A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Gyöngyi!
Gratulálok a cicákhoz, remélem mind életben marad!

Csema!
nagyon szép a családod! Úgy írigyellek a sok-sok szép gyerkőc miatt!

Babcika!
Lili irtó cukin alszik!

Zsuzsófi!
Hatalmas gratula az érettségihez!4 Ügyes vagy!

A többieket is üdvözlöm, bocs, de csak ezt az oldalt tudtam átfutni.

Dalma nagyon nehezen bír napközben elaludni a nagy meleg miatt.
Se ben t, se kint nem az igazi neki. Ma is már hajnali fél 5-től pankrációzott a nagyágyban köztünk, csapkodott, rugdosott, sikongatott. Így fél 6-kor már keltünk, 6-kor már költöttem Dorka lányomat is, mert ma indult egy erdei táborba kora reggel.

Hajhullás: nekem is nagyon hullik, beszedtem egy doboz elevitet, de semmi változás.

Dalma leszokott a cumiról, mert megtalálta az ujját, kicsit aggódom, hogyan fogjuk majd leszoktatni róla? Most így alszik:

Kép

Vasárnap indulunk nyaralni, már alig várom :D Bár, gondolom az autó fullon lesz a 3 gyerkőc cuccától. :)

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Tündéri Fannika a csodaszép frizurájával :lol:
Kép
Vendég

Boscó-Rucis kép nem érkezett! :cry: Várom!!! :wink: A mi kisvárosunk is hasonló lehetőségekkel van megáldva :evil:

Szelivi-A motorösszerakós műsort mi is nézzük Apával :lol:

Gyöngyi-Háát nem tudom,hogy tudnád megnézni,hogy van-e tejcsi.Talán,ha nem sírnak a kicsik,akkor jut a pocijukba! :roll:

Ritaa-Negyon irigy vagyok az otthoni medence miatt!!! :oops: És Dalma tündéri,mintha Lilit látnám ujjával szájában. :wink: :)
Vendég

Mariann: nekem is hasogat kb. 2 hete a hasfal sebe :( Mondjuk nem mindig, de tegnap esti etetésnél is éreztem.

Csema: Gyönyörű a családod! Jó,hogy írtál! Nagyon ügyes Szófi. És milyen duckó, édes! :D Boti sem forog minden nap, de ha beindul, akkor ajajjjj! :D Néha neki is bennragad a kezecskéje!

Niki: De jó,hogy te is írtál! :D Nagyon szép kislány Szinti, jól kigömbölyödött! Te is nagyon jól nézel ki! Tök jó,hogy így strandolgattok a Szintivel!

Cory: Hát ugye, te sem vagy semmi a vonatozással a 3 gyerkőccel :D Gratula "Lujzi"-nak, nem semmi, milyen ügyes a kis "gyönyörűszemű":D

Angi: Hogy érzitek magatokat a szüleidnél?

Zsuzsófi: Gratulálok az érettségihez!

Gyöngyi: cicák???

Rita: Gratulálok neked is a családodhoz, nagyon szépek vagytok! Jó nyaralást!
Boti sem tud igazán elaludni ebben a melegben. Délelőtt alszik az árnyékban egy nagyobbat, de délután max félórákat, kb.2-3x :( Csak estére annyira fáradt, úgy sajnálom.

Szombaton kertipartiztunk. Botuskám nagyon édes, jófiú volt. Barátok tök odavoltak tőle. Dumált, sikítgatott, kacagott, folyamatosan mosolygott. Pedig később volt emiatt a fürcsi, de még azt sem bánta. Édes volt,hogy füstös volt a kis bodyja:D
Tegnap délután meg pancsoltunk a kertben. Élvezte a Botondúr :D

Mondtam apának,hogy a topicból mindenki bátran készül nyaralni a minikkel, még akinek első bébije is van. Mi eddig csak a jövő nyarat terveztük, meg,hogy idén ősszel elmegyünk egy hosszabb hétvégére. De ezen felbúzdulva, augusztus elején mi is elutazunk 4-5 napra, lehet egy hétre. (Pihenésként megállhatunk Pesten egy tali keretében :lol:)
Tünde ajánlásával Sopron és környékére készülünk (Esztikém, persze,hogy meg sem lepődtem, mikor írtad :D), meg átruccannánk a babaélményfürdőbe.

Edit (Babetta): mizújs? Levi hogy nyomja az éjszakát?

Megyünk délután csípőUH-ra, és nagggggyon izgulok. Én laikusan úgy látom, kicsit még el van csúszva Boti bal csípője, és a redők sem teljesen szimmetrikusak :( Remélem,hogy csak túlaggódom, és laikusan jól benéztem.... Most nagyon kérünk drukkokat, mert izgőbogaramat nehogy beszíjjazzák,de már a terpeszpelust sem bírja :(....

Mennem is kell, mert Boti már nyomkodná a billentyűket, meg nagyokat visong :D:D:D

Puszi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jó reggelt mindenkinek!

Gyöngyi!
Arra majd figyelj oda, hogy a kezedet mindig szagoltasd meg a mamacicával, mielőtt a kicsikhez nyúlsz, mert nem biztos, hogy elfogadja utána a kiscicát, ha idegen szagot érez rajta.

Anita!
Drukkolok, hogy minden rendben menjen!

Boscó!
Nagyon szép Fannika! Látom neki is babahajas a homloka, mint Tündinek.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi,Babcika:őrűlt jó az a műsor!!!Mi is állandóan megnézzük!

Ritaa:Nagyon szupi lehet állandóan medencézni ilyen hőségben!Jók az életképek!!!Nagyon cuki Dalma!!!Majd leszokik egyszercsak az ujjszopásról!Most még olyan édi!!!
Vendég

Pgyöngyi :lol:
Jót mosolyogtam, hogy kivezényelted apát a ciciszüléshez! :lol:
A cicákat mérd meg mennyit szopnak, akkor majd kiderül van e tejcsi. :wink: :lol:

Boscó:lol:
Mi is kisvárosba lakunk, itt sincs semmi program. Ilyenkor irigykedek a nagyváros lakóira de itt legalább tiszta(tisztább) a levegő és csend van (kivéve amikor a szomszéd ordítatja a cd-jét) Mindennek van előnye és hátránya.

Zsu69 :lol:
Halihóóóó! Már régen írtál! Mi van veletek? :?:

Gyönyörűek a babák!!! :?:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Csajok, köszi a cicás segítségeket. Most voltam kinnt, úgynézki esznek a kicsik. Nem sírnak és lógnak a cicin :)

Petri: Utána én is röhögtem :)

Na megyek eszek egy kis dinnyét

Kép

Kép
pgyöngyi

Anita:Nagyon drukkolunk! :P

Livi:szerintem nagyon édik így.Anyósom,aki nem lát túl jól,azt mondta,olyan mintha piszkos lenne!Ja mondom,hol tudná összekenni magát? :lol:

Petri:tetszett az ötlet amit Gyöngyinek ajánlottál.Mókás! :lol:
Vendég

Babcika amikor elküldöm a képet nem megy hozzá szöveg?

A Fannika haja a tegnapi hajszárítózásnak köszönhetően lett ilyen.
Vendég

Bmo gyönyörű gyerekei:

Szoni, a szépség:
Kép

Zsombi alvás közben a macijával:
Kép

Andi
Kép
zsandi

Bocsi, nem ide akartam!

Andi
Kép
zsandi

Lányok Ti mit csináltok ha csuklik a bab?Nekem Fannika a pocimban is rengeteget csuklott,és ezt a szokását mostanra is megtartotta.Úgy sajnálom szegényt,teljesen elfárad!
Vendég

Bocsi nem a bab,nanem a BABA!
Vendég

Boscó :lol:
Én csukláskor mellre teszem.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Anita, mi aug. első hetében megyünk Sopronba, ha érdekel jó szállodaajánlat, szólj, és küldöm át, amit találtam. :)
Lehet, hogy ott fogunk találkozni, az ország másik végében??? :lol:
Vendég

Petri:az nálunk nem válik be,olyankor be sem kapja a cicit.Fintorog!De azért köszi!
Vendég

Boscó-Nem jön szöveg :cry: Akkor azt írnám oda,amit Te szeretnél.Írd levélben a szöveget és ahhoz csatold a képet!!!Gondolom most jót írok,ez Fannika új rucija(igaz?)
Kép
Vendég

Sziasztok

Keresztlány elment, és azt hiszem, nem lesz még egy gyerek. :lol: Meghalni se volt időm. Minden elismerésem már a kétgyermekes anyukáknak is. :)

Tegnap voltunk Zsóri fürdőn ,persze odafelé úton kiment a nyakam :cry: és nagyon fájt .A strandon meg is kérdezte egy néni: Csak nem elaludta a nyakát? Pedig próbáltam egyenesen tartani. :lol: 10 perc volt mire olyan helyzetbe raktam magam ,hogy Levi enni tudjon. Ma már sokkal jobb, mert egész este jegeltem, most is itt van a nyakamon a jégakku.. Tegnap a foci alatt jutott eszembe, hogy a játékosok minden sérüléseit is jegelik.
Ezek tudnak valamit. :lol:

Anita
Ma Levi éjjel 1-kor és 4-kor is kelt, nagyon melege lehetet, :oops: mert én sem aludtam. Ma újra a nappaliban fogunk aludni. Remélem csak a meleg miatt kelt és a nappaliban tovább alszik, majd holnapra kiderül. :wink:
Levi csak a hátán forog, de azt ezerrel és dobálja a lábait. Amikor keresztbe van a kiságyba, kilóg a lába, mert nem fér el. :lol: Na még csak most 8700gramm, de múltkor is ennyit írtam elnézést.” Még csak” :P Már :lol:

Zsuzsófi
Hatalmas gratuláció!!!!!! :D :D
Akkor zajlik az élet nálatok is.

Zsu69
Tényleg jól eltűntél!

Petri
Már megszoktad, hogy nincs kutyus? :( Beszéltél az új gazdival, hogy van? :)

Eszti
Én kérném a címet, mert majd mi is mennénk Sopronba, bár ,lehet hogy nem most. :D

Nicika
Az én hajam is csomókban hullik, :( de már kezdem megszokni a látványt. Minden fésülködés után porszívózni kell, mert a földön is annyi landol Tényleg ki duci lett a lányod. :) Nagyon aranyos és még mindig rád hasonlít.

Már lassan 3 órája alszik Levi. Érdekes ,hogy ő jól bírja a meleget napközben nincs hiszti. Bár most ezt leírtam ,biztos egész délután lesz. :wink:

Gyöngyi
Nagyon ügyin olvas Lili. :lol:
Fényképet a cicákról!!!!

Cory
Dobjál egy képet, amin derékig ér a hajad. Olyan kíváncsi vagyok milyen voltál úgy!! :wink:

Csema
Még mindig szép a családod, de ezt már sokszor írtam. :D

Annácska
Tetszettek a képek lánykádnak? :D

Ildi
Kert kész van? :D

Lányok én vinni akarom Levit úszni Valaki volt már babaúszáson? De mintha valaki kérdezte volna itt a napokban. Azt tudom, hogy sokan félnek nehogy elkapjon valamit a baba és erre inkább a lányok hajlamosak, mert nekik rövidebb a húgycsövük állítólag. Jobb helyeken ezért az apukák vannak a babákkal, mert a nők hamarabb fertőznek a vízben. Azt hiszem csak tamponnal, lehet bemenni. Lehet cáfolni, mert ez engem is megijesztett és egy kicsit félek most nehogy, elkapjon valamit .De közbe meg nagyon szeretném vinni.

Na biztos megint kihagytam valakit. :?

Ja :Én minden részt már ötször láttam a chopper-műsorból. Minden este és hétvégén reggel ez a program nálunk. Mike-it imádom, :lol: olyan kis suta. Lehet, hogy nem így írják a nevét.

Mindjárt hozza apa a karton korpovit kekszem . :lol: :lol: Ma még nem ettem és már elvonási tüneteim vannak. :shock: Már csak 30 percet kell kibírnom. :roll:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

És az MTV-n a Pimp My Ride-ot nézi valaki? Az is nagyon tuti. A Cool nevű csatornánkon is megy egy hasonló magyar változat, az Majka vezeti. Elég bénák, de a kocsit jobban festik, mint az amerikaiak. És azt hiszem a Spektrumon megy az Autókereskedők című műsor.

Kép
szelivi

Engem ami mostanában kikapcsol, az a szappanopera. Lisa csak 1 van, Barátok közt, Rejtélyek városa. Mást nem is tudok megnézni a manótól :)

Babetta: Este dobom a képet a cicákról. Azért nem előbb, mert az emeleten van a másik számítógépünk, amin kitudom olvasni a képeket, viszont oda nem nagyon tudok felmenni a gyerekkel, így meg kell várnom míg este elalszik :) . Olyan helyesek, van egy tök fehér, egy fekete-szűrke foltos és egy fekete. Ja és még mindig nincs egy hangjuk se, szóval valaszeg tudnak enni :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Bocsi, kimaradt:
boscó: Nagyon csini a lányka, kész kishölgy ebben a ruciban :)

Eszti: Eltudnád nekem is küldeni ezt a szállodát, lehet, hogy érdekelne minket is. Köszi, puszi 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

Zsandi azért köszi, legalább végre látjuk őket is!!!

Márti, nagoyn szépek a kicsik!

Boscó, Fanni is tünemény....és a haja!!! El kell ájulni tőle:)

Nálunk Katicával a helyzet változatlan, naponta 4x eszik, egyszer amikor ébred reggel, 9-kor, majd 1-kor, utána alvás 5-ig, kaja, 8-kor fürcsi, kaja, alvás reggel 9-ig:)

Sírni nem hallom, sokat nevet, mostmár újra fordul, igaz még csak oldalra sikerült, mert a pocak lehúzza:)

Ha nem teljesen fekszik a babakocsiban, hanem az első nem fekvős pozícióban van, akkor felhúzza magát ülésbe, ha a hasamon térdel, azzal a lendülettel áll fel, és tartja magát. Olyan édi azokon az oszlopokon:) Nem szoktam neki hagyni, csak egy-egy fénykép erejéig....:)

Katica kopaszodik:) Kíváncsi leszek az új hajára, vajon akkor is vörös lesz? Bence barna hajjal született, és az új haja már fehér-szőke volt....

A szeme továbbra is kék (mármint Katának) szerintem ilyen marad (kop-kop-kop) mert sokat világosodott, és most pont olyan szinű, mint az enyém...

Na pusz, megyek a kertbe pancsizni mert a tetőtér elviselhetetlen...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Trose:jó a kérdés!Várjuk a válaszokat!

Babcika:örök hála a képekért!Semmi baj nincs a kommentárral amiket a képekhez fűzöl,csak írtam egy pár sort Neked,de majd ha lesz időm újraírom!Biztos este lesz belőle!

Képzeljétek,volt egy cukrász haverunk látogatni a barátnőjével!Virág és pezsgő helyett hozott egy tálca süteményt!!!A gáz az,hogy pont nincs itthon az édességfaló apuka,én meg....Hát imádom az édességet mit tagadjam!!!De hogy fogom én beadni apának hogy nagy kofferba lehet jól pakolni!!! :oops:
Vendég

Babetta:azt hiszem követem példád a tálca süti után!!! :oops: Hajrá Korpovit!!!
Vendég

Zsandi!

Köszi a képeket! Bár én mindig átlesek hozzátok is babanézőbe, mert tündériek!

Boscó!

Hát az a ruci Fannin valami tündéri! Egész nagylányos benne! Mondjuk ez azért is lehet, mert tényleg egy nagylány már! Csuklásnál én is ciciztetem Dórit, de ha éppen nem éhes, és nem is szomjas, akkor nem fogadja el, ilyenkor megvárjuk, amíg elmúlik. :roll: Citromlevet, vagy más hasonló rettenetet nem adok neki, bár sokan ajánlgatják előszeretettel. A húgom egyszer adott az övének egyetlen cseppet, és attól olyan savasat pisilt a kislánya, hogy égővörösre csípte a fenekét...

Babetta!

Jobbulást a nyakadnak! Akkor most úgy közlekedsz, mint a robotzsaru? :lol: Megérekezett a "túlélőkekszed"? :lol:

Zsu!

De kis erős a Katica! Nagyon ügyes már! Képet kapunk a tudományáról? Na nem mintha anélkül nem hinnénk el, nem azért kérem :)
Én is kíváncsi vagyok, hogy ez vajon már a végleges szemszíne-e a Dóriművésznőnek, mert olyan szép kék...

Trose!

Mi eddig még nem használtunk semmit, mert nálunk nincs szúnyog, otthon anyuéknál meg ha kint van a Dóri az udvaron, akkor egy függönyt terítek a babakocsira. Ha már megcsípte a szúnyog, akkor fogalmam sincs, hogy pl. a Fenistil használható-e már ilyen kicsiknek.:roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok lányok!

Ti mivel szeditek ki a kakifoltot a szines ruhákból?Mert nekem a vanish nem szedte ki eddig 1xsem :(

lenne még egy kérdésem ami nem babázós,de hátha van vkinek tuti ötlete.A törülközőink,a nagyok egy idő után olyan durvák, sprődek lesznek,hiába öblitő,meg vasalás,akkor is.nincs vmi puhitó csodaszere ,tippje vkinek?

KépKép

KépKép
pilchard

Mesi: Galaktív Bio Szúnyogriasztó (DM, Brendon), csípére: Calcimusc :D

Megjöttünk az UH-ról, köszi a drukkokat! MINDEN RENDBEN, ÉP CSÍPÓK!!! (Nem igen megyek orthopédusnak :D)

Eszti: Hogyne érdekelne! Kössszencs! :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

elfelejtettem kérdezni ,akinek van járókája,fa vagy hálós,4 vagy 6 szögű,mik a tapasztalataitok?

KépKép

KépKép
pilchard

Anita!

Gratula Botifiatalúrnak a hibátlan csípőhöz! Ügyik vagytok!Akkor ezek szerint megszabadultok a terpeszpelustól?

Pilchard!

Nekünk négyszögű fa járókánk van 100*100-as, a Mária nagykerben vettük. Dóri nagyon szeret benne lenni. Nem foglal nagy helyet, a nyolcszögű nálunk nem fért volna el, így vettük meg ezt. Biztos van, akinek a hálós jön be, de én nem szerettem volna olyat, mert nekem olyan rossz átnézni azon a hálón, kifejezetten bántja a szemem. Biztos a manónak is kellemetlen lenne.

Ilyen a mienk:
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lányok!

Ugye tutibiztosszázszázalék, hogy elég a babáknak ebben a kánikulában is csak a tejcsi?????????????????????????????????????????????????????? Az eszemmel tudom, hogy elég, meg a Dórit se látom elégedetlenkedni, de mindenki ezzel nyaggat, és át tele a puttonyom velük! Ugye nem így néz ki egy olyan baba, aki szomjanhalni készül???????????

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Ne aggódj!!!! Tuti elég neki!! Szereld le őket azzal, hogy annó nekik a doki mondta az itatást, és most is a doki mondja, hogy NEM KELL MÁS A GYEREKNEK!!! Én ezzel szereltem le az anyámat, hogy nem én találtam ki a dolgot, hanem a dokik és ezt nyugodtan fogadja el.

Pilchard:
Türcsikre nincs tippem...
Viszont nekünk is 100x100 as fa járóknánk van, csak világos színű. 8500ért vettem Vecsésen. (Itt van mellettem egy köpésre) Kintre hálósat szoktak ajánlani, a lakásba fát. Jobban meg tud benne kapaszkodni és nem bántj a szemét a háló. A barátnőméknél beletört a hálóba a lányka körme... Kb ennyit tudok. :D

Na, lépek is.

Sziasztok!

Eszter
Kép
Kép
vok

Babetta: Inci, Finci és Jerry (ő most nem látszik) az anyukájukkal

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Mi is a Galaktiv Biot vettük szúnyogokra

Én most óránként cicire teszem, függetlenűl attól, hogy éhes-e vagy nem. Egyébként ha kiszárad akkor a kutacsa behorpad ezt a védőnőm mondta. Mondjuk egy minimálisan így is be van horpadva a babáknál

törölköző: Én tavaly kaptam anyóstól (tud rendes is lenni) szárítógépet, tök jó puha lesz benne a törcsi.

kaka folt: nem tudom, nekem a vanish szappan tökéletesen bejött

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!!

Boscó-Szívesen! :lol: Máskor is! Várom a leveled!!!Süti:Hááát én sem tudnék ellenálnni.Én már úgy bánom,hogy nem vigyáztam jobban a szopi alatti zabálhatnékomra. :cry: Én a terhesség alatt 8 kilót hiztam,amiből szülés után 2 maradt,amihez már visszaszedtem 3-at. :cry: :evil: :twisted: De sokszor annyira éhes vagyok!!!És tudom,hogy a szopi miatt van,mert egyébként nem jellemző rám.Nagy koffer... :lol: vagy inkább :cry:

Gyöngyi
-Nagyon várom cicás képeket.Lilicica kép is jöhet :wink:

Járóka-Én is most mondtam Apának,hogy jövő hónapban be kell szereznünk egyet.Én mindenképp farácsosat szeretnék,azt halottam,hogy a hálós gátolja az idegrendszer fejlődését,és tul.képpen én sem szívesen néznék egy hálón keresztűl fél napokat.Ja és összecsukhatós kellene,hogy tudjuk Anyumékhoz is átvinni. :roll: Amiért kellene Lili nagyon beindult a forgolódásba.Ahogy a képek is mutatják: :wink: (Eredetileg persze a peluson van a feje :roll: )
Kép
Kép
Vendég

Babetta: én már régen is utáltam, ha fényképeznek, úgyhogy nincs ilyen képem :(

Ma a Margitszigeten jártunk, úgyhogy most teljes ko vagyok.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszti! Ugye ha jöttök Sopronba akkor talizunk!?

KépKép
nicika

Anita! Veled is szivesen taliznék ha jössz! :D

KépKép
nicika

Pilchard:
Törölköző: én ezért használok pelenka anyagból készült fürdőlepedőt, mert az nem keményedik meg, akármennyit is mosom.
Kakifolt: én mindig frissen mosom ki kézzel. Mosószappant használok. Azt a hagyományos Caola mosószappant, asszem 95 ft, és nagyon sokái elég. (auchan, tesco-ban kaható)

Titati és Kincső 01.30.
titati

Babci: Már felraktam :) , nézd vissza, lehet, hogy lassan tölti be a géped. Tök jó fej a Lili :lol: csak nem artista lesz :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Pilchard, megmondom őszintén, hogy én sokszor nem mosom ki azonnal a kakis ruhákat, mert elfelejtem, vagy mert nagyon kevés van és annyival nem indítok el mosógépet....de nekem még a beszáradt kaksi is kijön minden extra nélkül, csak persil sensitive+silan sensitive (meg egy jó mosógép) sose áztatok, és mást se tezsek bele....

Jó a párom munkásruhájához kell a fehérítő...

Törscikre nekem sincs tippem, nálunk is kemények:(

Titati! HOlnap beszélek a védőnővel:)

Képet majd dobok fel:)

Pusz

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gyöngyi: bízz már egy picit Liliben :) Ha szomjas lesz, szólni fog! Behorpadt kutacs: Zsomának mindig be volt horpadva (leszámítva 1,5 napot, míg kórházban voltunk a kidudorodó kutacsa miatt), pedig nem volt nyár, nem volt kiszáradva...

cory
Budapest

Lányok!A Fannika nevében köszi a dícséreteket!!! :lol:

Évi77:Hát nem úgy néz ki Dóri baba mint aki rosszul van tartva!!!Gyönyörű kislány!Sokat mosolyog igaz?Ugyanolyan zenélős halacskás forgónk van nekünk is mint nektek!Annyira szereti Fannika!(meg mi is)

Pgyöngyi:Nagyon édik a cicusok!Megtartjátok vagy elajándékozzátok a kicsikéket?Amúgy más jele nincs a kiszáradásnak?Mert Fannikának eléggé be van néha horpadva a kutacsa!Én még annyi mindent nem tudok!!! :cry: Ezt sem hallottam még soha!A védőnőm 3 hete felém se néz,pedig még csak ma voltunk 8 hetesek!!!

Pilchard:a kaki nálunk is a vanish szappannal jön ki,de mindig egyből beledobom vízbe,nem hagyom beleszáradni!
A törölközők nálunk is egy idő után olyan mint a smirgli.Pedig mikor megveszem olyan puha.Sajna nem tudok segíteni!

Babcika:Hát csuda figura a Ti Lilikétek!Veszélyes mutatványokat csinál!Naaaaaaaaaaagyon tetszik a póz!!!! :lol:
Vendég

Én a törölközőkhöz Perwoll-t használok! Az jó puhává teszi!

KépKép
nicika

Cory: Ja,..... én most nem azért írtam a kutacs dolgot mert félek, hogy kiszárad a Lili, hanem mert úgy tudom,hogy ez az egyik jele a kiszáradásnak, de ha nem így van, bocsi mindenkitől

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: nekem is ezt mondták, paráztam is Zsománál ezerrel, hogy kiszárad. De nem :)

cory
Budapest

boscó: Ha kell valakinek szívesen odaadom, de ha nem akkor maradnak. Így 5 cicánk lesz már, elférnek a kertben :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory
Sajnálom :( ,.nem baj megpróbállak elképzelni vele. :shock: Hát nem igen sikerül :wink:

Gyöngyi
Aranyosak, bár sok nem látszik belőlük. :D De majd követjük az ő növekedésüket is. :lol: :lol:

Évi
Már lassan az első csomag el is fogyott. :lol:
Pont úgy néz ki Dóri, mint aki szomjan akar halni!!! :wink: :wink:

Boscó
Azért ilyen mennyiségben, ahogy én eszem hizlal, már 2 kiló simán rajtam van tőle. :( Ennyi erővel megehetném a süteményed ,attól nem híznék ennyit. :wink:

Olyan édik a gyerkőcök!!!!! :D

Pilchard
Mi is nagyméretű pelenkát használunk az jó puha.
De a mi törcsink is kemény ,és ráadásul olyan kemény a víz hogy a gyerek 2 éves koráig csecsemő vizet kaphat, amit a rendelőben adnak. :? Persze ingyen

Anita
Ez aztán a jó hír. :D :D Levi azt szereti mikor pucéron van ebben a melegben. :) Gondolom mennyire rossz lehetet Botinak. :( Friss képet kérek Botiról!!! :D Már régen láttam!!! :lol: Most mekkora? Lassult a növésben?

Lívi
Nem ismerem. Én még a DR GI-t szoktam nézni Ő egy törvényszéki boncoló. És nem semmi, ahogy megállapítja, hogy miben halt meg, hogy ölték meg stb. :shock:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta:azt mi is szoktuk nézni!Hú nagyon tud ám,!

Anita:jó hogy minden rendbe,mutasd meg a kicsi fiad lééééégysziii
Vendég

Én szoktam még nézni a tévében a Club-on a lakásfelújítós műsort, az a címe, hogy Other People Houses. Meg szintén házépítős-felújítós műsor megy a Travel-en is. A boncolós műsort nem szoktam nézni, elég a Helyszínelők. Szóval bármit, ami összerakós-építős, meg bűnügyes.

Törölköző: Én a pöttyök óta mindent babatusfürdővel mosok, ami a babáé. Ha megszáradt, akkor kivasalom, és ettől puhul egy kicsit. A kakifoltokra nekem is a Vanish jön be, de van, ami benne marad. Úgyhogy van kimenős pelus, meg otthoni pelus. :D

Kutacs: én úgy tudom, hogy csak akkor van bibi, ha fekve is be van horpadva. Ha vállon van Tündi, neki is horpadt, sőt látszik, ahogy lüktet az agya.

Gyöngyi!
Szerintem néha számolj be a cicákról, egy-két mondatban. Képeket is kérünk! Én egyébként nagyon macskás vagyok, ha a Tündi nem jött volna pár éven belül, akkor cicát kértem volna apától. Amikor eleinte sokat sírt éjszaka, akkor mindig mondtam a férjemnek, hogy "Látod mégiscsak jobb lett volna először kiscica!"

Az én pici lányom ma ülni akar. Ha megfogom a két kezét, akkor már húzza be a nyakát meg a lábát, és simán fel lehet ülésbe húzni, aztán nézelődik. Amikor visszaengedem, akkor követeli mégegyszer. Olyan édes!

Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: