Velünk még semmi újság, jól érezzük magunkat egyben
. És nagyon boldog vagyok (tényleg érdekes ez a sok érzelem-túltengés!). Mindenkinek köszi a drukkot, remélem a babó hallja
. Zsuzsi,
légyszíves ne aggódj! Ha tényleg a tegnap a hivatalos kiírás, akkor még csak 1 napja hordod túl!!! Az nem sok! Nekem is 8-tól 16-ig adták meg különféle kalkulátorok és dokik az idõpontot. A lényeg a lényeg: legtöbbször a csöppnyi babák a legokosabbak a nagyok között, õk tudják, hogy mikor jött el igazán az idõ! Gondolj arra, hogy egészséges a pici, jó helyen van, te egészségileg jól vagy, már csak lelkileg kéne! Sok-sok jókedvet kívánok és türelmet!
Márti,
örülök, hogy jobb kedved van! Nem érdemes a jövõn rágódni, hiszen ahogy mostanság írták (asszem Kaska és persze Jézus), elég minden napnak a maga baja!
Leszter,
jó, hogy szerencsésen megérkeztetek, remélem a visszaút is ilyen szerencsés lesz!
Hát, engem nem penészre emlékeztetett a magzatvíz szaga. Valami jellegzetes szaga volt, de nem tudtam hova kötni.
Kangi,
tényleg te leszel a legsportosabb anyuka! Már megérte!
A családodnak pedig a lehetõ legjobbakat és mihamarabbi gyógyulást kívánok! Tényleg nincs annál rosszabb, mint amikor látod, hogy a férjed szomorkodik és nem tudsz segíteni rajta... Neki is sok jókedvet küldök
! Gratula a nappalihoz!
Maci2,
már azon röhögünk, hogy nagyon tetszhet nekünk a MÁV környéke, mert oda járunk kirándulni
. Szerdán elõadásra mentünk potyára, péntek délelõtt CTG, délután vaklárma... Jövõ héten szerdára vagyok kiírva, akkor is kell délelõtt menni, délután elõadás, csütörtökön flowmetria, ha nem szülnék...
Tipu,
annyira örülök, hogy minden rendben van veletek! Minden jót!
Norkini,
ahogy a régiek mondanák, biztos csomagolja a cuccát a kicsi odabent, készülõdik kifelé, ezt érzed!
Urszila,
sótlan a hús
. Én is hasonló butaságokon vagyok képes sírva fakadni. Kispapim meg nem érti, hogy minek sírok, ha "nincs rá okom". Tudod, olyan férfias okok. Mint pl. baj lenne a babával, nem lenne mit ennünk, felgyulladna a lakás... Szóval igazi ok. Ennek ellenére én is sírok néha
. Manó2,
nem tudom sajnos, miért fájhat a fejed, de remélem hamarosan elmúlik!
Judó,
maradt még esetleg a madártejbõl?
Ari lesz a pici a hatalmas overálban! Mi is olyan nagyot kaptunk, még nem tudom, hogy abban hozzuk-e haza.
Cory,
köszi, hogy gondoltál rám!!!
Mindenkinek pusz
Miszike
40+0

Szerencsére nem is voltunk ott többet. Éreztem én az út elött, hogy valami jó kifogást kéne kitalálni, miért nem tudok én most sehogyse hozzájuk menni.