<font face="Comic Sans MS,Tahoma"> Jó reggelt!
De irigyellek Zsuzsófi ennyi alvásért...
Nos én is döntöttem, marad a 3 óránkénti kaja, de ha még alszik nem fogom nyilván továbbra sem felkelteni, de ritka hogy +1 órára rá ne ébredne fel... hiába, a hasunk nagyúr.
Az éjszakánk így megint nagy nyögésekkel telt és igaza van Borsts-nak, tényleg más a kaki, hígabb és szeles. Megfigyeltem, hogy az első és második kaja (8-kor lefekvéskor és 11-kor) még semmi bajjal nem jár, bealszik Pötyi gond nélkül. A következő kajcsit, hajnali 2-kor már hatalmas nyögés, kínlódás, sírás előzi meg, hallom, hogy nem jön ki a kaki.
Ma éjjel rászántam az időt és megfigyeltem, kibontottam a pelust is, alig volt valamicske kaksi, az is híg...

Az a furi, hogy kaja után menetrendszerűen 2 órára kezd kínlódni, addig alszik... Segítettem rajta (éljen a szélcső), de meglepő, hogy milyen kicsi puki, vagy kaki felszabadulása is mekkora megnyugvást okoz. Aztán kajcsizott és aludt tovább békésen.
Mától kevesebb tejterméjet eszem, és szereztem korpovitot. Furi, hogy van aki meg megeszik egy liter tejet és semmi baja.

Lassan már semmit ne ehetek. A zöldségek java része is tiltólistán van.
Szerintetek ez is olyan fajta hasfájás, ami később elmúlik? Mert ez nem hasfájás, hanem nem jön ki a kaki, nem? A fene se érti.
NA megyek, Prüntyit elvitték sétálni én kaptam egy órácskát, hogy kialudjam az éjszaka fáradalmait.
Na akkor vagyunk itt páran a környéken... sirály! Én is örülnék az msn-nek, nekem van is, szóljatok, ha összeírjuk, ide most nem tenném fel.
Puszi mindenkinek:</font>
Barti&Pötyi 2006.április 1.