Sziasztok!
Jaj, ma annyira jol esett dogleni... beugrottak barataink es traccsoltunk egy sort, de ezen kivul csak fekudtem, zenet hallgattam, szundikaltam...
Ilyen elmenygazdag idoszak utan mindig van bennem egy kis uresseg es melankolia, de most mar muloban, ugyhogy neki is lendulok a visszaolvasasnak!
Csucsuka,
de orulok Nektek!

Kivanom, hogy tovabbra is minden siman menjen, es mihamarabbi kicsattano egeszseges pirossagot!

Puszi Nektek, es sok boldogsagot!
Megfigyeltem, hogy miota nem voltal velunk, tobben "kismamekoznak"
Leszter,
eloszor is MEGADRUKK es gratula a fajasokhoz, biztosan jelentenek valamit :-)
Tok jo, hogy te mar teljes lelki nyugalommal aktivkodhatsz :-)
Intenziv drukk kispapadnak, azert komalnam, ha nem huzna tovabb a cege az idegeiteket! Tudnak amugy a babarol?
Nyugodtan viccelhetsz a bajaimon, en is szoktam :-)
A jo sorozatom a jarmuveken meg folytatodott is :-) es most mar egy pasi is atadta a helyet :-) nalunk is most volt hajfestes, lehet, hogy jot tett? ;-)
Amugy kepzeld, kispapa festett be, tok ugyi! :-) Megkaphatja a Gedeonbacsi erdemrend gyemantfokozatat :-)))
Szerintem a koldokver kerdesehez inkabb a mi gyerekeinknek lesz elegendo informacioja.
Holnap megprobalok majd en is tablat kuldeni! Biztosan hamarosan jobb okod is lesz atadni :-))) Aktivkodas ide vagy oda, megigertem! :-) De szerintem nem haragszanak meg a lanyok, ha egy kis ideig ketten is kuldunk tablakat :-)
Tali: csutortok du. totalkaros :-((( A gimiben UNESCO musor, kozben a dokimhoz is menni kene, azt is el szeretnem tolni kesobbre... Hat, lelekben Veletek leszek...
Marti,
lehet, hogy kozel lesznek :-) persze kerdes, hogy Vilcsi adatait az hatarozza-e meg, mikor keszult, vagy az, hogy hogyan gyarapodik ;-)
A fogamat tenyleg profin helyreraktak :-), de a nyelvem eves kozben meg mindig faj :-(, jol kiszurtam magammal...
Szerintem sajnalnod azert nem kell Armint! A feltekenyseg egy teljesen normalis emberi erzes, amit mindannyiunknak meg kell tapasztalni - ha nem is kellemes. Es emellett rengeteg oromet is okoz, ha az embernek van testvere :-)))
Manocska,
osszehasonlitasi alapom nincs, mert az utolso ket UH-n keresztben fekudt, de azt erzem, hogy jobb oldalon rugdos legerosebben, es a doki szerint is ott van a laba. Mostanaban viszont neha holyagon rugott :-/, lehet, hogy fordult, csak farosan...?! Nem tudom.
Az intuiciom azt sugja, hogy nagyon ontorvenyu szemelyiseg az en kis csillagom, nem tudom, kitol orokolte ;-))) - azert en probalom meggyozni, hogy jobb lenne fejenallni, de beletorodtem, hogy: o dont :-)))
Toffifee,
biztosan bekalkulalja! :-)))
Vegul is elobb a labunkat latjak, aztan a fejunket :-))) bar kibujas kozben szerintem nekik is van jobb dolguk, mint anyat kritizalni :-)
Aranyos lehet kispapad, ahogy izgul :-)
A dokim azt mondta, hogy az utolso hetekben mar kicsit lustibbak a babak, ugyhogy szerintem emiatt ne aggodj! :-)
Buborek,
egyutterzesem, hess rusnya talyog, hess hess messzire! Ha elmult a gorcsoles, akkor biztosan nem is okozott bajt!
Drukk, hogy ne keruljon sor mutetre, de ha megis, ezek szerint van megoldas, maximum utanajarasba kerul, hogy hol tudjak megcsinalni!
Mariann,
kuldok egy nagy zsak turelmet, legy jo denever! :-)))
Viccen kivul, nagyon drukkolok, hogy minel tovabb huzzatok! :-)))
Emlekeim szerint kemenyedest sokan sokszor ereztek es nem csak a szules elott (egyszer pont Te irtal meg ritmikus kemenyedeseket is, nem?). Huvelyi fajdalmat meg nem mondtak, inkabb mensis gorcsoket!
Snoopy,
gratula a konyhahoz, remelem, kisfiad lelki bekeje is helyreallt mar :-)
Komolyan mondod, hogy a baba rosszul nez ki, es mondjuk varnak 5 percet, mert akkor neznek APGAR-t? Ezt el sem tudom kepzelni!!!
Szisz,
en ugy tudom, hogy az elotte levo 2 evben kell meglenni a 180 napnak.
De erositsetek meg, mert lehet hogy naiv vagyok: a heten derult ki pl. hogy allitolag nem kapok ruhapenzt, mert fel evnel kevesebbet dolgozom aktivan az iden :-( Duhito, mert tobb, mint 60E lett volna, es mar kezdtem gyujteni a szamlakat...
Aggodo kismama,
szivbol sajnalom a kislanyodat, biztosan nagyon faj az elvesztese, de azt is erzem soraidbol, hogy Te egy igazan eros lelku no vagy! Es orulok, hogy a kistestver ilyen eletteli es mozgekony! Kivanom, hogy talald meg ujra a teljes anyai boldogsagodat obenne!
Cory,
ez tenyleg rossz hir, de ezzel a szakmaval szerintem hamarosan talal masik allast! Intenziv drukk hozza!
Es gratula a zarotanitashoz!!! :-)))
Tundimami,
kep mar keszult, csak nekunk nem digitalis gepunk van, ugyhogy kicsit hosszadalmasabb, amig felkerul. De meglesz :-)
Beu,
koszi a sztorit, es meg egyszer GRATULA!!! :-))) El is hiszem, hogy Lorinc meretei lattan felkialtott a tomeg :-))) Neki valoszinuleg igy volt a legbiztonsagosabb a vilagra jovetel. :-) Lehet, hogy mi is igy leszunk? Ki tudja meg...
Angi,
jo feszekrakast! :-)
Mar esz a kivancsisag, hogy mindez hogyan mutatkozik meg rajtam, az "antihaziasszonyon" :-)))
Urszila,
almaid datuma egyre kozeleg, tok jo :-))) mar becsomagoltam a MEGADRUKKodat :-)
Szerintem nem az a baj, hogy tul vastagok a mesteremberek, hanem az, hogy akkor is bevallalnak egyszerre millio melot, ha trivialis, hogy nem fog menni hataridore :-( Tudjak, hogy akkor mar nem nagyon fog visszakozni a kliens :-(
Ildianyu,
biztos szupi lehetett a "hetvegezes" :-)))
Bizony, haladtok Ti is szepen :-))) Tok jo :-)))
Csik,
koszi, hogy leirtad a torteneteteket! :-) En megertem, hogy szamodra mi volt vonzo es jo elmeny az otthonszulesben, es sajnalom, hogy nem sikerult. Persze szerintem is vallaltal bizonyos foku rizikot, nekem nagyobb lesz a biztonsagerzetem azert a korhazban. De attol fuggetlenul, hogy helyeslik vagy elitelik a dontesed, elfogadhatatlannak tartom a korhazi dolgozok reszerol, hogy durvan banjanak egy novel, aki epp most lett anya. Hiszen felnott ember vagy, igy dontottel, es ha belegondolunk, az emberiseg tenyleg kicsit regebb ota letezik, mint a korhazak.
Meg egyszer GRATULA Arturhoz, es sok boldogsagot!!! :-)))
Kangi,
alvafozes? Prrrofffi :-)))
Gratula a minizabagephez, meg jo, hogy a cici magatol foz :-)))
Zsurlo,
Andulka egy kesz gyonyoruseg! :-)))))
Daleei,
egyetertunk, en is imadom az UH-kat :-)))
Saci,
gratula a kislanyhoz :-)))
Zsizsa,
boldog szulinapot, es azert gyere neha hozzank is :-)
Juj, hat eddig birtam, teljesen hajnal van, jovok holnap is potolni :-)))
Minden szepet s jot!
Kaska
29 (nacceru! :-)))