Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!:D
Emili biztos álmodik, már születése után is grimaszolt álmában, és a minap sikongatott is az éjszak közepén, mint ahogy mostanság is teszi napközben:)Rájött hogyan kell:)
Mi történhetett Linus fogával???Nem vettétek lészre mikor letört?Emilinek beecsetelték, és kész.Majd 3 hónap múlva kell menni megint ecsetelésre.
Bentre is adok szandit Emilire ő is szereti,ha pedig mehetnékje van, akkor hozza az én cipőmet, és tuszkolja alábamra
Mónika!
Nagyon jók a képek, de az az írországi viharos tenger...bbbrrrrrrrr.Nem csodálom, hogy a gyerkőc is visított
De az a vár nagyon szép!!!
Felesleges holmi:nem som van szerencsére, az eygetlen amit csak 1x használtam az a hordozóba való,nyaktámasz.Aztán ott van méga kengurú is, csak párzsor használtam, de legalább nem volt drága:)
Pihenős zék nagyon bevált anno, ill a cumi életmentő volt!
Babaolló nekünk bevállt, de ezt csak későb vettem, előtte az enyémmel bénáztam;)Nekünk aDM-es van beőle, a többi bogyósvégűvel nem tudnék mit kezdeni:)
Pelusban nálunk is van homok bőven:DEmili a homokozóban azt csinálja amit a vízben,mindig alá akar merülni
Lorca!
Örülok hogy sikerült ovit találnotok!Végül felvették Natit abba a csoportba?
Ágiboldi!
Nálunk is csak a fekve szopi jött be, de erre nekem is magamnak kellett rájönnöm, a kórházban nem nagyon propagálták
Az a pincér nem volt komlett az indiai étterembe!Hogy lehet vki ilyen idióta????
Timi!
Emili is kb. 10-11 órát alszik éjjel, de mostanában nappal 2-3 órát!erre csak most szokott rá.Hátha Lillus is meggondoja egyszercsak magát;)
A hormonok csinálják a hangulatingadozást, hamarosan jön a 2. trimeszter, az már jobb lesz biztosan!!!
Ria!
Akkor drukk, hogy mielőbb eladjátok a lakást!
Érdekes amiket írtál a neurológiáról.Én is ezkre gondoltam Emilivel kapcsolatban.Éé ezért is kezdtem elhagyni a de. alvást, inkább kihúzni délig, és most a játszór erre pont jó lett.Vagy a csavargás:)
Édes Beni a kis horgász!:)
Köszönöm a hiányolásokat is, kedvesek vagytok(én meg hűtlen, bocsika
Dana!
Akkor nektek is jó pihenésetek volt!:)Emili is útálta az úszógumit, és a karúszóval sincs jóban
Édes lehetett ahogy elalut a vízben!:D
Hason csúszdázást ne engedd Laurának, Emilinek is így tört le a foga
Cseresznyét még nem adtam, de állítlag eléggé puffaszt:?
Lora!
Játszó náklam is kicsit uncsi, de mi mindig megyünk vmerre csavarogni.De. vásárlás, pica, néha benézek turikba is, ha kell vmi ruci Emilinek:)Nálam nagyon megy az idő, még kevés is
Timi!
Húha, vérzés nem hangzik jól.Nekem is volt 6 hetesen, de csak barnázás.Nekem is fenyegető v.-t írtak.Feküdtem amennyit lehetett, kaptam Utrót.Neked is írtak fel progi pótlást?Vigyázz magatokra!!!Biztos nem lesz baj, sokmindenkinek van ilyesmi.De engem is nagyon megviselt!
Sno!
Én is várnék még ezekkel a vizsgálatokkal.
Csimpi!
Emilinek is látni már hgy kezd kialakulni a hosszanti boltozat, főleg ha a belső talpéle felől nézem.
Naptej:én is kenem Emilit ha kimegyünk, most Vichyt vette, a sprays yereket, akciós volt
Egyébként szerintem jók a Babések, és a La Roche Posay(Anthélios) is!
Bozótka!
Utólag is boldog névnapot Zsófinak!De jó, ti is költöztök!Merre?
Jó lehett az erdélyi körút is!
Zsófi már biztos kiheverte azóta a hányás-hasmenést
Sági!
Sajnálom hogy nem jössz, de abzsolút megértem.Nekem sincs túl sok időm, a visszaolvasás is sok idő.De azért hiányzik a csapat, így próbálok vhogy időt szakítani rá, ha alszik Emili, vagy esténként.
Rosszalkodás:Emili tud, direkt olyat tenni, amiről milliószor elmondtuk, hogy nem szabad.Néz rám ő is közben, és csakazértis.Még sikítani is tud mellé!:)Igaza van Ágiboldinak:próbálgatják a személyiségüket kibontakoztatni, és aki temperamentumosabb, az "rosszabb" gyerek>lásd Emili.Szerintem most kezdődik csak igazán a nevelés, nyesegetni a vadhajtásokat, megtanítani nekik a határokat, hogy mit szabad és mit nem,Mert ők még nem tudják, és sokszor el kell mondani még nekik, hogy megjegyezzák, és kialakuléjon bennük egy kép a világról, hogy hogyan is működik.
Ditke!
emili is vadócabb lett mostanában, már én is tudom, hogy nem ó lesz a jó magaviseletű gyerek az isiben.De nem biztos hogy jó annak a gyereknek, aki nem magától jógyerek, hanem csak rákényszerítik a visszafogottságot, mert az a későbbiekben fog visszaütni.El kell fogadni, hogy vannak mozgékonyabb, vadócabb gyerekek, és vannak "otthonülős nyugdíjas" típusok.Kinek mi jutott
Emil ma már 3.xra alszik.
Timi!
Szépa pocak(másodiknál már áétalában hamarabb látszik
Mazsi!
A kutyás kép nagyon édes Leáról!
Na befejeztem a visszaolvasást, néha kicsit felületes voltam, így lehet kihagytam vmit, de ez van, ennyire volt idő/energia.
Apa is itthon van.

etetem Boti barátomat
csók
anya muszáj most fényképezni????
egerszalók