Sziasztok
Rita
Köszi a linket
Annamari 4 éves volt mikor műtötték a sérvét. Ugyan sérve most nincs, de még mindig nincs gödröcskéje. A doki azt mondta, hogy majd később egy plasztikai műtéttel rendbe hozható
Gyöngyi
Nagyon édes, vidám a lánykád

Ne aggódj a tej miatt. Teljesen kiegyensúlyozottnak tűnik a lányod és ez a lényeg
A nagyszülőkre meg tényleg fütyülj! Még a kórházban megmondtam, hogy nem kérek a 25 éves tanácsaikból, így most nincs is semmi gondom
Biztos, hogy nem dobja el a cicit. Próbálj meg megnyugodni, mert a Te feszültségedet átveszi a baba.
Angi
Hatalmas szemei vannak a lánykádnak
Mikor tartjátok a kézfogót ?

Lidi vőlegénye és a kistesó között mennyi lesz így a korkülönbség?
Gratula a hátról hasra forduláshoz
Livi
Vigasztald meg a párodat azzal, hogy 15 év múlva se lesznek könnyebb éjszakái. Csak akkor már nem a sírdogálás miatt, hanem a fiúzás miatt fog virrasztani
Babetta
Atyám, hihetetlen a fiad

Szerintem titkon a kamrára jár éjszaka és zsíroskenyeret eszik
Egy hős a fiad, hogy ilyen jól viselte az oltást
A kutyusod nagyon édike
Petri
Nem tudom, hogy másként lesz-e a másodikkal, de én sem adom ki a kezemből Petit, pedig nekem már a második
Tünde
Hogy lehet egy gyereknek kólát adni??? Nem hallottak róla, hogy árt a fogaknak? A lányom még a buborékos ásványvizet sem issza meg, nem hogy a kólát!
A szoktatással kapcsolatban teljesen igazad van. Anno Annamarit nem vittem soha magammal vásárolni (szülői jó tanácsra!), így mikor nagyobb lett nehéz volt vele megértetni, hogy a hűtőben nem terem a húsleves
Zsu
Gratulálok a vizsgáidhoz, nagyon ügyi vagy
Köszi a linket, megnézem
Jó tanácsok:
Ez a sok okoskodás amiket kaptok még így is az agyamra megy. Miért nem lehet egyszerűen hagyni, hogy az ösztöneink vezéreljenek?
A legjobban azt szeretem mikor a nagymamám, aki már 83 éves osztja a jó tanácsokat. A múltkor is felháborodva vont kérdőre, hogy mi az, hogy a gyereket megetetem éjjel, meg miért nem mindig atom pontosan 3 óránként etetem. A múltkor még azért is lecseszést kaptam mert kimaradt a fürcsi, pedig tudtommal még egy gyerek sem halt bele

. A hozzátáplálást most még nem kezdték el pedzegetni, de tuti jönnek majd vele mikor érik a barack és én nem adok neki, pedig az milyen jó... és még sorolhatnám. Megpróbálok túllépni ezeken, igaz ez sem könnyű, de a fiamért és a nyugalmamért muszáj
Féltékenység:
A lányomat mindenki kikapdosta a kezemből és szinte soha nem volt nálam, csak a szopik idején. Most a fiamat ki sem eresztem a kezemből, senkinek nem adom, csak apának és a nővérkének
Szandra
Tényleg nagyon okos a fiad, hogy nem akar semmit csak cicit
Aranyosak a csemetéid
Borcsa
KSH

Néha nekem is jól jönne a 100 km távolság
Így szép az élet

Nagyon édesek a gyerkőceid
Cory
Olyan jókat mosolygok mindig azokon amiket írsz

Sokszor nem is kell kérdeznem, mert mindig írod a választ

Köszi, hogy Te legalább okos tanácsokkal látsz el minket és erre a legjobb bizonyíték a három csemetéd
Lányok
Adriana megszült
Gratulálok Nektek
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit