Elfelejtettem irni,hogy fogyasszatok el nyugodtam a zacsiban levoket!!!
N
2004.12.07 20:11
2004.12.07 20:43
Nagyon ügyi fiaid vannak. Én már évek óta csak álmodozom róla,hogy egyáltalán kipróbáljam,mi az a korcsolyázás,aztán terhes lettem Petrával,aztán megint terhes vagyok. Igy nincs merszem jégre szállni.
2004.12.07 21:23
Nem próbálod meg esetleg FEnistillel bekenni?
2004.12.07 21:36
2004.12.07 21:59
A férjednek kellene a kedves rokonokkal elbeszélgetni...és mindenben melléd állni. 2004.12.07 22:37

Legalább abszolut fölénybe kerülünk a családban

)

2004.12.07 22:50
köszi az érdeklödést, most tudtam bekukkantani, mert valami kaka van a gépünkkel, és Apa bütykölte... Szóval úgy néz ki, kisfiú lakik odabenn
.
2004.12.07 23:14
2004.12.07 23:27
NA, majd legkozelebb! 

Tudom, hogy kisfiut var es mindenoras. Naluk tokeletes lesz a nemek aranya, mert ket csajszi es Marcipan utan most ujabb kisfiu jon.
Ne huzd fel magad, az emberek mar csak ilyenek!
Szerintem ezen nem erdemes megorrolnod a ferjedre, tudod, egyik fuleden be, a masikon meg ki a kedves rokonok szava...
), amikor kiderult, hogy nalunk a kisteso is fiu, annyira lanyt szerettem volna, de most mar el nem cserelnem a vilag minden kincseert sem...csak legyen egeszseges!
MAr epp kerdezni akartam a fenykepeidet meglatva, hogy hany eves kortol lehet korizni vinni gyereket...de ezek szerint meg varnunk kell vele.

Hetvegen jottek tobben babanezobe, erre vasarnap ujra hanyni kezdett Nandi. Es ezt azota se hagyta abba, minden nap jon 1-2x a roka.
Olyan szarul erzem magam, hoyg ennyire nem tudunk vigyazni a csemetenkre. 

2004.12.07 23:45
Egy kicsit bennem van az az erzes, hogy ti legalabb mar tudjatok. Igy a rokonoknak van idejuk elmondani az esetleg tapintatlan megjegyzeseiket, ti pedig boven lenyugszotok, mire megszuletik a babo. Mi meg nem tudjuk, es a kibujasig mar nem is fogjuk megtudni, hogy ki rejtozik odabent. Remelem, nekem senki nem fog ilyesmit mondani, mert mindezt szules utan vegighallgatni meg vacakabb lehet... 2004.12.08 10:55
Klassz volt, azon sem fényképeztem halálra magam, mert nem vittem pótakkut
. Holnap lesz eredmény

Név? Vagy lemaradtam?

Még valami?

2004.12.08 11:14
2004.12.08 12:12
2004.12.08 13:55
Nekünk is vannak képeink, egyelőre nem tudom, hova dobjam fel. 

. Drukkolok, hogy májusban is jó híreket kapj!
Károgókkal ne törődj
.
. Az más kérdés, hogy minket meg azért néznek ufónak a családból sokan, mert szeretnénk még hármaskát. Minek, hiszen van egy fiunk, és egy lányunk is?
. Hajráhajrá, és tényleg kerüld a lépcsőket
!
A bulin fájdalommal tapasztaltam, hogy Dani irántam érzett szerelme a múlté
. 

.
.
2004.12.08 14:19

HÁl Istennek azóta semmi tünet, se hőemelkedés, se bágyadtság, azért felhívtam a dokit, van-e valami teendő, azt mondta, egyelőre nincs, de felírt Deadalon kúpot, ha esetleg ismétlődne. Lehet, hogy csak gyomorrontás, bár nem tudom, mitől, hisz alig eszik
jobbulást NÁndinak 2004.12.08 15:36
Hízni nem híztam, szal nem értem. Na mindegy visszavittem és vettem helyette Ilangnak kesztyüt, harisnyát, kabátkát
Angol felmérö
Remélem azért sikerül, bár téged ismerve, biztos 95-100% között lesz az eredménye
Dani hogy van? Azóta is tünetmentes?
Most ezt én teszem Veled!
Mesélsz majd, hogy most milyen volt a kórház és a személyzet? Lehet tudni, hogy 4-eskének mi lesz a böcsületes neve?
Jó-jó az is lehet, hogy még lappangott benne, de akkor is
Mielöbbi gyógyulást nektek!
Nem mutatta magát eddig a babátok ezért nem tudjátok a nemét?
2004.12.08 16:25

2004.12.08 20:23

Szerencsére sapiban volt, meg nem magasról, de mégis.
de máris jobb, hog leírtam.
Úgyhogy gratula!
2004.12.08 20:28
Csak egyszer legyen már utána, és legyen időm ideülni. Négyeske lehet, hogy azért kuksol még odabent, mert nem tudjuk néven szólítanmi? Az a baj, hogy Marcipán kivételévbel mindenkinek önálló vélemény evan. Lehet, hogy a kölöknek négy neve lesz?2004.12.08 21:21
Ja, egyedül vagyok itthon, apa sörözik, Dani most aludt el, megyek is Megastározni 2004.12.08 21:48
Úgy sajnálom

Persze fénykép alig készült, inkább a kamerát használtuk.
2004.12.09 02:40
Remélem Tiédapa nem borult ki nagyon a sok vendég és az utánunk maradó rumli láttán!
. Képzeld Apukám meg annyit mondott, amikor megtudta az újabb babát, hogy "mi a fenének?" Családcentrikus... Mondjuk Bekinek sem örült, aztán most meg rajong érte
.
Remélem azért a szülőágyon már lesz neve a csöppségnek!
Még jó, hogy Kevinnek legalább nem lett baja!
2004.12.09 04:02
Ferjem hasonlo baleset miatt hord 3 hete gipszet, o 2 szalagjat nyiszbalta el
Remelem neked csak zuzodas! 
Ferjem is nagyon gondolkodik harmadikon
). Lanyom nemes egyszeruseggel bekoltozott az olembe es ki sem szallt egeszen hazaindulasig, akkor felelenkult es meg kb. fel oraig kergettuk mig elindulhattunk haza
, alig 4 honapja kezdte tanulni az oviban, de mar tok jol halad. Ja es megtanult kinaiul is tizig szamolni
, kicsit sok a kinai gyerek az oviban
2004.12.09 08:15

, biztosan jót mondanak májusban is!
, de Ilang jól járt
(60 felett legyen, akkor nekem jó
)

És Őrbottyán is két településből olvadt össze
, nekünk a fényképezőnk romlott el nyáron, megcsinálták (még garanciában), most megint uaz a baja

Klassz
2004.12.09 11:15
2004.12.09 11:34
Hétfő óta nagyon náthás, tegnap elkezdett köhögni is, remek éjszakánk volt
köszönjük a bulit, nagyon jól telt, még a nagyoknak is!
egész jól vezettél
de azóta sem tudom, hogy merre jártunk abban a sötétben. Azon nevettünk út közben a gyerekekkel, hogy hátha nem is téged követünk
ilyen beszólásokat csak hanyagolni lehet. Bár felejteni nem nagyon
akkor hurrá hányinger
szegény
Matyi nem fizet majd a nyelvtanulásért
hogy te milyen ügyes vagy!
gratula a kisöcsihez!
2004.12.09 13:51
Nagyon ügyi vagy, +kreatív
) gondoltam ám rád, hogy milyen cudar lehetett anno neked...

)
2004.12.09 14:08
. Ott ült, fogta a lányát az ölében, és mikor a dokinö azt mondta, hogy "ja dehogynem látni, ott a kukac", mint aki nem érti a dolgot, úgy kérdezte döbbenten, hogy "kisfiú???"
2004.12.09 14:57
Sütireceptet nem felejtettem el, küldöm, amint lesz egy kis időm.
Ecetes-vizes borogatást próbáltad már? Én elég gyakori vendég voltam emiatt a sebészeten, úgyhogy már nagy rutinom van benne
Károgókkal meg ne foglalkozz! Egyébként nekünk meg szinte mindenki azt mondja, hogy milyen jó, egy fiú egy lány, akkor már nem is kell több...(Mondjuk a cukor miatt nem biztos, hogy nekifutnék még egynek, de akkor is, ezt had döntsem el én!)
Akkor most már ti is megállhattok itt

Elküldöd majd nekem annak a Dekának a nevét/kódját, amit te használsz?
Amúgy irtó édes kiscsaj, még akkor is, ha éppen telitorokból bömbizik
Ha előtte is uilyen probléma volt, akkor lehet, hogy mégsem a látogatók a ludasok.
2004.12.09 15:38
na azért nem esz meg bennünket a kosz, dehát mégis
Ilang 3 napja nem eszik!
Ezt úgy kell érteni, hogy NEM eszik semmit!!!
Tegnap egész nap fél kenyér, este 1 joghurt belediktálva
Ma negyed kenyér reggel, ebédre már csak minimális kenyérhéj, leves kiborítva, piphusi elhajítva azt hittem bedilizek. Alvásilag is kicsit furcsa, vagy csak 1-1,5 órát alszik az eddigi 2-3 helyett vagy el sem alszik, csak max 4-5 között
Tiszta hiszti, semmi sem jó. Akkor nyugis, ha csak vele foglalkozom és az van amit Ö akar. Nahát azért még az kicsit korai lenne, hogy Ö diktálja a napot így nem kicsit vagyok estére kimerülve... Szerintetek ez mi lehet??? Hova lett az én kis mosolygós, jóétvágyú kismanóm?
Vagy ez már hiszti-dackorszak? Imádom, mert egy tündér, de valahogy nagyon fárasztó mostanság, vagy csak még nem szoktam ehhez hozzá??
Édi egyébként, csak ezt a korszakot át kell vészelni. Tényleg a fiúk nem hisztisek?
Köszi az invitálást, nem tudom mikor megyünk arra, egyenlöre elég sok dolog van, de bármi elképzelhetö. Ha úgy jön össze a dolog, talán jövöhéten akkor idöben szólok, jó? Melyik napok vannak kilöve?
Valahogy ezek a kütyük a szervízben hirtelen megjavulnak aztán a tulajnál újra elromlanak. A párom régi Discmanje csinálta ezt, az volt vele a gáz, hogy Németo.-ban vette, így kicsit körülményes volt a szervízelés. A lényeg elküldte, visszajött, hogy semmi baja, persze 1 hónapra rá újra elöjött a problem. Remélem nektek nem ez lesz
Abban biztos vagyok, hogy a család minden tagja nem áll majd a szülöszobában így a végeleges döntés a tied lesz
2004.12.09 16:13
) éhenhalni nem fognak. 2004.12.09 16:42
. Nurofent adok neki lázcsillapítóként, a délutáni adag után nem sokkal hányt, így nem is hatott a cucc
. Ilyenkor be lehet újra adni, vagy inkább keressek itthon vmi más hatóanyagút?
. Ha rám hallgatsz, gyorsan megnézeted, szalagszakadásnál fontos a gyorsaság, könnyebben rendbejön. (én nem engedtem megműteni, mert Malacka már az utolsó heteit taposta odabent, de nagyon hosszú idő volt, mire teljesen helyrejött, szóval jobb, ha gyorsan összeraknak)
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint