A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Cinci ...
nagyon-nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorú vége lett Kép Sajnos velem is megtörtént egyszer (nekem müszeresen kellett befejezni), de látod, azóta itt bokszol a pocakomban Gumimaci.
Azért javasolják a 6 hónap türelmet, mert a méhnyálkahártya meg a járulékos cuccok regenerációjához ennyi idö biztonsággal elég. Ha hamarabb próbálna meg megtapadni egy új baba, nagyobb a veszélye, hogy ismét leválik, és az rettenetes lenne. Légy türelemmel, védekezzetek! Hidd el, megéri, hogy utána egészséges terhességet hordhass ki, és ne kelljen azon aggódnod, hogy bármelyik nap történhet valami.
Mondani persze sokkal könnyebb, elhiszem, söt, el is tudom képzelni, hogy mennyire nehéz kivárni a szükséges idõt. Az orvosod kicsit nagyobb biztonsági idöt adott meg, mint esetleg másik orvos (3-6 hónapot szoktak ilyenkor mondani), de öneki a te biztonságod a fontos.
Az okát ne keresd! Millió és egy oka lehet, leggyakrabban olyan genetikai rendellenesség, amivel nem tudott volna életképes babává lenni. Hogy mégis megtapadt, az a te termékenységednek köszönhetö, és azt jelzi, hogy késöbb az egészséges kis élet is jól megtapad majd.
Ilyenkor azért szoktak hormonszintet is nézegetni, hogy nem progeszteron-hiány okozta-e, enm tudom, ezen túlvagy-e már.

Kitartást és amint lehet, boldog babásodást kivánok!
Kangi
kangi

Sziasztok!

Kangi, ez már tényleg a fészekrakó ösztönKép, én is inkább felkelek, minthogy az ágyban sóhajtozzak tovább. Gratulálok a bútorszerzeményekhez, most mát csak bele kell költözködni. A cipõk egyébként nálunk is mindíg valahogy többen vannak, mint a helyek a cipõsszekrényben. Viszont a lányom rendszeresen kipakolja õket a szekrénybõl, így rákényszerít a gyakori selejtezésreKép.

Norka család, HATALMAS GRATULA a kislányhoz, sok boldogságot, tejcsit, és nyugalmas éjszakákat kívánok nektek!

Miszike, Myssnia, Zsuzsi megy a DRUKKKépKépKép

Tipu, gyönyörûek a lányaidKép

Leszter, örülök, hogy befordult a babád, Timi lányom is kb. ilyen idõsen helyezkedett startpozícióba, és úgy is maradt a végéigKép

Én tegnap voltam az elsõ CTG-n, a szülõszobán nagyüzem volt az István kh.-ban, remélem, nem ilyen napot fogok majd ki a szüléshez. Kismanót nem kellett ébresztgetni, alig bírtuk ugyanis levadászni a nagy ficánkolásbanKép. Ahhoz képest, hogy péntekig még várnom kéne a soromra, a CTG szerint elég tisztességes fájásaim vannak viszonylag rendszeresenKép, sõt ma éjjel azt hittem, már foghatom is a motyómat. Aztán bedobtam egy nagy adag Mg-ot és lecsitultak a dolgok. Úgyhogy vigyázzatok lányok, mert még képes leszek én is beelõzni!Kép

Most megyek reggelizni, ez a koránkelés átkaKép

üdv
Momo
(36+3)

Momo
momo

Cinci, én is nagyon sajnálom, ami veled történt!Kép
Remélem, hamarosan azért visszatérsz ebbe a topicba.

üdv
Momo

Momo
momo

Momo Kép
ha beelözöl, engem tuti megesz a citromsárga irigység! Énis babázni akarok! Én is! Én is!

Tegnap kicsiket én is keményedtem Kép Szegény kispapám, azért ez olyan furcsa lehet neki. Eddig viszonylag normálisnak, egészséges lelkületünek ismert felesége ül a kanapén, és boldogan újságolja, hogy megint fájása van Kép Remélem, nem gondolja, hogy ezentúl a szado-mazo lesz a divat itthon ... Kép

Ja, jelentem, végeztem is a táblicskuval, még bemegyek mh-re és némi kieg.infokkal feltöltöm, aztán VÉGE! KépKépKép

Márti Kép Zsuzsi Kép
hogy van ma a depitek? Remélem, elillant már!!! Na pláne remélem, hogy Zsuzsi már a szülésznö értö gondoskodását élvezi!

Miszike Kép
nálad mizujs?

Judó Kép
most már te vagy közvetlenül mögöttem, tessék szépen kivárni a sorod! Kép

Pussz
Kangi
38+3
kangi

Sziasztok!

Lehet,hogy a Zsuzsi?.....Ma még nem jelentkezett,Õ ilyenkor már itt szokott lenni!????
HUrá!

Mariann
24
Névtelen

És akkor azt meg még nem is irtam: Negatívcsúcsot döntöttem!:7 pisitúra!. ::::::::::KépKépKép

Mariann
24
Névtelen

Norka család!

Nagyon sok boldogságot a kicsi lányhoz!
Kép

Puszi

Betti és Ádám baba

Kép

Betti
fodbetti

Zsófi!
Én már érzem egy ideje, hogy mocorog, csak olyan fura. Ritkán érzem és csak egyet-egyet bök.

A többiektõl is kérdem, ez így oké? Mintha azt mondta volna több kismamó is, hogy ha mocorog, akkor percekig jön-megy.

Cinci!
Sajnálom a történteket és kívánom, hogy fél év múlva minden rendben történjen! Szerintem is bízz a dokiban, biztosan sokat számít az a 6 hónap.

Finiseseknek DRUKK!

Norka, Norka papa, Jázmin!!!!Kép
hatalmas gratula, jó egészséget és sok tejcsit kívánok, vigyázzatok magatokra!!!KépKépKép

Pussza,
Timici+Bence(19napos)
timici

Szia Lányok!
A képtár-jelszó dolog elvileg úgy mûködik, hogy aki küld egy képet saját magáról, amit fel lehet tenni a képtárba, annak megy a jelszó, hogy meg tudja nézni a többieket! Képet lehet küldeni Myssniának (?), vagy nekem.

Pusz
Franyo
38
franyo

Halihó Kismamekok!

Cinci, nagyon sajnálomKép, próbáld meg ezt a 6 hónap kényszerpihenõt "jól" kihasználni! Én se tudok mást irni, mint Kangi...

Momo, rég jelentkeztél! Azért még ne rohanj úgy szülni, jó?Kép "Nagylányod" hogy van?

KangiKép és beirtad már a naptárba, hogy mikor szültök?Kép Biztasd avval a kispapit, hogy a végefelé már nem fogod bejelneti, mert úgy is látni fogja magátólKép... Lépcsõzés hatásos?

Üdv az új pocakosoknak, dolgoztassátok egy kicsit
LesztertKépKép!

Na megyek, pusszantás!
Zsófi
32+4
Csucsuka

Sziasztok még egyszer! Kép
Most végigolvastam mindent...
Cinci!
Borzasztóan sajnálom!!! Kangi már leírta a lényeget, csak csatlakozni tudok hozzá, hidd el, van értelme kivárni azt a 6 hónapot, utána pedig várunk itt!!!
Zsófi!
Üdv itt, és jó pocaknövesztést! Kép
Tipu!
Gyönyörûek a lányaid! Gratula még egyszer! Kép
Márti!
Örülök, hogy visszatért a jókedved! Néha rám is rámjön ez az aggodalom a jövõt illetõen, de a párom mindig meggyõz, hogy "ráérek még aggódni"... A babacuccokhoz meg gratula!
Zsuzsi, Miszike, Myssnia, DRUKK!!!!!!!!
Kangi!
Neked is gratula a bútorokhoz! Ugye, milyen jó érzés látni, ahogy alakulnak a dolgok? Tényleg, ha bejön a természetgyógyászod jóslata, akkor a héten te már babázol! Kép Én drukkolok neked, és egyfelõl biztos lehetsz, hogy én nem foglak beelõzni... Naponta max. egy-két keményedésem van. Fájásról még azt sem tudom micsoda. Tényleg fáj, vagy csak a keményedést érted alatta? Tegnapelõtt este elkezdtem görcsölni, és hasmenésem volt, már azt hittem, lehet valami, de rá kellett jönnöm, hogy ez csak egy "sima" hasmenés volt, mert semmi folytatás... Kép Pedig én is jó türelmetlen vagyok már. Szóval most innen nézve nagyon úgy látom, hogy két hét múlva nekem fognak a többiek naponta írni, hogy "na mi lesz már...?" Kép, én meg írom a 40+-okat...
Momo!
Akkor neked meg hajrá, hátha szerencsésebb leszel, és beelõzöl! Kép
Puszi
Franyo
38
franyo

Ne remenykedjetek! En igy maradok es kesz....
Nagyon szexi a nagy pocakom, most, hogy mar megszoktam miert is valnek meg tole! Egy arva fajasom, kemenyedesem nincs mar megint! A depirol ne is beszeljunk. Probalom magamban tartani mennyire atverve erzem magam!
Ma reggel jott egy telefon valami gyamhatosag szeru intezmenytol, hogy hol a baba? Miert nem jelentettuk meg be? Nem tudtam, rohogjek, vagy elkuldjem a banatba a csajt!

Amugy vasarolni voltunk, hogy kicsit kimozduljak. Na nem am kocsival, gyalog.

Cinci,
Nagyon sajnalom a tortenteket! En is elveteltem 2000 januarjaban, es februarban osszehoztuk Gyurkat! En nem birtam volna ki a hat honapot, a doki is pedzegette, hogy talan eleg 3 is. Utanaolvastam, Amerikaban azt javasoljak, hogy amikor lelkileg felkeszultel, akkor erdemes belevagni! Fel a fejjel, jovo ilyenkorra baba lesz nalatok is!

Kangi,
Ez a szado-mazo hasonlat tetszett! Kép

Momo,
Meg ne probald!!! Kép

Zsuzsi
40+6
zsuzsi74

Dé,
igen, okés. Majd késöbb gyakrabban érzed és félreérthetetlenül.

Cinci,
nagyon sajnálom. Kép Semmi okos nem jut eszembe...Erösnek kell lenned, hidd el, nemsokára Neked is lesz egy mocorgó pocaklakód!! Kép

Pálma
28+3
pálma

Gratulálok a Norka picilánynak! Nagyon szép a neve is. Mi is kislányt szeretnénk, úgyhogy duplán gratula nektek.

Cinci! Nagyon sajnásom én is, de ne aggódj. Nekem két éve volt hasonló, de nem vetéltem el, úgyhogy el kellett venni a drágát. És most nagyon remélem, hogy lassan elérve a 19. hetet bízhatok abban, hogy minden rendben lesz. Igaz, nekem sajnos csak másfél évvel késõbb jött össze, de remélem, hogy neked ennél sokkal gyorsabban fog menni.

Drukkolok nagyon a "végzõsöknek"

Tünde

Kép
Kép
csibe21

El is felejtettem, hogy a kisbaba befordulásához olvastam a múltkor egy-két módszert:
- Háton fekvés minden nap 2-3 alkalommal 10 percen át úgy hogy a fenék alá van támasztva és a lábak valami székre vannak feltéve
- kellemes zenét fülhallgatóval a pocak aljára
- zseblámpával világítani alulról a pocakot
Állítólag ezek odavonzák a babát
csibe21

Jó reggelt (delet) mindenkinek!

Dolgoznak az asztalosok! Kép Olyan izgatott voltam, hogy 6-kor keltem.

Remélem Zsuzsi tényleg már mással van elfoglalva!!!

Zsófi! Üdv közöttünk! Lassan biztos megérzed a mozgást!

Dé! Az elején én még csak nagyon ritkán éreztem valamit, amiben többé-kevésbé biztos voltam, hogy nem a gyomrom. Aztán majd szaporodik a rugdosás. Egy idõben mindig távirányítósat játszottam. Az abból állt, hogy rátettem a hasamra a távirányítót, és néztem, hogy billeg. Most már nem kell távirányító, anélkül is irtó látványos, ahogy itt-ott kidugja valamelyik testrészét és átformálja a hasam. Állati jó! Ez nagyon fog hiányozni, ha már kint lesz.

Kangi! Úgy irigyellek, hogy te már a babaruhákkal vagy elfoglalva! Meg hogy befejezted a munkád. Talán én is megpróbálok ma... A szado-mazo dolog tetszett. Csak nehogy a párodnak is ... Kép

Cinci! Csak csatlakozni tudok az többiekhez. Sajnálom, ami történt, de tarts ki, és minden rendben lesz a következõvel!

Momo! Még nagyon korán tervezgeted az elõzést! Picit hadd élvezze még a baba a bentlétet!

Snoopy! Köszi az infókat. Ezek szerint Te doki néni vagy! Milyen? Lakberendezõt nem tudok sajnos, de a vagy a Széplak vagy a Lakáskultúra magazinban van olyan lehetõség, hogy beküldöd a szoba alaprajzát, méreteit, elmondod a problémádat, és a lakberendezõjük ad ötleteket, terveket.

Urszila! Nagyon derék, hogy így szingliként magadra is vásárolsz! Arra is szüksége van az ember lelkének. Én most már normális (nem-kismama) ruhákat akarok állandóan venni, aztán lebeszélem magam, hogy ezt most még hülyeség, mert ki tudja, mekkora leszek tavasszal. Nem is olyan rég alig vártam, hogy végre kismama ruhákat vegyek.

Tipu! Tényleg nem volt se keményedésed, se elõfájásod? Én mindig aggódom, hogy nem érzem a keményedéseket.

Most pedig dolgozni fogok.

Sziasztok,

Beu
36+1
beu

Zsuzsi!

Közben megjöttél! Óóóó! Akkor azt mondom, hogy örülj, hogy lvasgathatsz! Egy darabig nem lesz ilyen!

Beu
36+1
beu

bocs, olvasgathatsz

Beu
beu

SnoopyKép
Kösz, hogy utánanéztél. Hs már orvosi témáknál tartunk, lenne egy anesztes kérdésem is. Szerinted ortopédiai mûtétnél spinált kaptam vagy EDÁt? De. mûtöttek és kb. este 6-kor kezdtem érezni a lábaimat. Mindezt kétszer, és semmi bajom nem volt, mármint fejfájásilag, pedig este már fel is ülhettem. Csak azért kérdem, mert nekem tervezett csaszim lesz, és remélem, hogy most is megúszom fejfájás nélkül.

Sziasztok!
A család eddig kb. 10x hívott fel a köv. problémákkal: Zsuzsi: Anyu, hol a kakaósbögrém? Anyu, kiestem a felvonóból! Andris, reggel 7: Anyuuuu, nem csomagoltál harisnyát! A táskában? Ja, megvan! stb. stb.

KangiKép
Mennyi volt a komód? Mostanában jöttünk rá, hogy kell valami szekrény a picinek, a régi pelenkázósát rég eladtuk. Férj a Praktikerben akar lapokat, ajtókat venni, meg is tudja szépen csinálni, csak vsz. akkor lát majd hozzá, ha meglesz a babó! Új cipõsszekrény kb. egy hétig megoldás, aztán visszaáll a régi "rend". A tömbházihoz képest most van még +1,+ beépített lépcsõ alja, mégis kint állnak!

BeuKép
Nem kismama cuccokat vásároltam! Arra a két hónapra már elég ami van. A barátnõm próbálta fel õket, volt a méretünk és remélem, hogy megint egy lesz. Én is felvettem egy kardigánt, de úgy néztem ki mint egy krumpliszsákKép

Urszila
30
urszila

Hali mindenkinek,

Franyó,
sajna otthonról sem lehet a képeket feltenni, de kispapi megígérte, hoyg felteszi, ha van kép, úgyhogy akár el is tudnám vállalni, ha így jó!

Finisesek, megy a drukkKépKépKép

Nahát, Norka jól bele húzottKép
Gratula a babóhoz, és sok boldogságotKépKépKép

Kispici, Tipu,
aranyosak a lurkók, sok boldogságot nektekKépKépKép

Cinci,
ne kenõdj el, biztosan te is babázol már jövõre!

Kangi,
végignéztem a Lelki köldökzsinór c. könyvet, de semmi értelmes nem volt arról, hogy hogyan is vehetjük rá a kölyköt, hogy ugyan forduljon már meg. Úgyhogy marad a lépcsõzés és a sok drukkKépKép
Ja, és visszaolvasva már megint éhen haltam a palacsinták miatt!!!!!KépKép

Na most pusz:

Manócska
19+5
Manócska

Zsuzsi,
ígérem, jó leszek és téged még megvárlakKép Csak siess mán, mert nehéz összeszorított lábakkal házimunkát végezniKép

Beu,
nem én tervezem ennyire a korábbi szülést, hanem a baba és a szervezetem. A lányom is 2,5 óra alatt lett meg 16 hónappal ezelõtt, jóslófájásom egy szem se volt elõtte, csak úgy jött õnagyságaKép. Most meg ráadásul már 1 centire nyitva van a külsõ méhszájam és jósolgatok is tiszteségessen. Persze azért bõszen dobálom magamba a Mg-ot, hogy péntekig mindenképpen kihúzzuk. Aztán, ki tudja, lehet, hogy még meggondolja magát ez a kölök és melegszik még egy picit odabennKép

Zsófi, üdv közöttünk és boldog pocaknövesztést kívánok én is nekedKép

Csucsuka, köszi kérdésed, megvagyok, a lányom rossz, mint hét ördögfióka. Az orvosom biztos dobna egy hátast, ha látná, hogy pihenés címén hányszor takarítom össze napjában a gyerek után a lakást. Az utóbbi napokban nem bánnám, ha becserélhetném Timit egy nyugodtabb kiskölökreKép.

Franyó, csak visszafogottan szurkolj ám, mert annyira azért nem sietõs a dologKép Szeretném, ha nem lenne túl soványka az a gyerek, nehogy koraszülöttnek nyilvánítsákKép. Bár szerintem a pocakom már most nagyobb, mint Timivel volt az utolsó héten.

üdv
Momo
(36+3)

Momo
momo

Franyo Kép
nem fáj semmi, csak keményedik (egyelöre) Kép

Csucsuka Kép
még nem fordult a manó, majd lépcsözgetek tovább ... még a héten suli van, meg barátném szülinapja szombaton, úgyhogy a vasárnap jó lenne, vagy talán akkor majd egész nap lépcsözöm, hátha hétföre összejön Kép
Amúgy kispapi egész rutinos már. Mivel hajnalban kimásztam mellöle, ébredéskor nem talált maga mellett. Állitása szerint merengett, hogy hol lehetek, majd megállapitotta, hogy ha "rosszul lennék" (értsd: szülök Kép), akkor hallaná, hogy telefonálok KépKépKép És milyen igaza van! Tuti anyuval lógtam volna a madzagon, hogy most akkor képzelje el, mi újság! Kép Szóval nyugodtan aludt tovább.

Urszila Kép
19 ezer valamennyi volt, Mozaik C13 a tipusa a Reiter Ferenc-Fáy utca sarkán lévö RS-ben. Szóval nem volt drága szerintem.

Csibe Kép
ezekkel is fogok próbálkozni, köszi.

Zsuzsi Kép
a gyámos nö nagggyon duuurva KépKépKép
Ne keseredj el, nem maradsz pocakos!

Megyek a mh-re, és mutatok nekik szamárfület Kép

Pussz
Kangi
38+3
kangi

Sziasztok!

Holnap megyek a szokásos ellenõrzésre, ill. most lesz asszem az alapos UH vizsgálat. A dokibácsi azt mondta, hogy talán a baba nemét is meg tudja majd mondani. Már úgy izgulok. Kispapa addig nem hajlandó neveken gondolkodni, amíg nem tudjuk, hogy fiú vagy lány. Szerintem bármit mond is a doki, két nevet kell kitalálni, hátha csak belóg a köldökzsinór! :o)

Hol van már a babaesõ??? Már nagyon izgi, lerágom a körmöm.

A lámpás, fejhallgatós, fekvõs babamegfordító módszert én is olvastam valahol. Jut eszembe! A medencevégû fekvés azt jelenti, hogy lent van a popója?

Urszila!

Ha a hátadra rasgasztottak egy madzagot és abba adták a gyógyszert, akkor EDA, de akkor valószínûleg benne is hagyják, hogy utána is fájdalomcsillapítsanak vele. A spinál csak egyetlen szúrás és zsibbadás. Szerintem Neked ez volt. Ha akkor nem fájt a fejed, akkor szerintem csaszikor sem fog. A csaszihoz mindamellett vannak helyek, ahol kérhetsz EDA-t spinál helyett. Ami nem zsibbaszt el annyira, általában, azaz nyomást, húzást érezhetsz közben. De annál még kevesebb a fejfájás.

Beu!
Anasethesiológiából és intenzív therápiából van (Tavasz óta, YEEEEEE! Kép)szakvizsgám. De mentõzni is imádok és jelenleg a Tétényi sürgõsségi osztályán dolgozom egy kicsit.

Zsuzs!
Együttérzésem. De biztosan jönni fog!

Snoopy
snoopy

Snoopy!

Gratula a szakvizsgádhoz,és kisértetiessen hasonlít az unokabátyám feleségének a pályájára.Õ is mentõzött,és szintén anesthesiológus-bár most gyesen van.KépKépKép

Lenne egy kérdésem hozzád!
A Diabétesz mennyiben befolyásolja hogy lehet e fájdalom mentesen szülni?
(bár nekem még nem kell insulin,és a szülés alatt is csak akkor ha 10 mmol felé emelkedik,eddig ennyit mondtak)-de szeretnék érzéstelenitõt kapni,már ha igy lehet,és melyik tipust lehet?
Tudsz e nekem erre válaszolni,de nem akarlak ilyenekkel zavarni.

Köszi
Mariann
24
Névtelen

SnoopyKép
Egy szúrás volt. (Volt madzagos, azaz EDA is a fiam normál szülésénél.) A doki a legkisebb tût kérte, arra emlékszem, merthogy prímán lehet belém szúrni. Kösz, hogy megnyugtattál, akkor nem félek a fejfájástól. Annyian mesélték nekem mostanában, hogy hú, hogy fájt napokig a fejük! És inkább altatás, mint még egyszer azt! A szokásos kismamariogató. Szerintem rondább dolog nincs az alvásnál, elõzõ gyorscsaszinál az volt, meg vakbél, stb., az ébredés az szörnyû, meg mindig olyan kötõhártyagyulladásom lett, hogy alig tudtam kinyitni a szemem.

KangiKép
Tényleg jó ár! Esetleg még rárakatok egy lapot kispapival pelenkázás céljából. De lehet, hogy inkább az ágyra csináltatok egyet. 70X140-es ágyat kaptunk egy barátunktól, arra nem lehet kapni spéci pelenkázólapot. Én legalábbis nem láttam.

ZsuzsiKép
Kitartás! Különben nagyon fogsz hiányozni a topikból! Rendes Miki, hogy húzza az idõt!

CinciKép
Nekem is volt vetélésem! Próbáld úgy felfogni, hogy bármilyen kegyetlen, de a természet szelekciója! Persze ezt csak akkor tudod majd ilyen higgadtan elfogadni, ha már egy másik babával leszel terhes. + szerintem ilyenkor is mûködik a hormonális zuhanások által kiváltott depresszió, ami szülés után is sokszor bejön.

Urszila
30
urszila

Lehet, hogy végre megfordult ez a gyerek! Kép Ma többször egy kb. popsinagyságú dolgot nyomkorászik ki egészen fenn. Általában nem szoktam két egyforma mocorgást érezni, de most többször is ez volt. De amilyen izgõ-mozgó, lehet, hogy ez is csak idõleeges. Holnap megyek dokihoz, majd kiderül.

Franyó! Szerintem Te Cincit hat hónap múlva már nem itt fogod várni. Vagy még mindig "friss kismama" akarsz lenni? Kétlem. Kép Kép

Zsuzsi! Egy csomó feszülség távozott volna belõled, ha leütöd a gyámos csajt. Kép

Urszila! Okos!
Anya nélkül ezek szerint nehezebb, mint szingli anyaként.

Momo! Miért pont péntekig kell várnia?

Kangi! Kispapi fejlõdõképes!

Snoopy! Én is gratulálok a szakvizsgádhoz. (Én még a jogi elõtt vagyok, irigyellek.)
Nekem anno visszérre mûtötték a lábam, és kaptam valamit a gerincembe, ha jól emlékszem egy szurit, és nagyon fájt a fejem napokig.

Beu
36+1
beu

SZiasztok!

Franyo! Nem lehetne még valaki, aki késõbb szül, mint Myssnia és TE és adhat jelszót? Csak mert én már hetek (hónapok?) óta akarok képet küldenk és mindenkit megnézni - de ki tudja, mikorra jön össze? Kép

Tipu! Megnéztem a lányokat: fantasztikusak! KépKép BIztosan nehezebb ikreket kihordani, meg az elején nevelgetni is, de nagyon jóóóó lehet! KépKép

Cinci! Nagyon sajnálom, ami veled történt Kép De bízz abban, hogy a hamarosan jelentkezõ következõ baba egészséges lesz Kép DRukkolok nektek!

Az ébrenléti depim elmúlt, de ma éjjel olyat álmodtam, hogy még most is kiver a víz tõle Kép Muszáj leírnom nektek, de aki nem bírja a rémségeket, ne olvassa! SZóval, álmomban elmentem a dokimhoz (ébren holnap esedékes, remélem, nyomokban sem fog hasonlítani az álomhoz), aki megvizsgált, és azt mondta, túl lapos és puha a hasam, szerinte nincs magzatvizem. Menjek el vérvételre, UH-ra és magzatvízvizsgálatra. Elõtte még el kellett mennem munkaügybe tárgyalni, ahol jól felbosszantottak, már nem tudom, mivel, persze, nem vállaltam a munkát és elrohantam. Már a kórháznál voltam, mikor rájöttem, hogy ottfelejtettem a táskámat az összes iratommal a megbeszélésen, íggy sem személyim, sem TAJ kártyám, nem fognak megvizsgálni. No, rohanás vissza, telefonok, kiderült, hogy a "munkaadó", akivel tárgyaltam, az alvilág ismert figurája, direkt bosszantott úgy fel, hogy fejvesztve elrohanjak, azirataimat pedig azonnnal átjátszotta másoknak, hamisítóknak, szóval, remény sincs arra, hogy meglegyenek valaha is. Irány a kház, kérem a dokimat, hogy írjon egy igazolást, hogy én én vagyok és végezzék el rajtam a kért vizsgálatokat. Írt egyet, és mondta, hogy most el kell mennie, de 4-kor felhív, hogy mi lett az eredménye a vizsgálatoknak. Én elmentem vérvételre, magzatvízvizsg-ra (sehol sem mondtak eredményt) és elindultam, hogy találkozzam a szüleimel, mert mentünk ki a temetõbe vkinek a sírjához. Anyukám elérte a buszt, de mi apámmal lemaradtunk. Akkor hívott a doki, hogy mi az UH eredmény - na, oda elfelejtettem elmenni Kép. Szörnyen üvöltött velem, hogy nekem semmit sem ér a gyerekem élete, én meg még tiltakozni sem tudtam, hiszen tényleg elfelejtettem elmenni. Azt mondta, nem vállal tovább el. Na, akkor szólt apám, hogy tud egy rövid utat, ha futunk, még elérjük a buszt, mert az kanyarog és több helyen megáll. Nekiálltunk rohanni, de mint az õrültek, a Deák téártõl a Felszab térig (persze, másként nézett ki, mint élõben), és tényleg, már csak kb. 10 méterre voltukn a megállótól, mikor láttuk jönni a buszt. És nekem akkor jutott eszembe, hogy 6-7 hónapos terhesen már nem szabad így szaladgálni, kerítésekenm átugrani, stb - de addigra már éreztem, hogy ömlik belõlem vmi és elment a baba KépKépKépKépKépKépKép

Elküldöm, mert kb. 3 órája megírtam, aztán elolvasom, történt-e azóta valami izgi!

Márti
22+6
márti

Sziasztok!

Kangi!
Neked tényleg beindult a fészekrakó öszönöd. Vagy most van a tetõfokán? A végén mindenki megelõzi Zsuzsit! Kép

Zsuzsi!
Jó lenne, ha legközelebb már azt írnád, hogy kibújt Miki. Kép Kitartás! Kép

Cinci!
Nagyon sajnálom. Kép Tudom, hogy elfelejteni úgysem fogod, de remélem, hamarosan újra lesz egy baba a pocidban, és kicsit elfeledteti ezt a szomorú élményt.

Momo!
Vigyázz magadra! Azért jó lenne még, ha hízna egy kicsit a babó, nem? Kép

Dé!
Teljesen normális, hogy csak egyet-egyet bök. Én már a 12. héten éreztem valamit, aztán egy ideig abbamarad. Most érzem már rendesen, de 2 napja nekem is csak egyet-egyet bök, pedig volt már, hogy nagyon hancúrozott. Kép

Ildianyu
20+6
ildianyu

Momo!
Hát csak türelmes lesz még egy picit az a baba!
Beu!
Nem úgy gondoltam... Kép
Márti!
Szörnyû egy álom lehetett! Nem irigyellek! Kép
Képtár-ügyben már fûzöm Manócskát, épp most írt, hogy o.k. a dolog, csak még változni fog az e-mail címe a napokban, szóval amíg nem szól, hogy lehet neki küldeni a képeket, addig még én "élek" Kép.

Lányok, ma én vagyok olyan depis, és nem is tudom, miért, végül is semmi bajom... Kép Most meg megyek fogorvoshoz. Kép

Franyo
38
franyo

Márti,
ez az álom elég rémes lehetett, de szerintem ha álomfejtõs könyvben utána nézel, akkor tutira csak jót jelentenek ezek a dolgok!KépKép

Amúgy valszeg én fogom a képeket feltenni, meg jelszót adni, a képtárban, ha megfelelek, csak most épp gépcserém lesz a cégnél, de,így is tudsz küldeni képet, amit felteszek majd, pár napon belül. a lillaeger@freemail.hu-ra tudod küldeni. De egyszerre ne túl sok képet küldj, mert különben nem tudom megnyitni.

MAnócska
19+5
Manócska

Franyó,
majdnem egyszerre írtunkKépKép
szóval fûzögetsz?KépKépKép
Hát, ha fogorvoshoz megyek, én is depis vagyok, de utánna már jobb a kedvem, remélem te is így leszel!Kép

Manócs
19+5
Manócska

Franyó,
a fogorvostól nekem se lesz vigadós kedvem, no de utánaKép
Én kb. 1 hónapja intéztettem a fogorvosommal "nagy szervízt", bár úgy indultam hozzá, hogy szedje le a fogköveimet+ egyik tömésem mintha likas lenne, de õ talált még 3 romlásnak indult fogatKép. Nem volt egy nagy élmény, de áldom az eszemet, hogy túlestem rajta.

Márti, ezek szerint te még tudsz aludni, ha álmodsz (bár ez elég szörnyûséges volt,brrrr). Én néhány napja hajnali 3-tól nyitott szemmel bámulom a plafont, és nagyon bosszant, mert a lányomnál napközben nem hivatkozhatok a kialvatlanságomraKép. Tényleg, Ármin szokott néha pihenni hagyni téged, mert ha jól emlékszem, nem teng túl az alvásigénye?

Beu, azért pont a pénteket, mert papiron akkor töltöm be a 37.hetet és onnantól már nem könyvelhetik koraszülöttnek, ami a 37. hét betöltése elõtt még akkor is megeshet, ha semmi baja a babának (értsd: jó a súlya és egészséges).

Ildianyu, nem biztos, hogy híznia kéne még a babának, én Timinél is nagyon összkomfortosnak éreztem azt a 3100 g-otKép.

Ja, egyébként holnap estig eszem ágában sincs szülni, mert délután még fodrászhoz akarok menniKép. Csak nem vonulhatok be lomposan a kórházba! Képzeljétek, a hétvégén még lábat is szõrtelenítettem, de jól bezárkóztam, nehogy a férjem meg a lányom kiröhögjenekKép. Hát mire végeztem, nagyobb teljesítménynek éreztem, mint egy maratoni futástKép

üdv
Momo
(36+3)

Momo
momo

Meg tudjátok mondani, hogy Timici hol szült? Jól emlékszem, hogy az I-es Klinikán?

Dé,
én ma vagyok 19+3, és már 1 hete nagyon folyamatosan, aktívan érzem kispockot. Most is...Kép Biztosan hamar beindul Nálad is!

Manócs
a jelszót el tudnád nekem is küldeni? köszi!!

Pocóka
19+3
Pocóka (pocóka)

Momo,
a lábszõrtelenítést én át fogom passzolni kispapinak, mármint nem az õ lábát, hanem az enyémet!KépKép
asszem senkinek sem lenne jó, ha én végezném majd, mert én véreznék, kispapi, meg elájul a vértõl! Így nekem majd nem kell maratonit futnom. De azért le a kalappal a teljesítményed elõtt!KépKép

Hé, hol van a többi kismami?

Tényleg Zsuzsi sem írt már délelõtt óta, mi van vele, csak nem végre történt valami?Kép
Zsuzsi, jelentkezz, mi van!

Manócs
19+5
Manócska

Pocóka,
Küldd el a mélcímed, és már megy is a kód!
Ide küldd: order2@brother.hu

Manócs
Manócska

Sziasztok lanyok!

Elegem van, fel nap kellett ahhoz, hogy a szombat del ota irt hozzaszolasaitoknak kb. a felet nagy nehezen vagy huszadszori probalkozasra le tudjam tolteni! A masik fele persze most sincs meg...Kép Es ez mar napok ota igy megy, nem ertem, mi lehet a gond, mert amugy a babaneten kivul minden mas mukodik, szoval egyeb oldalakat siman le tudok toltogetni...
Persze ez legyen a legnagyobb bajom!Kép Mergemben sutottem meggyes piskotat, most lett kesz, es isteni illata van!Kép

Norka,
Az azert szamomra is kiderult, hogy Jazmin megszuletett, sok-sok boldogsagot Nektek!Kép

Lanyok, most visszaolvasok, es amit tudok, beirok-atjavitok a tablaban, de nem tudom megigerni, hogy sikerul ma elkuldenem a tablat... Ha nem megy, akkor holnap a kispapa beviszi a munkahelyere, es elkuldi onnan, nem tudok jobbat kitalalni...

Na puszi:

Leszter
31+4

Ui.: Vajh sikerul-e elkuldeni?
leszter

elküldtem
Pocóka (pocóka)

Nah eddig siker, ha nem is elsore...
Lanyok, valaki el tudna kuldeni nekem mailben Norka babajanak az adatait (datum, suly, hossz, nev)? Az a resz nekem kimaradt...
Koszi, pussz:

Leszter
31+4
leszter

közben megtaláltam, bizony az I-es Klinikán szült. Nem semmi, hogy ott is milyen fejetlenség tud lenni Kép
Pocóka (pocóka)

Sziasztok!

Végre a 30. hét!! De most már szüljetek finishelõk, mert sose kerülök följebb a táblában!!!

Leszter!

Norkáék babája:
Jázmin, 2003.febr 9. 15:33 2600g, 45 cm

Anyakati
30+0
Anyakati

Pocóka, ment a mél!

Na, megyek nõgyógyászhoz, remélem megtalálta a leleteimet, kissé hanyagKép
Azért remélem, ha császár lesz, nem felejt bent valamitKépKép

Manócs, a morbid
19+5
Manócska

Igen, Zsuzsi szerintem is gyanúsan régen nem írt, nekem van egy olyan érzésem, Miki nem várakoztatja tovább!! Hajrá, Zsuzsi! Kép Kép

Pálma
28+3
pálma

Leszter Kép
meddig leszel vidéken?

Pálma
pálma

Sziasztok,

én is az elolvasom-bealszom gyakorlatot alkalmaztam az utóbbi napokban (számításba véve az idõeltolódást is ugye), most azonban jelentkezem is Kép

Norka család,
nagy gratula a kislányhoz!

Kispici, Tipum,
gyönyörûek a babák!

Zsuzsi,
szerintem a február 11 is olyan jól hangzik Kép, addig meg süss valami finomat és oszd meg velünk is!

Apropos sütés: Urszila,(ha jól emléxem te írtad a receptet)
én megpróbáltam összekreálni a sajtos tekercset, hát és izé ízre isteni lett, de az állaga? (szétesõs-omlós), talán nem elég ideig fõztem az elején???

Kangi!
Bárcsak én is már készülõdésnél tartanék!!!Kép
Most még csak fejben (pláne ilyen távolról) tervezem, hogy mi lesz ha hazamegyünk, és az egyébként bohém diáklakomat hogyan fogjuk konszolidált családi fészekké alakítani..meg aztán nem sok idõ lesz rá..
De helyhiány folytán ez a szimla pelenkázólap tuttti megoldásnak tûnik (eddig nem is gondoltam rá), kösz az inspirációt! Kép
És egy picit lecsillapodtál befordulás ügyben?
Málnalevéltea??

Cinci,
ez borzasztó lehet. Kép és szerintem is a lelki érettség mérvadó, az orvosok csak egy átlagot javasolnak Kép Hajrá!

Myssnia,
mi van veled???

Beu,
hát ez a távirányító komikus lehetett!
Mikor szakvizsgázol, hol??

Leszter,
macskaherélés?? Kép
Az inetrnet itt is szórakozik, és valóban elég bosszantó, pláne ha az ember függõ!!!

Kaska,
a sírás tényleg jót tesz, de persze csak ki mértékben Kép
Nálunk a frigy megkötésekor a férjem bömbölt, aztán közölte is, hogy ez volt az utolsó, ezentúl én fogok!!! Kép (Eddig nem tévedett)

Most látom, hogy elkezdett zuhogni a hó, tegnap meg nyuszonnyóccelsius vót, hát ki érti ezt???

Én is nem kismama ruhákat szeretnék, de amint belebújok ( a sztenderdnél már szigorúan egy mérettel nagyobba), egy anyatigrisnek látom magam kibuggyanó keblekkel és tömzsi törzsöcskével,dzsízisz! Úgyhogy inkább babaruhákat válogatok Kép

Manócska,
mit vizsgálnak? UH azóta sem láttatok semmi nemi jelleget????

Momo, szoríts és még tartsd bennnnn!

nacsÕ,
babajaga
22+5
Névtelen

Tényleg milyen pangás van most.

Zsuzsi egyrészt, Myssnia másrészt. Bár õ lehet, hogy csak nincs gép közelben. És Miszike?

Márti, ezt az álmot elég volt olvasni, még szerencse, hogy csak álom volt. Így távozik a feszültség.

Momo, Franyó! Ilyenkor fogorvoshoz? Juj-juj!!!! Nem is lehet érzésteleníteni. Én már a közelébe se megyek. Voltam az elején, és most már ha valami baja van bírjon ki egy hónapot. Hõsök vagytok!

Beu
36+1
beu

Na sikerult a vegere ernem a mai termesnek, hat nem semmiKép

Zsuzsi,
Pihengetsz vagy Miki mano megkegyelmezett a feszult csaladnak es megmutatja magat vegre?

Myssnia, Miszike,
Minden oke?

Urszila,
Kicsit most irigyellek, jol hasznald ki ezt a kis szabit, azaz pihenj sokat!!!!!Kép

Manocska,
Ha vegre kispapi bescenneli a pocis kepemet akkor en is kuldhetem neked? Olyan jo lenne latni a keptaratKép

Snoopy,
Gratula a szakvizsgahoz, en szinten irigy kicsit, mert meg elotte, de majd csak tul leszek rajta. Kulon gratula a jo EDA szurasokhoz, bevallom en meg fejlodhetek.

Mariann,
Megkerdezhetem nem ettel valami vizhajto dolgot tegnap este, mert ez a 7 tura azert durva lehetKép

Marti,
AlomKép Brrr....., Legalabb ma Arminnal tudtal aludni egy kicsit?

Cinci,
Nagyon sajnalomKép es kitartas remeljuk hamarosan ujra babas leszel.

Kangi,
Esetleg a szomszedok csatlakoznak es kesz fitness klubot nyithattokKép

Momo,
Kitaras, mit mondtak az UH-on kb. mekkora most picuri?

Angi
23+3
angela2

Angi,
az a kép is jó, ami a profilodban van, nem muszáj pocisnak lennie! Mindjárt küldök mailt!
(Manócska, bocsi, hogy még így utoljára belekontárkodok Kép)

A fogorvoshoz különben én is még a terhességem elején-közepén mentem "nagyszervizre", most csak azért, mert idõközben úgy lekopott egy tömés, hogy hatalmas lyuk tátongott a fogamon, ami ugye már csak kajálás szempontjából is elég vacak. Szóval muszáj volt valamit csinálni vele. És még jövõ héten is mehetek vissza, mert most csak ideiglenes tömést rakott bele Kép. Érzéstelenítést nem kértem, de azt mondta, helyi érzéstelenítést nyugodtan lehet pocakosan is adatni, nem árt a babának.

Franyo
38
franyo

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]36304751166 <sms-sender@westel.hu>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Mon, 10 Feb 2003 19:08:03 +0100 (MET)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]Myssnia vagyok.[/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
Sziasztok! Voltam dokinàl, nem sok vàltozàs történt. Valaki informàljon mi ùjsàg Zsuzsival, Miszikével? Puszi
mailgateway

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: