Sziasztok
Csak bejelentkezem, igyekeztem visszaolvasni, nagyjából sikerült is. A képek nagyon jók, olyan jó látni, hogy nőnek a gyerkőcök!
Nálunk tombol a betegség

Bár jó dolog a rosszban, hogy Lili jól van. Picit náthás, de már nem kell porszívózni az orrát, elég ha a kézi pumpást használom. Azt sem szereti, de nem üvölt tőle. Viszont a párom meg én elég ramatyul vagyunk. Na persze az uram sokkal "betegebb" mint én, mivel férfi

Én azért ma már voltam vásárolni, és főztem is egy jó húslevest. De mire a feléig jutottam, a párom lelépett. Csak lestem, hogy ha olyan beteg, akkor hogy tud elmenni, de hát anyukájához ment megbeszélni a lakásvásárlást, mert hogy azt telefonon nem lehet. Hát van benne valami, de akkor végül is annyira nem lehet beteg. Ráadásul olyan rég elment, hogy ennyi idő alatt már egy egész kerület megvételét meg lehet beszélni

Na mindegy, max. egyedül eszem húslevest, mert ma még nem ettem semmit és már nincs türelmem kivárni. Bár éhes nem vagyok, de az eszemmel tudom, hogy már ideje lenne enni.
Kistesó

Szerintem én nem is írok semmit, úgyis sejtitek, hogy én még nem annyira szeretnék most egy újabb babát

De hozzá tartozik, ha "becsúszna" akkor azért természetesen nagyon örülnék neki, de azért azt hiszem először kicsit kétségbe esnék!(aztán valószinűleg még jobban

)
Forgolódás nálunk is megy, sőt mostanában imád hason feküdni, illetve mászik szegény, csak nem nagyon jut előrébb

A lábát tegnap találta meg a szájával, eddig csak a kezével matatta, de most ezerrel gyűri a szájába a lábujjait. Nagyon édes.
Remélem egy-két nap és kilábalok a betegségből és újra teljes tag leszek. Reszkessetek!!
Hari és Lili (már megint nem tudom hány hetes

)