A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Nálunk mindig tojik az ördög valamit. Most várom a gyerekorvost, mert Olivér 6 azaz hat teljes napja nem kakilt. Szombaton produkált kb. 3 csepp kakit előtte pedig szerdán kakilt rendesen. Egyébként nincs baja, nem sír, nem fájhat a pocója. Tudom, hogy gáz, de én nem merem lázmérőzni. Egyébként lehet, hogy valami betegség bújkál benne, mert alig van hangja, tök rekedt, mint egy kis kappan.

Tünde! Mi amikor hazajöttünk a kórházból, már másnap az anyósommal hagytam a gyereket egy órára, mivel venni kellett még ezt azt, ami hiányzott és nem mertem apára bízni. Azóta is rendszeresen vigyáz anyósom Olivérre. Eleinte Õ jött el hozzánk, de most már van, hogy elviszem Olit és otthagyom egy kis időre, ahogy a szopi engedi. Egyébként amióta tartja a fejét, azóta szívesen kezébe adom "bárkinek" ha tiszta a keze.

Ayse! Nekem teljesen elmúlt a hajhullás. 4 hónappal a szülés után iszonyatosan hullott. Szerencsére 2 hét alatt rendeződött. Már már attól tartottam, hogy megkopaszodom. Persze ez csak butaság volt, mert állítólag az hullik ki, ami a 9 hónap terhesség alatt nem.

Duda! Nyaraláson mi is gondolkozunk, hogy hogy legyen. Lehet, hogy úgy megyünk el, hogy visszük anyósomat is, aki esténként tud vigyázni Olira, olyankor mi csavaroghatunk stb.
Annyira hiányzik már egy jó kis nyaralás, tavaly mi nem voltunk sehol, mert veszélyeztetett terhes voltam.

Ildi

Kép
vrucsincá

Cleo:

Majd csinálok egy képet Zsuzsa fejének a hátuljáról. Elég siralmas. Kép

Megann:

Az egyik növendék cica abesszin szürke... jó hogy így ajánlgatom anyu macskáit, lehet nem is akarja odaadni. Kép De azért a hét az sok, pedig ezek kinti-benti macskák. Anyu is csináltatott a garázsablakra egy macskaajtót, és azon járnak ki-be. Õk is meg a környék többi macskája is. :P

Bkrisztina, Megann!

Köszi a kisgépszervíz infót! A pontosabb címet ha van megköszönném, amúgy meg eltoligálom a piac felé Zsuzsát hogy feltérképezzük a helyszínt.

Bkrisztina:

Párodnak jobbulást, és azt már régen akartam mondani, hogy Kincső haja olyan szép sűrű hullámos!!! Nektek nem kopik hátul?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Köszi mindenkinek az emlékezéstKépKépKép meg a dícséretetKép (bevallom csak azért raktam fel képet, hogy kapjunk dícséretet:P KépKépKép) Nagyon aranyosak a babák, és én is próbálgatom Nyúlné fotós tanácsait, ebből is látszik, hogy azért olvasgatni szoktamKép

Ayse: melyiket kéred kölcsönbe?Kép Egyébként tényleg jó, csak most izgulás van, mert a nagylány skarlátos lett és félek, hogy a fiúk el ne kapjákKép!

Egyébként nagyon érdekes ez a mikortól hagyjuk ott a gyereket téma. A lányom 3 elmúlt amikor anyuéknál aludt nélkülem, de ehhez hozzá tartozik, hogy előtte ott is laktunk, tehát ismerte őket. Marci akkor volt nélkülünk amikor Balu született, meg utána 3 napot nélkülemKép Anyum azt mondta, hogy nyáron megpróbáljuk egyszer-kétszer, hogy mit szól ahhoz, ha ottmarad, mi meg eljövünk. Sajnos most elég messze laknak, de azért találkozunk rendszeresen és néhány órára elvan nélkülünk, csak az éjszaka kérdéses. Anyósom is szívesen vállalja, bár Õ is inkább a nagylányt, hiába vele azért jobban lehet kommunikálni. Egyszer vigyázott Marcira itt nálunk, mi meg hármasban (apa, én és cicifüggő Balubaba)csavarogtunk, de előadta neki, az általunk már megszokott, hisztijét, és szegény anyósom azóta félKép Az izgalmas akkor lesz, ha már mind a három gyerkőcöt "le tudjuk passzolni"Kép De egyenlőre ilyenről nem is álmodomKép Nincs is időm álmodozni mert legkisebbem nem a jó alvásáról híresKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok,

AndiKép, majd a legközelebbi talira elmegyünk, most még új vagyok itt, ti már tök jól összeszoktatok, meg hát már így is 25-en lesztek. Viszont remélem készül majd sok-sok kép, és jól megnézegetek majd mindenkitKép.

Én sem szívesen bíznám Jacket az anyósra, főleg amíg ilyen kicsi, de nincs is sok alkalmam rá, Dublin messze van. Mondjuk, az én anyukám is 320km-re lakik, ráadásul sokat dolgozik, de ha néha eljön pár napra az maga a mennyország. Reggel visszazavar az ágyba, hogy karikásak a szemeim, aludjak még, majd ő foglalkozik Jackkel, és esténként is mehetünk amerre akarunk apával.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Helló

Dori bp!

Léna lába meggyógyult, teljesen tökéletes, viszlát terpipelusKépKépKépKépKépKép
Hasonló jókat kívánok nektek is...

M.

Kép

Kép
megann

Oréka!

Köszi a figyelmeztetést, látod, fel sem tűnt, csak az, hogy nincs meg.

Barbi!

Neked pedig külön köszi, hogy kimásoltad, és nem kell újra keresgélnem!

Aranyosak vagytok!

Kép
kuha

Róki!

Hát a pontos címet nem találom, de a Hegedűs Gyula utcában van, újpestről nézve a bal oldalon és biztos hogy a Csanády u. kereszteződés(ben), vagy az előtt van.
Jó lepukkant szocreál kinézetű kirakat(azaz nincs kirakat!Eltéveszthetetlen...

Macsek:
Hát azért megfontolandó, mert nálunk minden agyon van riasztózva, nem hagyhatok nyitva még egy ablakot semKép, szegény cicmic akkor hogy közlekedjen???
Na majd kiokoskodok valamit, bár férj pl biztos nem engedné hogy legyen egy lik a falon ahol a macsek be tudna jönni a garázsba...KépKép

Hát a mai menü Lénának nem jött beKép, krumpli+répa+fehérrépa...
Bezzeg a fini édes alma jöhetne kilószámra...

M.

Kép

Kép
megann

Mea!

Megkérdezhetem hogy hová hízlalod Livikét????KépKépKépKép
Hihetetlen súlya van...gratulálokKép
Pedig nem is eszik olyan rettenet sokat...
Kis vasgyúróKépKépKép

m.

Kép

Kép
megann

Lányok sokan írtátok, hogy a babák már az új oltásokat kapják és milyen jó, hogy nincsen láz meg lábickófájás, valamelyikőtök viszont azt írta (nem emlékszem sajna ki volt), hogy a gyerkőce a régi oltásokat kapta, 3 és 4 hósan is (Kuha, vagy Havtünde??).
A 3 hónapost mi is a régit kaptuk és most megy a nagy vacila, hogy mi legyen, a 4 és 5 hónapossal, megvegyük-e az újat, vagy maradjunk a jól bevált réginél, hiszen a későbbieket (15 hós, és utána) majd már úgyis az újat kapja.
Aki a régit kapta, milyen megfontolásból választotta azt, nekem két gyerekorvos a régit javasolta (jól bevált, tuti immunitás, stb), egy meg egyértelműen az újat a kevesebb mellékhatás miatt.
És most nagyon tanácstalan vagyok, mindenképpen azt szeretném, hogy a legjobbat tegyem a gyerkőcnek (mind immunitás szempontból, mind fájdalom, és láz szempontjából).
Előre is köszi,
Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Mea

Azt a mindenit! Hatalmas a kislányodKép

Babamentes napok
Én is idegenkedek tőle. Bár néha jó a kikapcsolódás és eljárogatunk esetenként a férjemmel esténként. Olyankor Anyu vigyáz rá.
De, hogy több napra ott hagyjam azt jelenleg nem tudom elképzelni.Minket a Szüleink a Mamámékhoz(igaz 300 km-re laknak) kb 4 éves koromtól vittek le. És az első napokban mindig sokat sírtam Anyuék után. Aztán persze jól éreztem magamat, sokan voltunk unokatesók. Szóval szerintem én sem szeretném pár éves koráig semmiképpen. De az is igaz, hogy jó ha a gyerek nem csak a szülei mellett tudja feltalálni magát. Az ő érdekében.
Nekem egyébként nincsen igényem nélküle töltött napokra. Pont elég az a pár óra, amikor elmegyünk szórakozni valahová.

Anyós

Mivel nagyon nem csípem, ezért nem is bíznám rá. Mondtam a férjemnek is, hogy amíg ilyen a viszonyom az anyjával szó sem lehet róla.Elöbb talán valami bizalmi viszonyt kéne kialakítanunk, hogy a fiamat rámerjem bízni.

Én akkor viszek a talira kenyereket (gondolom magos és barna meg ilyenek jöhet), és finom üdítőket.)

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Mea!
Húú, nem semmi a csajszid!Kép

Barbi!
Köszi!Kép
Még egyeztetek Tzsuzsával és majd megírjuk, kb. mikor érkezünk.

Megann!
De jó, hogy nem kell többet terpipelus!KépKépKép

Dóri!
Milyen volt a Norbis kaja?
Kóstoltátok már a cappuccinós müzli szeletet? Nekem nagyon bejön!

Manka!Kép
Kár! Jó lett volna megismeri téged is!
Na és persze szívdöglesztő Jacket!Kép

Andi&Nati

Andi&Nati

KépKép
duda

Ildi!
Szegény Oli! Remélem nem lesz komoly. Ha csak szopik, simán lehet, hogy 6 napig nem kakil. Jó, hogy Neked már nem hullik a hajad! Ez bíztató! Andris is most lesz 4 hónapos.

Márti!
Én a régi mellett döntöttem. Azért, mert jól bevált. Lilinek sem lett tőle baja, egyből beadtam neki a Germicid-C-t, és még csak be se lázasodott. Az igaz, hogy több szuri, viszont az új rend szerint van egy alkalom még pluszban. És az ára sem mindegy, vizitdíjakkal együtt úgy 50-60 ezerre jönne ki számításaim szerint. Ezt a pénzt inkább más formában költöm rájuk.

ayse

Megann!

Terpipelus Kép

Manka! Kép
Jack nem valami hűséges típus! A másik topicban Zita volt a number one (más kiscsaj híján), itt meg hirtelen bőség zavara lett menyasszonyokban, és Zitát már el is felejtette...
Zita szomorú.

Kép
Vendég

Manka!
Attól, hogy új vagy, még nyugodtan jöhetsz a talira! Jackkel együtt szeretettel várunk!
25 v. 26 már tök mindegy......
Ha érdekel, írj egy mail címet, küldök részletes infót.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann!
Nálun sincs már terpipelus múlt hét óta. KépKép

Anyós téma:
válaszom egyszerű és tömör. NEM! Anyu, tesó, barátnő igen. Kép De csak anyunál hagytam eddig, senki másnál.

Ayse, Vrucsincá!
Babáknak jobbulást!!!!!

Mea!
Nem semmi méretek! KépKép

Andi! Kép

Norbikaja teljesen korrekt volt, finom és nekem elég is a mennyisége. Kép Aztán meglátjuk a többi milyen lesz, de egyenlőre jó. Kép Elmentem ma bevásárolni és vettem csomó norbi rudit, müzli szeletet, teljes kiőrlésű lisztet, tönkölyt meg mindenfélét. A kapucsínós tökjó, vettem vagy tizet, meg a gyümisből is. Kép
Kicsit fogyni akarok, elég nehezen emésztem, hogy semmi nem jó rám és pá ballerina alkatom. Kép 52 helyett még mindig 63 vagyok. Kép (75-ről).

Dóri
Vendég

Lányok!

Biztos rémlik, írtam néhány napja, hogy ha Gergőt kiviszem magammal az ebédlőbe, és belerakom a hordozóba, akkor be kell kötni az övet, amíg én a konyhában mondjuk főzök , mert lefelé kitolja magát a hordozóból.
Na, itt az új produkció, most nem kötöttem be az övet, mert itt voltam vele a szobában, csak épp a számítógép előtt ültem. Kb. másfél percig nem volt rajta a szemem.
Íme:
Kép
Kép
Kép

Most erre mit mondjak? Olyan jót röhögtünk az apjával... Kép

Kép
kuha

orrporszívózás:
elötte többször,mondjuk óránként nem árt befújni Sterimarral,feloldja a taknyit,de rendesen!porszívót legkissebb teljesítményre állítani és a bizt.szelepet sem árt picit kinyitni,mert nem az a lényeg,hogy leszívjuk a gyerek agyátKép!egyik lukba a szívókát, a másikat pedig az ujjunkkal nyomkodjuk a porc és a puha rész között,ne az orrjukat fogjuk be!közbe mindig fújkodjuk a Sterimarral és fontos,hogy az orrszívást fektetve csináljuk,esetleg,ha ketten esünk neki(ami lényegesen egyszerűbb)a fejet picit hátra szegezhetjük neki,és tudom,hogy nem túl kellemes amikor ordít,mint a sakál,de ha türelmesek és kitartóak vagyunk kijön az a fránya fika és a gyerek végre rendesen kap levegőtKép,nem árt egy pár korty vizet adni utána,mert picit kiszáradhat!ahogy apósomék mondanák:inkább a pici sírjon 5percig,minthogy utána mi sírjunk vele a kórházbanKép!
mi már nagyon profik vagyunk,de azért mindig leizzadunk!

Rokica,
amúgy válalnak orrszipkázást,persze privát és Gyálon,mert hogy ott rendelnek,de nagyon szivesen és én is ajánlom őket nagyon!

KÉpek frenetikusak!babák szintén!oda meg vissza!KépKépKép
még mindig szipogunkKép,de hátha!meglátjuk,pedig annyira közel lesztekKép!

mára ennyi,pusszantás mindenkinek és szép álmokat,ha egyszer ágyba keveredtek!
Nyúlné és Kisnyúl,aki 16+6 és szombaton lesz 4hónapos!KépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok,

Barbi, mi is kb 10-11 között mennénk a talira és kb. 2-3 órát tudok maradni, ha nem lesz nagyon nyűgi Tündike, mert bizony, ha fáj a foga akkor ilyen...Kép Kép
Kép

A mai fürcsi után, 19 hetesen, így néz ki a kis Csibe, én úgy hívom Kép
Kép
Kép
Kép

Megpróbálok visszaolvasni...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Lányok!

Köszi hogy velünk örültök terpipelus miattKép

Márti!
Hát én nem tudom, mi is régi 3 hósat kaptuk, és az új 4 hósat.
Nem volt láz és lábbedagadás(a 3. hósat még most is érzem a labijában), viszont egész nap nyűglődött, egy percre sem lehetett lerakni, még cumival sem..
Ez azért nagyon nem jellemző a lányomra, úgyhogy én már nem tudom mit higyjek...Kép

Kuha!
Hi-hi, már most szökik a kicsikeKépKépKépKép, mi lesz későbbKépKépKépKép

Juci6!
Egyetértek a véleményeddel gyerekotthagyás ügybenKép
El sem tudnám képzelni egy napomat az én kis kicsikém nélkül, hogy ne velem keljen, hogy ne velem feküdjön, hogy stb...
Azt hittem már csak én vagyok ilyen ufó a csapatból, de megnyugodtam mert te is az vagyKépKépKép

M

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Nagyjából végigolvastam.

Kisnyúl még mindig szívtipró Kép

Manka!

Presser Pici? Az smafu!
Én egyszer álmomban Phil Collinssal szívtam hasist!!! Na ezt kapd ki KépKépKépKépKépKép

Tényleg, megyek is aludni, hátha jön Peter Gabriel egy kis LSD-vel KépKépKépKép

Pusztok

Sis és Máté
14+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok! Kép Kép

Hajrá mindenkinek aki már a babaprojekt 2.0 programon dolgozik. Kép

Nagyirahagyás téma
Én is azon a véleményen vagyok, hogy ott lehet hagyni a kisgyereket a nagyszülőkkel több napra is akár, DE, nagyon fontos, hogy ismerje a környezetet és hozzá legyen szokva, hogy a nagyszülőkre van hagyva néha-néha.
Semmiképp se ez legyen az első alkalom, hogy ott alszik.
Benit először 14 hónapos korában hagytuk az Anyuéknál egy hétre. Nagyon jól érezte magát, ő jobban hiányzott nekünk, mint fordítva.
Másra én sem hagynám a gyerekeket, mint a szüleimre. (A férjem szülei már nem élnek.)
Hétvégenként már most is ott szoktuk hagyni a gyerekeket a szüleimnél 3-4 órára, amíg elmegyünk moziba vagy vásárolni. Nagyon jól érzik magukat négyesben, Dani is elfogadja a fagyitejet, Beni el van teljesen kényeztetve, a szüleim pedig nagyon élvezik az unokázást.
Amíg Dani nem élt, Beni sokat aludt a szüleimnél, hétvégenként, saját akaratából. Mióta megszületett a kisöccse nem akar menni, de ez arról szól, hogy akkor anya az összes idejét az öcsivel tölti és ezt nehezen fogadja el. Mi nem erőltetjük, majd ha újra akar menni magától, akkor megy.

Ayse,
Lili gyönyörű kislány! Kép Andris is helyes kis csibész. Doktornéni Kép

Pocakpacni,
Én is emlékszem rád. Nagyon aranyosak a gyerekek. Kép

Bkriszta,
Büszke lehetsz a Ivire, nagyon találékony okos nagylány. Kép

Manka,
Jó álom! Bele kell húznom, hogy finom legyen a saláta, ha meglepetésvendégek is lesznek. Kép Mi lenne, ha mégis jönnétek? (Bár nekem nem illik meghívni titeket máshoz)

Megann,
Gratula a terpeszpelus-mentességnek !!! Kép Kép

Ayse, Ildi, Rokica
Jobbulást a babáknak!

Nyúlné,
Látod milyen hatással vagy ránk! Kép Mindenki megpróbál profin fényképezni. Kisnyúl még mindig Kép Kép Kép

Prüntyi,
Tündike is szép hurkás!

Benianyu

benianyu

Kuha,
Gergő nagyon jópofa!

Sis,
Kép Kép

benianyu

Megann,
köszi, minden vélemény jól jön. Bár azt hiszem maradunk a réginél. Végül is dokinénink is ezt javasolta.

Kisnyúl tényleg cukipofa!
De Gergő mutatványa a legjobb!Kép

Jóéjszakát,
Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Benianyu!
Köszi!
(most kitennék szmájlikat, ha tudnék!)

Ayse

ayse

Dani egyik kedvenc időtöltése, hogy nézegeti magát a tükörbenKép
Anya kedvenc időtöltése meg a gyerekek fényképezése Kép Kép

benianyu

Sziasztok,

Gyors bekukk megint... és egy különös kérdés. Egy ismerős fűzőt szeretne csináltatni az esküvőjére, a felsőruházati típust, nem ami a ruha alá megy. Szóval mint egy régimódi fűző. Tud valaki Budapesten ilyen boltot vagy varrónőt aki ebben jártas? Előre is köszi!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse
Kettőspont és zárójel bezár = Kép

benianyu

Márti!

Mi is a régi 3 hósat kaptuk, és azt modta a doki, hogy aki a régit kezdte, nem válthat az újra.

Jucc!Kép

Rémes a rókás sztori. Szorítok Balázsnak.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok,

A talit lehet hogy sajnos passzoljuk. Ma a Marcinak hasmenése volt. Remélem csak valami gyomorrontás. A Barnus pedig tiszta takony. Előkerült az orrszívó porszívó is Kép Holnap leviszem őket a dokihoz és megkérdezem maszatkák közé mehetnek e.

Nagyizás: Hát én is a gyerekfüggők táborát erősítem. El sem tudnám képzelni a napjaimat nélkülük. Napközben hagytam már őket a szüleimnél, de csak rövid időre. A Marci is csak akkor aludt először nélkülem, amikor a Barnussal bent voltam a kórházban. Anyósomra viszont nem jó szívvel bíznám őket. Nincs velük semmi gondom csak teljesen máshogy gondolkodnak és csak összezavarnák őket az elveikkel. Pl mikor a Marci még "kétkezes" volt, ha bal kézzel csinált vmit állandóan azzal nyaggatták, hogy a szép kezét használja. Na ilyenkor a falra tudtam volna mászni. Vagy ha valami olyat csinál a Marci akkor azt mondják neki: "Rossz vagy. Meg "Nem szeretlek ha rossz vagy." Hát nálam az a szó hogy rossz tabu! De szerencsére 2,5 órára laknak tőlünk, úgyhogy most még nincs is otthagyásról szó. Viszont már előre félek mikor kezdenek nyaggatni hogy nyaraljon ott a két fiú.

Megann, Dóri, terpeszpelus Kép

Ayse - szmájli : és )

Dóri, Norbit rendeled? És hol? Rám is rámférne ha valamit kezdenék a + kilóimmal.

Megyek nóziporszívózni aztán remélem alvás lesz, mert ma eléggé lefárasztottak.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi

Benianyu, Dani nagyon édes az alsó képen. Meg a többin is. Meg persze a többi baba is.

Na tényleg megyek.

Brigi

Kép

Kép

Kép
b_brigi

Sziasztok,

TündeKép
Zitának nincs oka a szomorúságra, Jacknél még mindig ő a number one, folyik a nyála amikor megmutatom neki a Zitus képeit. A sütőtökös-burgonyás kép a kedvence, persze lehet, hogy csak a kaja miattKép.

BarbiKép
Köszönöm szépen a meghívást, szivesen elmennénk mi is megismerni a nagy csapatot. A címem: manka7kukacyahoo.co.uk

BenianyuKép
Aranyos vagy, úgy néz ki én is megkóstolom azt a híres salit, ami úgy izlett a PressernekKép

Jó éjszakát mindenkinek!

Manka és Jack 4hó+2nap

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Manka! Kép

Megnyugodtam! Kép Kép
Zitánál a héten az alma a nyerő. Kép

Tünde & Zita 4hó+1nap
Vendég

Sziasztok!

Dóri, Megann

Nagyon jó hír, hogy nincsen terpeszpelus! Örülök!

Megann
Brigi is UFÓKép

Rokica
Megy a mail a fűzővel kapcsolatban.

Prüntyi

Tündit megzabálom az aranyos kis nózikájával.

Gergő nagyon ügyes kisfiúKép

Daniról meg tudja az Anyukája a véleményemetKép

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
Tudja bizony Kép Kép Kép

benianyu

Vendég

Göndörzsóf!

Ha Budakalászon laksz, Németh Márta a gyerekorvosotok?

Dóri
Vendég

Sziasztok!Kép

Megann!Kép
De jó nincs többé terpeszpelus!!!Kép
Örölük VeletekKép

Kuha!Benianyu!Prüntyi és Nyúlné!Kép

A bébik irtó édesekKép
És olyan ügyesek meg nagyok már.
Annyira hihetetlen, hogy így megnőttek már a gyerekeinkKép

Tegnap muszáj volt kimennünk sétálni, Lívit jól felöltöztettem, bebugyoláltam és aludt 1 órát kintKép
Ez nála már nagy dolog, mert nem nagyon alszik babakocsiban sem, csak kiságyában.
ti viszitek most ki a babákat?
Amúgy nem volt hideg annyira, mert a napon olyan jó voltKép

Ja, hát nfélek Lívi félénk lesz, már most sír ha fáradt az idegenektől.
És mindenkitőlKép
Szerintetek ez azt jelenti, később is ilyen lesz vagy ez átmeneti?
Állítólag csak 8 hónapos korban kéne ennek előjönnie h félnek az idegen emberektől ennyire...

Meg mi tényleg nem járunk sűrűn el, kb. 2 hetente nagyikhoz, vagy anyósom jön du. 4-től este alvásig vigyázni rá.
De az elég rendszeresKép

Hát remélem, hogy ott lehet majd hagyni nagyobb korában alukálni anyuéknál vagy anyósomnál.

Na emgyek mert már megint fent vanKép

Nektek menyniket alszanak???
Mert nekem csak éjjel (este 8-tól reggel 7-ig) de napközben alig.

Van, hogy csak 2-3 x 1 órát.

Ez nem gond ugye?

Mea
mea

Jó reggelt!Kép

Kész vagyok.Kép Natasa második éjszaka óránként kel!!!KépKépKép
Alig állok a lábamon.
Nem tudom, mit csinálok rosszul, de most kicsit el vagyok kenődve.
Nem a foga, nem mindig éhes, mert van, hogy csak "lóg a cicin". Egyébként sem hiszem, hogy egy majd fél éves baba ne bírna ki több mint két órát kaja nélkül.
Annyira szeretnék már végigaludni egy éjszakát!
Panaszáradat vége!Kép

Kuha!
Gergő nagyon aranyos! Milyen ügyes!Kép

Manka!Kép
Tök jó, hogy jöttök!KépKépKép

Dóri!
Január eleje óta Norbizom és ma mértem magam. Fogytam! Juhhéjj!KépKép
Örülök, hogy ízlik a kaja!

Nyúlné!
Anyukámék Gyálon laknak. Én is ott laktam 3 évig, aztán jött Apa!Kép

Benianyu!
Dani nagyon édes! Szép szemei vannak!Kép

Prüntyi!
Tündike tökre hasonlít a nővérem babájára!Kép
Édesek a pici fogacskái.

Andi&nemalvósNati 24+3

Andi&Nati

KépKép
duda

Mea! Kép
Én is kivittem Vikit tegnap, 1 órára, de mikor bevittem meleg volt a keze, még az arca sem volt hideg, tuti nem fázott. Ma is babakocsizunk egyet, jól bebugyolálom megint. Sajnosn az én torkom fáj, meg a fülem tegnap este óta, inkább emiatt aggódom.

Félénkség: elvileg korai lenne, de Te látod. Ha egyértelmű jelei vannak, akkor elképzelhető, tényleg próbáld szoktatni, járjatok el. Barátnők, miegymás. Kép

Alvás: minden éjjel (kopp kopp kopp Kép) fél 9-től fél 8-ig, napközben kb ugyanúgy, mint Lívi. De csak mostanában, 3 napja ISZONYAT NYÛGÖS, sehogy sem jó neki. Max csakk, ha kéznem járkálok vele, de azt meg nem lehet több okból. Ja, és ülni szeret, az ölemben és nézeget. Ha megfogom a kezét (pl. körömvágásnál is), akkor rögtöm húzza fel magát, ülni akar. Kép
Vendég

Jó reggelt!

Kuha!
Valóban nagyon technikás a kis Houdini!Kép

Prüntyi!
Kiscsibéd nagyon edés, olyan rossz szenvedni látni a fogacskák miatt.Kép De azért a fogacskák is nagyon szépek, mint két kis gyöngy.Kép

Nyulam-bulam.KépKépKép

Manka!Kép
Én is örülök, hogy jössz a talira. Egyébként, mi már tegnap is kimerészkedtünk sétálni és jó volt, mert ugyan -4 fok volt, de nem fújt a szél és ragyogóan sütött nap. Ma is megyünk, olyan fél 2 körül, ha esetleg nektek is lenne kedvetek szóljál, még addig benézek.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Andi! Kép

Miért szoptatod Natit? Éhes óránként? Kép Vagy csak cicire nyugszik meg..?
Vendég

Köszönjük a bókokat!

Duda, nektek is a fog jön szerintem, Tündike is ezt csinálja kb. 2. hete. Még most éjjel is, de most már van hogy megnyukszik arra, ha az újjamat rágcsálja és belealszik...de most nálunk is non-stop a nagy ágyban van, mert nem bírok én sem óránként felkelni másképp.Kép Ha nappal nem is, de éjszaka egyszer próbáld meg a dentinox gélt, az kicsit érzéstelenít...hátha cici nélkül is megnyugszik... Kitartás! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Nyúlné és orrfújás szakértők!
Ezt a technikát egy ember végzi, vagy több? Kipróbáltam, de egyedül nem ment, mert a másik kezemmel Andris kezét kellett lefogni, hogy ki ne tépje a kezemből az orrszívót. Így aztán nem tudtam a porcrésznél pöfögtetni. Ti hogy csináljátok?

Másik gondom a főzés. Nagyon szeretek sütni-főzni, rengeteg szakácskönyvem van, de most valahogy megcsömörlöttem. Van ötletetek a gyorsan elkészíthető kajákat illetően?

Ayse

ayse

Duda, Én sem vettem észre a szájában semmi fogra utaló jelet, amíg meg nem láttam a fogacskáját, illetve először csak az ujjammal éreztem, pedig mindíg nézegettem a száját, mert gyanúsan sokat harapdált és iszonyúan nyáélzott (ezt kb 1,5 hónapja). Szóval attól, hogy nem látsz semmit, nem biztos, hogy nem jön a foga.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Benianyu!
Szenzációs ez a tükrös kép! Kép

Megann!
De jó, hogy nem kell terpeszpelus, nagyon ügyesek vagytok! Kép

Mea!
Andris is sír mostanában, ha idegeneket lát (persze aztán mosolyog). Szerintem felismeri, hogy nem ismeri.Kép

Mi nem tudunk kimenni, mert Lili hörgőjében hurut van (szerencsére nem lázas), és félő, higy tüdőgyuszi is lehet (szomszéd kislánynak az lett). Így nem engedik ki a hideg levegőre, és Andris is kénytelen bennt kuksolni.

Hú sikerültek a szmájlik!

ayse

Sziasztok!

Brigi, Mea, Duda
Köszi a bókokat! Kép Kép Kép

Mea,
Mi is voltunk kint sétálni tegnap. Szinte minden nap együtt sétálunk Jucival és az ő Marcijával. Jól felöltöztetjük, bebugyoláljuk a babákat és megyünk Kép

Duda,
Drukkolok, hogy Nati fogai hamar kibújjanak és át tudjátok aludni az éjszakákat.

Dóri,
Dani is húzza fel magát ülésnél. Kicsit korainak gondoltam, de ha ilyen kis erős, akkor csinálja. Nagyon élvezi, hogy több mindent lát, ha ül. Kép

Benianyu

benianyu

Ayse,
Jobbulást Lilinek!
Köszi a bókot! Kép

benianyu

Ayse!
Gergőnek is hörghurutja volt, és sajnos a tüdejénél is zörgött. Kép Augmentin nem használt, végül a Summamed forte oldotta meg a problémát. Meg légzéskönnyítő, kálcium pezsgőtabi, köhögős szirup. Kép Még mindig köhécsel, ha kimegy, vagy ugrándozik sokat, de éjjel nem, és taknyos is még. Kép Állítólag ilyen a helyzet a kisgyerekeknél (is). Sz@r eléggé. És Gergő sem volt lázas. Jó hír: Viki nem kapta el (egyenlőre).
Vendég

Ayse,
ha ketten vagytok term.könnyebb,de egyedül is kivitelezhető,ha asztalra teszed pl.(az elég magas),fölé hajolsz és a karoddal leszorítod a kezecskéit,a kezeiddel meg porszívozol!tuti nem lesz mozdulatlan,de legalább nem nyomja a szívókát az orrábaKép!
Nyúlné és Kisnyúl17+0
ma megyünk dokinénihez méricskézni,puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Off topic kérdés.
Tudja valaki, hogy hogyan kell egy avi formátumú videót tömöríteni, hogy el tudjam küldeni mélben.

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: