Sziasztok!
Ismét eltelt a hosszú hétvége. Ha jól látom itt se volt nagy pörgés.
Zsuzsófi
Mi is most akarunk venni lakást, vagyis házat. De a kérdéseidre még nem tudom a választ.
Timi is nagyon szereti a játszószőnyeget.
Mamacka
Ha nagyon feszül és fáj a cicid, akkor fej le belőle egy kicsit, nehogy mellgyulladásod legyen! A babák nem mindig szeretik egyformán a két mellet, de fogalmam sincs miért. Ezen ne aggódj, amíg szépen fejlődik.
Petra
Hová utazol? És miért?
Nancsika
Tényleg nagy szerencsétek van Alex babával, hogy ilyen rendes, alvós baba.
Mi is ilyen szerencsések vagyunk Timivel. Húúú most biztos sokan irigykednek.
Mariannka
Te mivel eteted Istvánkát? Talán szalonnával?
Annyira jó húsban van! Nagyon édi!!!! Várjuk a keresztelős képeket. PGyöngyi
Nem úgy néz ki Lili mint aki éhezik. Olyan kis mosolygós. Próbálj megnyugodni, ne foglalkozz anyósoddal. Te vagy az anyja Te majd érzed, ha kell neki pótlás. Képzeld nálunk, megkérdezte az anyósom, hogy nem akarok már valami mást is adni Timinek -az anyatejen kívül? Most kivételesen nem vízre vagy teára gondolt, hanem valami kajára... pedig Timi hízik szépen és még nincs 3 hónapos. Miért etetném mással, ha van elég tejem.? Nem értem én ezeket az anyósokat, mind jót akar de már túlzásba viszik az aggódást.
Szelivi
Tetszik ez a megállapítás, hogy éjjel simogasd az arcát a gyereknek és majd jól lakik. Ki találta ki ezt a baromságot???
Angi
Nagyon szép babaarcú a lányod! A forduláshoz pedig gratulálok Lidinek!
most megyek mert hív a lányom...</font>

de azt mondta a doki , hogy valószínű, hogy felfog szívódni. Most nem rágódok rajta, majd ha komolyra fordul.

</font>