Sziasztok!
Ma atvarrtam a gombokat a bordo kerteszen (ha meg emlexik ra valaki :-), mert mar nagyon szoritott. Most egy darabig jo kis lotyogos lesz megint. De hihetetlenul nezek ki... :-)))
Viszont meg mindig nem hiztam, igazabol meg a doki altal meghatarozott kilot sem, ugyhogy tegnap nasiztam is egy jot, nehogy most meg ezert toljanak le :-)
Lanyok, lecci drukkoljatok picit holnapra, mert egy olyan munkam lesz reggel egy osztalyban, ami eleg komoly szakmai kihivas! Izgulok is rendesen :-)
Leszter,
de jo, hogy most mar elengedheted magad es teljes nyugiban varhatod a babat :-)))
Ertheto, hogy ideges vagy, ha nincs net, szerintem mi sem orulunk neki, hiszen nemsokara Te mar friss babas leszel es jo lenne, ha addig tudnal meg nekunk irni sokat :-)))
Tabla: aranyos vagy es csinald nyugodtan, de ha kuldesz egy frisset, egyszer azert felpakolom majd en is. Biztos menni fog, de ha megis van barmi fennakadas, nem bannam, ha meg tudnal sugni :-)
Gratula a szep IQhoz :-))) A musor veget en is lattam, a feladatok jopofak voltak, de a koreografia kevesbe...
Kispapazas rulez ;-)))
Urszila,
mikor is vonulsz be, mar holnap? Kuldom is a MEGADRUKK csomagot, aztan akkor bontsd ki, amikor szukseg van ra :-)))
Ezek szerint sikeresen osszekeszultel Te is :-))) Biztos hangulatos a babaagy es kornyeke :-)
PIldi,
akkor Neked is megy egy szep kerek MEGADRUKK! :-))) Csak csodalkoztam, hogy nem vettelek eszre, aztan latom, Te nem vagy beirva a tablaba! Miert?
Csucsuka,
gyonyoruek vagytok

az ujjfogos kepre meg kispapam is raolvadt

olyan falat Zsofi a kis hurkas csuklojaval
Magdi, Toffifee, Ildianyu, Kangi,
koszi a gratulakat a Versdallamhoz! :-))) Annyira elveztem, hogy ha lenne meg egy ugy junius elejen, talan benne lennek :-))) osszel meg tutira, ket szoptatas kozt, ugy az igazi :-)))
Susie,
en szinhazban vettem eszre eloszor :-) Aztan a szamitogep elott, ezt a jo szokasat azota is tartja :-) Elojel nem volt, de ugy vettem eszre, hogy a nagy zajszint, zugas hatasara hajlamosabb rugni, igy pl. a metron is erdemes figyelni. Es este tobbet mozog.
Az elso kis birizgalasok utan meg nem mindennap ereztem, de megnyugtattak, hogy ez nem baj es nem is lett az :-)
Palma,
amint olvashattad, a tabla csucskit ketten fogjuk most Leszterrel :-)
Es utolag is boldog szulinapot! :-)
Remelem, jol erezted a befordulast :-)))
Tundimami,
jobb napokat Neked! Lehet tavaszi faradtsag is, de a novekvo poci is atalakithatja a tartasodat. Nekem az is segitett, hogy felraktunk az agyra egy puhabb szivacsmatracot. Meg a terhestornan is van tartasjavitas. De az uszas idealis, szerintem ha vagysz egy furdoruhara, miert ne ferne bele? Jo lesz az legkozelebb is, hacsak nem egyket akartok :-)))
Hajni,
nagy drukk, hogy hamar elokeruljon az a nyomi csavar!
A gyermeki talalekonysag vegtelen... %-]
Gratula a 'mindene tokeletes" kissrachoz :-) tenyleg jo koran felismertek, biztos szerencsesen fordult :-)
Jo kis porges lehet Nalatok is!
Magdi,
vedono :-))) ilyen az, amikor valaki nem gondolkozik, csak mondja fel a magnoszalagot :-)
Toffifee,
ize en se birom ki, ha kismamat latok, hogy ne nezzem meg, de nem azert, hogy "ez meg hogy mer itten maszkalni a nagy hasaval", hanem muszaj megcsodalni a pocit meg ilyenek! :-) Mondjuk egyszer-egyszer megnezegettek engem is a normal meretu emberek is, de engem annyira nem zavart, vigyorogtam, hogy bibi nekem vaaan ami nektek nincs :-)))
Csak semmi natha meg arcureg!
Apr. 12 az mar csak par nap, biztos kihuzzatok addig! :-)
Azert a "szeret" kifejezest kispapam enyhe tulzasnak minositene, de lenyeg, hogy befestett :-)
Alvas? Amikor hozzajutok :-)))
Borsi,
rovid ideig leszel koztunk, de jo, hogy jottel :-)
tenyleg ugy elszalad az ido, de az is fura, hogy en mar szinte nem is emlexem, milyen volt nem pocisnak lenni. :-)
Mondhatom azt, hogy szerintem izgulj nyugodtan? :-) Szerintem a finisben termeszetes, en is erzem, hogy ott a paralista a fulem mogott a kispolcon, es az utolso hetekben, amikor aktualis lesz, biztos elo is fog kerulni! :-)
Most akkor kuldok egy kis ELLENDRUKKot, de szerintem mar az is tok jo, hogy a dokid ugy latja, nyugodtan kibujhat a kisfiad!
Mariann,
teljesen megertelek, hogy nem tudsz folyamatosan fekudni, biztos mar az is hasznal, ha nem eroltetsz semmit! Nagy drukk megy (vagy ellendrukk, ahogy tetszik), hogy jo sokaig kihuzzatok egyben! :-)))
En is ugy tervezem, hogy ha leteszem a munkat, vegre olvashatom parhuzamosan a friss babakat is :-)))
Tok jo, hogy kevesebbet kemenyedsz, legyel ugyi kis denever! :-))) Olvasd ki az osszes jo konyvet, ha lehet, nezzel jo filmeket videon, beszelgessetek a ferjeddel stb. Netezni tudsz az agyikoban?
lehet, hogy az izgalom meg mondjuk a kolleganoid sztorija, amit regen irtal, tenyleg felnagyitja a tuneteidet, es valojaban tok normal idoben fogsz szulni! :-)))
Ellimami,
most hogy irtad, beugrott, hogy en is olvastam valahol, hogy ha mar koraszules van, lehet, hogy jobb a 7. honapos. De az indoklasra nem emlexem, es arra sem, hogy megbizhato volt-e a forras...
Marti,
jobbulast kivanok minden teren, testileg-lelkileg-Arminilag!!! :-)))
Anyakati,
szegeny kicsi Sari, ez tenyleg remesen hangzik, nagyon gyors gyogyulast kivanok! Orulok, hogy ezzel osszhangban babad is varakozo allaspontra helyezkedett! :-)
De,
biztos jo volt nezelodni :-)
nekem is sokaig rendesen fajt a keresztcsontom, most mar jobb :-) mar csak a kismamatornan szokott reccsenni, amikor hanyatt kell fekudni a polifoamon :- Parna a kocsiba?
Kangi,
a szazad nagy talalmanya lenne a robotkocsi kismamaknak... :-) Ded hortyog, Te hortyogsz, jarmu korbe-korbe furikaz a haz korul :-)))
Snoopy,
hat azt mertem remelni, hogy nem korbealljak es csodaljak, de nekem ne is furosztgessek, ha nincs jol! Magas lenne az igenyszintem?
Nyilvan en is elsosorban a semmi baj esetre gyurok, de sose lehessen tudni.
No minden szepet s jot!
Kaska
29