"pici Tomi ágya"....ez nagyon édes.
Cupp a kispasinak!
Évi

2005.01.07 21:53
)
Mi van veletek?
Apa képmentése
csip-csip csóka
Lőrinc is okoz meglepetéseket
Nem szoktak marakodni rajta?
2005.01.07 22:05

Viszont a kádba folyton belepisil, lehet, hogy oda kéne szoktatni?
2005.01.07 22:43

2005.01.07 23:00

Kölök mellett, kis segítséggel örülök neki
Ja, és mindenkinek köszi a drukkokat, arik vagytok, és nem utolsó sorban hatékonyak
)
Szóval pozitívak a tapasztalataim, kívánok mindenkinek ilyet
)2005.01.08 00:35
Sok gratula hozzá!
Tényleg, látom a Kispapa is időben beért, mert elég vadiúj a babó a fényképen!
Ellenben Apucit egy életre tönkre tette volna a tudat, hogy véletlenül ugyan, de megölt valakit, úgy ahogy a Ti ismerőseiteket is...
Mi nem voltunk Bekivel a kocsiban, mondjuk az ijedségen kívül nem lett volna bajunk.
2005.01.08 13:21
Gyogypuszik!!!! +++++++++++++++
Neked is kitartas!!!!
Amugy meg tenyleg ne aggodj!!! Neki ilyen a tempoja. nincs ebben semmi kivetnivalo!
Szoval minden okes a csajszival (mert,hogy megint csaj lett
). 2005.01.08 19:20
2005.01.08 19:42

És persze a boldog apukának és "nagytesónak" is!
Gyönyörűséges a bébike!
Emlékszem, mikor először találkoztunk, még a Margitszigeten, milyen kis krumplinudli volt Ő is
.
. De vígasztaljon a szépséges lánykád, és a kis kalimpa odabent!
. 

. Kicsit még izgulok miatta, mert azért az a hely nem egy életbiztosítás, de azt mondta az állatdoki, hogy most okésnak tűnik, reméljük nem jön ki rajta semmi, ha letelt a két hét, akkor nyugodthatunk meg teljesen. Mondjuk elég Duracell a szentem, bízom benne, hogy ez jó jel.
Srácok nagyon boldogok, Manci tegnap találkozott először Teóval (teljes neve "Kiköttetemafenébeazinternetet" Teodor, gondolom nem szorul magyarázatra
) tizenegyig rohangált visítozva, úgy kellett szétszednem a vidám párost
.
. Ettől mindig kicsit szomorú leszek.
2005.01.08 20:41
Nagyon szép szeme van.
Visszaesett, azaz visszafertőződött újra.
Be kellett menni a kórházba, ahol szerencsére a mi gyerekdokink várt egy b6 injekcióval. Egész nap bággyadt nyűgös és gyenge volt szegénykém. (Én meg még a pénztárcámat is elhagytam ma, annyira kimerületem a folytonos aggódalom miatt. Visszamentem a Dm-be, ahol vásároltam, de ott sem volt. Majd apukám is ment egy kört és megtalálta, ott ahol megálltam az autóval. Az utcán hevert, senki nem vitte el.)
Drukkoljatok! 2005.01.08 21:25
DRUKK a javulásért.
2005.01.08 21:37
2005.01.08 21:50
Eszméletlen nagylány lett.
Engem meg apa nyaggat állandóan,de én NEM szeretnék.
Persze nem ő van itthon egész nap a gyerekkel,lassan gyerekekkel,.....meg még a kutya is?!?!?!? el se birom képzelni.
2005.01.08 21:56
2005.01.08 22:08
Éljen a teljes nőuralom

Asszem apa felkötheti a naciját
Szerintem nekem óriási szerencsém van alvásügyben. Remélem nem kiabálom el
2005.01.08 22:23
Megadrukk!
Sikerült lebeszélni, nem volt könnyű. 2005.01.09 05:21
Nalunk Matyi hanyos elegge, alt. minden kohogeses megfazas 2-3 napos minden ingerre hanyok reakcioval jar.
Engem is nyaggat Matyi, de en ragaszkodom a csak hazban elvhez.
2005.01.09 07:51
2005.01.09 08:33
Nagyon szép, és MEKKKKKKORA! 

Pöttyös Beki 

Mi újság, tudtak már valamit mondani a Lászlóban?
Ami a bilizést illeti, nálunk semmi jele, hogy Julcsi elhagyni akarná a pelust, de mivel hamarosan jön a tesó én nem is akarom ezzel megzavarni. Majd nyáron. Vagy amikor ő akarja. A húgom egy szerdán lett szobatiszta, közel 3 évesen. Onnantól egyszer sem szaladt be semmi!

) kapott, együtt mentünk el érte, és majd együtt rakják össze Apacukával a tesónak, aki megkapja a mi hálószobánkat, mert az 5,5 nm-es kisszobába nem akarunk 2 gyerkőcöt zsúfolni... mi meg kiköltözünk a nappaliba, agyő, franciaágy

Itt röhögtem hangosan
Ne vitéma 

2005.01.09 14:42
2005.01.09 20:45
A taktikát én is ellestem. Nagyon ellene voltam a lefogásos módszernek, de higgyjétek el, másként tényleg nem működik nála. Estig még kétszer kapott belőle, és kopp-kopp alakul.
Egy órája már kzedte bontani a polc tartalmát, ráült az autójára, szétdobálta a ropit.
, úgy sajnálom, de még mindig stresszel a gyerek miatt. 2005.01.09 20:50
Sajnos te tényleg nem tudsz tenni ellene
(ez benne a legrosszabb) Remélem, hamar rendbejön!

2005.01.09 21:12
Vagy csak nem tudjuk

Pedig a fél szemem mindig rajta. Szinte mindig
Most is láttam, hogy a kezében van, gondoltam legfeljebb leejti, összetörik. A fene se gondolta, hogy megeszi. Már a szájába se vesz be semmit. Így is folytom tiltások között él, mindent dugok előle el, és mégis. Látva Julcsi vagy Jázi környezetét, náluk sokkal kevesebb tárgy van eltéve, de nem is nyúlnak hozzá. (Ez most természetesen nem Norka vagy Kangi bírálata, remélem, tudják, tudjátok.
Egyszerűen Lőrinc mindent megcsinál, ami veszélyes lehet.) Kicsit magam alatt vagyok. Tegnap 5-en voltunk körülötte, és majdnem magára borított egy amúgy masszív stabil, talpon álló fiókos szekrényt. Hogy hogy csinálta? Az a szerencse, hogy nem szemben állt vele, hanem mellette. 2005.01.09 21:31

Ne okold magad, tudom, hogy nem a körmödet lakkozod, miközben a gyerek eszegeti a karidíszeket, inkább legyél büszke Lőrincre, mennyire találékony
hát igen, vannak néha veszélyes ötletei...,de szerencsére jól van és ez a lényeg!
Még ma benézek 2005.01.09 21:33

2005.01.09 21:44
2005.01.09 21:49
A húgom meg az unokatesóm voltak ilyenek. Uncsitesó konkrétan meggyújtotta a gázon a seprűt. A vécében kellett eloltani ...
A tévét is magára rántotta. Szóval el tudom képzelni, milyen lehet, bár szerencsére nincs közvetlen tapasztalatom. Szerintem ne vádold magad, ha ilyen a természete, egy üres szobában istalálna valamit, amivel balesetet okozhat magának ... sajnélom, hogy rossz kedved van! Vidulj, mert ma Julcsi egy hirtelen kicsúszott szitkomat ismételgette: "basszustuba" ... és röhögött hozzá 

2005.01.09 22:01
20 hónapos, és válogat! Megáll az ember esze
A zöldnél maradtak... 2005.01.09 22:11
.

Múltkor Anka a fürdökádban a fejére öntött véletlen egy pohár vizet, utána megszólalt: "hülye vagyok!"
. Reméljük, így is marad
. A kiságya körül meg úgy rohangált, hogy közben azt kiabálta, hogy "kisöcsi ágya".
2005.01.09 22:12
2005.01.09 22:23
És mellé még kettő!!!! Minden csodálatom a tiéd! 2005.01.09 23:03
Nekem a sógornőm volt ilyen kicsinek, megevett egy egész díszt, és folyton ki kellett fizetniük anyósoméknak a pohár árát az étteremben, mert rendszeresen beleharapott. De sose volt tőle semmi baja.

(A háttérben a kisház, meg a nagy kupi
)
2005.01.09 23:07
. Beki pár napon belül kétszer is úgy beverte a fejét hátul, hogy felrepedt a bőr, ömlött a vér... Múltkor fél percig nem figyeltem, felmászott félig a lépcsőn és onnan gurult le... (Keresztanyám mondta, hogy ugyan ezt csináltam ennyi idősen, csak keresztapám el tudott kapni, bár csak úgy, hogy a kezében lévő poharakkal teli tálcát a háta mögé hajította
) Ez egy ilyen kor...
Olyan tündérien alszik!
Gondolom együtt élni vele már nem olyan vicces...
. Amúgy én a figyelem-elterelést javasolnám, a megbeszélés az ő korukban még max. kiegészítés, de nem oldja meg a gondot, legalábbis Bekinél
.
. Próbáltam figyelni, rászólni, tiltani, de nem tudtam mindig időben ott lenni. Mondjuk ez egy kutyusnál nem fordul elő, viszont visszaharaphat, ha piszkálják... Te meg győzzél szaladgálni a két gyerek meg a kutya között. Ezen kívül napi sokszor etetni, amikor szinte magadra sincs időd...
. Remélem, hogy minden o.k. lesz Teóval és sokáig boldogít Titeket!

2005.01.09 23:10
Kisház leírását légyszi küldd valhogy el! Nemsokára itt a szülinap, jó lenne addigra elkészíteni.
. Majd holnap megyünk az eredményért
. Ezt írták a zárójára: "Tanács ellenére szülő gyermekét osztályunkról elviszi."
. Egyébként eléggé furcsállom a magyar egészségügy hozzáállását ehhez a szülő-gondozza-a-gyerekét-a-kórházban esethez. Már van egy külön nyomtatvány, amire kedves szülő felírja, hogy a gyerek mikor mennyit evett-ivott, mennyi a láza, széklete, stb. A szülő fürdeti, szórakoztatja, eteti, gondozza a gyereket a kórházban, méri a lázát, figyeli az állapotát, az infúzióját... A nővérke meg bejön párszor felírni az adatokat. De a kedves szülő nem feküdhet le a felnőtt ágyra, hiába áll ott üresen. Szoptasson, aludjon a széken gubbasztva, kivétel nagyon pici babánál, ahol felveszik az osztályra a szülőt is. Szóval az nagyon jól jön nekik, hogy helyettük végezzük a munkát (megjegyzem, nem is adnám ki a kezemből a gyereket), de hogy esetleg ágyat kelljen húzni utánunk, az már nem o.k. Tudom, hogy ez törvényileg van így, nem tehetnek róla a kórházban, csak BOSSZANTÓ! Na kipuffogtam magam, megyek aludni! Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint