A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ancsi!

mail ment!
C.

KépKép
cinka

Cinka.
Köszi,még nem néztem meg.

Davallia.
Te küldtél mailt,igaz?
Mind a kettőben Harry Potteres könyvrendelés volt!?

ancsi26

Ayse, Cinka:
szerencsére Eszti hamar megeszi, amit akar, kétóránként másfél óra az tényleg durva.
Éjjel tök nyugisan szopizik, amikor megette az egyiket akkor kezdi el a nyugtalankodást, akkor zsupsz jön a másik, és annak a végére jó esetben elalszik, mindez max 20 percig tart. legalábbis pár napja így megy, aztán ki tudja mi lesz a jövő héten?Kép
a 12 hónapot én is olvastam, és én sem értettem. sztem nem ezért lehet, mert nem nézelődik közben.

valaki mondja meg, miért csinálják ezt velünk?Kép olyan jó volt, amikor olyan sokat aludt egybe, mitől változik meg egyik pillanatról a másikra. na mindegy, ennél rosszabb sose legyen, én a tegnapi és a mai nappal kiegyezekKép

még azon gondolkodtam, olyan lehet-e, hogy a baba még nem akarja az elválasztást, tehát utálja a bármilyen más kaját, de tejcsi már nincs. van ilyen? tápszer?

Hencsi!
Eszti minden felébredés előtt forgatja a fejét, mint a ringlispíl-na ezt nem tudom leírniKép szóval min 10x jobbra-balra egymás után. ettől olyan szép piros mindig az arca, mert kidörzsöliKép én kiegyeznék vele, ha elalvásnál csinálná!!
nyugi! az normális, hogy én úgy alszom, hogy mindkét kezemet a nyakamhoz teszem, vagy az, hogy az Eszti úgy oda tudja gyűrni a pelust az arcához, hogy nem kap levegőt, és mindig úgy kotor minden végtagjával, hogy ha tudna lyukat fúrna az ágyba, stb.Kép
sztem nincs olyan betegség, ami csak abban nyilvánul meg, hogy elalváskor a baba gyakran forgatja a fejét!!Kép

Ancsi, tudom ki, már láttam a Belics dokit, talán a legelső UH-ot ő csinálta az Esztiről, akkor még csak 2mm-es petezsák voltKép Hmmmmm, de fantasztikus nap voltKép

KépKép
KépKép
and

Heni!
nem hiszem, hogy ez kóros lenne. Kép
Vendég

Nyúlné: az esti etetést húzod el 4 órára? a kifárasztás jó ötlet, én is ezen vagyok, csak estére már úgy elfárad, és nyűgös, hogy gyakorlatilag csak kézben mászkálva van el. ezért most a fürdési időt nyújtottuk el, nagyot pancsolunk.
valahogy éreztem, hogy nálunk ez a napirendesdi nem lesz egyszerű mókaKép

azt nem is tudtam, hogy a nyáltól is görcsölhet a pici gyomraKép biztos sok levegőt nyel hozzá. szegény Kisnyúl! mondd, hogy inkább mégis köpje kiKépKép a tejberizs nagyon finoman hangzik!! nekem már nagyon hiányzik a sok tejtermékKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!Kép

Dobok fel új képeket Líviről aki 6-án lett 5 hónapos.
Holnap kapja a régi oltását.
De eddig soha nem lázasodott be és pukli sem lett tőleKép

Majd megírom pontosan hány kiló és hány cm az óriás bébiKép
Valahol 8500 gramm körül lehet és 72-74 cmKép

Mea
mea

Egy közeli arcképKép
Kép
Ujjszopós:
Kép
Apával:
Kép
Kép

Mea
mea

Hencsi!Kép
Lívi ugyanezt csinálja, de már én is kezdtema ggódni, ezek szerint nem kellKép
És ő elég erősen dobálja és gyorsan jobbra balra.

Mea
mea

tzb x d b n, m vb -> ezt Eszti üzente Pandának, úgy megtetszett a múltkori üzijeKép

KépKép
KépKép
and

Ancsi!
amit küldtem mail-t, abban a feladónál megtalálod a címemet!!! Ha írni akarsz, akkor 1*űen csak kattints a VÁLASZ! gombra! Amúgy a profilomban is benne van!

Mea!
Nagyon édes a Kislányod! Kép
S ez a frizura!!! Hát nem tudom, Rékának mikor lesz ekkora haja!!

C.

KépKép
cinka

Hello Lányok,

Köszönöm a válaszokat, akkor nem aggodom, az eddigi is azért volt, mert a családban sajna majd mindenki idegbetegKép, de ezek szerint a gyereknél nem ez a helyzetKép

Kép
hencsi

MeaKép!
De szép piros pofikája van Livikének! Biztos a gyümi meg a séta!

Most van egy új tanítványom, szakmai nyelvvizsgára kell felkészíteni. Az a kötözködős-szőrözős fajta. Nem az én stílusom, nem baj, egyszer mindennek vége lesz!

BenianyuKép!
Tök ügyi Beni! Mi is reggelizünk. De Lilit mindenért noszogatni kell és sajnos csak akkor csinálja, ha már kiabálok Kép KépKép. Pedig először kivétel nélkül szépen szólok, de ennek nincs hatása. Már arra is gondoltam, hogy egyszerűen mindent meg kellene vele csinálni, mint egy kisbabával, lehet, hogy egyszerűen csak erre vágyik.

Ayse

ayse

Sziasztok!

Babák nagyon szépek!

Mea! Kép
Apának mindig megmutatom a "punk-os kiscsajt", jót derül a frizurán!

Rokica!
Régen elég nagy volt a csecsemőhalálozás, talán volt benne takony szövődmény is. De biztos Te is tanultál civilizációs betegségekről, amik nem voltak régen. Ez éppen nem az. Kép

Hencsi! Kép
Zita a kezét teszi a szemei elé, amíg nem alszik el, és többször felébred ő is, ahogy Te is írod. Szerintem ez így normális, de ha aggódsz, mutasd meg gyerekneurológián.

Tünde&Zita 19+5
Vendég

Na, Julcsi 7-kor elaludt. Fél 8-kor szokott fürdeni, aztán evés és alvás, de úgy látszik, ez már unalmas rendszer volt neki.

Heni, ő is csinálta ezt a fejcsapkodósdit, de már nem, elmúlt.

Ayse, elég bosszantó az olyan tanitvány. Te hogy tudsz tanitványt vállalni, te mész el hozzá? Nálam is jelentkezett valaki, de nem vállaltam itthon, hisz olyan kiszámithatatlan egy kisbaba. Na meg kedvem sem volt hozzá.

Ne tudom, ki kérdezte az Eucerint, többféle testápoló van, ami ekcémás bőrre való, az sajnos még a többi drágánál is drágább. De persze egy anyukának a legdrágább a baba egészsége, ezért hát megvettem.

Julcsi mostanában folyamatosan ülni és állni akar, nem lehet leállitani. Teljesen felbuzdul, nyújtja a kis kezecskéit segitségért, iszonyúan erőlködik, felül, de ha innen leengedem, szörnyű elégedetlen, mert neki állnia is kell. Egy újabb hóóó-rukkal ezt is elérjük, akkor meg táncolgat a kis tappancsain, és persze újra felmérgesedik, ha leteszem. Na, és ezt a fel-le sorozatot nem lehet abbahagyni, annyira szereti. Most is biztos azért dőlt ki, mert sokat tornázott, Szerintetek mennyit ülhet-állhat egy ilyen pici baba (holnap 5 hónapos)? Egyedül nem megy neki az egyik sem, persze, de azonnal elkapja a meggondolatlanul közelitő felnőttkezeket és már húzza is magát. A diszkoszvetők vághatnak olyan képet erőlködés közben, mint ő ennél a mutatványnálKépKépKép

Holnap 5 hónapos lesz, ennek örömére apa ma este elárasztja a fél világot a fotóivalKépKép Múlt hónapban letiltották az email-hozzáférését, miután megpróbált 150szer 3 képet elküldeniKépKép

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Hozattam a párommal homeos chamomilla bogyókat,de pontosan nem tudom hogy kell adagolni.
Hány szemet kell egyszerre adni?Vizben fellehet oldani és ha igen mennyiben?
Köszi aki válaszol.

ancsi26

Cinka!Ayse!Havtünde!Kép

KöszönjükKép

Ayse!Kép

Minden nap 2 órát kint alszik a teraszon jól bebugyolálvaKép
Meg eszik mindenfélét már, répa, cékla, brokkoli, krumpli, sütőtök, alma, banánKép

Mea
mea

Majola!
A tanítvány házhoz jön és a férjemmel leegyeztettem az órák időpontját, hiszen ő a bébiszitter. Azért is tudjuk megcsinálni, mert ő is tanár, így talán emberibb időpontban hazaér, mint mások. Egyébként akart másodállást vállalni, de ez majdnem annyit fizet, és annál kellemesebb munkát, minthogy a gyerekeire kell felügyelni otthon (esetleg némi sajtó, talán egy kis sör társaságában), úgysem találhat. Nekem is jó, mert mozgásban tart (bár amikor visszamentem 4 év után tanítani, 10 perc múlva olyan volt, mintha abba se hagytam volna, igaz Lili mellett is tanítottam). És egyébként is nagyon szeretm a munkámat, szeretek emberekkel foglalkozni, csak ez most nem annyira a szájamíze szerint való. Szívesen fordítanék is, csak nem tudom, hol.

Ayse

ayse

Ja és még az is hozzájárul, hogy Andris angyali jó gyerek. Óra előtt mindig megszoptatom, és ő nagyon türelmesen kivárja a végét, ha sírna, apukája megvígasztalja.

Ayse

ayse

Sziasztok!

Képzeljétek hogy jártam!

Miután szépen elhatároztam, hogy elhalasztom a vizsgámat, David befejezte a határidős munkáját, én meg gondoltam, azért a tanfolyam délutáni részére bemegyek. Erre nem megcsináltatják velem a vizsgát?! Kép Hogy szegény kisgyerekes anyuka, ne kelljen már ezért még egyszer bejönnie.

És 5-ös lett! Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica!Kép

Bocsi hogy nem lepődöm megKépKépKép
Tőled pont ez várhatóKépKépKép

Azt nem tudom hogy én az idei kb 20 vizsgámon hogy röppenhetnék át ilyen légiesenKépKépKépKépKépKépKép

Benianyu!
Egy nagy francot sikerült venni mostani méretű zümisetKép
Pont írtam a lányoknak, hogy gyakorlatilag 1-2 nap alatt az összes zümiset elvittékKép
Fájt is a szívem rendesenKép

Hencsi!
Nyugalom, Léna lányom dettó ezt csinálja, nem dobálja mindig a fejét, de a napközbeni alvásoknál, főleg amikor már ébredezik, gyakran nyöszörög, fájdalamsan ráncolgatja a szemöldökét álmában, mintha sírnaKépKép, én is nagyon sajnálomKép, de szerintem csak "álmodnak"
Hogy miről fogalmam sincs, de persze én már a saját verziómat fölépítettem..
Biztos arra a 4-5 hétre álmodik vissza, amikor még azt hittem, hogy egy 1 hónapos baba hisztiből sír és hagytam sírni...KépKépKépKépKépErgó rossz és gonosz voltam vele, és erről álmodikKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Megann:

Nem is lenne energiám 20 vizsgához, az biztos... ez az egy is megviselt. Nem is az, tkp, hogy nem tudom, mert valamennyire azért tudom, mivel 6 évig tanultam a pszichológiát és valamennyi csak megragadt (bár régen volt). Na de pont ezért... mert milyen égő már ha a pszichológus, aki ezt tanulta, odamegy és hebeg-habog és nem fújja? Ugye szinte mindenki más orvos, nekik új az anyag. Nekem nem.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann:

A "saját verziódat" szerintem verd ki a fejedből. Nem hiszem hogy Léna kárt szenvedett volna amiatt, hogy volt, hogy sírni hagytad. Ha már nem így gondolod, akkor csináld mostantól másképp, de akkor se ostorozd magad emiatt.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért csak egy linket szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

Új és használt babaruhák és még sok minden akár 1ft-ért.
Sok szép minőségi (ADIDAS,NEXT,ADAMS,REEBOK,stb...) darab van.
Érdemes megnézni

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=juliebaba

További minden jót

Julie
Kép
juliebaba

Sziasztok!

Mea!
Lívike nagyon helyes a képeken!

Benianyu!
Nagyon sajnálom ami veletek törtét, remélem Danibaba nagyon hamar rendbejön, és Téged sem visel meg túlságosan! Kép

Cinka!
A Babád nagyon helyes!Micsoda hatalmas szemek KépKépKép

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki+Peti 20+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

helyzetjelentés alvásügzbenKépKép:
8-10-12-14-16-28 és 20.30-kor kaja (utolsó előtt egy hatalmas pancsolás anyával a kádbanKép), utána apa valahogy elaltatta, jó sok sétálás stb (szopi közben elaludt, de ahogy be akartam tenni a kiságyba felébredtKép
aztán egy jó nagy alvás 4.40-ig. a cicim úgy tele volt, mint régenKép és lezabálta tökig mind a kettőtKép és persze felébredt. mocorgott, nyűglődött, mígy végül 3/46-kor kakilt egy hatalmasat, azóta vigyorog ezerrelKépKépKép nem lehet lelőni, megzabálomKép
én viszont úgy számítottam már rá, hogy 20 perc alatt bezabál, én megyek vissza aludni...

RókicaKépKép gratula! én sem lepődtem meg, és megérdemeltedKép

Mea! Lívi mennyit nőtt.. (nem csak a hajaKép) eddig sem volt pici, de nekem most már annyira nagylányosKép az apás kép nagyon tündéri!!

na megyek a csajomhoz, mert annyira visongat, hogy felébreszti apát...

and, eszter 18+

KépKép
KépKép
and

Sziasztok,

Cinka,nagyon tüneményes a kislányod!KépKép

Jucc,
az tényleg durva lehetett, kiküldeni egy szoptató anyukát az étteremből!KépKépKép Ez nagyon szomorúKép

Benianyu,
lehet hülye vagyok, de a sóoldatot hogy készitsem el?
Hogy mondtátok lehet naponta többször is szivatni, tegnap többször csináltam, de például estére már nem jött belöle semmi, pedig szörcsögött a bébi! Kép Olyan rossz hallgatniKép

And,
Kevin is egy-pár napja ezt csinálja esténkéntKép
Azt vettem észre, hgy türelmetlenebb. Nem tudom te hogy szoptatsz, de én mindig ülve szoktam, nézzük barátok köztöt közben, de hogy ezt a müsort csinálja, megpróbáltam elmenni csendes szobába és fekve. ez bejött. talán neki is igy kényelmesebbKép Olyan nehéz már tartani a súlyát a karomon. Lehet ti edzetebbek vagytokKép

Cinka,
én is olvastam erről, hogy nappal nem érnek rá szopizni sokatKép , és azért kelnek éjjel hogy pótolják, és akkor jó sokat esznek. ezt már én is észleltem kisfiamonKép

Mea,
nagyon szép ez a kislány!Kép Olyan édes képet vág amikor apája fogjaKépKép

Rókica,
gratulálok!Kép Tényleg nem meglepő, tőled ezt vártukKép

Alvásügyben:
Napközben régen én is csak beraktam a kiságyba,ha láttam rajta, hogy álmos, aztán volt, hogy szép csendben elaludt, volt hogy sirt aztán aludt el. aztán mikor már husz perceket sirt, akkor már nem birtam, hogy milyen anya vagyok, hogy hagyom, meg szaladgálok hozzá,hát nem kényelmesebb ha magamhoz ölelem a szopis székben, aztán szó nélkül elalszikKép Nem voltam hive ennek a módszernek, de olyan jó nézni ahogy elalszik, gyürögeti a pelusát, rámnéz, aztán egyszercsak vége van. Kép De hála issten az esti alvás megmaradt, csak beteszem, nézi a világitós forgókáját, aztán 5 perc alatt alszik.

Tegnap is megfordult hátról hasra, de amikor szóltunk apának is nézze meg, akkor már nem produkálta, mindig visszabillentKép Kép Aztán eszembe jutott, amikor múlt héten dokinál voltunk, hogy megkérdezte "mit tud már a gyerek?" ez olyan vicces,mintha a ki mit tudon lennénk? Kép

Nyulné,
most reggelire elfogadnám a tejberizsedet van.pudinggal......

Üdv,
Zsu
spanci

Sziasztok.
Az én lányom az esti szopizás alatt legtöbbször elalszik és nem lakik jól.Aztán éjszaka is ezt csinálja.Hogy lehetne kicsit ébrentartani,hogy jóllakjon?
Senki nem használja a homeós bogyót?

ancsi26

Jó reggelt!
Jó havas. Az elektromos toéókapu is bedöglött, azt sem tudom hogy álljak majd ki délben. Kép

Napirend már jó ideje nálunk, kb 2 hós kora óta:
Viki nem pótol semmit éjjel kb 6-7 hetes kora óta. Kép

7.30
10-10.30
14
17
19.30-20 fürcsi+alvás reggelig.

Napközben pedig összvissz kb 1.5-2 óra alvás, este fél 7-től nyünyögés fürdésig.
Az sti szopin fele-fele arányban alszik el, ill. nem, ez attól függ tudott-e aludni du. Sokszor nyitott szemmel teszem a kiságyába, és 10 percen belülelalszik. Velünk egy szobában van, 5-6 hós kora körül tervezem áttenni a gyerekszobába, bár Gegő nagyon szeretné már, hogy vele aludjon. Igazából nekem hiányozna, ha nenm szuszogna ott éjjel az ágyában. Kép

Ancsi!
Arcát, ha cirógatod nem ébred fel, hogy szopizzon? Nálunk az bejött, persze, ha 20 méter mélyen alszik, akkor úgy sem lehet felébreszteni. Homeós bogyót (bár van itthon) nem használunk, mert jól bírja a gyerek a fogzást. Kép

Dóri&Viki 16+6
Vendég

most olvastam vissza, és látom mennyit félregépelek. Kép de azért érthető remélem Kép
Vendég

Cinka!Kép

Nagyon édi a kislányod és én is adok kéket Lívire, mindig kombinálva valami más színnelKép
most épp sárga felső+világoskék naci Kép

Kuha!Kép

Hol vagytok???
Remélem minden ok!!!

Mea
mea

Sziasztok!
Remélem még csatlakozhatom hozzátok. Már régebben is olvasgattam a topicot, de nem volt rá túl sok időm, de most nagy kedvet kaptam hozzá, mivel látom a táblázatban, hog több miskolci anyuka is van. Mi is itt élünk.
Néhány infó: 27 éves vagyok, a kisfiam, Marci 2005. okt.12-én született 2950gr-mal, 50 cm-rel. Most 6700 gr és 66 cm. Első baba.
Napsugár012!
Egy napon szültünk a megyeiben! Te melyik folyosón voltál a gyerekágyason?

Katka és Marci
katka12

Dori_bp!
Akkor Viki nagyon jó kislány! A napirendünk kísértetiesen hasonlít, csak sajnos Bendegúz ébredési ideje nem állt be még ennyire stabilan. De már nagyon várom Kép. Amúgy a többi kajaidő is majdnem ugyanígy van, persze a délelőttit a reggeli ébredéshez igazítjuk kicsit. Ha később ébred 10kor tízóraizik, ha korábban 9-fél 10kor.
Még az esti nyünyögés (tetszik ez a szóKép) is ugyanúgy van. Kb fél 7-7 től.
Biztos lelki társak Viki és BendegúzKép

Na, megyek, szólítanakKép

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Szia Mea!

Köszi a hiányolást, Kép Kép Kép nem tűntem el!!! Minden okés, hamarosan jövök, és mindent "megmagyarázok".
Most van még egy kis dolgom, aztán jövök.

Ja, tegnap este visszaolvastam, azt írtad, hogy küldtél mailt. Mikor? És melyik címemre? Mert nem kaptam meg.
Vagy az a Don't worry-s volt az? MErt azt megkaptam, az volt az uccsó, ami Tőled jött!

Pussza!

Kép
kuha

tegnap este regényt írtam,de eltünt,mire én jól felhúztam magam és kikapcsoltam a gépet!
most kicsit összeszedve kezdem újraKép
And,
mi úgy vagyunk vele,hogy mivel az éjszakai alvás a tét,az utolsó3-4órában beleadunk apait-anyait(Képszó szerint),hogy kifárasszuk és felváltva játszunk,szórakoztatunk vagy éppen kézben hurcolásszuk,ha nyűgösebb.....mostanában rádobjuk a mi ágyunkra,fölé hajolunk és már kacag is ezerrel,azt meg egyenesen imádja,ha mi beszélgetünk,olyankor nagyon figyel,az ujjait morzsolgatja és sikongat,ha meguntaKép!
tegnap este pl.gyenge voltam és megetettem 6kor,ami nem is lett volna baj,de elnyomta az álom és 7ig horkolt az ölemben,na nem is volt egyszerű az esti altatás,etetés meg nem is volt!szóval estefelé már okosnak kell lenni nálunkKép!
az étkezésben én egyre bátrabb vagyok!
Mea,
mit is mondhatnék:IMÁDNIVALÓSÉRÓJAVANAKISCSAJNAK!!!!!!!!!Kép
a papa meg nagyon büszke ráKép!
na itt a nagyi,majd jövök

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
RokiKép,
gratulálok a vizsgához... nekem 4 lesz csak tavasszal, de igen húzós mindegyik (adózás, pénzügyi számvitel stb. Kép)

MegannKép,
jártam tegnap a Corában, de a mienket már igen lefosztottákKép (törökbálinti), így csak egy pár zoknit vettem a fiúknak.
Egyébként igen, én body + tréning párti vagyok. Egyrészt mert olyan kis vagány benne, másrészt, mert praktikusnak is találom...
Dobok is fel egy pár képet KornélrólKép

ilyen gatyóból van egy pár neki, illetve oldal-csíkos verzióból is:
Kép
és van autós pizsim is éjszakára:
Kép
és egy alig bamba kép:
Kép

Szerintem, ha nem túl nagy, add rá már most azt a rugit Lénára, mert jövő télen már totyogni (de lehet, hogy szaladniKép) fog, és akkor nem a legpraktikusabb... Bár, a kistesónak még akkor is jó lehetKép!
Kati
Vendég

Cinka, Katka12!
Üdv a csapatban! Kép
Cinka!
Réka nagyon szép kislány! Kép

Benianyu!
Sok-sok gyógypuszit küldök Danigombócnak, gyógyuljon meg hamar! Kórházi élményünk nekünk is volt Nolcsival, amikor 9 hónapos volt, de nem volt olyan vészes. Csak a fizetős baba-mama szoba ára...Kép
Anyukádéknál mi van kiírva a kapucsengőre és mikor lehet a salis dobozt felvinni?

Prüntyi!
Salis doboz neked se hiányzik????? KépKép

Rókica!
Vizsgádhoz gratula, ügyi vagy! Kép

Nálunk most taknyos mind a két gyerek, apátől kapták el.Kép
Ezért Leon már 3 napja 5-6 körül felkel, de nem akar visszaaludni, csak ha cicizett. De pl. még most is alszik Kép
Esti nyűglődés nálunk is van mostanában, nem tudom mitől. Régebben tök szépen eljátszott, de most csak megy a hiszti ezerrel, szintén 1/2 7-től Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

NyúlnéKép,
ezzel a kifárasztással mi is mindig próbálkozunk, de valahogy Kornélnak a belső óráját nem lehet becsapni...
Hiába nem alszik délután semmit, akkor sem lehet letenni 11 előttKép! Tegnap is kikészítettük szegényt (séta, vásárlás, játék), minden volt, hogy jót aludjon, és el is aludt 1/2 9 körül, 15 percre... aztán felkelt, és "Héééj, csak nem figyeltem oda, azért aludtam el..." képpel folytatta a dumát 1/2 12-ig...
Úgyhogy, ez nem jött be... és már többször eljátszottaKép.

Ha nem haragszotok Trisztánról is teszek fel egy képet. Ez most a kedvencem, még ősszel készült, de csak most leltem rá (nagypapa gépén volt):
Kép
Kati
Vendég

Sziasztok,

Barbi Kép Nem hiányzik, de a jövő héten szerdán megyek be Pestre, ha tudok beugrom érte, tudod még addig tárolni? Kép

Ancsi
Én két napja adom a homeos bogyót a fogzásra, napi 4-5x5 bogyót és este kapja a vibrucol kúpot, sajna nekem nem lassult be úgy a gyerek mint (ha jól emlékszem) Dudának (ha nem akkor bocsi Kép). ugyan úgy 2 óránként felébred éjszaka, és csak cicin nyugszik meg!

LÁNYOK! Most apa elutazott, csak Vasárnap jön haza, így lehet hogy megpróbálom rászoktatni az önálló elalvásra, úgy emlékszem, van valakinek tapasztalata, leírná? Most csak egyedül hallom a sírását majd...Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Szia Mea!

Köszi a hiányolást, Kép Kép Kép nem tűntem el!!! Minden okés, hamarosan jövök, és mindent "megmagyarázok".
Most van még egy kis dolgom, aztán jövök.

Ja, tegnap este visszaolvastam, azt írtad, hogy küldtél mailt. Mikor? És melyik címemre? Mert nem kaptam meg.
Vagy az a Don't worry-s volt az? MErt azt megkaptam, az volt az uccsó, ami Tőled jött!

Pussza!

u.i.:
közben a mai mailedet megkaptam, majd válaszolok arra is!

Kép
kuha

Megann!

Én is kezdek átállni a body+gatyó+ póló kombinációra. A rugdalózókat folyamatosan kinövi a fiatalúr, főleg január óta: úgy nő, mint akit húznak. A nadrágnál meg nem gond, ha egy kicsit"bokalengő", tovább jó rá, mint a rugi.
Egyébként én vasárnap próbálkoztam a miskolci Corában, de már egy csomó mindent nem lehetett kapni.De még így is sikerült jól bevásárolni...
Próbálok melgítős képet küldeni Marciról. Olyan nagyfiús benne.
KatkaKép
katka12

ott a lábfejed isKépKépKép
édes a kiskrapek ebben a szerkóban!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nemesek, képek arikKépKépKép
ebből is látszik,hogy mit sem ér a tudomány,ha kisbabákról van szó,mintha azzal szórakoznának ilyen picin,ha már menni nem tudnak,hogy az elvekkel,elhatározásokkal teli szülőket megtörjékKép!amilyen huncutok simán el is hiszem rólukKép!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Alvás:

Nálunk is valami belső óra szerint alszik Zsuzsa, tök mindegy mennyit aludt napközben, ő kb 8-kor éjjeli üzemmódra áll át, ami azt jelenti, ha fel is ébred, szopival azonnal visszaalszik. Nekünk is volt egy periódus, amikor éjjel többször is felébredt, most megint visszaált az 1-2 ébredésre, általában éjjel 2-kor, és aztán 5-kor, amit én már nem éjjeli ébredésnek veszek, mert sokáig ilyenkor tényleg fel is ébredt és nem aludt vissza. Mostanában azért az 5 órai szopi után még alszik negyed nyolcig.

De nálunk úgy van, hogy az éjjel 2-es menethez beveszem a nagyágyba, és akkor már ott is ébred, mert elalszom szopi alatt (meg ő is). Ez egyelőre jó nekem, azt jelenti, hogy este össze tudunk bújni az apjával, de reggel már ott szuszog és kalimpál közöttünk.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Dori.
Már mindent kipróbáltam,arsimogatás,talpcsiki,kis fülhuzi,de nem nagyon izgatja.

Szia Katka.
Én is Miskolci vagyok.Nekem a kislányom 09.11-én született.Õ is 2950g-al meg 53cm-rel.Ahogy Davallia irta tényleg jó lenne majd egy talit összehozni.Ti merre laktok?Mi a Győri kapuban.

Prüntyi.
Tegnap én is adtam neki golyókat is meg este kúpot,és most mégis rosszul aludt.Pedig már kezdtem örülni.

Davallia.
A kiscsajok majd Besenyőben remélem összehaverkodnak és majd tudnak egymással játszani.

Katka.
Nekünk is van ilyen szabadidőnk csak lilában.Meg van sokféle Melinek,imádom bennük.
Képzeld én olyan béna vagyok,hogy nemtudok képet feltenni.Te hogy csinálod?

ancsi26

Ancsi,

En a camomilla vulgaris 9CH-t 3x3 szemet, felolvasztva egy muanyag kanalban.

Manka,
Delutan beirom a homeos szereket nathara!

Benianyu,
Jobbulast Daninak, szornyuek tudnak lenni ezek a betegsegek. Nagyobb fiam is mindig asztmatunetes volt. A kicsi is allandoan horog es mar ketszer nagyon meg volt fazva. Ezert is nyomom neki a homeos szereket. En hiszek benne.

Pruntyi,
Milyen dozisu a homeos szered? 15-os?
Varni kell vele egy kis ideig, amig hasznal!
Ha gyorsabban akarod add neki a 9-t

Megann-Dori,
Nevettem ezen a Norbis dolgon. A nyariaknal is vannak akik csinaljak,csinaltak, de mar ok is rajottek, hogy ez egy beugratos dolog! Egyebkent a nyariaknal van Hanee, ugy vettem eszre, o izig-verig Kép koruljarta ezt a fogyokurat. Szerintetem, o biztosan segit nektek, mert o otthon keszit dolgokat, valamint rajott arra is, ha valaki csak 1-es dolgokat eszik, nem visz be sok szenhidratot es nem is veszit a sulyabol.
Bar en csak a tavolbol olvaslak benneteket, de leirom, hogy ket ket alatt ket kilot veszitettem, es csak parolt dolgokat eszek. Ez is egy fogyokura es nem is draga.
Dori, neked is ajanlom, jobb mint a fozelek, es tenyleg fogytam tole.Leirom, ha erdekel.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Na, végre, most tudok egy picit írogatni.
Sajnos már a felére nem emléxem annak, amit tegnap este visszaolvastam. Termeltetek megint rendesen Kép

Szombat reggel elmentünk anyukámékhoz, és csak tegnap este jöttünk haza. Nagyon jó volt, kár, hogy ilyen hamar eltelt az idő, szeretek ott lenni. Így is 1 nappal később jöttünk, mert kedden jött volna a férjem értünk, de sokáig dolgozott.
Mondjuk a férjem már nagyon hiányzott, úgyhogy ebből az 1 szempontból jó, hogy újra itthon vagyunk. Meg persze már ő is alig várta, hogy láthasson minket, Gergő is nagyon hiányzott neki.

Türelméért cserébe, amiért "elengedett" minket ilyen hosszú időre, csináltam neki ma tiramisut.
Az a(z egyik) nagy kedvence!! Kép Kép Kép

Barbi!

Nem okozott gondot Gergőnél a szilva, nagyon bejött neki. Kép
Igaziból nem emléxem, hogy valami okozna neki hasfájást, de szerintem semmi. A banán az viszont nagyon megfogja, úgyhogy azt ritkábban kap, pedig imádja.
Volt nekünk elég hasfájás a legelején, bőven elég is volt, úgyhogy most már remélem, hogy a kaják nem fogják őt kínozni.

Jucc73!

Szerencsére semmi extra tünetete nem produkál a vas Gergőnél, pedig nagyon féltem tőle.
Tudod, amúgy is székrekedéses volt, és féltem, hogy mégjobban megfogja majd. De nem, igaz, nem is hajtja meg.
Max annyi, hogy időnként nagyon fekete a kakija, de mondta a dokibácsi, hogy ez ettől van.

Nyúlné!
Kisnyúl továbbra is favorit nálunk, nagyon imádjuk a férjemmel!!!
Gergő is megtalálta a kukiját, igaz, nem soxor, eddig csak kétszer.
Le is fényképeztem, de nem merem ide felkrakni, nehogy valakakik valami rosszat gondoljanak rólam.

Cleo!!! Kép Kép Kép

Nagyon-nagyon köszönöm, erre a salira gondoltam! Asszem a közeljövőben meg is csinálom.

Viszont még mindig nagyon áhítozom Bkriszta mackósajtos pogijára.
NEm tudna valaki megdobni a recepttel????

Spanci!
EGy cipőben járunk, nekem sem jött még meg. Már én is kezdek egy kicsit aggódni, mert lassan két hónapja már, hogy nem szoptatok.
Ill. reggel 5 óra felé, mikor Gergő felébred, akkor tudom neki odaadni mindkét cicit, de hát az csak szomjoltásra elég.
Én is Cerazettet szedek, ráadásul akkor kezdtem el, miután megvolt a 6 hetes kontroll.
Terhes bizti nem vagyok, de azt gondoltam, hogyha abbamarad a szoptatás, azért szépen lassan megjön majd. De semmi.
Ill. kb. 2 hete volt 1 nap, amikor azt hittem, hogy megjön majd, mert volt egy -két piros pöttyi, de nem lett belőles semmi.
Nehogy félre értsetek, egyáltalán nem hiányzik, csak mégis...

Mea!

Hát itt vagyok! Lívike gyönyörű, nagyon sokat nőtt (és tényleg nem csak a haja!!!)
Nagyon szép kislány, imádjuk!
Továbbra is tartom, hogy tiszta anyukája!!!

Gratulálunk az átforduláshoz, Gergő még mindig nem fordul meg, de nem is nagyon próbálkozik.
Nem tudom mi lesz így, pedig már elmúltunk 5 hónaposak Kép
Bezzeg a nagylábújja egyfolytában a szájában van, már lassan elfogy az ujja. Kép

Kedden megyünk oltásra, meg meg is mérik, kíváncsi vagyok már, hogy milyen súlya van, ill. hány centi... ?

Szerintem Lívi nem kap a kelleténél többször tápit.
Gergő így eszik:

Reggel 5-6 között kap cicit, amennyi van, annyit eszik. Bár, hogy a múlt héten lázas voltam, nem szoptattam meg, hanem ekkor is tápot kapott, és úgy veszem észre, hogy most mintha nem kellene már neki a cici Kép

Aztán olyan fél 9 - 9 felé kap 230 ml tápot.
Majd 12 felé jön a zöldség, ez elég nagy adag, kb. másfél üvegnyi, ha a bébiételes üveggel mérem.
De van, hogy nem eszi meg mindet.
Majd olyan 3 óra felé megint tápszer, 230 ml.
Fél 6-6 körül jön a gyümi, általában 2 alma + 1 körte az adag, amit benyom.
Aztán ugye olyan 9 körül kéne vacsizni, de a vacsi mindig hamarabb van, fél 8 felé.
Ekkor is megcsinálom neki a 230 ml tápszert. Van, hogy megeszi, van, hogy nem, attól függ, mennyi gyümölcsöt evett előtte.

Sajnos Gergő nem nagyon bírja ki, úgyhogy általában még mindig 3 óránként eszik. Nagyon ritkán tudom még húzni neki fél órát.
Vagy ha sétálunk (autóban vagyunk), na, akkor nem aggódik a kaja miatt, szerintem eszébe sem jut.

Más: kérdezted , hogy ki mikor készül visszamenni dolgozni.
Hát ha jövő szeptemberben Gergő betölti a 2 évet, akkor én visszamegyek dolgozni.
Ennek több oka is van.

1. Anyagi okok. Nem hiszem, hogy meg fogunk tudni élni abból a huszon-valahány ezer forintból, amit GErgő 2 éves kora után fogok kapni.
A férjem sem tud már több munkát bevállalni, így is dolgozik mint egy őrült. Szóval nem várhatom el tőle.
Ja, és ahhoz, hogy mondjuk a második gyerkőcnél is kapja valami normális pénzt, legalább 180 napot dolgoznom kell.

2. A másik ok, hogy addigra szerintem amúgy is meghülyülök itthon, úgyhogy muszáj lesz emberek közé mennem.
Egyszer már írtam, hogy nem szeretek itt lakni, ennek több oka is van. Szóval azt hiszem, pont jókor fogok visszamenni dolgozni.

Mi is szeretnénk (főleg a férjem), ha nem lenne túl nagy korkülönbség a két gyerek között, de biztos, hogy nem készülünk egyenlőre a második gyerekre.
Tudom, egy kicsit önzőség is, de ha mondjuk jövő tavasszal születne egy kistesó, 1 millió %, hogy meőrülnék itthon, és ez akár a házasságunk rovására is menne. Ezt meg nagyon nem szeretném, mert nagyon szeretem a férjemet.
Nem azért, mert az én férjem, de szerintem nagyítóval keresve sem biztos, hogy az ember egykönnyen ilyen pasit talál.
Úgyhogy hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott minket, de a második gyermek egy kicsit később fog csak jönni.
Mert fog jönni, azt biztos, hiszen mindketten szeretnénk, csak nem most.

Gergő iszonyú nyűgös 1-2 napja, szerintem a foga. Mára már a chamomillát is be kellett vetnem. Eddig nem sok sikerrel. Kép
Még soha nem csinált ilyet, (mindig vidáman ébred), de reggel 6-tól fél 8-ig sírt. De most nem olyan hisztis sírás volt, hanem olyan fájdalmas, keserves.
Úgy sajnáltam szegényt Kép

Húúú, most nézem, milyen kisregényt írtam Kép

Persze megint itt a szar idő, nehogy má' kimozdulhassunk... Kép Ez "jót tesz" az amúgy is ingatag hangulatomnak.
És persze megint nem tudunk találkozni.
Lesz itt még tavasz egyáltalán??????

kuha és Gergő (22+5)

Kép
kuha

Ancsi26!
Nem fogod elhinni: mi is a Győri kapuban lakunk!!! Lesz itt baba-mama társaság!
Képfelrakás: melléklet feltöltés, tallózás, és ott kiválasztod a gépeden melyik képet szeretnéd feltenni.Ja, és még a kép méretét kell megnézni, hogy engedje beilleszetni. Ez egyébként most a vak vezet világtalant esete: én sem vagyok valami vérprofi még.

Davallia!
Hatalmas üdv neked is!

Na megyek, muszáj takarítani és főzni valamit...

Katka
katka12

Róki!Nemesek!

2-es lett a vizsgámKépKépKép és egybenKépKépKép is, a tavalyi év szinte 4-5 ös lett...

Hát hiába...ha az ember lányának gyereke vanKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: