A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Anita: ha egy baba maga alakította ki az evési szokásait, akkor az úgy tökéletes, ahogy van. Akkor is, ha ezerszer szopizik egy nap, akkor is, ha ritkán. Ha valamiért gyakrabban akar enni, úgyis jelezni fogja. Én nem adnék neki vizet, márcsak az anyatejes bélflóra miatt sem. REmekül mossa le azt is. Ha szomjas lenne 4 órán belül, kérne. Szívna 2-3-at, és kész. Az, hogy nem tudsz fejni, semmit sem jelent. Pisi-kaki-súly okés? Akkor meg? :D

Petri: mi sem :D

BCG: Balunak anno nem eredt meg. Annyira nem csinált semmit, hogy nem is találtuk meg, hova adták :) Így 6 hósan újra kapta. Lizának egyelőre semmi.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Petri!

Ez jó ötlet volt! Én is szoktam énekelgetni Dóriciának, meg szeretem is ezeket a kis gyerekdalokat, de van olyan, hogy csak egy-egy sort tudok belőle. Na, most egy darabig lesz mit "óbégatnom" :D :D :D

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ANita :lol:
NYUUUGIII!
Biztos hogy elég a tejed! Timinél is volt egy időszak amikor 4x vagy 5x evett egy nap. Akkor ő már megdupplázta a születési súlyát, attól kezdve már nem fognak ugyanolyan gyors ütembe hízni. Szerintem Boti is itt tart. Szóval nyugi.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri, én már ki is nyomtattam a mondókákat, tök jók.
Az Ábcédé-t nagyon szerettem annó. :)
Vendég

Sziasztok!

Babetta: fogigátlóra gondoltam, hogy annak jön meg, aki szed (persze vannak kivételek). Nekem Dorinánál 5 hósan jött meg és 3 napra elapadt a tejem. Akkor 3 napig egyfolytában evett és ordított. Végül 17 hónapig szopott :)

Alina: jó, hogy megint tudsz jönni! szépek vagytok!! :P

Bmo: gyönyörű a két gyerek!!!!!! :)

Évi, Drodo: nálunk is így van, hogy boldogan fürdik, majd az öltöztetés során üvölt. Talán fáznak?? Vagy türelmetlenek??

Rita: mi Bükön fogunk megszállni és a környéken (Kőszeg, Sopron) és Ausztriában fogunk csavarogni + az elengedhetetlen baba élményfürdőbe megyünk. Mindezt augusztusban.
www.sonnentherme.at
magyarul is le van írva minden!!

Pilchard: nekem Dorina volt ilyen, hogy folyton cicizett, szinte egész nap, a tej szopi közben termelődik, úgyhogy lesz neked is bőven :P Nálunk ez a korszak akkor múlt el. amikor már mászott és felfedezte rendesen a külvilágot, ekkor jött rá, hogy a cicin kívül is van élet :D

Nancsi: zabálnivaló a fiad, tényleg tiszta apja!!! :lol:

Petri: mi nem sétálunk minden nap, mondjuk itt van a kert, de néha azt is unom, úgyhogy inkább kocsival elmegyünk valahova és ott sétálunk (nem minden nap)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Petri: köszi a dalokat, már elis mentettem!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anita: Bettina is kb. 6-szor eszik és néha csak pár kortyot.
Aztán meg van olyan nap, hogy jól belehúz. Szerintem is hagyd neki, hadd alakítsa ő a szopikat. Ne izgulj éhen nem hal, most már tényleg nem híznak majd olyan ütemben mint az elején!
Vizsgák miatt nem irigyellek, de ne idegeskedj túlzottan, főleg ha Boti jól elvan apával olyankor!! inkább örülj, hogy nem sír utánad, mert akkor sokkal rosszabb lenne!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Cory: Dorinának soha nem eredt meg a BCG és az akkori dokink nem is nézte! Akkor szóljak a mostaninak emiatt???
Bettinának kifakadt, úgyhogy az okés.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

""Egy KonicaMinolta Dimage Z3-at sikerült megszereznem:)
4 Mp-eles, 12x optikai zoommal, képstabilizáorral,
+adtak hozzá 4 ceruzaaksit, 128 megás kártyát, nagylátószögű abjektívet, és mindezt 60e-ért...

Zsuzsófi: de jó :D Mi meg tegnap vettünk a vatreán egy KonicaMinolt Dimage-t. Csak mi a Z2-et, és 41-ért. Mi is kapunk hozzá 4 aksit, meg 128MB-s kártyát meg ezen felül töltőt, és táskát is :) Párom ma 5-kor kapja meg :) Annyira várom már :) Végre tudunk majd igazi makró képet készíteni, meg lámpafényél fotózni :)

Titati és Kincső
titati

Tünde: szerintem igen.
cory
Budapest

Cory: ok!

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Barti
köszi a dícséretet, a te kislányod is csodaszép.! :lol:
láz: nálunk sem volt, de ha nálatok lesz, úgy veszed észre, hogy kicsit kába lesz, kipirosodik az arca, a szeme pedíg nagyon csillog. De ha nincs tüneted, akkor sem kell a hőmérőt folyamatosan a fenekébe tenni, mert a kis fejét oda teszed az ajkadhoz, és érzed hogy melegebb -e mint szokott vagy nem.

Ildikó
Örülök hogy te sem felejtettél el! :)
Mielőbbi gyógyulást nektek!

Annácska
Szia! Küldtem neked a múltkor üzit, megkaptad?? :)

Zsu
Köszi, látom Martin is jó húsban van! :)

Mamacka
Tök jók a képek!Olyan édi az a sok gyerkőc!! Jó a kakás kép!! :lol:

Anita
Nagyon helyes Boti!

Tündi
Igen, nagyon vártam már hogy jöhessek közétek!
Köszi a dícséretet! :)
Vendég

Kedves Petri!

Mintha gondolatolvasó lennél... Ma egész nap azon gondolkodtam, honnan szedjem elő az ilyen dalok szövegeit, de semmi öteletem nem volt. Már ki is nyomtattam, holnaptól jöhet az éneklés, igaz nekem nincs túl jó hangom, de a kisfiamnak mindegy.

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panni

Kép Kép
panni_30

Köszi csajok, tulajdonképpen megnyugtatást vártam:) (és kaptam!)

Igazság szerint napközben sosem aggódom a tejcsi mennyisége miatt (sőt), mert folyamatosan úszunk benne. Este a "hisztik" miatt szoktam, de akkor meg már fáradt Boti, és biztos nem úgy jön neki,ahogy ő szeretné. Viszont, ha nem lenne este elég, nem aludná át az éjszakát!
Tulajdonképpen szerencsém is van vele, mert nagyjából lehet vele tervezni, ha beállt ez az "etetési rend"!
Úgy sajnálom szegényt, mert annyira megviseli a foga, az időjárás, mert más baja tuti nincs!!! Tudom, érzem!!!
Most pl. annyira nincs étvágya, hogy azért csomósodott így be a mellem. De nagyon fáj, és hiába tusoltatom, masszírozom, semmi nem jön. Kézzel nem tudok fejni, ehhez meg a kézi mellszívó kevés. Várom,hogy Botit kiszívja a levegő, és jól megéhezzen. Az ő szívóereje nem kétséges :) Esetleg ötlet?

Eszti, Cory: súlyt nem tudok (bár ránézésre nincs panaszom :D), pisi van elég, na de kaki... alig-alig.:( Amúgy, ha az időjárás nem is f*s, meg a chamomilla-t is megkapta, akkor nagyon jókedélyű legényke. Igen jókat kacagunk hangosan, kapható a mókára!
Viszont pár napja nem dumál annyit,mint eddig. Cserébe mintegy kúszik, ülésbe húzza magát, ha tartom (nem is fogja a kezem), nyomja a fekvőtámaszokat! Lehet, most ezt fejleszti?

Annyira ingerült vagyok mostanában, azért is nem vagyok túl gyakran a neten. Megvisel,hogy így nyügizik a foga miatt. Már annyira be van duzzadva neki 3.napja...és ki tudja, mikorra lesz belőle vmi.
Meg egyéb hülyeségek is bosszantanak, amiknek nem kellene, de egyszerűen nem tudok túllépni dolgokon. Pedig muszáj lesz, mert lassan nem mehet ez így tovább! (bocsi az offért)

Tünde: igen, de csak általában úgy van igazán el (ha ébren van), ha fél szemével a látószögében vagyok :) Végre Bettina kép! Szerintem Botinak sosem lesz ekkora haja :lol:

Na, bocsi a sokért és a panaszért :(

Anita
Kép
Kép
_anita_

Alina: köszi:) Jajj, akartam is írni,hogy jó,hogy ismét itt vagytok! Nagyon szépek vagytok! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

SOS Csajok!!! Az elektromos mellszívó tutira kiszedi a becsomósodott tejcsit? Egyszerűen bármit csinálok, nem tudok mit kezdeni vele. A csomó egyre nagyobb. Botinak nem kell, vagy nem tudja kiszívni :( Én meg egyre vacakabbul vagyok, nem akarom,hogy begyulladjon! Ha kiszívja az elektromos, inkább vesz férj egyet az ügyeletes patikában! Válaszoljatok légyszi!!! Köszi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

sziasztok!!

Olyan ritkán tudok jönni,sok nekem ez a két topic :oops: :? De azért olvaslak ám benneteket.

Háát nagyon szomorú vagyok.Ma kellett mennünk mérésre,Lili fogyott 20 gr-ot,most 4780gr.Nagyon kicsi.Nem tudom miért,ha egyszer nem kér többször enni??Most kapunk mérleget,meg 2 óránkánt kell megetetnem,kivéve éjel.Lehet,hogy kevés a tej neki,csak ennyivel is beéri,de a fejlődéséhez több kellene.Passz,de eléggé le vagyok taglózva. Ja és még fejek is,100-120 jön össze estére.Nem sok,de nem is semmi. A két óránkénti evésekkel,láthatóan nem éhes,bealszik a cicin,mosolyog cicivel a szájában,csak épp nem erőlteti a "zabálást".Mostanra persze már nem sok a tejcsim,gondolom reggelre lesz meg a gyakori szopik hatása.Ja és megpróbálom a 7-7,5-5,3-3,1-1 szaporítófejést.

Van vki közületek,aki hasonló helyzetben van,mint mi???
Vendég

Mi is Johnsonst használunk fürdéshez és nagyon bevált! Főleg az olajgélt imádom fürdés után! Utána illatozik és pihe-puha a bőre. Allergia nincs!

Ma fürdésnél velem pancsizott nagy vízben. Imádta és én is imádtam. Olyan édes volt ahogy lebegett! :)
Ja és kipróbáltuk a hajszárítót, mert eddig ő is végigsírta az öltöztetést. Bevált! :) Köszike a tippet!

KépKép
nicika

Sziasztok,

gondoltam gyorsan bekukkantok ide. Köszi Bartika, hogy hiányoltál! :)
Babetta,
nagyon királyak a fotók Leviről!!! Feri is megnézte, azt mondta szerinte képeslap is lehetne belőle!!! :)
Anita Drága,
ne parázz. Bár tudom, hogy nagyon nehéz. De most biztos nagyon sok minden nehezedik rád és ez miatt vagy feszültebb is. Biztos van elég tejcsid, ha nem lenne bömbölne Boti. Próbálj meg néha picit pihizni is a tanulsá és Boti mellett. Nagyon drukkolok Neked a vizsgákhoz! Nekem 1* segített az elektromos mellszívó a forró tusolás után.
Ritaa, Nici. Bartika,
nagyon szépek a gyerkőcök.
Tünde,
cuki nagyon Bettina a nagy hajával és a családod is nagyon szép!!!
Babcika,
sajnálom a fogyást. Tudod nálunk is voltak gondok. Remélem Nektek hamar javul a helyzet. Nekünk van, hogy 2 napig nem kell semmi tápi, aztán ismét. De én már nem aggódok. Tényleg próbáld sűrűn mellre tenni és noszogatni a szopival. Tök jó ez a mennyiség, amit le tudsz fejni! Drukk!!!
Olgo,
kép Heniről?
Alina,
nagyon cuki Márk! Irigylem az átalvást!
Mamacka, Nancsi,
nagyon aranyosak a fiucskák!!

Mi a 7végén anyóséknál voltunk. Lidi nagy sikert aratott, főleg azzal, hogy mennyit dumál. Most a fák leveleinek is dumál, hogy : "héé, höö...". Nagyokat kacag és szépen kikerekedett. Sajnos szombat óta gyakran ébred éjjel. Szerintem szomjas, mert csak rövidet szopizik, aztán alszik ismét, de ez az 5* kelés nekem nagyon fárasztó. Na remélem ma már másként lesz. MIndig reménykedek abban, hogy az én lányom is nagyot alszik egyszer.

Puszi Mindenkinek! Mindjárt én is töltök fel képet.
angi79

Kép

Itt megpróbál felülni
Kép
angi79

Anita: próbáld meg úgy, hogy beállsz a forró zuhany alá, és közben kifejni, vagy forró borogatás rá, és közben fejés.
Esetleg próbáld meg Botit úgy mellre tenni, hogy a csomó felé legyen az álla.
cory
Budapest

Anita: vannak off-ok, előfordul. Most próbáld meg elkerülni a mellgyulladást. Meleg (amilyen forrót kibírsz) törölköző masszázs segít, utána tedd rá a babát. Az ő szívóereéjénél semmi sem jobb. Ha gond van, akkor kb. két óra alatt 39 fokos lázad lehet, illetve hidegrázás fordulhat elő. A melleden pedig piros foltok lehetnek a gyulladás környékén. Nem akarlak feleslegesen paráztatni, én sajnos átéltem. Ha gond van, hívj fel nyugodtan, számom a legrégebbi táblában benne van.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Anita: Én nem használtam még elektromosat, úgyhogy ezt nem tudom. amikor Dorinánál egyszer becsomósodott, akkor én négykézláb szoptattam, hogy belelógott a cici a szájába és így könnyebben fellazult. Meg a melegzuhanyos megoldás is beválhat.
Remélem nem lesz komolyabb gond!!

Angi: édes Lidike!! Képzeld, eddig Bettina este 10-11-től reggel 6-ig aludt, most meg már két éjjel is kelt 2-3 között és utána 5 körül is. Hiába, egy napon születtek! Biztos megint hidegfront van!
Tudtok jönni a talira??

Nicika: nem csak az allergia miatt nem ajánlják a Johnson's-t meg Nivea és társait, hanem olyan kémiai anyagok vannak benne ami hosszú távon nem túl egészséges...
Persze ha neked ez jön be, akkor használd, ez csak az én véleményem :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anita: esetleg káposztalevél borogatás.
Nagyon jó a négykézláb etetés -baba hanyatt az ágyon, te meg négykézláb úgy lógatod a szájába a cicit, hogy az álla a csomó felé legyen.
Szopi után meg egy kis hideg borogatás - pl- megnedvesített és lefagyasztott melltartóbetét, de ez max. 10 percig.
És, ha még marad csomó éjjelre, kipróbálhatod azt is, hogy bekened zsírral, körültekered folpakkal, és úgy fejed ki reggel - vagy eteted fel Botival. Sőt olyat is ismerek, aki makacs csomók esetén Apáját fogta munkára :lol:

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok
Ma volt vendégem Annácska és Petike. Dobok pár képet.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit: nagyon helyesek :D :D

És minden babóka tüneményes :) Luca mindig jön nézegetni :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Anita!

Ne vegyetek elektromos mellszívót, mert a csomót az sem szívja ki!!!! :(

Forrrró fürdő, aztán próbáld erőteljesen a csomót masszírozni, nagyon fog fájni, de akkor csinálod jól!
Vendég

Babetta: szuper képek szuper kispasikról!! :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Próba

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Hogy lehet az aláírás színét és méretét megváltoztatni???

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tündi
Vikóval mizujs? Visszament Indiába?
Vendég

Babcika! Mennyi idő alatt volt ez a 20 g fogyás? (ez azért kevesebb ám, mint egy pisi :) )
Mennyit pisil-kakil egy nap a kisasszony? És hogy látod, hogy viselkedik, mennyire mozgékony?

napi plusz 100 ml az rengeteg!!!! Ha te ennyit ki tudsz fejni pluszban, Lili többet is találna - simán leköröz bármilyen fejőt :)

Szóval nyugi, főleg ha ez a -20 g egy hét produktuma - akkor lehetséges simán, hogy a mérlegeléssel össze nem hangolt kakilás van a háttérben.

Szopi közben C fogás - ezzel ált. növelhető a babóba jutó tejecske kalóriatartalma.

[ size=18 ][ color=red ] TALI: Június 17. szombat, 11 óra: Városligeti Műjégpálya bejáratánál [ /color ] [ /size ] - ha pédául ezt írod be, a zárójelen belüli szóközök nélkül, akkor nagy lesz és piros :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Alina: még nem ment vissza, csak ide már nem ír :cry:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Borcsa: KÖSZI!!!! Sikerült :)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Hú, írtatok ám rendesen :)

Ma vizsgáztam, úgyhogy az elmúlt 2 napban tanultam ezerrel. :? Még lesz egy rakat vizsgám, pedig már szeretném, ha vége lenne. Viszont a kisfiam nagyon kedvesen hagyott tanulni, az elmúlt két napban tényleg csak akkor sírt, ha valami gond volt, de amint orvosoltuk a problémát, csöndben volt. Mintha csak tudta volna hogy tanulnom kell. :)

Fürdetés: mi is a gyógyszertári füretőt használjuk, bár én utálom. (nincs jó illata)De úgy voltam vele, ha már kiváltottuk és van itthon két doboz akkor nem dobom ki. Lassan elfogy az első tubus, b 3 hónapig bírja, úgyhogy fél éves lesz mire a másik is elfogy. Majd akkor próbálunk mást.

A BCG-nek ki kell fakadnia mindenképpen? Nekünk megeredt, piros meg fel van duzzadva, és mintha gyűlne alatta valami. :roll: Ha kifakad akkor mit kell vele csinálni?

A képek szuperek, a sok szép szopipárnás képen felbuzdulva mi is csináltunk, bár közel sem olyan profik mint Babettáé. :lol:

Minden baba gyönyörű!!!!

Szép estét!

Kép

Kép

Kép

faby

Anita: Borsts nagyon jó tippeket írt, a folpakkosat én is ismerem. A hidegvízzel azért nagyon óvatosan, mert igaz, hogy a csomót elmulasztja, de apaszthatja a tejet.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Minden baba nagyon szép. A szopipárnás képek különösen tetszenek. Sajnos , nekem nincs.

Azt hiszem fürdetés terén , mi kilógunk a sorból. Andris csak 3 naponta fürdik kiskádban, persze az arcát és fenekét naponta lemosom. Én is a gyógyszertárit hazsnálom, a nagyoknak pedig a dm-es babylove fürdetöt.

Képet megint nem tudok felrekni, mert apjuk altatja a lányokat. Ami annyit jelent. hogy ő alszik el hamarabb.
De egyszer csak sikerül őt megkérnem.
Vendég

Faby: szerintem nagyon profik lettek a képek és zabálnivaló Dominik!!! :P :) :P
Sokkal magyobbnak tűnik, mint 2 hónap!!

Kriszti: mi is a nagyoknál a DM-es Babylove fürdetőt használjuk, mert nincs benne szinezőanyag és tartósítószer. Egyébként én is azzal fürdök, miért csak a gyerekeknek legyen jó? :P

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Köszi Lányok a bíztatást,drukkokat.Egyelőre csak azt olvastam,amit nekem írtatok,visszaolvasni nem volt időm,bocsi :oops: :cry: :roll: Megcsináltam a szaporító fejést,de estére már nem sok tejcsi maradt a cicikben a 2 óránkénti dömping miatt.Kicsicsaj szépen elaludt,nem hiszem,hogy éhes maradt.

Borcsa-Ez a fogyás másfél hét alatt történt,de előtte való két hétben is csak 9 dekát hízott.Pisi mindig van,jó kis súlyuk van a pelusoknak.Kakamanó 3 naponta érkezik(majdnem percre pontosan :lol: )akkor általában öltözködnünk kell. :P Ugyhogy ezen a téren minden oké szerintem.Ha ébren van jó kedvű,mosolygós,dumál,mozgékony nagyon,keze,lába meg sem áll,ha nem alszik.Hasról átfordul hátra,fejét gyönyörűen tatrja.Kiegyensúlyozott babuci,az éjszakákat átalussza.Csak nem igen jelzi,ha éhes,vagy pedig nem az. :roll: A 100-120 akkor jön össze,ha minden szopi után szorgalmasan fejek,de ez nem mindig megvalósítható.Sőt azt hiszem több is sikerülne,csak kora reggel nem állok neki,ha a család még szunyál.Na majd meglátjuk,hogy alakul a dolog. :roll:
Teszek fel képet a pöttöm Lilkómról: :lol:,aki azért ilyen komoly,mert nem lehet átverni már,hogy produkciózzon a fényképezőgpnek.Most is itt épenn azt tanulmányozza,hogy "apa mit akar azzal az izével már megint":lol:

Kép
Vendég

Sikerült visszaolvasnom, nem 2 perc volt, annyira lemaradtam azalatt a 3 nap alatt míg nem voltam.
A képeket többször is megnéztem, annyira aranyos minden babóca :)
Ha apa ráér egyszer, megkérem, hogy segítsen feltenni képet, mert én még nem is dicsekedtem :lol:

Túl vagyunk az oltáson, 2 szurit kapott a kiscsaj, mindkét lábába egyet-egyet :( Szegény épp megnyugodott volna az első után, mire jött a ráadás, volt is nagy üvöltés :( De aztán a cicin megvigasztalódott.
Láza szerencsére eddig nem volt, remélem éjszaka már nem is lesz.
Ha reggel semmi baja, akkor ugye már nem lázasodhat be tőle?
Azért délután elég nyűgike volt, aludni sem nagyon tudott :(

Faby: nekem is volt BCG-s kérdésem, és a csajok azt mondták, hogy nem kell vele csinálni semmit, ha kifakad. A védőnő is csak annyit mondott, hogy arra vigyázzak csak, hoyg a trutyi ha jön még belőle, ne keveredjen bele a fürdővizébe.

Anita: remélem sikerül leszámolnod azzal a csomóval. A csajok jó tippeket adtak, az egyik tuti bejön. Az elektromos mellszívó szerintem is felesleges.

KépKép

KépKép
vanillka

Köszönöm így utólag a sok jótanácsot! Eszti javaslatára beszéltem a védőnőmmel. Ő mondta,ha nem sikerül csinálni semmit, akkor menjek be a szülészetre, és a szülésznők segítenek!
Nincs rá szükség!!! Másfél óra megfeszített munka, de SIKERÜLT!!! Apa olvasta az LLL honlapjáról,hogy mit csináljunk!
Képzeljétek, valószínűleg tejkövem van. Én eddig azt hittem,hogy ez a fehér vmi a cickón genny, mert Boti felsértette a bimbót, aztán azt,hogy a nyílásba száradt tejci. Egy hölgy írta le az ő esetét a tejkővel, és az ő ötletei segítettek nekem is. Hiába tusoltattam, masszíroztam forró tus alatt, hiába áztattam, borogattam. A mellbimbóra engedtem a csapból a forró vizet, és közben fejtem (megtanultam kézzel :D+Avent mégiscsak segített). Eredmény: 220 ml bennrekedt + valamennyi csapban landolt tejcsi!
Boti sztrájkol, valószínűleg vagy a foga miatt, vagy érez rajtam vmi változást! Alig várom,hogy ismét megkínáljam. Remélem, így már elfogadja majd a cicit! :)

Alina: Még jó,hogy nem lehetett kapni egyik patikában sem, és a Tesco-ban sem! :)

Annácska, Babetta, Csillus: Gyönyörű fiúk! És milyen nagyok!
Babetta: Végre ezeken a képeken lehet látni, mekkora nagy Levi!

Angi: Nagyon szép Lidi! Jó,hogy így fejlődik újra! Szuper,hogy jó volt a hétvége! Éjszakák :(

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT, ARANYOSAK VAGYTOK!!! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Babcika: akkor egyszerűen a lánykád a lassú gyarapodók táborába tartozik :) Biztos hallotta, hogy a fiúk a kis törékeny virágszálakat szeretik :lol:
Nézz rá: mozgékony, gyönyörű :) , kutya baja :D . Úgyhogy a fejést is hanyagolnám a helyedben - csak bezavar az első-hátsó tej arányba.
(Az én gyakran emlegetett nővérem egy évesen 7, 3 évesen 9 kiló volt - most meg teljesen átlagos méretű felnőtt. )

Borcsa
KépKépKép
borsts

Anita! HURRÁÁ!!!

Borcsa
KépKépKép
borsts

Vali: ilyen korán már adnak agyhártyagyulladás elleni vakcinát?
Milyen nem kötelező védőoltások vannak még, amelyeket érdemes beadatni?
Tünde: Nagyon szép a családod! :)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bocsa: Köszi! :) Nem is írtam még Neked sem, h. Gergő is jó kis vasgyúró :) Ezt a tejkövet hogy lehet eltávolítani? Amúgy olyan erőfeszítésbe telt ez az egész művelet,hogy remegek az éhségtől, pedig vacsiztam is! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vali, köszi a BCG-s infot! Elkerülte a figyelmem :oops: :)
Mi is két oltást kaptunk és pont így hogy mire levegőt vett az egyik sokk után, jött a másik. :(

Anita, az agyhártya gyull ellenit mi 2 hósan kaptuk, aztán kap egyet 4 hósan, majd 1 éves kora után az utolsó adagot.

Ha sokat kirándultok, akkor érdemes lehet kullancs ellenit, de azt asszem ilyen picúrkán nem lehet. Meg a bárányhimlő elleni sem rossz, bár én még vacilálok rajta rendesen.

faby

A megeredt BCG-vel nem kell csinálni semmit. Esetleg a köldökre használt hintőporral be lehet szórni.

Vanillka :lol:
mostmár nem fog belázasodni :lol:

Babcika :lol:
Így komoly arcal is nagyon tündér Lili :lol: Remélem minden rendben lesz!

Faby :lol:
Domi is nagyon helyes kis pasi :lol: azokkal a kék szemekkel teljesen levett a lábamról :lol:

Anna, Peti és Levi is bűbájos :lol:

Anita :lol:
:lol: :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! :D

Angi, Boldog névnapot! :)

Mára 12 fokot mondanak...hát szép kis május vége :shock: :? Ilyenkor még sétálni sincs kedve az embernek.

Szép napot mindenkinek!

faby

Anita, de örülök!!! :) Ügyi vagy. És remélem reggel sikered lesz Botinál az "új" cickóiddal! :) És nyugi! :)

A babucik nagyon édesek, Babetta, Anna, milyen volt a tali??

Angi, boldog névnapot!! :)

Puszi mindenkinek
Vendég

Anita: jaj, nagyon örülök :) Jöttem lesni, mi van veled, és csuda jó hír fogadott :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: