SZiasztok!
Csema gyönyörűek a gyerekek! Grat a forduláshoz!
Nálunk négykézláb felemeli a csaj a hasát és előre-hátra hintázik....így altatja el magát...(könyékre támaszkodik és közben szopbja az ujját)
Nici, nekem is rettenetesen hullik a hajam, ez ilyenkor természetes! (csak idegesítő)
Letettem az érettségit:)
1 db 5-ös, 4 db 4-es:)
Tegnap voltunk Pesten, elintézni a hitelt. Nem semmi nap volt, meg kell hagyni....
Azzal kezdődött, hogy mi az europarknál kiszáltunk, mert ott találkoztunk a hiteles csajjal. Én kiveszem a babakocsit, Tamás ment Katáér. Anya adta oda az ülésből, és a köv. pillanatban visít hogy Vigyázzon Tamás....Erre Tamás magához fogja a gyereket, hogy megnézze mi a baj:) Nos a kisasszony tiszta sz@r volt:)SmileSmileSmileSmile És a Tamás fehér inge is:) De Kata olyan mértékben, hogy a lábán folyt le és csöpögött végig.....ez a két pasi meg ott ült mellette, és nem érezte:)
Szóval komplett átöltöztetés, meg egy rakat olajos kendő árán kimosdattam Katicát, de mi legyen Tamással??? Nagyjából őt is letörölgettem, és bementünk az europarkba pólót venni:)
Este anyóséknál voltunk, amíg anyuék kint voltak a hajón. Ugye tegnap a múzeumok éjszakája volt, ennek következtében a hajó is múzeumként funkcionált....
Indulunk haza (éjjel 11-kor indultunk az Örsről)
Mikor kiérünk a pályára felvillan a műszerfalon, hogy nincs töltés az autón:( NAgyon brutál volt....apám abba a pillanatban tövig nyomta a pedált, és száguldottunk haza, mert magas fordulatszámon még valamennyi áramot adott le a generátor....
Ez még annyira ne mvolt gáz. Ami gáz volt, az az, hogy tudtuk, hogy ha lemerül az akkumlátor, akkor nem csak mi nem látunk ahhoz hogy hazamenjünk, hanem minket se látnak:( a másik meg hogy ha teljesen lemerül az akkumlátor, akkor kikapcsol az adagoló, éslezárja az üzemanyag tartályt...magyarul sehova tovább....szóval jó kis idegeskedős utunk volt hazáig, főleg mikor lejöttünk a pályáról, és a teljesen sötét úton mentünk a lehető leggyorsabban, nem látva a kátyúkat, miegymást.....nekem ott és akkor halálfélelmem vol (igaz hátul ültem tehát közel nem láttam úgy mint apa aki vezetett,) és mondtam hogy mostmár lassítson ezt a 10 km-ert inkább lesétálom:)
de mire hazaértünk nagyon halvány volt a fényszóró....
És persze ez is Murphy törvénye hgoy nem egy 16 km-es Szegedi úton száll el a szénkefe, és nem is egy hosszabb út végén, hanem akkor amikor tudja az ember, hogy még majd 200 km hátravan:( Na mind1, itthon vagyunk, de egyre inkább úgy érzem hogy vonattal fogok járni:)
Az érettségin mázlim volt, mindegyik tantárgyból pont azt a tételt húztam ki amit szerettem volna:) Utána a bankett is nagyon jó volt, nem is mentem haza az utolsó busszal, inkábbb megszerveztem hogy hazavigyenek....kettőkor érkeztem meg (ugye hajnal 4-kor keltem)
De jó volt nagyon:) És most furi, hogy nem kell tanulni:)
Ez viszont nagyon durva.....(vitatkoznak hogy igaz-e vagy sem (én is ismerőstől hallottam))
de tanulságnak biztos jó!!!
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=123777&page=1
Zsu