A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Megint csak futtában, alig tudlak Benneteket olvasni!!! Kissé zilahys vagyok az utóbbi idöben ...

Kaska Kép
gratulálok a sikeres müsorhoz!!! Alvafözés semmiség, most alvavezetésre gyúrok, mert a kocsiban tutira alszik a kis szotyka Kép

Leszter Kép
marhanagy drukkdrukk lassan megy ...

Borsi Kép
Julcsi sem nyugodott le szülés elött, mi több, az utolsó esti mozi alatt kifejezetten vidámkodott ö is!
Viszont a fájások indulása elött egy-két órával, azaz mozi után majdnem rögtön furcsa, belsö nyugtalanság jött rám, remegni kezdtem. Melegvizes kádban lazultam el.
Nyákdugóddal mi a helyzet? Bocs, nem olvastam, hogy elment-e már. Az is egy jel.

Nyeherkél a lányom, megyek, mindenkinek pussz!!!

Kangi+Julcsi (már 6 hetes!!!)
háá, most látom, hogy újra köztünk, szuper! Kép
kangi

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]=?iso-8859-2?Q?Moln=E1r_Elvira?= <melvira@freemail.hu>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Sun, 06 Apr 2003 12:57:06 +0200[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]gyes-gyed[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
Sziasztok,=20
gyes-gyed =FCgyben (nemtom m=E1r ki k=E9rdezte) megpr=F3b=E1lok =
bek=FCldeni n=E9h=E1ny inf=F3t mell=E9kelve.
Rem=E9lem siker=FCl, =E9n is a netr=F5l szedtem.
=FCdv
Elli
29+4
mailgateway

Na, látom nem sikerült, majd próbálom másképp, vagy bekopizom, ahol találtam. Majd ha jobban ráérek...
Bocs.

Látom mindenki jól van, még szegény denevérünk Kép is. Leszter még egyben... hát már soha nem fog történni semmi?Kép

Ellimami
29+4
ellimami

Sziasztok!

Leszter
Eredmény? Kép
Én is megcsináltam, és ahhoz képest, hogy a lányom egyfolytában beledumált, elég jól sikerült Kép
Lehet, hogy lélekben tudod, hogy egy kis ideig nem lesz akkora vendégeskedés, azért tetszik a forgalom?Kép
Engem már a tesóim és az anyukám is "zaklat", pedig mondtam nekik, hogy õk mindenképpen azt is megtudják, ha a kórházba indulunk Kép
DRUKKKép

Kaska
De jó, megint olvashatunk TégedKép
Ügyi Kispapid van Kép, az enyém is szerette a hajamat festeni Kép
A gyerkõc már kipihente magát, újra a régi Kép
Te mikor szoktál aludni? Kép

Borsi
Üdv itt még arra a kis idõre Kép

Urszila
DRUKK Kép DRUKK Kép

Ányez???????????Kép

Kispapim kezdi átrendezni a szobákat, õ is készül Kép. Eddig úgy gondolta, "Ej, ráérünk arra még", de ma õt is elkapta a fészekrakás Kép. Szegény, fél, hogy a kiállítás alatt szülünk, akkor nem lesz ideje pakolgatni, de Zsombi biztosan ügyes gyerek lesz és csak 13-a után jön Kép
De kiságy és babakocsi még a láthatáron sincs Kép

Majd jövök mégKép
Toffifee
38 Kép
toffifee

Sziasztok!

Borsi!
Egyelõre egyetlen kint élõ kisfiam volt szíves a vajúdás és kitolás teljes idejét végigduhajkodni. Ennyit a lenyugvó babákról....

Kaska!
Nem állnak a gyermek felett és nézik, ahogyan az 5 perc eltelik.
Van más program. Ahol nem az az elsõ, hogy a gyereket megnézik orvosi szemmel, hogy kell-e neki segítség az átálláshoz, ott kb 5 perc megy el azzal, hogy megfürdetik, megmérik, csomagolják...
Közben nincs az az orvos, aki szívhangot tudna hallgatni!
A normálisan elfogadott gyakorlat (nemzetközi újraélesztési ajánlásokban kõbe vésett)elsõ ellátás 20 másodpercig tart. Felfogod a kezedbe helyezett babát, leteszed a felülrõl melegített fekhelyre, 3 mozdulattal megtörlöd, kidobod alóla a nedves ruhát, beállítod a fejét, ahogyan a legjobban kap levegõt, leszívod a száját és az orrát (újabb ajánlásokban már nem kell leszívni), megpöckölöd a talpát és máris azt figyeled, hogy hogyan vesz levegõt. Meghallgatod a szívét.Ez 1 percen belül készen van mindenestül. Ha semmi gáz, akkor elviszed fürdeni, megméred súlyra és centire, felöltözteted, stb.
Ennek ellenére akad az elején említett rossz gyakorlatra is példa bõven...Kép
Persze, ha a babának semmi baja, akkor semmi baj! Kép

No szép, szélcsendes délutánt mindenkinek!

Snoopy
snoopy

Tegnap du. megjöttek a szüleim, most már könnyebb egy kicsit.
Tegnap este átmentünk a barátainkhoz, ott úgy elkezdett fájni a derekam, hogy este 10-kor nekiálltam és becsomagoltam magamnak. De úgy látszik, csak a szék volt kényelmetlen, pedig egy szép, mély, direkt nekem odatett karosszék volt. De sehol semmi, sõt, az éjjel bepánikoltam, mert pisitúra után meg sem moccant babóca, pedig fel szokott ébredni rá. Szegényt addig hergeltem, amíg hólyagon döfött, akkor békésen elalukáltam.Kép Szegény babó, ilyen anyja vanKép Ma sem vagyok ugyan jól, most a keresztcsontom fáj, és olyan fáradtan érzem magam, hogy csak kispapi ment Andris+Zsuzsival Hamupipõkébe, a Vígszínházba. Pedig jó sokára lesz az, amikor megint együtt mehetek a gyerekekkel.
Gyerekcucc is kész, most már van falvédõ is, a pelenkázó is talál az ágyra kispapi zsenialitásának köszönhetõen, mivel a tetõ alatt van, az ágy fejénél van egy lik, oda tettem egy négyzethálós csipkefüggönyt, és selyemrózsákat varrtam rá.
Ezt a ronda, igazi áprilisi idõt! Lehet, hogy a széltõl érzem ramattyul magamat? Múlt héten is volt egy ilyen napom.

IldiKép
A mh-en mondta a tb-s, hogy körzeti papír kell. EZ még nem jelenti azt, hogy jól tudja. Úgyhogy én ügybuzgón elügettem a helyi dokihoz. Vsz fölöslegesen.
10-én én már a gyerekágyon leszek remélem! Keress meg, jó? Enikõ a becsületes nevem, fénykép a profilomban. Lehet, hogy már te is ott leszel?

LeszterKép
Biztosan nõ még a baba! Könyvek szerint napi 2-3 dekát szed magára ilyenkor. Nekem is a gyerekek kötik már be a cipõmetKép Egy ruha jött még rám, de tegnap már feszült a hasamat. Tényleg nõ.

KaskaKép
Mestertémában mély igazságot szóltál!Kép De Kép is.

Kíváncsi vagyok, hogy a sok finises közül ki kezdi meg a sort?

Urszila
37+6
urszila

Sziasztok lányok,
Urszila, szia! Ha nem haragszol ismeretlenül is írnék neked egy e-mail-t, mivel ugyanaz a dokibácsink:-) Ha lesz idõd majd kérlek válaszolj, elég a nagy esemény után is :-))) És drukk-drukk, szorítok értetek!!!
Köszönet,
barilla
barilla

Urszila
Te Kép, Leszter Kép vagy Mariann Kép

Vagy majd kiderül Kép

Toffifee
toffifee

Vagy Ányez Kép?
toffifee

Sziasztok lanyok!

Koszi a drukkokat, velem semmi valtozas... Kispapam ma is melozikKép, ugyhogy elmentem Anyuekkal setalni Vacratotra a botanikus kertbe. Jo volt, csak ez a franya szel ne fujt volna! Sot, meg egy pici ho is esett, pedig amikor Palma irta, hogy havazik naluk, akkor ugy sajnaltam!Kép Aztan meg annnnyit ettem, legalabb ha most kene menni a korhazba, egy darabig nem is hianyozna a kaja.Kép

PIldi,
Koszi a drukkot, megy Neked is, mondjuk ugy 10-en reggelre, hogy akkor induljon.Kép Az ugy nem lenne rossz, ugye?Kép

Kaska,
Nagyon helyes, hogy pihenonapot tartottal. Kispapad nagyon ugyes, es foleg bator, hogy befestett, az enyem ilyenbe eddig meg nem mert belevagni. Persze a baba szuletese utan lehet, hogy szukseg lesz erre is.Kép
Kispapam cegenel tudnak a babarol, de a kedves erdeklodesen kivul nem nagyon befolyasolja oket a dontesben. De majd csak lesz valami, kispapam lelkemre kototte, hogy ezen ne ragjam magam. En meg igyekszem szot fogadni.Kép
Figyelj, a net most epp mukodik, ugyhogy aktivkodj nyugodtan, meg csinalom en a tablat, amig tudom. Esetleg a biztonsag kedveert elkuldom a friss verziot mailben, es ha megint beszarna a net, akkor irok Neked e-mailt, hogy kuldd inkabb Te (mert valamiert csak a babanet nem mukodik ilyenkor, szoval e-mailt tudok kuldeni). Mit szolsz?Kép
Holyagon rugni fejvegu baba is tud.Kép Ez tapasztalat.Kép
Mar 29? Gratula!Kép

Kangi,
Koszi, de aztan tenyleg marhanagy legyen!Kép

Ellimami,
En is szeretnem, ha mar tortenne valami... De van, aki ellenall...Kép

Toffifee,
131 lett.Kép
Igen, en is valami ilyesmi kapuzarasra gondoltam.Kép Anyukam es anyosom engem is hivogat, pedig megigertuk, hogy oket azonnal hivjuk, amikor mar tudjuk, hogy indulni kell a korhazba.
Zsombi csak kihuzza mar ezt az 1 hetet odabent!Kép

Urszila,
Jobbulast! Mar csak par nap!KépKépKép
Tegnap este nekem is volt valami fura joslofajasszerusegem(?), a hasam meg a derekam fajt, nem volt tul eros, de 10-12 percenkent jott nehanyszor, aztan elaludtam. Pedig mar azt hittem, hogy ilyen hamar meghozta az eredmenyt a kispapazas!KépKép

Na puszi:

Leszter
39+3
leszter

Sziasztok!

Ma atvarrtam a gombokat a bordo kerteszen (ha meg emlexik ra valaki :-), mert mar nagyon szoritott. Most egy darabig jo kis lotyogos lesz megint. De hihetetlenul nezek ki... :-)))

Viszont meg mindig nem hiztam, igazabol meg a doki altal meghatarozott kilot sem, ugyhogy tegnap nasiztam is egy jot, nehogy most meg ezert toljanak le :-)

Lanyok, lecci drukkoljatok picit holnapra, mert egy olyan munkam lesz reggel egy osztalyban, ami eleg komoly szakmai kihivas! Izgulok is rendesen :-)

Leszter,
de jo, hogy most mar elengedheted magad es teljes nyugiban varhatod a babat :-)))
Ertheto, hogy ideges vagy, ha nincs net, szerintem mi sem orulunk neki, hiszen nemsokara Te mar friss babas leszel es jo lenne, ha addig tudnal meg nekunk irni sokat :-)))
Tabla: aranyos vagy es csinald nyugodtan, de ha kuldesz egy frisset, egyszer azert felpakolom majd en is. Biztos menni fog, de ha megis van barmi fennakadas, nem bannam, ha meg tudnal sugni :-)
Gratula a szep IQhoz :-))) A musor veget en is lattam, a feladatok jopofak voltak, de a koreografia kevesbe...
Kispapazas rulez ;-)))

Urszila,
mikor is vonulsz be, mar holnap? Kuldom is a MEGADRUKK csomagot, aztan akkor bontsd ki, amikor szukseg van ra :-)))
Ezek szerint sikeresen osszekeszultel Te is :-))) Biztos hangulatos a babaagy es kornyeke :-)

PIldi,
akkor Neked is megy egy szep kerek MEGADRUKK! :-))) Csak csodalkoztam, hogy nem vettelek eszre, aztan latom, Te nem vagy beirva a tablaba! Miert?

Csucsuka,
gyonyoruek vagytok Kép Kép Kép az ujjfogos kepre meg kispapam is raolvadt Kép Kép Kép olyan falat Zsofi a kis hurkas csuklojaval Kép Kép Kép

Magdi, Toffifee, Ildianyu, Kangi,
koszi a gratulakat a Versdallamhoz! :-))) Annyira elveztem, hogy ha lenne meg egy ugy junius elejen, talan benne lennek :-))) osszel meg tutira, ket szoptatas kozt, ugy az igazi :-)))

Susie,
en szinhazban vettem eszre eloszor :-) Aztan a szamitogep elott, ezt a jo szokasat azota is tartja :-) Elojel nem volt, de ugy vettem eszre, hogy a nagy zajszint, zugas hatasara hajlamosabb rugni, igy pl. a metron is erdemes figyelni. Es este tobbet mozog.
Az elso kis birizgalasok utan meg nem mindennap ereztem, de megnyugtattak, hogy ez nem baj es nem is lett az :-)

Palma,
amint olvashattad, a tabla csucskit ketten fogjuk most Leszterrel :-)
Es utolag is boldog szulinapot! :-)
Remelem, jol erezted a befordulast :-)))

Tundimami,
jobb napokat Neked! Lehet tavaszi faradtsag is, de a novekvo poci is atalakithatja a tartasodat. Nekem az is segitett, hogy felraktunk az agyra egy puhabb szivacsmatracot. Meg a terhestornan is van tartasjavitas. De az uszas idealis, szerintem ha vagysz egy furdoruhara, miert ne ferne bele? Jo lesz az legkozelebb is, hacsak nem egyket akartok :-)))

Hajni,
nagy drukk, hogy hamar elokeruljon az a nyomi csavar!
A gyermeki talalekonysag vegtelen... %-]
Gratula a 'mindene tokeletes" kissrachoz :-) tenyleg jo koran felismertek, biztos szerencsesen fordult :-)
Jo kis porges lehet Nalatok is!

Magdi,
vedono :-))) ilyen az, amikor valaki nem gondolkozik, csak mondja fel a magnoszalagot :-)

Toffifee,
ize en se birom ki, ha kismamat latok, hogy ne nezzem meg, de nem azert, hogy "ez meg hogy mer itten maszkalni a nagy hasaval", hanem muszaj megcsodalni a pocit meg ilyenek! :-) Mondjuk egyszer-egyszer megnezegettek engem is a normal meretu emberek is, de engem annyira nem zavart, vigyorogtam, hogy bibi nekem vaaan ami nektek nincs :-)))
Csak semmi natha meg arcureg!
Apr. 12 az mar csak par nap, biztos kihuzzatok addig! :-)
Azert a "szeret" kifejezest kispapam enyhe tulzasnak minositene, de lenyeg, hogy befestett :-)
Alvas? Amikor hozzajutok :-)))

Borsi,
rovid ideig leszel koztunk, de jo, hogy jottel :-)
tenyleg ugy elszalad az ido, de az is fura, hogy en mar szinte nem is emlexem, milyen volt nem pocisnak lenni. :-)
Mondhatom azt, hogy szerintem izgulj nyugodtan? :-) Szerintem a finisben termeszetes, en is erzem, hogy ott a paralista a fulem mogott a kispolcon, es az utolso hetekben, amikor aktualis lesz, biztos elo is fog kerulni! :-)
Most akkor kuldok egy kis ELLENDRUKKot, de szerintem mar az is tok jo, hogy a dokid ugy latja, nyugodtan kibujhat a kisfiad!

Mariann,
teljesen megertelek, hogy nem tudsz folyamatosan fekudni, biztos mar az is hasznal, ha nem eroltetsz semmit! Nagy drukk megy (vagy ellendrukk, ahogy tetszik), hogy jo sokaig kihuzzatok egyben! :-)))
En is ugy tervezem, hogy ha leteszem a munkat, vegre olvashatom parhuzamosan a friss babakat is :-)))
Tok jo, hogy kevesebbet kemenyedsz, legyel ugyi kis denever! :-))) Olvasd ki az osszes jo konyvet, ha lehet, nezzel jo filmeket videon, beszelgessetek a ferjeddel stb. Netezni tudsz az agyikoban?
lehet, hogy az izgalom meg mondjuk a kolleganoid sztorija, amit regen irtal, tenyleg felnagyitja a tuneteidet, es valojaban tok normal idoben fogsz szulni! :-)))

Ellimami,
most hogy irtad, beugrott, hogy en is olvastam valahol, hogy ha mar koraszules van, lehet, hogy jobb a 7. honapos. De az indoklasra nem emlexem, es arra sem, hogy megbizhato volt-e a forras...

Marti,
jobbulast kivanok minden teren, testileg-lelkileg-Arminilag!!! :-)))

Anyakati,
szegeny kicsi Sari, ez tenyleg remesen hangzik, nagyon gyors gyogyulast kivanok! Orulok, hogy ezzel osszhangban babad is varakozo allaspontra helyezkedett! :-)

De,
biztos jo volt nezelodni :-)
nekem is sokaig rendesen fajt a keresztcsontom, most mar jobb :-) mar csak a kismamatornan szokott reccsenni, amikor hanyatt kell fekudni a polifoamon :- Parna a kocsiba?

Kangi,
a szazad nagy talalmanya lenne a robotkocsi kismamaknak... :-) Ded hortyog, Te hortyogsz, jarmu korbe-korbe furikaz a haz korul :-)))

Snoopy,
hat azt mertem remelni, hogy nem korbealljak es csodaljak, de nekem ne is furosztgessek, ha nincs jol! Magas lenne az igenyszintem?
Nyilvan en is elsosorban a semmi baj esetre gyurok, de sose lehessen tudni.

No minden szepet s jot!

Kaska
29
kaska

Sziasztok Mamik!

Mozizini akartunk delutan-hatha Kangi peldajan felbuzdulva kedvet kap Baba a kijovetelhez-de vendegek allitottak be.Persze mindenki az idaig beharangozott hullammozgasokra volt kivancsi,de sehol semmi.Fura...

Leszter
koszi a tablazatot,jobb kesobb mint soha Kép
Mate meretein nem aggodom,az utso ultrahang szerint mar 3188g volt.Sot nem sertodom meg,ha inkabb kint novoget tovabb...de maris?!Persze ebbol meg tulhordas is lehet a vegen,itt semmi nem biztos!

Ildianyu,Snoopy
Koszi a valaszokat,remelem Nektek lesz igazatok!

Kaska,Toffifee
Arik vagytok,de bevallom oszinten,en mar jartam erre meg az elejen.Kangi emlekszik is ram.Csak aztan a melo es minden mas miatt kimaradoztam.De most,hogy mar nem dolgozom es a finisben jarunk,jo megint olvasgatni titeket!Meg persze ezer kerdesem van Kép

Kangi
Szia Kép
Nyakdugo meg sehol.Az tuti,hogy megismerem majd A FAJASOKAT?Nem lehet,hogy annyira gyengek lesznek meg az elejen,hogy az ember lanya nem veszi majd komolyan?Amik most jonnek sem veszesek,csak mar odafigyelek.Azert izgulok ezen,mert kertem EDA-t,de azt csak bizonyos tagulasig adjak.
Hulyeseg...?

Borsi
36+4
Névtelen

Sziasztok,

Ildianyu,
Magnesii Citrici tabletta receptre 12 vagy 14 Ft, recept nelkul valahogy 100 FT korul van.Sajnos, sokat kellett szednem es a dokim nem mindig irt fel elegendo adagot receptre, igy kenytelen voltam recept nelkul beszerezni, ezert emlekszem ennyire ra. Kép

Leszter, aztiiiii, mar Te vagy a tabla elso helyen? Kép MEGADRUKK! KépKépKépKépKép

Csik, nem semmi, amit muveltek Veletek a korhazban. Kép De szerencse, hogy Artur jol van, es Te is! KépKépKép

Minden azota szuletett babanak es anyukajanak gratula, es sok boldogsagot! Kép A tobbi finiselonek drukk, a tobbieknek "izgalommentes" pocakosodast! KépKépKép

Pussz,
Gombóc es a tobb, mint 2 honapos ZSombi Kép
gombóc

Sziasztok!

Leszter
Azt hittem, már elkezdtek a sort, amit Urszila annyira vár Kép Gratulálok a 131-hez Kép
Zsombinak pedig ügyesnek kell lennie Kép, de annak idején a lányommal is meg lehetett ilyen dolgokat beszélni, remélem, õ is hallgat ránk Kép
DRUKKKép ezerrelKép

Kaska
Küldöm a Drukkot holnapraKép
Az arcüregre bevált módszerem van: ha már sejtem, akkor reggel-este 10-12 perc infra + levendula-eukaliptusz-citrom olaj párologtatás. Eddig mindig bevált, talán most is, már elég jól vagyokKép

Borsi
Én nem jártam erre még az elején Kép
És ne izgulj : (mondom én, bocs!Kép)

Mindenkinek drukk, akinek szükségesKépKépKép

Szép álmokatKép
Toffifee
38 Kép
toffifee

Borsi,
bocsi a kotyogasert, de olyan tagulasnal, aminel mar beadjak az EDA-t, mar joval elobb tudni (es erezni) fogod, es nagyon biztos leszel abban, hogy szulsz...KépKép
Szia,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Kaska!
Drukk holnapra!

Leszter, Urszila, PIldi!
Nagy-nagy drukk! Kép

Ildianyu
ildianyu

Sziasztok!

Kaska,
Mail ment.Kép Holnap reggel drukkolok!Kép

Toffifee,
Akartam kerdezni, csak kimaradt, hogy Neked mennyi lett az eredmeny?Kép

Borsi,
Szep meretes Matetok lesz!Kép

Na jo ejt:

Leszter
39+3
leszter

KaskaKép
Várd ki a végét! Szegény kismami minden nap azt hiszi, hogy hú, de nagy a hasa, aztán másnap még nagyobb lesz! Sõt ovi-isi utáni találkozáskor a gyerekeim odavannak, hogy reggel óta is nõtt! Elvileg kedden reggel vonulok be.
Nekem is színházba kezdte a nyüzsit! A fiam a 6 villamoson, a lányom a piros metrón!
Hanyatfekvés? De jó neked! Én már rég rögtön szédülni kezdek. Így marad az egyik oldalról a másikra, nagy sziszegések között, 4kézláb!
Kívánt DRUKK megy holnap reggelre.

LeszterKép
Kösz a jobbulás kívánást, de asszem már csak a babuskibújás után lesz jobb!
Vácrátót kánikulában az igazi! Tuti hely babát sétáltatni +40 fokban (lesz még ilyen az idén?) Június-júliusban megbeszélhetünk oda egy talitKép
Ilyen "koromban" már mind a két elõzõ gyerekem kint volt! úgyhogy MDrukk!

BorsiKép
Ne izgulj, szerintem is BIZTOSAN meg fogod érezni, hogy ez már a vajúdás!

Urszila
mindjárt 38 (saját számításom szerint viszont 38+4)
urszila

Ja, és ma este sk festettem hajat, tekintve hogy csaszi után 2-3 hétig biztosan nem fog menni. Nálunk kispapi ilyenre nem foghatóKép Kép És persze megint szakad le a derekam ettõl a nagy Kép erõfeszítéstõl!

Urszila
urszila

Sziasztok Kismamik!

Kicsit régen jelentkeztem. Volt némi bonyodalom. A múlt héten meg itthon volt a férjem szabin, aztán még a sogórnõm látogatása is 4 napba telt...

Végül is 3 héttel a vérvétel után kaptam meg az AFP eredményt. Védõnõ szerint minden OK volt. AFP 24ng/ml, MOM 0,53 lett (szerinte 0,2-tõl jó), kicsit furcsáltam, de aztán elhittem neki, hogy úgy vannak a referenciák ahogy mondja. Délután a doki furcsálta az egészet. Szerinte alacsonyak lettek az értékek, és nem hiszi, hogy más laborban más referenciák lennének... Szóval másnap reggelre behívott soron kívül UH-ra, szólt az egyik kollegájának (dokim szerint az ország egyik legjobb genetikusa, és UH-sa). Semmi eltérõt nem láttak, és azt is mondták, hogy a 12. héten a tarkóredõ normális értékû volt, biztosan minden rendben van. Azért csináltattak egy ismételt AFP vizsgálatot + kromoszóma anomáliákat, lehetséges nyelõcsõ elzáródást néztek vérvételbõl. Pénteken lett meg az eredmény. Telefonban csak annyit mondott, hogy minden eredményem nagyon jó lett, AFP 0,7 MOM felett van. Holnap délelõtt kell mennem genetikai szakrendelésre, mert ilyenkor már oda küldik a papírokat. Azt mondta ott majd minden eredményt elmagyáraznak. Hogy lehetséges, hogy 3 héttel korábban teljesen más lett az eredmény? Elszámolták, vagy csak, mert másik labor??? Vagy ennyire beszámíthatatlan az AFP? A lényeg, hogy minden rendben van és pocaklakó is rúgdos ezerrelKépKép

Hermi
21
hermi

Toffifee Kép
Még itt vagyok Kép, csak otthon nem müxik még a net. Úgy érzem Benedek sem siet ebbe a hideg idõbe. Meg holnap kezdõdik a kiállítás és még arra ki kell, hogy menjek egy pár órát naponta. Hát, elég izgi lesz, remélem nem a Construmáról visznek szülni. Szorítok, hogy Te is kitarts a végéig, hogy férjednek ne kelljen rohannia onnan!

Kismamik!
Néha furdal a lélek, hogy nem voltam még otthon mióta babát várok csak egy-két napot és nem voltunk a kórházban elõadáson sem. Egyszerûen nem tudtam összehozni. Minden elõ van már készítve a kicsi fogadására, de nagyon furcsa érzés tölt el mikor arra gondolok, hogy hamarosan a kezembe tarthatom és nem lesz a pocakba. Persze nagyon várom Kép !

Pussz
Ányez
38! és top3! Méghozzá a 3. helyen osztozom Urszilával és Toffifee-vel!!!
Anyez

Sziasztok!

Ez lesz a két leghosszabb hét az életemben?Kép Már a házban, a boltban, az oviban a többiek is kérdezgetik, hogy még mindig egyben???Kép Én meg csak mosolygok, hogy de hát még van két hetem!Kép Eddig csak a telefonok voltak...

Én már meg sem merem magam mérni, sem mérleggel, sem centivel...Kép

Leszter
Kispapim leblamálta az IQ tesztet, de aztán gyorsan "kiszállt" azzal, hogy más dolga is van, és különben is, én honnan tudok annyi mindent Kép Én még olvastam éjszaka a takaró alatt zseblámpával, lehet, hogy onnan Kép Amúgy 136 lett, de kettõt csak tippeltem, bejött (tehát a "valódi" 133). Nem tudom, mennyire volt ez a teszt igazi, lehet, hogy a Mensánál kellene egyet próbálkozni?Kép
Megy Neked a DRUKK Kép, már szükséged is van rá, nem?

Urszila
Milyen igazad van a hasmérettel kapcsolatbanKép, lassan az utolsó nadrágomat is kinövi a pocak, akkor már csak egy szabadidõ alsó marad Kép
Megy a DRUKK Neked is és várjuk a híreket Kép

Hermi
Az AFP állítólag nem mindig ad pontos eredményt, más országokban tõlünk nyugatra nem is csinálják. De Ti már jól ki vagytok vizsgálva és ha minden rendben, akkor az nagyon jó Kép Csak az a rossz, hogy közben idegeskedtél X napot Kép
De most már gondtalan babavárást Kép

Borsi
Elõször én is azon paráztam, hogy megismerem-e a fájásokat Kép Nagyon nem szerettem, amikor a terhesség végén kérdezgettek a gondozáson, hogy van-e már fájásom? Azt sem tudtam, mi az, mindig mondtam, hogy biztos nincs Kép Aztán a szülõszobán megtudtam Kép Most azon aggódok, hogy a keményedést meg tudom-e különböztetni a fájástól? Mert elég jó értékeket ír a CTG-n a gép a keményedéseimre (jó 100 felettiek)Kép
De nemsokára fény derül a rejtélyre Nálad is Kép
Ne izgulj!Kép

PIldi
Neked is DRUKKKép

Kaska
Én is meg szoktam nézni a kismamákat, de én azért, hogy milyen jó neki, hogy csak olyan kicsi hasa van Kép Õ meg lehet, hogy azt gondolja, hogy atyaúristen, mekkora hasa van (mármint nekem) Kép
Hogy sikerült a mai nap?

Megyek, keresek valami ennivalót!

Toffifee
38+1 (túl gyorsan telik!!!)
toffifee

Sziasztok!

Itt vagyok ám!!!Még egyben-na nááááá hogy egyben!!!KépKépKép

Látom még mindenki itt van és egyben ,nem született baba a hétvégén!

Leszter!
Te is jól birod magad,botanikuskert....KépKépKépKép

Kaska!
Nagy drukk a mai délelöttre!!!!Kép

Urszila,Toffifee,Ányez!
Még nálatok sincs semmi?Hajrá!!!!!KépKépKépKép

A szombatom az elég pocsékra sikeredett,nem voltam túl jól,mensis szerû kis fájdalmak,kb fél óráig,-persze feküdtem,aztán kicsit jobb lett.Meg olyan nagyon nyomottnak éreztem magam.Átjött az egyik barátnõm aki szerint elég puffadt volt az arcom.(hát nem csodálom az összes vér a denevérezés miatt a fejemben volt.)
Na de a vasárnap,egyszerûen olyan erõsnek és fittnek éreztem magam és egy nyamvadt keményedésem volt egész nap,pedig pörögtem ám rendesen.
A férjem teljesen elhûlt hogy milyen tempóban sétálok,nem kell megállni az emelkedõn,-szóval nagyon jól birtam magam,és nagyon jó kedvem volt.HURÁ!!!!
Lehet hogy vannak ilyen hullámok,és ez kb az eredeti mensi idõm lenne,lehet hogy azt érzi a szervezet és emlékezik????
Na szóval jól vagyok!

Szerdán megyünk kórházlátogatásra,már nagyon kiváncsi vagyok!!!!
Szinte mindent kimostam már,a nagy része már ki is van vasalva,(nem semmi ezeket a pici dolgokat vasalni)
Csak épp még a szoba nincs készen,mert a házibácsi elment nyaralni -és addig amig a biztositó nem utalja a pénzt addig nem csinálják a tapétázást.Szóval ez húzódik nagyon mint a rétes tészta,de remélem sikerül befejezni mire jön a kis Picike!
Na meg Húsvétra a vendégek!Kép

Mellesleg nekem is nehezen jön be a BABANET mostanában.Valami gixer lehet,mert sokat kell várnom rá!

Mariann
32
(ja és szerintem nem jól számolták a heteimet,szerintem a 34,35.ben járunk)(úgy hogy nem is idegesitem magam!)
Mariann

TofiKép
ez a megúszhatatlan kérdezõsködések koraKép Már lelkiekben kezdek rá edzeni, hogy mit is mondjak majdKép

CsucsukaKép
A legaribb kép a jóllakottKép
nagyon kis tündéri a leányzóKép

MártiKép
Lehet, hogy neked van igazad, hogy most nagyon hideg lenne az Orczy kert. az 1-2 hetes halasztásban benne vagyok, és akkor Zsizsa is tudna jönni, meg Kaska is, legalábbis akkor már nem fogadjuk el a kifogásokatKép

MariannKép
drukk, hogy még ne jöjjönKép

FinisesekKép
drukk, hogy már jöjjönKép

UrszilaKép
ezt a képet a házról az ingatlanos csinálta, úgyhogy oylan amilyet õ akartKép

KaskaKép
Akkor már azt sem tudjuk hol áll a babónk feje!Kép

MamaikKép
Ma vagyok utoljára melózniKép Hogy milyen nagy kedvvel jöttem ma be! el sem tudom nektek mondaniKépKépKépKépKép
Asszem mostanában csak esténként tudok benézni hozzátok pár percre, de nem tûnök el, ígéremKép

Voltunk hétvégén nézelõdni babicuccokat, kispapi sürget vele, hogy minden idõben meglegyenKép Hát én imádom ezért isKépKépKépKépKép Már nagyon várja a kislányátKépKépKép
Elkezdtük az otthoni cuccok szelektálását, hogy minden kéznél legyen,majd, és ne legyen zsúfoltság, ha már meglesz MiniKép És kispapim is olyan derekasan helytállt, pakolt, dobozoltKép
Ja, és pénteken kaptam tõle egy ajándékot: a Kismamák NagykönyvétKép Egy csomó dolgot meg lehet belõle "tanulni". Akinek megvan, annak mi a véleménye? Nekem tetszik!Kép

Na megyek, egy kicsit még dolgozomKép

Manócs
27+5
manócska

Kaska Kép
mér megint egy ötlet, amit nem én találtam ki KépKépKép Robotkocsi, tutijó!!!
Nagypocisan énekelni, az király lesz KépKépKép

Mariann Kép
ne izgulj! Nyugi a legfontosabb! Babaszoba: mi a 38. héten készültünk el vele asszem, bár nekünk nem fenyegetett a vész, hogy korábban akarna kibújni. Az biztos, hogy nem vagyunk egy hamari népek Kép

Urszila Kép
én hordtam csaszi után a haskötöt egy hétig, senki nem mondta, hogy ne lenne szabad, és sokat segitett 1. magamat viselni, járkálni stb., 2. a hasamnak visszahúzódni (na persze nem teljesen Kép)

Manócs Kép
nekem nincs meg a könyv, de csupa jót hallottam olyantól, akinek megvan! Tök jó ajándék!!!
Édes, hogy igy izgul a cuccokért, pedig a szülésig még sok viz folyik le a homlokotokon Kép

Leszter Kép
drukk! drukk! drukk!!!!

Megyek. Baba most irtó rendes, apájával hempereg a nagyágyon, én meg már
1. hajat mostam és lezuhiztam
2. elmosogattam a tegnapi pácoltmarha-tivornya romjait
3. elkezdtem a kispapi z.borsófözelékét, és most megyek megnézni.

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi

Sziasztok!

Én elég ritkán jelentkezem és ha írok is akkor is kérdéseim vannak. Semmi érdekes nem történik velünk amirõl írhatnék.
Jól vagyok csak sajna nagyon hízok. Én vagyon csak ezzel így???
Volt vakai a Mega Toysba uh? Lehet vinni cd, DVD vagy azt kell kifizetni amit õk adnak? Mennyi ideig tart egy uh?

Tina
28
Tina

Sziasztok lanyok!

Koszonom szepen a drukkokat mindenkinek. En tovabbra is csak varok...Kép Kozben jonnek a telefonok, en meg mindenkinek ugyanazt valaszolom, hogy jol vagyok, es semmi valtozas...Kép Meddig tart ez meg?
Amugy ejszaka eleg vacakul voltam, fajt a hasam, hasmenes, hanyinger meg hasonlok, mar ugy ereztem, hogy ha igy indul a szules, akkor nekem ezt nincs kedvem vegigcsinalni. De szerencsere ez meg nem az volt. Tenyleg lanyok, szules kozben a fajdalom mellett azert a szunetekben jol van az ember? En attol felek egy kicsit, hogy ha hanyingerem lesz, vagy szedulok es hasonlok, szoval ha a fajdalmakon kivul meg rosszul is leszek, akkor fel fogom adni belul... A fajdalomra probalok lelkileg felkeszulni, de a rosszullet nagyon le fog torni. Mire szamitsak?

Gomboc,
Bizonybizony, nem gondoltam volna, hogy elso is leszek valaha...Kép

Urszila,
Az agyban forgolodas nekem is nagy nyoszorgesek kozepette megy, kispapa felalomban mindig megkerdezi, hogy mi baj, meg hogy tojok-e mar.Kép
A vacratoti talit majd megbeszeljuk!Kép
Nagyonnagyonnagy drukk a kovetkezo par napra!Kép

Hermi,
Orulok, hogy minden rendben.Kép majd azert ird meg, hogy mit mondtak a genetikan, ok?Kép

Anyez,
Ilyen furcsa erzeseim nekem is vannak, alig hiszem el, hogy akar mar par nap mulva lakoja lehet a kisagynak...Kép

Toffifee,
Gratula a 136-hoz!KépKép
Igen, varom orommel a drukkokat!Kép En sem tudom, hogy fogom megismerni a fajasokat, de ha Te mondod, biztos rajovok majd en is, hogy na ez az.Kép
En korabban mindig nagyon irigyeltem azokat a kismamakat, akiknek nagyobb hasuk volt, mint nekem. Szoval lehet, hogy masok is ezert neznek meg Teged!Kép

Mariann,
Nagyon orulok, hogy vasarnap mar jol voltal, de azert szerintem meg kene kicsit deneverezned, nehogy aztan visszaess!Kép Persze ha ennyire jol vagy, megertem, hogy nem tudod visszafogni magad.Kép

Manocska,
De jo, hogy ez az utolos munkanapod!Kép Viszont kar, hogy csak este fogsz tudni benezni...Kép
A Kismamak nagykonyvet en karacsonyra kaptam, nekem is nagyon tetszik. Es olyan edes kepek vannak benne!Kép

Kangi,
Sok ilyen nyugis napot kivanok!Kép

Na puszi:

Leszter
39+4
leszter

Leszter
Már biztosan nem tart sokáig, csak az a baj, mint ahogyan feljebb írtam, hogy így egyre lassabbnak tûnik, ahogy telik az idõ Kép
Biztosan lesz kedved végigcsinálni, ne arra gondolj, mennyire fáj, mit érzel, hanem az eredményre: a babádraKépKépKép
Az elsõnél a fájások között én kimondottan jól éreztem magam, maguk a fájások pedig nem túl kellemesek, de a babóért mindent, nemKép? Azt nem tudom, most mi lesz, mert - állítólag - nincs két egyforma terhesség, szülés, gyerek...Kép
Remélem, nem kedvetlenítettelek el!
Kispapid aranyos lehet, nem semmi ez a tojsz-e már ?Kép
Fel a fejjelKép És MEGADRUKKKép

Mennem kell a postára, fúúújjjj, utáááááááááálom!

Toffifee
38+1
toffifee

Leszter, drukkolok ezerrelKépKépKép, és ne félj, meg fogod ismerni a fájásokat! Valahogy rájön az emberlánya, hogy addig csak jósolgatottKépKép

Pussz
Zsófi
Csucsuka

Sziasztok!

Még én is itt vagyok, semmi változás. Jóslófájásaim gyakran vannak, továbbra is csak terpeszben tudok totyogni, mint valami pingvin, majd szétfeszít ez a babóca alul. Nehezen bírom.
Sárikám nagyon lassan gyógyulgat, három napja nem alszom, a nap 24 órájában hurcolni kell a karomban, különben ordít, mondanom sem kell, hogy hulla vagyok. Így a 38. héten az a plusz 10 kiló (Sárika) az amúgy sem kevés mellé betesz a hátamnak.
Leszek én még valaha 58 kiló? Ez a versenysúlyom. Hát csak remélem.
Dani is beteg lesz, úgy nézem, akkor viszont már megbolondulok!!!! Néha nem tudom mi lesz velem három picivel.. Most mindenesetre nem szeretnék szülni, amíg mindkét picurkám meg nem gyógyul, így nem szívesen hagynám itt õket.

Drukk mindenkinek, akinek kell!!!!!!

Anyakati
38+0
Anyakati

Sziasztok!

Ma van az elso magnezium mentes napunk!Nagyon izgi lesz...
Plane,ha majusban meg mindig itt fogok levelezgetni Veletek es nem mondjuk a babasoknal.
De Matenak mar minden keszen,ez a lenyeg!Hu mennyi melomba kerult ez Apukaval...Kép

Hat jo,ha Ti mondjatok,akkor tuti meg kell ismernem majd a veget.

Hasznalt,vagy fog hasznalni meg valaki hasfogot?En eddig egyfajtat lattam csak a Megatoysban 8000 Ft-ert,aminek olyan kapcsai vannak mint egy melltartonak es ahogy megy ossze a pocak,ugy kell szorosabbra huzni.De osszesen 3 ilyen kapcsa van,amirol ketlem,hogy az eredeti allapot eleresehez a mostanihoz kepest eleg lenne!

Borsi
36+5
Névtelen

Sziasztok kismamik! Elôször is szeretném írni nektek, akiket érdekel az ôssejt téma, hogy a Fitt mama nev? újságban jelent meg róla egy cikk és én úgy tudom, hogy Mo.-n is végzik. Megpróbálok utána nézni melyik számban és ha megvan le is írom nektek az egész cikket.
Mi amúgy jól vagyunk, ma jelentjük be a munkahelyen, hogy ketten vagyunk. Nagyon izgulok, ki mit fog szólni.
Lenne még egy kérdésem is. Nagyon sokat hallottam már arról, hogy valakinek csak úgy egyszer?en felszívodik az embrió a pocakjában. Állítólag ez lehet olyan, hogy nincs semmi görcs, semmi vérzés, egyszer?en semmi. Akkor honnan fogom tudni, ha velem is ez történik?? Majd egyszercsak megyek UH-ra és akkor majd mondja a doki, hogy nincs is már senki a hasamban? Vagy hogy van? Már annyit hallottam errôl, hogy eléggé aggodom.
Buborék
buborek

Sziasztok lányok
Ne haragudjatok elõre is ha zavarlak benneteket, de most annyi kérdés és félelem van bennem.
Januárban már voltam köztetek nagy boldogan csak sajnos akkor rosszra fordultak a dolgok és az én babukám búcsút mondott.
Most úgy néz ki a helyzet hogy újra babás vagyok (még nem csináltam tesztet de csak azért vagyok biztos benne mert úgyanúgy alakul minden mint januárban)
Csak rettenetesen félek hogy megint valami baj történik (annyi sok mindent olvastam már hogy lehet hogy ilyen hormon meg olyan hormon kevés vagy akármi baj lehet)
Mit csináljak legyek nyugodt várjak? A férjem most azt mondja hogy amíg nem leszek úgy két hónapos addig ne is menjünk a dokihoz mert a múltkor sem tudott sok mindent mutatni. Meg amúgy is az én számolásom szerint a baba még csak 1 hetes.
Ilyenkor még be sem ágyazódott? Mennyi ideig tart?
A hõm így alakult az elmúlt napokban. Szerintetek tényleg nagyon ingadozó?
25. nap 36,5
26. nap 36,7
27. nap 37.00
28. nap 36,7
29. nap 36,9
30. nap 37.00
31. nap 36,8
32. nap a mai 36.9
Sokat járok pisilni úgy mint a januári terhességemnél de a hõmérsékletem szörnyen hasonlít az elõzõhöz.
Egyébként hcg hormon csak akkor termelõdik ha már beágyazódott a baba?
Szorítsatok légyszi nekem puszi mindenkinek
Cinci

Kép
cinci

Sziasztok!

Leszter, drukkolok, biztosan hamar kibújik már a babaKép Amikor elkeztelek olvasni titeket, akkor kb. félidõs lehettél, hogy rohan az idõKép

Manócs, kispapid nagyon aranyos. Az enyém csak azt kérdezgeti, amikor a kis ruhácskákat veszzük, hogy baba mikor lesz már benne, akit dajkálhat.Kép

A többi finisesenek is drukk!!!

Hermi
21
hermi

Buborék, ilyenekre ne is tessék gondolni!!!! Biztosan minden rendben van és a legközelebbi UH-on ott fog integetni nektek.

Cinci, nem tudom hány napos ciklusaid szoktak lenni, ha átlagos, akkor már lehet tesztelni esetleg. Amúgy meg érdemes minél elõbb dokihoz fordulni. Nem tudom mitõl volt a vetélésed, de gondolom Te sem szeretnél mégegyet. Ha hormonális probléma volt, akkor legalább kicsit tudják pótolni a hormontartalmat és akkor minden rendben lesz.

Hermi
hermi

MEGVAN! Mármint az újság! A mostani Fitt mamában van (március-áprilisi szám) 38. oldalán van a cikk. Elég hosszú, ezért mégsem tudom leírni, de van benne cím és telefonszám, sôt internetes cím is.
SEJTBANK Kft.
Tel.: 06-20-460-1499, illetve 273-1913
Cím: 1148 Bp., Bolgárkerék u. 3.
Honlap: www.sejtbank.com
Az ára nem semmi 296000 Ft (ez magában foglalja a köldökzsinórvér külföldre szállítását, az ôssejtminta laboratóriumi feldolgozását és 20 évig történô tárolását.
Remélem tudtam segíteni!
Buborék (10+5)
buborek

HermiKép
Ari a te kispapid isKép

CinciKép
Szerintem írj a Ma megint megjött topicba, ott jobban tudnak segíteni neked, és nagyon aranyosak a lányok!
Remélem most már maradsz is nálunk, és ez a babó irtó erõs lesz, és 9 hónap múlva már pelenkázhatod!Kép

Manócs
27+5
manócska

Buborék

Ne gondolj mindig a legrosszabbra!!!
Csak mindig a szépre és a jóra! Kép

Õssejt-téma: Csucsuka írta, hogy nem vették le tõlük (mert gondolom, valakinek "eszébe jutott", hogy a vér az szövet, és szövetet tilos kivinni az országból vagy valami ilyesmi oka van, ha jól tudom). Egyébként van egy topic is errõl a témáról Köldökzsinór-Génbank címmel, eléggé kihalt, de a cikket elolvastam, amire az utolsó hozzászólásban utalnak Kép

Szóval a babádra gondolj és csak a szépre és a jóraKépKépKép

Toffifee
toffifee

Sziasztok! Csak azért jöttem, hogy elmondjam, sajna nem tudok hozzátok csatlakozni, mert nem sikerült ez a lombik se. Most tudtam meg.

Kivánok mindenkinek problémamentes terhességet!

Karmen
karmen

Sziasztok LányokKép!

BuborékKép
Hogyan mondtad meg a munkahelyeden? Mit mondtál? Ki hogyan reagált? Nagyon kiváncsi vagyokKép
Lassan én is ugyanebben a cipõben járok Kép és nem is tudom, hogy mit kell ilyenkor mondaniKép vagy az csak úgy jön?
Ilyen butaságokra pedig ne is tessék gondolni, neeeeem fog felszívódni senki!!!!

CinciKép
bocs, hogy itt is belekotyogok, de nem biztos, hogy hallgatnod kellene ebben az esetben a férjedre. Ha teheted, menj el dokihoz és kérj progipótlást, jó?!

Bogár
8+4

Bogár
Kép
Kép
bogár

Szia Bogár!!!

Régen láttalakKép Hogy vagy?

Hermi
hermi

HermiKép
Eszméletlen hogy halad az idõ. Most látom, hogy Te már a 21. hétben vagy! Fantasztikus érzésKép
Mi jól vagyunk, a baba szépen fejlõdik. Múlt héten voltunk dokinál és már láttuk a szívdobogásátKép Ápr. 22-én megyünk újra, azután pedig már mehetek a kiskönyvemért isKép
Én egyébként itt vagyok, csak a pár hetesbe irogatok és a ma megint megjöttbe.
Nálatok úgy olvastam minden rendben és az AFP (amirõl még fogalmam sincs micsodaKép) jó lett. Biztosan a pocid is már nagyon nagy. Tudod már, hogy kisfiú lesz-e vagy kislány?

Bogár
8+4

Bogár
Kép
Kép
bogár

BogárKép
De jó, hogy átjöttélKép
Tessék beiratkozni a táblázatba!Kép
Leszternek vagy Kaskának kell megírni az adatokat!Kép

KarmenKép
Pedig annyira drukkoltam, pénteken jó sokszor átkukkantottam a ma megint megjöttbe, hogy van-e már hír rólad. Azért fel a fejjel, legközelebb biztosan összejön!Kép
Mi drukkolunk!Kép

CinciKép
Szerintem halgass Bogárra!Kép

Jaj, mindjárt lesz a céges búcsúztatómKép Csupa finomság van a láthatáronKépKépKépKép

Manócs
27+5
manócska

Bogár, tényleg rohan az idõ, majd meglátod Te isKép Pocim még nem hatalmas, de már növöget. Baba igen aktív. Sajnos még nem tudjuk, hogy milyen nemûKép

Hermi
hermi

Sziasztok!

Hermi!
Ne izgulj, tuti, minden rendben. Csak megnyugtatásként, nekem az AFP 10 ng/l, a MOM 0.3 volt, és mindenki azt mondta, minden rendben. Érdekes, hogy máshol már a Te értékeid is alacsonyak voltak. Lényeg, hogy az uh mindent rendben talált, az AFP úgyis megbízhatatlan. Kép

Mariann!
Jó, hogy minden ok. Azért én a helyedben vigyáznék az emelkedõkkel, még akkor is, ha úgy tûnik, hogy bírod. Kép

Anyakati!
Remélem, gyorsan kiheverik a picik a betegséget! Akkor drukk, hogy még bent maradjon babóka, amíg szeretnéd! Kép

Cinci!
De jó lenne, ha most sikerülne! Én sajnos nem tudok a hõdhöz hozzászólni. Kiderült, mi volt a baj januárban? Ha hormon, szerintem mindenképpen menj majd el dokihoz, mert akkor biztos ír fel hormonpótlást. Drukk-drukk! Kép Kép Kép

Urszila, Leszter, Toffiffee!
Nagy drukk! Kép

Este megyek dokihoz, nagyon remélem, hogy nem nyíltam tovább. Szorítsatok! Meg hogy ne legyen pici a baba. Lilinél kb. ilyenkor, vagy 1-2 héttel késõbb derült ki, hogy picike.

Ildianyu
28+6
ildianyu

Manócs! Nem tudtam irni, mert feküdtem, nem mertem felkelni. Pénteken is volt vérvétel, de ma is.
Köszi. Akkor 3 hónap múlva jövök. Kép

Karmen
karmen

Anyakati
Gyógyuljanak a kicsik Kép, mert nemsokára tényleg hárman lesznekKépKépKép

Ildianyu
Szorítok!!!KépKépKép

Manócs
Meg sem merem kérdezni, inkább csak halkan: palacsinta is van?Kép
Végül is nem lesz tali?

Toffifee
toffifee

ManócskaKép
na jó feliratkozom a táblába, de akkor tényleg drukkolj, hogy továbbra is minden rendben legyenKép, jó?.
Csakhát ugye, hiányozni fogsz a párhetesbõl, hogy nem jössz sûrünKép.

LeszterKép, KaskaKép
Jaj mit is kell írnom, milyen adatokat kell megadni? Szeretnék bekerülni a táblába és szépen lassan haladni felfeléKép és majd dobogós is lenniKép.
Bogár, utolsó mensi 2003.02.06., Budapest környéke, Schöpf Mérei Kórház Dr. Arnold, 28 év/1 baba
Most úgy izgulok, de nem tudom miértKép

köszi
Bogár
8+4

Bogár
Kép
Kép
bogár

TofiKép
palacsinta torta vanKép

BogárKép
Persze, hogy drukkolokKép De azért nem tûnök el, nyugiKép