Sziasztok Lányok!
Mostanra olvastalak vissza Titeket, pedig csak 3 napig nem voltam, csak be-be kukucskáltam.
Gyerekszáj: Reggelente a Sláger Rádión szokott lenni a bébibumeráng. Ilyenkor gyerekeket kérdezgetnek egy szó jelentéséről és a felnőtteknek ki kell találni a szót. Ma a szó a kampányolás volt. Az egyik kislány azt mondta, hogy az az, amikor a politikusok ígérnek fűzfát.
Először is, minden baba gyönyörű. Annyira aranyosak. Ha lehet, akkor mi is szeretnénk elmenni a babatalira.
Barbi
Bazsi fütyijét tavaly nyáron csinálták meg. Még nem lett volna muszály, mert manapság már amíg szobatiszta nem lesz a gyerek addig nem nyúlnak hozzá, de nálunk Bazsi nyáron nagyon sokat volt meztelenül, ugrált a homokozúbúl a medencébe és vissza. Mivel nem lehetett neki rendesen visszahúzni, ezért alatta valahogy összegyűlt a szmötty és begyulladt a fütyije vége. Eleninte arról volt szó, hogy sebészetre kell vinni, de nagyon őgyes a doktornénink és egy pillanat alatt visszrántotta. Nem mondom, hogy nem fájt egy pillanatra, de hamar menygudott Bazsika. Inkább az utána következő pár nap volt nagyon rossz, mert amikor pisilt, akkor nagyon sírt. Azt csináltam, hogy beültettem langyos vízbe és úgy jó volt. Szerencsére pár nap alatt elmúlt és azóta minden este szépen visszahúzzuk a bőrt megmossuk, hogy ne kelljen mégegyszer ezt megismételni. Szerintem a sebészet előtt kérdezd meg a dokidat, hogy nem csinálja-e meg ő.
Gryllus koncertről csak jókat hallottunk, az áprilisira már mi is megyünk.
Az együtfürdés nálunk is nagyon megy.
Cinka
Reméljük Réka sebe már meggyógyult.
Sis
Bocs a csirkés poénért. Én egyáltalán nem tartok tőle és bele sem gondoltam, hogy esetleg más megijedt. Szerintem egyébként a lábfej nélküli rugik sokkal praktikusabbak. Én általában Ausztriában a HM-ben, vagy Szlovákiában vásárolok a fiúknak, mert sokkal olcsóbb és jobb minőségű cuccok vannak és nagyobb a választék.
Ayse
Lili nagyon aranyos angyalka volt.

A halálnak öltözött kisfiú elég morbid. Vajon milyenek lehetnek a szülei, mert abban biztos vagyok, hogy egy ekkora gyerek magától nem akar halál lenni.
A csirke már sütőzacskóban várja a vacsit a hűtőben. Hátha az én férjem is ihletet kap valami házimunkára. Most egy dög vagyok, mert ő igazán sokat segít nekem. Van, hogy még éjszaka is ő kel fel a gyerekekhez.
Kuha, Mea
Gyerekek édesek így együtt. Lívi sérója nagyon király(lány).
Nyúlné
Kisnyúl egyre inkább rád hasonlít. Igazi kis kópé ez a fiú. Az iwiw-es képek nagyon tetszenek.
Benianyu
A fiúk nagyon aranyosak. Egyébként nálunk is az van, hogy ha Bazsika jó formájában van, akkor puszilgatja, simogatja Lacikát, verset mond neki. DE van amikor ha kézbe veszem a kicsit, akkor neki is tutira pont akkor kell valami. Szponizni pl. egyáltalán nem hagyta, úgyhogy fejtem mindig a tejet és cumisüvegből kapta a Laci, kivéve éjszaka, mert akkor szopott. Szerencsére erről hamar leszokott.
Nálunk inkább azzal van a gond, hogy néha túlságosan is nagy a szeretet és a jószívűség. Ahogy Lacika megnyekken tuti, hogy a Bazsi ott terem és tömi vissza a szájába a cumit, vagy ad neki teát.
Jucc
Bár már mindenki elmondta előttem, de én is megerősítem, hogy a fúk nagyon hasonlítanak Rád. Nagyon aranyosak. A tükrös képek nagyon jók. Nekem eszembe sem jutott volna.
Göndörzsóf
Bubus nagyon cuki. Lacika és Bazsika is szeret így repülőzni. Mintha őket látnám. Ugyanígy vigyorognak.
Duda
Nati szempilláit bárki megirigyelné. Csodálatosan szép szeme van.
Sajna nem voltam bulizni, viszont a megvett felső nem ment kárba, mert hétvégén Lacika először aludt egyedül anyukáméknál, úgyhogy Apával kettesben el tudtunk menni egy szülinapi bulira. Ráadásul anyukám annyira jól elvolt a két fiúval, hogy azt mondta, szíve szerint minden hétvégére elvinné őket. Mondtuk, hogy ok, az Ildikó napi hétvége mehet, úgyis bulit akarunk tartani.
Majola
Férjed nagyon komoly.

Az én férjem is képes hihetetlen dolgokra, de ilyen még nem volt.
Cleo
Maja kegyeiért nagyon megy a versengés. Azt hiszem, már nem érdemes beszálnunk.
Nálunk a következő történt:
Pénteken voltunk 4 hónapos oltáson. Lacika 69 cm és 8350 g.

Az oltás nem volt veszélyes. Ez az új tű tényleg jóval vékonyabb lehet, mert Lacika szó szerint végig mosolyogta és észre sem vette a szúrást. Mondjuk a doktornénink is nagyon profi, már Bazsinál is észrevettem. De az is lehet, hogy Laci annyira kis hurkás, hogy azért nem érezte.
A hétvégén sok új dolog történt. Laci először aludt anyuéknál, így mi el tudtunk menni Apával kettesben bulizni. Lacika ráadásul elkezdett forogni a hétvégén, és egyedül fogja cumisüvegét. Hihetetlen milyen gyorsan fejlődnek ezek a kis krampók.