A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Csajok: köszi a drukkokat, evett 100g-ot Kép fél4-kor. Most elmegyek vele egy esti sétára. Ja és megpróbálom az őszilevet

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziaztok lányok!

Gratulálok Adrianának! Sok boldogságot a kis Levente Tamáshoz!

Cory!
Ismerős történet ez a gyerek-riogatás. Személyes tapasztalat - csak ez pont anyukával: Egyenruhában állunk és egy anyuka nagy elánnal jön oda a gyerekkel: látod, ha rossz leszel ezekkel a rendőrökkel záratlak börtönbe. Én meg válaszoltam: igen, de azért ha eltéved valahol nehogy a rendőrhöz menjen oda, inkább valami vén pedofilhoz ugye?

Gyöngyi!
Tündi is csapkod a kezével álmában, sajnos fel is ébred rá, de ha becsomagolom takaróba, akkor meg sír, mert nem tud mozogni.

Annácska!
Szoktam szegényt nyugtatgatni, csak ő olyan ideges fajta. Féltem a szülésnél is hogy elájul, mert neki kórházban mindig felmegy a vérnyomása. Kép Egyébként tegnap egy kicsit nyügisebb volt a baba és rögtön kérdezte, hogy nem beteg-e. Ma meg sokat bukik, de hát mit csináljon szerencsétlen, amikor kb óránként eszik, tele a pocija és kell az újnak a hely?

Mi már voltunk a Tündivel boltban, levegőzés közben ugrottunk be. Persze rögtön felébredt, de kikaptam a kocsiból és visszaaludt.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziaztok lányok!

Gratulálok Adrianának! Sok boldogságot a kis Levente Tamáshoz!

Cory!
Ismerős történet ez a gyerek-riogatás. Személyes tapasztalat - csak ez pont anyukával: Egyenruhában állunk és egy anyuka nagy elánnal jön oda a gyerekkel: látod, ha rossz leszel ezekkel a rendőrökkel záratlak börtönbe. Én meg válaszoltam: igen, de azért ha eltéved valahol nehogy a rendőrhöz menjen oda, inkább valami vén pedofilhoz ugye?

Gyöngyi!
Tündi is csapkod a kezével álmában, sajnos fel is ébred rá, de ha becsomagolom takaróba, akkor meg sír, mert nem tud mozogni.

Annácska!
Szoktam szegényt nyugtatgatni, csak ő olyan ideges fajta. Féltem a szülésnél is hogy elájul, mert neki kórházban mindig felmegy a vérnyomása. Kép Egyébként tegnap egy kicsit nyügisebb volt a baba és rögtön kérdezte, hogy nem beteg-e. Ma meg sokat bukik, de hát mit csináljon szerencsétlen, amikor kb óránként eszik, tele a pocija és kell az újnak a hely?

Mi már voltunk a Tündivel boltban, levegőzés közben ugrottunk be. Persze rögtön felébredt, de kikaptam a kocsiból és visszaaludt.

Kép
szelivi

Sziasztok! Kép

Megjöttünk, végre itthon! Kép Mindenkinek köszönöm a drukkokat és a gratulációkat! Kép
Íme néhány kép Dorkáról Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Én is gratulálok minden újdonsült anyukának és babának, nagyon jó egészséget kiívánok nekik. Kép
Majd megírom a szüléstörténetet is valamikor és elküldöm nektek!

Puszi mindenkinek! Kép

Nadine és a ma 1 hetes Dorka Kép

nadine81

Sziasztok! Kép

Megjöttünk, végre itthon! Kép Mindenkinek köszönöm a drukkokat és a gratulációkat! Kép
Íme néhány kép Dorkáról Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Én is gratulálok minden újdonsült anyukának és babának, nagyon jó egészséget kiívánok nekik. Kép
Majd megírom a szüléstörténetet is valamikor és elküldöm nektek!

Puszi mindenkinek! Kép

Nadine és a ma 1 hetes Dorka Kép

nadine81

<font face="Comic Sans MS,Tahoma">Szép jó estét!

Nadine! Isten hozott itthon! Sokat gondoltam rátok! Mesélj ha lesz egy kis időd! Hogy vagytok? Igazán kislányos Dorka, nagyon cuki! Beindult a tejcsid?

Hihetetlen hogy megy az idő, már Pötyi is elmúlt egy hónapos és mindenki megszült a fórumon. Továbbra is olvasgatlak benneteket, nagyon sok hasznos dologról van itt szó. Csak éppen mire írni sikerülne, vagy reagálni a többiekre, addigra valaki megzavar... Kép

Amúgy jól vagyunk, már az alvás is normalizálódott. Nagyon nagy könnyebbség, hogy letesszük aludni 8-kor és csend van. Mondjuk a hasa még mindig nagyon meghatározza a napot, nagyjából ez adja a menetét is, mert 3 óránként ennie kell, ha törik ha szakad... Kép El sem tudom képzelni, hogy egyszer nem kel fel enni éjjel, mert még most is ébred kereken 3 óránként. Már sokkal kevesebbet bőg, sokkal többet le lehet kötni, hol a játszószőnyegen, hol a hordozóban. És már megkaptuk életünk első mosolyát is, szívet melengető érzés!!! Kép

Cory!!! Lenne egy kérdésem! Kezdetektől fejtem a maradék tejcsit, felváltott ciciből etettem. Általában olyan 10-20 ml jött még le, de egyáltalán nem feszült vagy ilyesmi, soha nem is éreztem úgy, hogy pangana benne a tej. Néha a nagy sietségben elfelejtettem lefejni és észrevettem, hogy igazából nincs is szükségem a fejésre, mármint gyulladás elkerülése végett. De eszembe jutott, hogy mi van ha elapad így a tejem. De nem értem, hogy ha 80 g-ot eszik a csajszi, akkor is csak 10 ml jött le pluszban és ha 100 g-ot akkor is. Szóval nem kínoztam tovább a cicim. Kép Szerinted honnan lesz így több tejem, ha majd több kell Pötyinek? Már nem mértem mostanában, mert a heti 250 gramm hízásunk megvan (Kép ), de pár napja újra megnéztem mennyiket eszik, hogy nőtt-e és már 100 grammokat eszik, szóval csak kell több lennie. De honnan????

Na mennem kell, megjött a férjecském! Kép
Anyósom sétál épp a csajszival, így volt egy kis időm. Kép

Puszi mindenkinek!!!

Szeretettel:</font>

KépBartiKép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font face="Comic Sans MS,Tahoma">Szép jó estét!

Nadine! Isten hozott itthon! Sokat gondoltam rátok! Mesélj ha lesz egy kis időd! Hogy vagytok? Igazán kislányos Dorka, nagyon cuki! Beindult a tejcsid?

Hihetetlen hogy megy az idő, már Pötyi is elmúlt egy hónapos és mindenki megszült a fórumon. Továbbra is olvasgatlak benneteket, nagyon sok hasznos dologról van itt szó. Csak éppen mire írni sikerülne, vagy reagálni a többiekre, addigra valaki megzavar... Kép

Amúgy jól vagyunk, már az alvás is normalizálódott. Nagyon nagy könnyebbség, hogy letesszük aludni 8-kor és csend van. Mondjuk a hasa még mindig nagyon meghatározza a napot, nagyjából ez adja a menetét is, mert 3 óránként ennie kell, ha törik ha szakad... Kép El sem tudom képzelni, hogy egyszer nem kel fel enni éjjel, mert még most is ébred kereken 3 óránként. Már sokkal kevesebbet bőg, sokkal többet le lehet kötni, hol a játszószőnyegen, hol a hordozóban. És már megkaptuk életünk első mosolyát is, szívet melengető érzés!!! Kép

Cory!!! Lenne egy kérdésem! Kezdetektől fejtem a maradék tejcsit, felváltott ciciből etettem. Általában olyan 10-20 ml jött még le, de egyáltalán nem feszült vagy ilyesmi, soha nem is éreztem úgy, hogy pangana benne a tej. Néha a nagy sietségben elfelejtettem lefejni és észrevettem, hogy igazából nincs is szükségem a fejésre, mármint gyulladás elkerülése végett. De eszembe jutott, hogy mi van ha elapad így a tejem. De nem értem, hogy ha 80 g-ot eszik a csajszi, akkor is csak 10 ml jött le pluszban és ha 100 g-ot akkor is. Szóval nem kínoztam tovább a cicim. Kép Szerinted honnan lesz így több tejem, ha majd több kell Pötyinek? Már nem mértem mostanában, mert a heti 250 gramm hízásunk megvan (Kép ), de pár napja újra megnéztem mennyiket eszik, hogy nőtt-e és már 100 grammokat eszik, szóval csak kell több lennie. De honnan????

Na mennem kell, megjött a férjecském! Kép
Anyósom sétál épp a csajszival, így volt egy kis időm. Kép

Puszi mindenkinek!!!

Szeretettel:</font>

KépBartiKép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Ilyenek vagyunk most... Kép

Kép

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Ilyenek vagyunk most... Kép

Kép

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Gyöngyi: mióta iszod ezt a teát? Csak mert az édeskömény némely babáknak nem hogy javít a hasfájáson, hanem az okozza.

Foria: nincs mit Kép És tényleg hívj nyugodtan Kép Nagyon helyesek a fiúk Kép

Annácska: Kép Neked sem egyszerű az okoskodókkal. Ennyi előnyöm legalább van abból, hogy anyám tojik az unokákra.

Adriana: gratulálok Kép

Kész az új, Végső babás tábla: http://terszt.fw.hu/babak.html

Szelivi: ezekszerint egyenruhás rendőr vagy? Nem tudlak elképzelni egyenruhában Kép

Bartika: a tej úgy lesz több, hogy a melled azt az infót kapja a gyerektől, hogy több kell. Persze ne úgy képzeld, hogy belebeszél, mint egy mikrofonba (Kép), hanem többször kerül mellre, mert kéri. Ha kezdetektől annyi tej termelődne, amennyi egy fél éves csak anyatejes babának kell, akkor az anyukák állandóan otthon ülnének és fejnének Kép A tej ráadásul nem két szopi között termelődik, hanem szopi alatt nagyrészt a szopizás hatására. Nálunk pl úgy néz ki egy szopi, hogy Liza szív-szív-szív, aztán elkezd vadul nyeldekelni, majd újra szív csak, aztán jön az újabb nyeldekelés. Két nyeldekelés között akár 4-5 perc is eltelhet. Szerintem ezért tudtál csak 10-et lefejni akkor is, ha 100-at szopizott, és akkor is, ha 80-at, mert nem váltottál ki újabb tejleadó reflexet. Én pl nem is tudom fejéssel kiváltani, de ettől még, ha a baba szívja, simán tud jóval többet szopizni, mint amire én fejéssel valaha is képes lennék kicsiholni.
Kis hordóhasúd nagyon édes Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Gyöngyi: mióta iszod ezt a teát? Csak mert az édeskömény némely babáknak nem hogy javít a hasfájáson, hanem az okozza.

Foria: nincs mit Kép És tényleg hívj nyugodtan Kép Nagyon helyesek a fiúk Kép

Annácska: Kép Neked sem egyszerű az okoskodókkal. Ennyi előnyöm legalább van abból, hogy anyám tojik az unokákra.

Adriana: gratulálok Kép

Kész az új, Végső babás tábla: http://terszt.fw.hu/babak.html

Szelivi: ezekszerint egyenruhás rendőr vagy? Nem tudlak elképzelni egyenruhában Kép

Bartika: a tej úgy lesz több, hogy a melled azt az infót kapja a gyerektől, hogy több kell. Persze ne úgy képzeld, hogy belebeszél, mint egy mikrofonba (Kép), hanem többször kerül mellre, mert kéri. Ha kezdetektől annyi tej termelődne, amennyi egy fél éves csak anyatejes babának kell, akkor az anyukák állandóan otthon ülnének és fejnének Kép A tej ráadásul nem két szopi között termelődik, hanem szopi alatt nagyrészt a szopizás hatására. Nálunk pl úgy néz ki egy szopi, hogy Liza szív-szív-szív, aztán elkezd vadul nyeldekelni, majd újra szív csak, aztán jön az újabb nyeldekelés. Két nyeldekelés között akár 4-5 perc is eltelhet. Szerintem ezért tudtál csak 10-et lefejni akkor is, ha 100-at szopizott, és akkor is, ha 80-at, mert nem váltottál ki újabb tejleadó reflexet. Én pl nem is tudom fejéssel kiváltani, de ettől még, ha a baba szívja, simán tud jóval többet szopizni, mint amire én fejéssel valaha is képes lennék kicsiholni.
Kis hordóhasúd nagyon édes Kép

cory
Budapest

Cory: Kezdetektől iszom ezt a teát és már én is gondoltam rá, hogy ettől fájhat a hasa és abba hagytam az ívását, de ugyanúgy voltak görcsei. Egyébként lekopogom, de pár napja mintha javult volna ez a probléma.
Szóval a tejci folyamatosan termelődik, ahogy szívja a baba? Valszeg nálunk akkor türelmetlen a Lili és nem bírja kivárni az utánpótlást.
Ja, mérlegeléssel kapcsolatban: Megette a 100g-ot, és még visszatettem cicire, szívott egy kicsit majd megint lemértem és képzeljétek -10g-al kevesebbet mutatott. Szóval ennyit a digitális mérlegről.

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory: Kezdetektől iszom ezt a teát és már én is gondoltam rá, hogy ettől fájhat a hasa és abba hagytam az ívását, de ugyanúgy voltak görcsei. Egyébként lekopogom, de pár napja mintha javult volna ez a probléma.
Szóval a tejci folyamatosan termelődik, ahogy szívja a baba? Valszeg nálunk akkor türelmetlen a Lili és nem bírja kivárni az utánpótlást.
Ja, mérlegeléssel kapcsolatban: Megette a 100g-ot, és még visszatettem cicire, szívott egy kicsit majd megint lemértem és képzeljétek -10g-al kevesebbet mutatott. Szóval ennyit a digitális mérlegről.

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: Kép Nem semmi a mérleg Kép Remélem a többi méricskélő is olvasta Kép

cory
Budapest

Gyöngyi: Kép Nem semmi a mérleg Kép Remélem a többi méricskélő is olvasta Kép

cory
Budapest

Nekem a kórházban volt a legdurvább, ahol 50 perc szopi után 20-szal kevesebbnek mérték.......na nekem akkor már elegem lett a mérlegből!! Kép
Vendég

Nekem a kórházban volt a legdurvább, ahol 50 perc szopi után 20-szal kevesebbnek mérték.......na nekem akkor már elegem lett a mérlegből!! Kép
Vendég

Nadine: Üdv a fedélzetenKép Gyönyörű a lánykád! Anyja lánya így elsőreKép (nekem) Sok boldogságot mégegyszer! Majd mesélj az első éjszakáról. Tapasztalatom szerintKép minden baba tündéri az első két hétbenKépKépKép

Adriana: Sok boldogságot nektek is! Várunk képeket!

Mérleg: én már visszaadtam a külcsönzősnekKép

Barti: jó hogy írtál! Édes a csaj! Tényleg kis "hordóhasú"Kép

Cory: klassz a tábla! KöszönjükKép

Gratulálok mégegyszer minden 2006. tavaszi babák topikos mamának, babának, családnak!!! JUHHÉÉKép (Ez már régen ment EsztikémKép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nadine: Üdv a fedélzetenKép Gyönyörű a lánykád! Anyja lánya így elsőreKép (nekem) Sok boldogságot mégegyszer! Majd mesélj az első éjszakáról. Tapasztalatom szerintKép minden baba tündéri az első két hétbenKépKépKép

Adriana: Sok boldogságot nektek is! Várunk képeket!

Mérleg: én már visszaadtam a külcsönzősnekKép

Barti: jó hogy írtál! Édes a csaj! Tényleg kis "hordóhasú"Kép

Cory: klassz a tábla! KöszönjükKép

Gratulálok mégegyszer minden 2006. tavaszi babák topikos mamának, babának, családnak!!! JUHHÉÉKép (Ez már régen ment EsztikémKép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nadine Kép
Üdv újra itthon Kép
Gratulálok a kiscsajszihoz Kép Nagyon édi-bébi Kép

Barti Kép
Klassz, hogy ilyen jól megvagytok Kép Aranyos a jánykád Kép

Cory Kép
Ez nagyon szomorú, de azért mázli is, hogy így nem szól bele a dolgaidba Kép

Itt van egy kép Adriana kisfiáról is. Ma jöttek haza, remélem benéz majd Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nadine Kép
Üdv újra itthon Kép
Gratulálok a kiscsajszihoz Kép Nagyon édi-bébi Kép

Barti Kép
Klassz, hogy ilyen jól megvagytok Kép Aranyos a jánykád Kép

Cory Kép
Ez nagyon szomorú, de azért mázli is, hogy így nem szól bele a dolgaidba Kép

Itt van egy kép Adriana kisfiáról is. Ma jöttek haza, remélem benéz majd Kép
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

<font color="0000ff">Adriana Kép

Szívből gratulálok a kisfiadhoz! Kép

Nadine Kép

Tündéri a kicsi lányod, ha időd engedi, mesélj majd!!!

Bartika Kép

Nagyon édes a kislányod!
Ha jól emlékszem, mi nagyon közel lakunk egymáshoz, ugye? A Ráskay Lea utcába tartoztok gyerekorvosilag? Lehet, ugyanaz a védőnőnk is... Kép

Eszti Kép

Mérleg Kép Nem semmi!

Na, végre mindenki elaludt, megyek fürdeni.

Szandra </font>

Kép

KépKép
KépKép
foria

<font color="0000ff">Adriana Kép

Szívből gratulálok a kisfiadhoz! Kép

Nadine Kép

Tündéri a kicsi lányod, ha időd engedi, mesélj majd!!!

Bartika Kép

Nagyon édes a kislányod!
Ha jól emlékszem, mi nagyon közel lakunk egymáshoz, ugye? A Ráskay Lea utcába tartoztok gyerekorvosilag? Lehet, ugyanaz a védőnőnk is... Kép

Eszti Kép

Mérleg Kép Nem semmi!

Na, végre mindenki elaludt, megyek fürdeni.

Szandra </font>

Kép

KépKép
KépKép
foria

Cory!
Igen szép sötétkék egyenrucim van, lassan ki kéne pakolni a céges szekrényt, mert egyhamar nem megyek vissza dolgozni. Egyébként nem való vagyok utcára szerintem. Utálok éjszaka dolgozni, bírságolni, embereket csesztetni. Viszont feljelentést én írok leggyorsabban a cégnél! Kép

Kép
szelivi

Cory!
Igen szép sötétkék egyenrucim van, lassan ki kéne pakolni a céges szekrényt, mert egyhamar nem megyek vissza dolgozni. Egyébként nem való vagyok utcára szerintem. Utálok éjszaka dolgozni, bírságolni, embereket csesztetni. Viszont feljelentést én írok leggyorsabban a cégnél! Kép

Kép
szelivi

<font color="0000ff">Gondoltam, alvás előtt még bekukkantok Hozzátok! Minden nap elhatározom, hogy ilyenkor majd megcsinálom azt a házimunkát, amit nappal nem tudtam, de nem visz rá a lélek. Olyan nehéz, hogy mindenre jusson idő.

Cory Kép

Szomorú, amit írsz (anyukád és a gyerekek).Sajnos nekem soha nem voltak nagyszüleim. Nem tudom milyen lehet, mert volt, aki már a születésem előtt meghalt, aki meg élt, azt életemben kétszer láttam, illetve ő engem, mivel én már nem emlékszem rá. Két hugom van, a kisebbiket már meg sem nézte. Soha nem érdekeltük.

TroseKép

Én járóka ügyben sokat nem tudok mondani, az első fiamnál összeszereltük( hagyományos fa járóka, az a klasszikus darab),de soha nem használtuk. Így aztán egy idő után szétszereltük. Kép

Szandra és Marci 2006.03.03.</font> Kép

KépKép
KépKép
foria

<font color="0000ff">Gondoltam, alvás előtt még bekukkantok Hozzátok! Minden nap elhatározom, hogy ilyenkor majd megcsinálom azt a házimunkát, amit nappal nem tudtam, de nem visz rá a lélek. Olyan nehéz, hogy mindenre jusson idő.

Cory Kép

Szomorú, amit írsz (anyukád és a gyerekek).Sajnos nekem soha nem voltak nagyszüleim. Nem tudom milyen lehet, mert volt, aki már a születésem előtt meghalt, aki meg élt, azt életemben kétszer láttam, illetve ő engem, mivel én már nem emlékszem rá. Két hugom van, a kisebbiket már meg sem nézte. Soha nem érdekeltük.

TroseKép

Én járóka ügyben sokat nem tudok mondani, az első fiamnál összeszereltük( hagyományos fa járóka, az a klasszikus darab),de soha nem használtuk. Így aztán egy idő után szétszereltük. Kép

Szandra és Marci 2006.03.03.</font> Kép

KépKép
KépKép
foria

Sziasztok!

csak gyorsan. Tök feleslegesen mentünk fel Pestre mert mikor odaértünk akkor közölték velünk, hogy mégse adják el a lakástKép Totál kiakadtam, és leszedtem a faszit a 10 körméről, hogy nagyon jól tudta, hogy két kicsi gyerekünk van, és szegedről megyünk, mi a fenéért nem lehetett felhívni???????

Viszont találtunk egy másikat, de azt meg nem tudtuk megnézni. Anyós megy pénteken, ha jó a lakás (fényképek alapján tuti) és meg tudunk egyezni (a mi pénztárcánkhoz le kell kicsit faragni az árból) akkor már szerződést kötni megyünk legközelebb...

Na mind1, leg. a rokonok látták KaticátKép Jól bírta a napot, főleg, hogy majdnem mindig mentünk. De kezd megérni bennem az a tudat, hogy biza így 8 hetes korra hasfájósak lettünkKép Egyszerűen nem alszik, csak cicin, vagy ha villamoson, vonaton autóban, buszon ülünkKép De sokat pukizik, kaki ma harmadik napja nincsKép (ill. két kis piszok volt...) Szóval lehet hogy meg kellene hőmérőznöm mert hulla fáradt vagyok, aludni szeretnék, de ő nem alszik még mindigKép

Anita! Borcsa! VizsgáhozKép Beültem magyar vizsgára szoptatni, és amíg szoptattam, gondolkodtam a tételeken, majd büfiztetés közben feleltemKép Jó ez érettségin nem jön be, mert oda nem viszem be (zavarná a többieket) De viszem magammal, és közvetlenül vizsga előtt megszoptatom. Majd aki vigyáz rá (ált. apa) elmegy vele sétálni és ha nagyon sír max, egy kis édeskömény teát ad neki. Inkább kihúzzuk a szopiidőt 4 órára, mint hogy kapjon pótlást, és a cicmnek 6-7 óra maradjon ki.

Cory! Hozzátáplálásról nem vitatkoznék, mindenki csinálja úgy ahogy a szíve diktálja...én is oda hallgatokKép

És nem fogom leszoktatni az anyatejről, ne aggódjKép

Zsu aki ma nagyon kivan.....

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

csak gyorsan. Tök feleslegesen mentünk fel Pestre mert mikor odaértünk akkor közölték velünk, hogy mégse adják el a lakástKép Totál kiakadtam, és leszedtem a faszit a 10 körméről, hogy nagyon jól tudta, hogy két kicsi gyerekünk van, és szegedről megyünk, mi a fenéért nem lehetett felhívni???????

Viszont találtunk egy másikat, de azt meg nem tudtuk megnézni. Anyós megy pénteken, ha jó a lakás (fényképek alapján tuti) és meg tudunk egyezni (a mi pénztárcánkhoz le kell kicsit faragni az árból) akkor már szerződést kötni megyünk legközelebb...

Na mind1, leg. a rokonok látták KaticátKép Jól bírta a napot, főleg, hogy majdnem mindig mentünk. De kezd megérni bennem az a tudat, hogy biza így 8 hetes korra hasfájósak lettünkKép Egyszerűen nem alszik, csak cicin, vagy ha villamoson, vonaton autóban, buszon ülünkKép De sokat pukizik, kaki ma harmadik napja nincsKép (ill. két kis piszok volt...) Szóval lehet hogy meg kellene hőmérőznöm mert hulla fáradt vagyok, aludni szeretnék, de ő nem alszik még mindigKép

Anita! Borcsa! VizsgáhozKép Beültem magyar vizsgára szoptatni, és amíg szoptattam, gondolkodtam a tételeken, majd büfiztetés közben feleltemKép Jó ez érettségin nem jön be, mert oda nem viszem be (zavarná a többieket) De viszem magammal, és közvetlenül vizsga előtt megszoptatom. Majd aki vigyáz rá (ált. apa) elmegy vele sétálni és ha nagyon sír max, egy kis édeskömény teát ad neki. Inkább kihúzzuk a szopiidőt 4 órára, mint hogy kapjon pótlást, és a cicmnek 6-7 óra maradjon ki.

Cory! Hozzátáplálásról nem vitatkoznék, mindenki csinálja úgy ahogy a szíve diktálja...én is oda hallgatokKép

És nem fogom leszoktatni az anyatejről, ne aggódjKép

Zsu aki ma nagyon kivan.....

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="0000ff">Anita, nem tudom írtam-e már, de Marci második neve Botond Kép

Szandra</font>

KépKép
KépKép
foria

<font color="0000ff">Anita, nem tudom írtam-e már, de Marci második neve Botond Kép

Szandra</font>

KépKép
KépKép
foria

Na megint éjjeli bagoly vagyokKép

Mivel Bettina 11 körül alszik el én nem megyek rögtön aludni, mert ilyenkor van időm gépezni, olvasni...
Hajnalban kel egyszer, de akkor magam mellé veszem és alszunk együtt tovább reggel 8-9-ig.

Babetta, Rita: azért készül lassan a konyha, mert Peti ezt referenciának szánja és kül. mütyűröket szerel bele. már rég funkcionál csak még nem engedi lefényképezni, csak ha tökéletesen készKép

Borcsa: tündériek a gyerkőcök!!Kép

Szandra: zabálnivaló arcocskája van!!!Kép

Nadine: gyönyörű Dorka baba!Kép

Bartika: édi!, nálunk is apa vállán tud jókat aludni büfi utánKép

Adriana: nagyon látszik rajta, hogy kisfiú!!Kép

Gyöngyi: Bettina akkor csinálja ezt a cicin sírást, ha fáj a hasa. Ilyenkor felveszem büfizni vagy megtornáztatom, hogy a szelek kijöjjenek.

Anita: az első két hét tényleg könnyű, akkor szinte csak esznek-alszanak. aztán kb. 3-4 hónapos kor után megint könnyebb, mert akkor már leköti őket jobban a külvilág és a pocifájás is alábbhagy.

Bartika: 1 hónapos babánál szerintem természetes, hogy 3 óránként eszik éjjel is. ne keseredj el, nálunk is kb. a 2. hónap végétől alszik hajnalig. persze minden baba más, de idővel tovább bírja szopi nélkül éjjel!

Szelivi: én pont ezért nem is tudom hanyatt altatni, mert állandóan felébred a kezeire.
Hason alszik, de csak akkor rakom le, ha a cicin vagy a kezemben/vállamon elaludt.
Ha ébren van, akkor háton szeret feküdni.

Annácska: húslevesKép
Mi mindenhova visszük a gyerekeket, ahova nem lehet oda mi sem megyünk egyelőre. Ezért nem voltunk 3 éve moziban.

Eszti: remélem ma is jó kedved van/lesz!Kép

Most már ideje mennem, apa is végzett a fürdéssel...Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Na megint éjjeli bagoly vagyokKép

Mivel Bettina 11 körül alszik el én nem megyek rögtön aludni, mert ilyenkor van időm gépezni, olvasni...
Hajnalban kel egyszer, de akkor magam mellé veszem és alszunk együtt tovább reggel 8-9-ig.

Babetta, Rita: azért készül lassan a konyha, mert Peti ezt referenciának szánja és kül. mütyűröket szerel bele. már rég funkcionál csak még nem engedi lefényképezni, csak ha tökéletesen készKép

Borcsa: tündériek a gyerkőcök!!Kép

Szandra: zabálnivaló arcocskája van!!!Kép

Nadine: gyönyörű Dorka baba!Kép

Bartika: édi!, nálunk is apa vállán tud jókat aludni büfi utánKép

Adriana: nagyon látszik rajta, hogy kisfiú!!Kép

Gyöngyi: Bettina akkor csinálja ezt a cicin sírást, ha fáj a hasa. Ilyenkor felveszem büfizni vagy megtornáztatom, hogy a szelek kijöjjenek.

Anita: az első két hét tényleg könnyű, akkor szinte csak esznek-alszanak. aztán kb. 3-4 hónapos kor után megint könnyebb, mert akkor már leköti őket jobban a külvilág és a pocifájás is alábbhagy.

Bartika: 1 hónapos babánál szerintem természetes, hogy 3 óránként eszik éjjel is. ne keseredj el, nálunk is kb. a 2. hónap végétől alszik hajnalig. persze minden baba más, de idővel tovább bírja szopi nélkül éjjel!

Szelivi: én pont ezért nem is tudom hanyatt altatni, mert állandóan felébred a kezeire.
Hason alszik, de csak akkor rakom le, ha a cicin vagy a kezemben/vállamon elaludt.
Ha ébren van, akkor háton szeret feküdni.

Annácska: húslevesKép
Mi mindenhova visszük a gyerekeket, ahova nem lehet oda mi sem megyünk egyelőre. Ezért nem voltunk 3 éve moziban.

Eszti: remélem ma is jó kedved van/lesz!Kép

Most már ideje mennem, apa is végzett a fürdéssel...Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="0000ff">Zsu Kép

hát a pasas tényleg megereszthetett volna egy telefont, még jó, hogy a kicsi bírta ezt a mai napotokat! Én úgy tudom, anyatejes babánál nem nagy baj, ha ritkábban van széklete, nekem azt mondták, akár egy hétig is kimaradhat. Ha Marci nem kakil, és fáj a pocija, egy kis tornáztatás mindig segít rajta, előbb jönnek a pukik, aztán meg a termés! Na, az ám a nem semmi!

Szandra</font>Kép

KépKép
KépKép
foria

<font color="0000ff">Zsu Kép

hát a pasas tényleg megereszthetett volna egy telefont, még jó, hogy a kicsi bírta ezt a mai napotokat! Én úgy tudom, anyatejes babánál nem nagy baj, ha ritkábban van széklete, nekem azt mondták, akár egy hétig is kimaradhat. Ha Marci nem kakil, és fáj a pocija, egy kis tornáztatás mindig segít rajta, előbb jönnek a pukik, aztán meg a termés! Na, az ám a nem semmi!

Szandra</font>Kép

KépKép
KépKép
foria

<font color="0000ff">Szia Tünde, éjjeli bagolytársam!

Én is ezért kotlok ilyenkor itt a gép előtt, csend van, nyugi van...
Köszi a dícséretet!

Lassan lépni kéne aludni...

Szandra</font>
Kép

KépKép
KépKép
foria

<font color="0000ff">Hát akkor jó éjt mindenkinek ! Kép

Szandra</font>

KépKép
KépKép
foria

Úristen, hogy bírtok ilyen sokáig fent maradni? Még mindig minden tiszteletem a tiétek!! Kép Hogy bírjátok a következő napot pár óra alvással???

Nadine, aranyos kicsi lánykádnak gratulálok!
Adriana, neked is, nagyon szépen meg van fésülve a hajacskája a fiatalúrnak! Kép

Fiam életében másodszorra aludt fél 5-ig, jól esett, nem mondom, persze azóta is húzza. Kép Kis édibogárkám.

Bartika, alakultok ám ti is szépen! Kép Szopitanácsokat fogadd meg Corytól, én is az elején naponta hívogattam, hogy mikor mit csináljak....de érdemes volt, mert jól megy a szopi, és a fejőgépet már 1 hónapja nem is láttam, viszont Bence heti 200-at hízik kb.! Asszem felteszem a szekrény tetejére! (mármint a fejőt és nem Benyót)! Kép Kép

Szerintem jó ötlet, hogy összegyűjtsük az msn címeket! Be lehetne írni a táblába.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Én 11-kor elaludtam a fotelban Kép Pedig ilyet már jó régen nem csináltam. De muszáj összekapnom magam, nem szedhetek össze alváslemaradást, mert most a hétvégénk is mozgalmas lesz, nem fogom tudni behozni.

Foria: az anyukámék azért találkoznak a gyerekeimmel, de a 2 hetente 2-3 óra tökéletesen kielégítik az igényeiket unokázás terén. Segítségben nem számíthatunk rájuk. Ez van.

cory
Budapest

Ez a rossz idő mindenki életkedvét elvette?

cory
Budapest

Szép jó reggelt
Este sikerült elaltatni a kiságyba Kép. Fél 11-kor kelt, szopizott és vissza a kiságyba, majd éjjel 1-kor magam mellé raktam mert állandóan konfliktusba keveredett a cumi a kis szájával Kép, én meg nem győztem visszadugdosni, szóval inkább magam mellé vettem, ez kevésbbé fárasztóbb.
Úgy néz ki egyébként, hogy kezd kialakulni egyfajta rendszer nálunk: Reggel negyed 8-kor kelés, etetés, játszás, 9 óra körűl alvás a KISÁGYBAN, majd ismét játék, nézelődés, evés 11 körül egy hosszabb alvás (kb.3 óra), evés, játszás, séta alvással, 7-kor már nyűgösen fürcsi, evés lefekvés. Gondolom ez mindenkit "érdekelt", de mindegy tök jó a kedvem Kép
Gyöngyi és Lili 2006.03.06

Kép

Kép
pgyöngyi

<font color="119911"> Jó reggelt!
Petri,
utólagosan is boldog névnapot Timinek!
Kmoni,
Neked is boldog névnapot!
Borcsa, Nadine, Adriana, Foria, Bartika,
nagyon szépek a gyerkőcök!!! Kép
Adriana,
gratula Neked, mint utolsó kismaminak a topikban! Jó egészséget!
Cory,
tényleg pocsék az idő. Kép

Mi most küzdünk ezzel a 3 hós növekedési szakasszal. Jó sokat szopizunk és 2 éjszaka éjfélkor is keltünk enni, pedig ezt már 4 hete legalább nem tettük meg. Na sebaj, remélem hamarosan megtermeljük a többlet tejcsit. Kép
Tegnap elmentem a boltba vele és végig ordított. Az emberek meg úgy néztek rám.... Cory! Egyből Te jutottál eszembe.
Aztán felvettem és toltam a kocsit, ő meg bealudt a vállamon. Majd vissza a kocsiba és kemény 20 percet aludt. Ennyi volt kb. a tegnapi szunya. Jól túlpörgette magát a lányom.

Annácska,
jó a nagyi. Kép A vőlegény és a kistesó között 23 hónap lesz. Nektek bejött a nagy korkülönbség? Lányod babázik sokat?
Olgo,
köszi a tippet a baracklével. Kép
Tünde,
a hasra fordulás csak 1 * sikerült, lehet, hogy csak véletlenül. De oldalra már többször fordult. Majd Bettina is megteszi hamarosan. Kép
Szerintem szuper, hogy Bettina is ilyen jó kis csavargós baba. Mi most 7végén megyünk először anyuékhoz 200 km-re.
Eszti,
gratula a jó alváshoz! Ügyi Benyó!
Anita,
Nálatok mi volt éjjel?

Pussz. Remélem kisüt a nap.</font>
angi79

Hajrá Gyöngyi!!! Szuper, hogy alakulnak a dolgok! Ezeket a hosszó alvásokat irigylem 1 picit. Nálunk max. 2*2-3 óra alvás van napközben. De aztán fél 9-kor alszik már este. Kép
angi79

Angi: Most nézem, hogy majdnem 1 hónappal előttünk jártok, szóval lehet, hogy egy hónap múlva én is irigykedve gondlok vissza ezekre a hosszú alvásokra Kép. AZért hangsúlyoznom kell, hogy az altatással még küzdök ám, elég macera lerakni

Kép

Kép
pgyöngyi

Borsts
Gyönyörű ez a fotó a gyerkőidről!!!

Foria
Marci is nagyon aranyos!
Milyen nagyokat vigyorog már! Kép

Nadina
Nagyn aranyos Dorka
Mennyire más a nyitott szeműképen!

Adriana
Isten hozta a kis Levente Tamást! ...nagyon aranyos...

Bartika
Cuki a kiscsaj... kis pókhas...

Az éjjszakázást én sem értem, hogy bírjátok!!! ...én tegnap nem feküdtem le azonnal Áronnal a vacsi után... hááát negyed óra után azt hittem elájulok...

Szelivi
Az Istvános topikban is van egy rendőr kismami... bár igaz biztos te is tudod... Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

Nadine
Örülök, hogy a sok kórházi nap után végre otthon vagytok.
Nagyon édi a kiscsaj.
Milyen volt az első éjszaka?

Adri
Gratulálok Leventéhez. Nagyon helyes és fiús. De hát ugye a Leventék mindig szépek.KépKépKépKép

Este 8.30-kor leraktam Levit két perc múlva úgy horkolt, hogy apával a másik szobába mosolyogtunk rajta, és csak 2.30-kor kelt fel. Mondjuk utána 5.30-kor és napközben megint nem bírjuk ki a 3 órát, így majdnem 2 óránként kajálunk. Most este meg masszíroztam, szerintem azért horkolt ennyire. Ma megyünk megint masszázsra.

Most elvitte a mama sétálni, nálam még a fejét is alig meri megpuszilni, már úgy szólok rá ,hogy nyugodtan azt lehet. Én szerencsére nem nagyon kapok kiosztást. Az elején mondtak dolgokat , anyu is és anyós is,de látták hogy nincs foganatja, azóta csend van.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Másnak is nyálzik a gyereke?Kép Olyan plecsniket kapok a vállamra, és tegnap este a hálózsákot is hajszárítoznom kellett. Bugyborékokat fúj a nyálából és azt csorgatja minden hová Kép. A nyelvét meg állandóan dörzsöli a felső innyéhez.
Ez már a fogzás lenne?
Babetta: tök jó, hogy így alszik a babód, mondjuk nekem is volt, hogy így bealudt, de sajna csak 2x. Viszont most is a kiságyban csicsikál.
Nagyon pang ma a topik, mi van csak az én lányom hagy netezni? Úgy látom 2 részre oszlott a társaság, van aki este-éjszaka jön és van aki de-du.

Kép

Kép
pgyöngyi

Ja még annyi: hogy van ez az msn? Hallottam már róla, de nem tudom, hogy kell fellépni stb. Ha valakinek van egy kis ideje, hogy leírja nekem, akkor azt köszi Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Eszti, Mamacka: tök jól bírom az éjszakázást, de nem volt mindig így. Patrícia babakorában már 9-10-kor aludtunk. Dorina később aludt el, de utána mi is lefeküdtük. Most meg Bettinánál egyáltalán nem vagyok fáradt. Megedződtem vagy öregszem??Kép

Gyöngyi: nem lenne könnyebb cumi nélkül?? Akkor nem kellene visszadugdosni a szájába.
Én a cicin altatom el és cicivel a szájában viszem a kiságyhoz, ott óvatosan kiveszem és lerakom. persze ez akkor működik, ha már mélyen elaludt és csak cumizgat álmában a cicin.

Zsu: merre néztetek lakást Pesten??

Nálunk taknyosak a csajok, remélem nem lesznek betegek. Bettina is többször felébredt éjjel, mert nem kapott rendesen levegőt.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok LÁnyok!

Zsuzsófi!
Tényleg tapló az ember, hogy legalább nem telcsizett előtte. Sok szerencsét a másik lakáshoz. És sok sikert a vizsgákhoz! Én nem tudom hogyan oldom meg ősszel az újabb félvet és majd a vizsgákat.

Cory!
Nálunk éjszaka esett, most süt a nap!

Gyöngyi!
Engem érdekel a rendszeres élet, de sajnos nem nagyon tudom nálunk kialakítani. Nálunk csak az a tuti, hogy este valamikor fürdés, 11 körül valamikor sírás, éjszaka 2-3 óránként szopi, és délelőtt is alvás a szopik között, mert én is akkor alszom ki magam.

Mamacka!
Az Istvános topicot csak néha olvasgatom. Gondoltam régebben, hogy írok oda, de ott már olyan összeszokott társaság van, nem akarok tolakodni. Nem tudtam, hogy ott is van rendőrnéni.

Most éppen alszik a lánykám, csak néha álmában sír, majd pukkant egyet és alszik tovább. Tényleg az első két hét a legkönyebb.

Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: