.08 11:28
Nagyon happy lehetett az esküvõ, jó nagyokat nevetgéltem a szintetizátoroson, meg a halántékos sztorin is, úgy, hogy még a pocim is belefájdult, jaj
(biztosan a mini is nagyokat kacagott).
2003.04.08 11:29
2003.04.08 12:02

Kispapidnak is lesz állása hamarosan (drukkolok )
, az pedig természetes, hogy egyszer parázol a szülés miatt, máskor meg bátor vagy 

Szép pár vagytok
Ahogy közeledik a tesó lehetõsége, egyre bújósabb, de nem is igazán én érdeklem, hanem Zsombi
Persze, Zsombi igazi tesó, ha Szandi simogatja a hasam, tutira meg nem mozdulna

Aranyosak lehettek a "nagyok"
, a telefonálók meg...

2003.04.08 12:28
, igyekszem naponta olvasni, de a válaszolásra már nem telik az idõmbõl általában

- de azért azt érzem, hogy a baba, nem törõdve a táblával nõ! 

De én is szereetnék már visszakerülni legalább a TOP 20-ba!
És mindben van vmi kis lányos beütés
- úgyhogy ha mégis fiú a pocaklakó, nem tudom, mit adok rá??? 

A nászút nagyon szép lehetett a sok pihivel!
A sógornõdet nagyon sajnálom, szörnyû lehet neki!
2003.04.08 12:29

2003.04.08 12:33
2003.04.08 12:40
Azt hittem, hogy ilyen dolgok csak velem tudnak megtörténni...
2003.04.08 12:58
2003.04.08 13:00
Azóta nem jelentkezett, de akkor azt írta, a másik baba jól van. 2003.04.08 13:01
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint