Először is elnézést kérek mindenkitől, hogy most nem fogok bekapcsolódni aktívan a témákba, és nem írok Mindenkinek külön-külön.
1 hétig még benézni sem volt időm. Sajnos az a fránya munka...
Éppen ezért csak beleolvasgatni tudtam a "termelésbe". Jadey
Kitartás! Nem lesz semmi baj, és ha több helyen is megnézik, az csak jól jöhet!! Sok "gyógyenergia" a kishercegnek!
Melinda
Mi van Veletek?! Nem találtam meg ezt az infót, csak a jókívánságokat a többiek részéről! Remélem semmi komoly!! Drága Marcikának puszi!
Kicsit magamról.
Én a melót sokkal jobban bírom, mint gondoltam; és bár sokszor kell tovább bent maradni, nem izgatom magam, és legkésőbb 7kor akármi is van felállok és eljövök. És az a legjobb, hogy most nem szól ezért senki semmit.
Ja és egyszerűen boldog vagyok!
Látványosan alakul a pocim, és bár még csak a 17+6 héten vagyok apa szülinapján megmozdult.
Bár aztán volt nap, mikor nem éreztem, de tegnap megint egy kis tündér volt, mert sokszor érezhető volt. Bár igaz még gyengén, de mivel én állandóan puffadtam eddig, érzem a különbséget a mozgások között. Legalábbis azt képzelem.
(Igaz a lepényem is hátsó fali) Szerdán megyünk uh-ra már alig várom, hogy láthassam, és most videót is ígértek róla.
Remélem nem lesz szégyenlős és mutatja majd magát..
Minden kislányhoz és kisfiúhoz gratula!! És az újdonsült mozgolódásokhoz is!
Sajna, val. legközelebb is csak 1 hét múlva jövök, de azért majd próbálkozom! Mindenkinek nagyon szép Ünnepet kívánok!!!
puszi: J.E.