Nagyon gyors bekukk, én is épp hogy csak lépést tudok tartani az olvasással, aztán mire oda jutnék, hogy írok, kidőlök.
Havtünde:
Nagyon örülök hogy Zitával minden rendben van! Arról nem mondtak semmit, hogy ez a pisilési nehézsége el fog-e múlni? Csak azért kérdem, mert nekem (felnőttkorban) gyakran volt hugyhólyag gyulladásom amikor kellemetlen volt a pisilés, és ezért aztán nagyon átérzem szegény kényelmetlenségét. Kifejezett félelmem, hogy nehogy Zsuzsának ilyenje legyen, mert honnan tudnám? Abból, hogy sír? Mire kiderülne, addigra egy csomót szenvedne és én meg marcangolnám magam.
Apropó marcangolás. Most csatlakozom azt hiszem Majolához aki mindig talál magának valami aggódnivalót.
Szóval Zsuzsa olyan kis nyughatatlan természetű baba. Mindig küzd valahova, még mikor jókedve van is, igyekszik máshol lenni, mást csinálni, mást elérni... tehát sosincs úgy igazából megelégedve ott ahol van. Mikor Cleóék hozták át nekünk a matracot, alkalmam volt megcsodálni, hogy Maja milyen egy nyugis kis csajszi. Még nyafizni is szép diszkréten nyafizott.
Zsuzsa ellenben izgett-mozgott, meg nem állt volna egy pillanatra sem. Most azt nem tudom kiverni a fejemből, hogy akkor ezt most azt jelenti, Zsuzsa örök életre egy ilyen elégedetlen típusú ember lesz? Akinek semmi se jó és mindig küzd az élettel csak azért hogy máshogy legyen és ne úgy, ahogy van? Szóval nem fogja tudni élvezni a jelent?
Ezt nem tanítják pszichológián.
Valaki rúgjon seggbe... megyek is aludni inkább. Ja, még gyorsan.
Annamami!
Felbuzdulván a példádon, én is nekiestem Zsuzsa kiságyának, és szétszedtem, átvittem a hálónkba (míg a konyhában krumplit sütöttem - hmm... lehet, Zsuzsa tőlem örökölte a nyughatatlan természetét?!), és az egyik oldalrácsát nem raktam rá vissza. Magyarul most ott áll háromoldalasan az ágyhoz tolva. David elhűlt mikor meglátta...
Viszont Zsuzsa szobája most jó tágas lett Én azt hiszem, benne vagyunk a 6 hós növekedésugrásban javából, mert ma is 7kor elaludt, és azóta már 3-szor szopizott!!! Ez már nem az új alvóhelyről szól szerintem. Ilyet azért nagyon régen nem csinált. Nem is szopival aludt el, nem érdekelte a cici, nagyon édes volt, csak fogta a kezem az ő két pici praclijával, és hánykolódott egy sort, aztán szépen elaludt.
Na most én is megyek és szépen elalszom.