A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Babcika: a kalciumot folyamatosan kell inni, vagy azt is kúraszerűen? Nekem 20 tabletta van egy dobozban, azt igyam meg folyamatosan mindet?? Az 10 napra elég ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: köszi, kipróbálom, remélem bevállik.

Sapikötő: Nálunk ebből nincs problma, mert a Lili úgy utálja, hogy inkább kendőt adok a fejére, bár télen még nem tudom mi lesz

Babetta: Jól látom, hogy ez a "Török és a tehenek"? A Lilinek ez az egyik kendvence :) .Eszméletlen, milyen művelt a fiad :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Angi: Hát most én is benyomtam a klimát, de csak gyenge fokozatra és 24 fokra (lakásban 25,5 van). Este csak a nappaliba kapcsoljuk be, mert azért tartok tőle, hogy megfázik a Lili

Kép

Kép
pgyöngyi

Babetta: Most nézem, hogy 28-án is van 1 Levente névnap. Most melyik az igazi?

Szerintetek az probléma, ha a Lányom 1 nappal előbb kapná a 4 hós oltást. Nálunk minden szerdán van csak védönő és a 4. hónap csütörtökre esik. Számít valamit 1 nap külömbség?

Kép

Kép
pgyöngyi

Babetta: Most nézem, hogy 28-án is van 1 Levente névnap. Most melyik az igazi?

Szerintetek az probléma, ha a Lányom 1 nappal előbb kapná a 4 hós oltást. Nálunk minden szerdán van csak védönő és a 4. hónap csütörtökre esik. Számít valamit 1 nap külömbség?

Kép

Kép
pgyöngyi

Milyen ez a kifelé hajló szélű presszós pohár? Ezek szerint én nem jártam presszóba kávézni :lol:

Tünde :lol:
A Tescóban ilyen jószágok vannak???? :evil:
:lol:
Zsuzsófi
Nem irigyellek a tetőtér miatt...a tanácsadókat pedig tök jól lekezeled. Én is ezt a taktikát akartam alkalmazni de aztán mindig kiálltam a valóság mellett. Persze aztán megbánom, de hagy csináljak már azt a saját gyerekemmel amit én akarok!

Évi :lol:
Apa vett egy jó vékony hálózsákot, Kenguru Goldos. Tegnap már abba is aludt a drágám.
De ha így halad a hőség akkor még ezt se adom rá. Egyre melegebb a házunk.
A szeme pedig rendbe jött!!! Úgy örülök neki! Pedig ahogy indult…el se hiszem. :lol: :lol: :lol:
Ezen a képen megint nagyon hasonlítanak a lánykáink. Mintha Timim lenne ott. Főleg hogy van ugyanolyan napozónk is. :lol:

Babetta :lol:
Nagyon tündéri a művelődő Levi! És utólag is sok boldog névnapot neki! :lol:

De aranyosak ezek a babák!!!!! :lol: :lol: :lol:

Pgyöngyi :lol:
Mi se pontosan kapjuk az oltást. Nekünk péntekenként van tanácsadás. A lényeg hogy ne korábban kapja.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Lányok!

Annyira, de annyira jó nézni a képeket a taliról.:) Tök jó, h ennyire jól éreztétek magatokat! :) Majd legközelebb mi is ott leszünk ám! :)
Nem nagyon olvastam vissza, csak a képeket nézegettem áhítattal.:) Nagyon helyes mindenki, nagyon cukik a babák.
Futok is mert ezer dolgom van, meg igazából meleg van, és ez a rohadt gép is csak fűti a szobát.:(

De azért még teszek fel én is képet:

2006.03.23 délután:

Kép

Most, szunya közben:
Kép

Kép

Kép
nancsika

Mostanában egyre nagyobb gondunk van az elalvással. Napközbe még el is megy, de az esti egy kicsit húzósabb. Szerintem nagyon álmos de mégse tud elaludni...inkább ordít és sehogy se jó neki.
Aztán egyik pillanatról a másikra beájul...csak győzzem kivárni azt a pillanatot :wink:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: közben beszéltem a védőnővel, és azt mondta, hogy a két oltás között kell eltelni 4 hétnek. És mivel nálunk minden szerdán van tanácsadás, 5-e pont a 4. hét első napja lesz, szóval be lehet neki adni

Kép

Kép
pgyöngyi

Angi!

Akkor bizony nem laknak messze a szüleid az enyémektől, ők vaskútiak. Ismerős? Egyébként volt sok bácsalmási osztálytársam a gimiben, meg tanárom is.

Babetta!

Levi nagyon művelt fiatalember! Utólag nagyon boldog névnapot kívánok neki!

Petri!

Télleg hasonlítanak a csajok. A férjemnek is szoktam mondani Timire, hogy gyere nézd, itt a Dóri :lol: Most a Dorcus is Kenguru Goldos hálózsákban szunyál, pénteken vettük. Ujjatlan, rózsaszín. Olyan jó anyaga van, szeretem a Kengurus ruckókat.
Ilyen elalvós balhé nálunk is megy időnként: olyan álmos, hogy már csak ordít, és közben olyan, mintha küzdene az elalvás ellen. Már majdnem elalszik, mikor rúg egyet, azzal felébreszti magát, és kezdődik az egész elölről, amíg ki nem dől... Máskor meg egyedül elalszik. Ki érti ezt??? De olyan is volt már, hogy babakocsiban kellett elrázni a fenekét, és miután jól bealudt akkor lehetett átemelni a kiságyba.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Faby
Tényleg nagyon szép szemei vannak a fiadnak . :)
Tényleg jó hosszú a sapi kötő :wink:

Gyöngyi
Jól látod. :lol: Többször mondogatom neki naponta, és közben mutogatok a tehenekre. A másik oldalon kis Bence van. A boci –bocit is nagyon szereti.

Névnap lehet, hogy akkor kéne tartani, mert a család akkor dáridózik. Van három Lacink 27-re.Van egy Vilink 25-re, van Petink 29-re ,a nővérem szülinapja 29-én és lenne Levi 28-án

Hason utált lenni Levi kb napi 5 percet bírt így. De azt mondták, hogy legalább napi 2X 30 percet legyen hason. Na most kb a napi 15 perc meg van. De mindennap egyre jobban bírja. Így jött az ötlet, hogy elérakom a könyvet és így elfeledkezik róla, hogy hason van, persze csak egy ideig. Próbáljátok ki.

Oltás: Én úgy tudom ,hogy kerek 4 hétnek meg kell lenni a két oltás között. Ha nincs nektek meg, akkor inkább a jövő hétre rakd át. Semmi nem lesz ,ha akkor kapja.

Angi, Vanilka
Gyönyörűek a csajok. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Helósztok,

nagyon jó időtök volt a talin, és ahogy látom, jól is sikerült. Babetta, te tényleg elkaptad a szopis pillanatokat :lol: , de mondjuk ez ilyen pici babás társaságnál nem is kivételes. :)

Nekünk nagyon jó volt Balcsin, nagyon meleg a víz, legalább 25 fokos, szóval áztattuk magunkat benne. Bence meg a napernyő alatt virgonckodott. :)

Hát velünk kb. így.

Puszi

Na jó, én is teszek ilyen volt, ilyen lettet. :)

Kép

Kép
Vendég

És ha már belejöttem, akkor egy pár balcsis képet is. :)

Lányok, ti éjszaka csak egy szál body-ban altattok? Én nem merek, én rugiban és vékony hálózsákban. Takaró szóba sem jön, mert kb. fél perc alatt rúgja le magáról.

Kép Kép Kép
Vendég

Íme Boscó Fanni babája: :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Babcika:nagyon köszi a segítséged előre is!!!!! :lol: E-mailban megírhatnád részletesen hogy mit hogy csináljak,mert nekünk nincs olyan hogy windows paint.barta.agi@fremail.hu

Nagyon aranyosak vagytok hogy segítettetek volna felrakni a képeket!!!!Köszi köszi köszi mindannyiótoknak!!!! :lol: :lol: :lol: Az előbb elküldtem Babcikának őket,remélem hamarosan láthatjátok Fannikát!Ma reggel mértem meg,4kg 90-et nyom a csajszi,és 140-et szopcsizott reggelire!!!Nem tudom mi lesz ha ilyen jó étvágya marad!!!

Évi77:őrületesen jól néznek ki a kiscsajok!Nagyon szupi a játszószőnyeg!Készen vetted vagy varrattad?

Vanillka:szupi hogy nyugodt éjszakátok volt.Én is olyan módszerrel szoptatok ahogy te.Eddig bevált!A Ca pezsgőtablettát én azóta iszom,mióta az elevitet szedem,azaz egy éve,mivel tavaly május 12-én hagytam abba a fogamzásgátlót,és utána egyből elkezdtem szedni,legyen jó a TÁPTALAJ ha jön a baba!Mióta megszültem azóta is napi 1-et megiszok,segíti a D vitamin felszívódását is.Ha nem kaptam pezsgőtablettát,akkor a Béres Ca kapszulát vettem.És nekem,akinak világéletében gyenge töredezett körmei voltak,(sőt még rágom is vizsgaidőszakban,) :cry: megerősödtek a körmeim!!!
Vendég

Vali-Én is így csinálom,mármint szopinál+én azt is megfigyeltem,ha csomó ideje nem jön az újabb adag,akkor megmozgatom a másik cicit és akkor rögtön belövell :roll: Én folyamatosan iszom a kálciumot,nem kúraszerűen.Amúgy sem árt,nem leszünk csontritkulásosak.Én ma vettem 2 dobozt,egy már elfogyott.

Babetta-Ezt a napi 30 perc hason tanácsot még nem is hallottam. :?: Lili nincs ennyit hason,sőőőt.Ritkán rakom hasra,szépen tartja magát meg minden,de majd,ha nagyobb lesz akkor fogja élvezni is nem? :?:

Eszti-Én ujjatlan bodyban és vékony hálózsákban altatom.Nappal csak egy rövidujjú bodyban van:
Kép
Vendég

Nappal Benyó is csak napozóban van most, de azért éjszaka, amikor nem mozog, nem merem ilyen vékonykában altatni.

Cukor babaképek! :)
Vendég

Akkor és most képek Kép Akkor

Kép Most

KépKép
KépKép
scullyx

Boscó!

Nagyon szép kislányod van! Még egy hajasbaba :)
A játszószőnyeget készen vettem, én nem vagyok olyan ügyi, hogy alkossak ilyeneket :( Van "teteje" is, mindenféle kacat lóg róla, csörgő, kukac, tükrös bigyó, csak ezeket leszereltük, hogy elférjenek a pipik

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nálunk is volt nagy fürcsi a hétvégén, csak nem a Balatonban :lol:
Marci először fürdött a "nagy vízben".

Kép
bettiflame

Sziasztok!!!!
Annyira jók ezek az akkor és most képek, majd az egyéves szülinapos képeknél lesz csak az igazi :D

Edit, boldog névnapot Levinek!!!
Faby, köszi neked is :)
De mi csak 28.-án tartjuk neki, mert akkor van előbbre a naptárban.18.-án Arnold, Levente van, 28.-án meg Levente, Irén.Mivel ott ő az első, így akkor tartjuk neki.Nehogymá második legyen :wink: :lol:
Edit, különben Levi irtó édi, ahogy olvas, kis húsgombóc :lol:

Faby, gratulálok a jó szívultrahanghoz :D , nagyon cukorfalat Dominik a képeken :D

Babcika, nekem se folyik már a tejci(vagyis nagyon ritkán) , én se használok már melltartóbetétet,de a dm-es babylove az nekem se jött be.Én is aventot, meg chiccot használtam, ahogy Angi is írta.

sír oli, mindjárt jövök :wink:
vas

Na megint volt egy oltári üvöltés, rázogattam de megint semmi értelme nem volt, úgyhogy leraktam a kiságyba és egyből el is aludt. Úgy látszik ez a legújabb most, így jelzi ha álmos. Minden esetre elég ijesztő

Kép

Kép
pgyöngyi

Itt is vagyok :wink:

Angi, milyen volt az oltás?
Mi is ma voltunk, Natasa 2-őt is kapott, megkapta az első agyhártyagyuszisat is, meg a 3 hósat is, Olivér meg a második kullancsosat.
Hát, volt nemulass :!: :shock:
Sírás-rívás, hiszti :roll:
De csak addig, amíg megkaoták, aztán tök nyugi volt.Natasa még a rendelőben elaludt,azalatt amíg Olivér kapta a szuriját.

Perti, tök jó, hogy mégiscsak renbejött a szeme Timinek, nem kell visszamennetek :)

Nekem most Natasa egy ujjatlan body-ban alszik a tetőtérben, nyitott ablaknál.
Olivér meg egy pelus, póló kombinációban nyomja.

Babcika, annyia bírom a kiscsajod vigyorát, olyan aranyos. :lol:

Ja, nem is írtam a mázsálás eredményeit amit a rendelőben mértek:5500 gramm,59 centi.
Cory, pont rád gondoltam, mert amikor hazaértünk jól befosizott Natasa,, jót röhögtem rajta, hogy ő addig benn tartotta, hogy annyival is több legyen :lol: :wink:
700 grammot hízott 4 hét alatt.
Az tök jó, nem????

Eszti, tök jó lehettet a Balcsin, mi is megyünk, de csak augusztusban, de lehet, hogy akkor 2 hétig is ott leszünk :lol:

Én is aludtam, de az a nyomorult postás felébresztett.
Persze, kiszóltam neki a tetőablakon, hogy megyek, de mire kiértem, már kitöltötte az értesítő cetlit.Annyira idióta :shock:
vas

Ildi: tökéletes csajszid van :) Jól nyomja a hízást is :)
Én a 2 hós mellé oltattam Zsomát is :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kösz, Cory :)

Majd én is teszek fel születéses, meg mostani képet, de valami nagyon frisset akarok, így megvárom, amíg felébred, aztán lekapom :wink:
Az lenne az igazi, ha a közvetlenül szülés utánit raknék fel, de érdekes módon olyan nincs :roll: :wink: (ezt már mondtam a talin is :wink: ), épp ezért csak pár órás lesz a kép :wink:

Ja , nem is írtam, a tali tényleg jó volt, máskor is megyünk.Viszont Levente azt mondta, amikor meglátta, hogy nagyobb gyerekek is voltak, meg játszótéren voltunk, hogy majd ő is eljön legközelebb. :D

pusz, most megyek mosni :roll: (vagyis kiszedni-barakni)
vas

Boscó nagyon szép kicsi lánya, Fannika:
Kép
Kép
Kép

És egy csodás festmény/tapéta :?:(gondolom Fannika szobájából)

Kép
Vendég

Húúú de meleg van...

Timi most kakilt... a háta közepéig :twisted:
Eddig még sose jártunk így, talán már méretet kellene váltani. Bár inkább azért folyt ki, mert állandóan az égben jár a lába és nem volt ideje beszívni a pelusnak az anyagot inkább kifolyt. :evil:
Teszem tisztába és manókám kezével a kakis posiját fogdosta...majd a következő mozdulattal majdnem le is nyalata :P még jó, hogy elég gyors voltam.

melegkiütés:szerintem Timi hátán ez van. Délelőtt mennem kellett dokihoz és nagyon beleizzadt a hordozóba, pedig a klímát is bekapcsolatam. Mit lehet így utólag tenni? hintőpor?testápoló? vagy semmi?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Boscó :lol:
Nagyon szép a lányod! és hogy kinyomja magát! Mennyi idő is?
Ha akarod segítek neked vonalzót gyártani!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ildi, szuper ez a hízás! :)
Bence meg tök lelassult hízásügyben, két hét alatt 10 dkg-ot hízott. :shock:
Mi is megyünk majd még egy hétre Balcsira nyaralni, meg egy hétre máshová.

Addig még utazóágyat kell beszerezni. Tud valaki jót????? Nem horror áron?
Vendég

eszti, mi most vettünk, Cam Nannát, 12 ezer pínzért akciós a www.bababirodalom.hu
meg a www.interstore.hu oldalakon.
Szerintem jó, annyi baja van, hogy nem emelhető a matrac, de lehet hozzá venni külön, de szerintem ez már nem is szükséges.
vas

Ilyen:
Kép
vas

van kékbe is, az fiúsabb :lol:
vas

Sziasztok!!

Boscó-Bocsánat a késésért,csak ebéd,mosogatás,mosás,teregetés... :? Tényleg jó lenne,ha lenne vonalzótok!!Nem egészen értem,hogy nincs windosotok,akkor min fut a gép?Linux?Különben nem nagyon értek ezekhez,inkább férj.Nekünk van egy fotós programunk(Photoshop)azzal kicsínyítem a képeket 600X600-ra.De ezt is férjtől tanultam :oops: De ha másképp nem megy,mindig elküldheted a képeket és én felteszem ide a babanetre.

Ildi-Nati(hívhatom így?) gyönyörűen hízik!Irigykedem :cry: Köszi a mosolydícséretet,tényleg elég csibész tud lenni :lol:

Petri-De jó,hogy rendbejött Timike szeme.És férjednek gratula a hálózsákvételért,enyém férj nem tudott volna venni,az tutti. :wink: :P

Bea80
-Ti hol vagytok?
Vendég

Babcika!nagyon nagyon köszi!
A szobában temperával készített festmény van,az egyik barátnőm csinálta!Profi munka,csak ajánlani tudom mindenkinek!
Iszonyú meleg van kint,jobb itt bent a 25 fokos szobában.
Vendég

Petri:Fannika ma 7 hetes!
Megköszönném a vonalzót!
Vendég

Boscó-7 hetes???Gyönyörűen tartja a fejét,nagyon ügyes!!!Ja és szívesen máskor is!!
Vendég

Babcika:semmi gond,nem késtél vele,hasonló dolgokkal voltam én is elfoglalva.Szegénykém olyan sokat csuklik.
Vendég

Na, megvolt a szuri. Nem sírt, most először. Dokinő megdícsérte. Még az új tudományát is bemutatta neki, hogy a nyálát fújja ezerrel és hangot is ad hozzá. Haláli.
Eszti,
nagyon helyes Benyó. Milyen jó színe lett a Balcsin! Én bodyban altatom, de betakarom természetesen és nem rúgja le a takarót.
Amikor rugi is volt rajta, akkor nagyon beizzadt.
Vok,
Nálatok szuri?
Ildi,
nagyon tuti a hízása a lányodnak! Várom az új képet!! Ja és egy hős a kisasszony!
Bosco,
nagyon helyes Fanni. :)
Évi,
Bajára jártál gimibe? Tesóm is oda jár, most volt 5. éves. Jártam már Vaskúton. :)

Ja és dokinő javaslatára 2 hét múlva elkezdjük az almát kóstolgatni. :) (akkor már 5hós lesz)
angi79

Boscó írtam pü-t

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Angi!

Igen, Bajára jártam gimibe, a III. Bélába. :)
Ügyesen viselte a hős kislányod a szurit. Nagyon kíváncsi vagyok, mit szól Lidi az almához. Ja, és Dóri is berreg a nyálával, és olyan büszke rá! :)

Boscó!

Nagyon szép kiscsajszi Fanni! És milyen stramm is, hogy így tartja magát. Gratulálok hozzá! A szobája is nagyon tuti :)

Gyöngyi!

Nálunk is akkor van oltári balhé, ha álmos. Jobban tud óbágatni akkor, ha álmos, mint ha éhes :lol:

Vas!

Ügyesen hízik Natasa. Szuper csaj!

Petri!

Ezek a lányok mindig alkotnak valami izgis kaka-sztorit :lol: Milyen pelust használtok? Nekünk a Liberóból folyt ki minden a derekánál, a Pampersből meg a combjánál. Most a Huggies eddig bevált.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ildi: mi is kaptunk agyhártya gyuszi ellen oltást, de mi a 2 hónapossal együtt, és így a 4 hónapossal kapjuk majd a másodikat. Ti mikor kapjátok?? Az 5 hóssal együtt? Tök jó, hogy minden orvos másképp csinálja, az ember lánya el sem tud igazodni rajtuk :?

Ha a legközelebbi talira viszed Leventét, akkor én is viszem Vinit, alig több mint 1 hónap van köztük, tuti jól kijönnének :)

Natasa nagyon ügyi, a 700 gramm tök szuper. Aliz is most 5 és fél kiló, de szerintem ő totál visszafogta a héten is magát :( Meg se merem majd mérni csütörtökön. Asszem a múltkori alkalom óta előjött a mérleg-fóbiám. :( :?

Eszti: Aliz se hízott szinte semmit a múlt héten, én tökre be is paráztam rajta :( Cory szerint azért lehet, mert lassan megduplázza a súlyát, és most leállt. Nektek mondott valamit a doki a 10 dekára?
A múltkor a Minimanóban láttam tök jó utazóágyakat, tök jó árért. Majdnem gutát is kaptam, mert előtte vettünk egyet a Brendonban jó sokért :( Szerintem ha arra jársz, megéri bekukkantani.

Angi: Ügyes a csajszi, hogy hang nélkül tűrte a szurit. Jó nektek, hogy már csak egy van, aztán pihi. A nyálbuborék fújás cuki lehetett, biztos unatkozott :) :) Nem semmi, hogy ti már lassan almáztok ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Na, ma voltunk 2 hós oltáson és persze nem velünk történt volna, ha mindn rendben megy. Képzeljétek, hogy nőci beleszúrja a tűt, és közli, hogy hát, ez nem jó, kell még egy adag, mert a fele kifolyt a tűből, mert Hanna "megfeszítette az izmát". Erre benthagyta a tűt és így kellett megvárni, hogy hozzák a következő adagot, hogy még egy fél adagot beadjon. Mondván: az a jobb, ha csak 1x szúrnak. Kész voltam!!! egyrészt, honnan tudjuk, hogy most több vagy kevesebb ment-e, mint kellett volna?? Másrészt: mi az, hogy kifolyik, mert megfeszíti az izmát?

Angi!
Örülök, hogy Lidi jól viselte. :)
Én kellemesen kikészítettem magam és ezáltal jól elfáradtam. :(

Altatás:
egy vékony hálózsák. Még néha ezt is soknak tartom... ja és majdnem teljesen leengedett redőny és full nyitott ablak. Így van reggel 25-26 fok. Most 28 körül mozgunk... Éljen a tetőtér. :D:D

na, megyek, megpróbálok pihizni egy picit. :D
Pusza

Eszter
Kép
Kép
vok

Petri: Ebben a 3 hós dologban lehet valami. Már a 2. nap nincs kaki, pedig régebben minden nap volt legalább egy. Mondjuk ez engem még nem aggaszt, legalább ennyivel is nehezebb :)

Vali: Én ma fogadtam meg, hogy csak havonta fogom mérni, mert ennek így semmi értelme. Egyrészt ugrál a mérlegen, másrészt meg úgysem lehet minden alkalommal ugyanazok a feltételek mellett mérni. Nekem ma 130g volt a heti gyarapodás, de ez nem mérvadó, mert míg a múlt héten kaja előtt és kaki után mértem, addig ma kaja után és kaki előtt. Szóval hiába mértem így le, fogalmam sincs, hogy mennyi a gyarapodása.

Kép

Kép
pgyöngyi

Ildi, köszi a tippet.
Végül megvettük az Auchanost, mert nem rossz, picire összecsukható, és egészen masszív. 7200 volt.
Vali, még nem mondott semmit a doki, mert még nem hívtam ezügyben. Jövő héten megyünk tanácsadásra, és akkor majd megkérdezem.
Nekem Bence már 3 hós korára duplázott, és tényleg azt mondják, ilyenkor visszavesznek a gyarapodásból.
Volt nekünk is zöld híg kaki, volt pár nap, amikor rózsaszínes dzsuvát is láttam benne, de a tenyésztés negatív lett, szóval nincs gond. :?
Én egyelőre nem aggódom, mert nagyon jó kedélyű, majd kicsattan, kakil, pisil sokat.....

Hát ennyi.

Angi, de jó, hogy nem rúgja le a takarót Lidi, Benyó 1 perc alatt lerúgja, meg el is mászik az ágyban. :lol:
Vendég

Vok: gratulálok a 2 hónaphoz, kár, hogy így kellett megünnepelni. Hanna, hogy viselte a szurit?

Kép

Kép
pgyöngyi

Vali-5 hós oltás nincsen!!Hála Istennek :lol:

Vok-Jézusom ez az oltásos sztori.A hátamon futkároz a hideg!!!Mi az,hogy kifolyik???Mi az,hogy BENNE HAGYJA TŰT???Meg duplát ad??? :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: Na én ott bőgtem volna agyerekkel együtt. :cry: :cry: Nagyon sajnállak benneteket!!!

Gyöngyi
-Egyet éretek veled!!!!Én már útálom ezt,hogy követni kell a gyerek gyarapodását.Jóó persze fontos.De amiket írtok,hogy mindenkinek a babája már milyen nagy,Lili meg ilyen pöttöm. :cry: Na mindegy,mert olyan kis édi!!! :P

Eszti-Lili is mászik az ágyban(180 fokot fordul reggelre)persze,hogy nem lehet betakarni. :roll:
Vendég

Elmentem a gyerekért az uszodába, félúton majdnem hőgutát kaptam :( Iszonyú meleg van, most nem bánnám ha jönne egy kis frissítő zápor ...

Eszter: ez nagyon durva, amit a szuriról írtál :( Sajnálom, hoyg nem ment minden simán. :( Elhiszem, hogy totál kikészültél, remélem sikerül kicist pihizned.
Az biztos, hoyg én dokit váltanék, mert erre a dokira én nem szívesen bíznám többé a gyerekem.

Gyöngyi: nálunk a gyerekdoki kérte, hogy minden héten mérjük, és írjuk fel a kiskönyvbe. Az más tészta, hogy sose kérdezte még meg, hogy hogy hízik a csaj. Nála az a lényeg, hogy "szemre" jól nézzen ki :lol: Azzal meg nincs is baj, mert jókedvű, és már forog is, csak én stresszeltem be magam a hülye adatokon :(

Eszti: milyen tenyésztést csináltak Benyónál? A rózsaszínes dzsuva miatt kellett?? Nálunk is volt, hoyg találtam Aliz pelusában, de a doki megnyugtatott, hogy valszeg az erőlködéstől repedt meg egy hajszálér, és attól van. Cory meg azt mondta, hogy lehet attól, hoyg sok tejet ittam, és ő érzékeny rá. Azzal le is álltam majdnem teljesen. Többet nem is volt szerencsére.
Mi holnap töltjük a 3 hónapot és még 10 deka hiányzik a duplázáshoz. Hátha megvan ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Babcika: nincsen 5 hós???? Jaj de jóóóóóóóó :) :) :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Eszter:Én tuti képentöröltem volna a dokit,pedig nem vagyok egy harcias tipus,NA DE ILYET!!!!Hát nagyon sajnálom a kicsid,remélem azért mostanra elfelejtette!Majd írj róla hogy viselte.Mi jövőhéten megyünk oltásra,remélem nem fogják terrorizálni a picit!
Vendég

Boscó
miért nem sikerült bemásolni? nincs meg a kód?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: