Ezexerint krealni kell 1et. Most nagyon nincs idom ra,de ha valaki megteszi netan, akkor ertesitsen!
Puszi
Nori
2003.03.08 22:02
) 2003.03.08 22:54
Nekem is feltûnt, hogy eltûnt a topik, vajon Myssnia törölte ki? 2003.03.09 10:43
Az IKEA szobáról hallottál vmit? Van egy ismerõsõm, akinek a babáját alig tudták leszoktatni a hõmérõs kakilásról, vigyázni kell vele.
2003.03.09 11:26
Tényleg hasonlít rád Jázmin. És a neve is gyönyörû!
2003.03.09 12:30
2003.03.09 13:52
2003.03.09 14:14
A lányom hisztizik, a kicsi meg olyan, mint a kisangyal...egyelõre
Most úgy tûnik, teljesen más a két gyerek természete. Adrival egyedül is remekül boldogulok, innen nézvést nem is tudom, miért éreztem én eddig olyan nehéznek az életet egy szem gyerekkel. Most bezzeg már nincs visszaút
. Pedig a kettõvel pillanatnyilag hárman kûzdünk, mivel Timihez az apja és a nagymamája is kell
.
.
. Viszont most, hogy mindenre elõre felkészültem, csodálatos élmény volt a szülés, és a kórházi tartózkodást is jobban viseltem, mint 1,5 éve. 2003.03.09 15:32
Vettem a lapot.
Rennngeteg mindent, olyan jo gyonyorkodni a szerzemenyekben.
Szoval vettunk autosulest (CAM Bye-bye, sikeres volt kispapa puhitasa, es be lehet kotni a Ladaba is
), kislampat az ejjeli szopikhoz (biztos ismeritek, a kis holdacska az IKEA-bol), pelenkazotaskat, megrendeltuk a pelenkazoszekrenyt es a polcot hozza, ezen kivul a babotol nemileg fuggetlenul, a lakasfelujitas reszekent vettunk egy nagy es egy kisebb szonyeget (a regi mar nagyon gazos volt, asszem az en szuletesem elott vettek meg anyuek, a Kikaban pedig akciosan eleg olcso volt, es szep is, amit vettunk). Estere hagytuk a babaagynemuk vasarlasat, amin en mar regota nagyban dilemmaztam. Igy este a Brendonban es a Megatoysban Anyukammal valo tobbszori ketsegbeesett telefonbeszelgetes utan arra jutottunk, hogy faradtak vagyunk, es keptelenseg a nagy valasztekbol eldonteni, hogy mi lenne a jo a halozsakok-pledek-takarok es egyebek vegtelen kinalatabol...
En vegul is tudom, hogy ez egy eleg jelentektelen dolog, de szerettem volna, ha egyforma mintajuak a cuccok, es ahhoz azert tul dragak szerintem, hogy folosleges darabokat vegyunk meg belole. Igy aztan ma delelott Anyukammal kimentunk ujra a Megatoysba (kispapam ma dolgozik
), es az o segitsegevel megszuletett A Dontes.
Vettunk egy fejvedot es egy zsebes jatektartot (ezekhez ragaszkodtam, baldachint viszont nem szerettunk volna), egy vekony kis pledet, es anyukam meggyozott, hogy vegyunk egy kokuszbetetes polyat is (hehe, konnyu dolga volt, ezt ajandekba kaptuk tole
). Es mind egyforma szinu es mintaju.
Nagyon szepek.
Abban maradtunk, hogy a vastag halozsak most meg korai neki (Urszila, kezet foghatnatok Anyukammal
), a helyett konnyebb dolgom lesz most a polyaval, vagy kore tekerem a pledet, nyarra eleg lesz a vekony halozsak, ami mar van, a pleddel, es majd jovo osszel ha akarunk, veszunk neki vastag halozsakot. Ja, es ha a polyabol kiveszem a kokuszbetet, akkor az is pledkent lesz hasznalhato. Jajjj, lanyok, hogy en hogy megkonnyebbultem!
2003.03.09 17:08
2003.03.09 18:21

Ejszakai pelusozas? Hat, valoszinuleg kozeledik, de olyan hihetetlen meg!
Orulok, hogy jol vagytok!
Megneztem Zsombit a profilodban, hat nagyon draga!
Hogy sikerult a vacsi, engedett enni a babo?
Addig is kitartas!
Persze benzines vattaval, szoval a racsnal nem tudom, bevalik-e, ha nem fersz igazan hozza.
Legalabb a vacsi es persze a tali miatt!
Es azert ha lesz idod, nezz rank neha.
Ti mar utaztok is a nagylannyal?

Nagyon ari!
Jajjjj, most meg a kis solyom!
Itt rohogok magamban!
Jobbulast a ferjednek, es gyere talizni!
Hat igen, Timinek biztos nincs most konnyu dolga, de elobb-utobb megszokja. Adri nagyon edes babuci!
2003.03.09 18:35
Csikkal beszeltem telcsin, jol van, es meg minidg otthonszulest tervez Gereb Agival.
A szoptatas topicban tenyleg nagyon sokat segitenek a lanyok! De egy valamit tarts mindig szem elott, hogy tegyetek ugy, ahogy nektek a legjobb! Nem biztos, hogy ami valaki masnal bejott, az nalatok bejon, ill. forditva. Bizz a megerzeseidben! 
2003.03.09 18:40
2003.03.09 19:19

Nagyon szomorú vagyok, pedig mindjárt jön a Papa fürdetni, és estére a kispapa is hazaér ...
2003.03.09 20:17
Édes kis husi.
Kókuszos pólyát én is kaptam, bár én tiltakoztam ellene, de csak megvették. Szilárdot nem is hiszem, hogy bele tudnám rakni, olyan mozgásigénye van.
2003.03.09 20:29
, annak oka van. Ha más nem, anyahiány. Anya az egyetlen támasza a világban. Amire Õ, az újszülött most még nem képes, azt most az Anyjától várja. És ha nem kap segítséget, cserbenhagyásként éli meg. Nem azért hagyja abba a sírást, mert megoldódott a problémája, hanem azért, mert feladja, mert megtanulja, hogy hiába sír, nem kap segítséget. Ezt senki nem akarja, igaz? Egy újszülöttet nem lehet elkényeztetni.2003.03.09 20:39
2003.03.09 20:47
2003.03.09 21:06
(vagy bárki, aki tudja)
)2003.03.09 21:12
) megnézhették.
úgy emléxem, nem vagytok vészesen messze (Róna-Egressy saroktól), igaz? Egy kis séta neked sem árthat most
2003.03.09 21:13
Nem tudom, hogy a húgoddal miért jártatok így, szerintem nem lehet elrontani még egy 2 hetes babát. 2003.03.09 21:23

A sírni hagyással én nem értek egyet, bár idõnként muszáj volt nekem is, pl míg pisilni mentem. Vannak nagyon anyás babák. Végülis 9 hónapon át a pocakodban lakott.
2003.03.09 22:03
) 2003.03.09 22:15

2003.03.09 22:15
), hogy rossz anyukák vagytok, hanemhogy ezek az elsõ hetek biza nagyon nehezek, nem véletlen zombi az ember lánya
2003.03.09 22:24
Avagy a másodiknál az elsõ gyerek is létezik, a harmadiknál az elsõ meg a második a saját szintén jogos igényeikkel! Pl. a 2 éves fiamat csak úgy tudtam fürdetni, hogy közben a kicsi a hordozóban vagy elvolt vagy üvöltött a fürdõajtóban. Ilyenkor még magamra sem köthettem! Most is biztosan lesz olyan helyzet, amikor a nagyobb lesz az elsõ. (ezért most egyesek biztosan megköveznek)
2003.03.09 23:31
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem nem mindig lehet észrevenni, de ha észreveszitek, akkor már könnyen meg lehet állapítani, hogy keményedés, vagy csak a baba nyomta ki valamilyét.
Én is ezt fogom tenni, mert június elején fogok államvizsgázni. Remélem, azért addig kihúzom.
2003.03.10 00:09
Nagyon kis tunderpofi a picilanyod, szerencse, hogy ilyen jo termeszetu
Timivel meg elobb-utobb csak megbirkoztok harman! Sok boldogsagot, es varjuk a szulessztorit, amely rovidsege ellenere (vagy epp azert
) biztosan felemelo lesz!
Igy meg kell varni a jo idot, mire eloassak
Kivancsi vagyok, milyen allapotban lehetnek a cuccok, de anyam allitja, hogy bizzak benne... azert ettol fuggetlenul szerintem most mar megkezdem a vasarolgatast. Ugyhogy jo babaruhaturis tippekkel ne kimeljetek :-))) Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint