Benianyu! Nekem 6 ampulla volt elég. Megvettem 12-t, úgyhogy elhasználtam mind. Totál rendbe jött a hajam. Nekem a hajhullás mellett iszonyatosan zsírosodott is, és azt vettem észre, hogy a zsírosodás is csökkent.
Cleo! Köszönjük a bókot
Maximálisan meg vagyok elégedve az etetőszékkel. Oli szeret benne lenni, mert nagyon kényelmes. Biztonságos, praktikus. Egy kicsit talán nagy helyet foglal (de lehet, hogy csak a mi konyhánk kicsi, és ezért érzem ezt) ez az egyetlen, ami negatívum. Egyébként ha venni akartok, akkor nézd meg a poppet.hu weboldalt, ott olcsóbban megkapható, mint az üzletekben.
Hozzátápi: a gyümölcsleveket azért kezdtük el két héttel hamarabb adni a 6 hónapos kor előtt, mert Olivér mostanában 5 naponta kakil keményebbet. Gondoltam, hátha a baracklé, sütőtök stb. lazítaná egy kicsit a székletét. Sajnos egyáltalán nem veszem észre, hogy segítene valamit.
Mivel Oli jól szopik, ezért még nem szeretném túlzásba vinni a hozzátáplálást, nehogy elválasztódás legyen a vége.
Tegnap itt voltak nálunk Évianyuék. A fiúk másod unokatestvérek és egy napon születtek. Ákos mellett Oli egy kis minikének tűnt számomra
Aranyosak voltak nagyon, ahogy egymást "piszkálgatták". Az én kisfiam egy lusta kutya az unokatesójához képest. Teszek fel róluk képet.
Ildi