Jaj ne depizzünk már!
Manócs!
Szörnyü amiket írtál, de sajnos szerintem mindenkinek van az ismeretségi körében olyan akit korán elvitt a betegség. Sajnos, mint sokminden másban is, ebben is élen járunk
De nem szeretnék ezen aggódni minden nap, ugyanis nagyon parázós tudok lenni. Föleg Apát féltem én is, dohányzik, stresszeli magát, tiszta ideg vagyok miatta, de mégsem mondhatom neki mindennap
Le akar szokni, de nem megy könnyen
Remélem nem bántottalak meg, csak úgy le tudnak engem húzni az ilyen esetek
Padlószönyegezés
Na de tényleg vidámabban
Szóval délben értünk haza, megvettem a barátaimnak a babakocsit, egy Pierre Cardin-t, tök új (2 hós), nagyon szép

Hírdetés alapján vettem, nem mentem el végül babakocsi diszkontokba.
Réka!
Jó, hogy ilyen röviden de jelentkeztél
Mi van Danival még mindig olyan aktív?
Kaska!
Gratula nektek, ügyesek vagytok
Színek
Nelli!
Domcsinak jobbulást!!++++++++++
Toffi!
Hát nekem is kellene tanulnom, de ilyenkor összel valahogy nekem is megnö az alvásigényem
Azt hiszem pénztelenség ide vagy oda, én is veszek ilyen gömböket majd, de a gipszezést egyenlöre kihagyom
Zulu!
Köszi a köszöntést! Jó hallani, hogy haladtok! Biztos baromi jó lehet, látni, ahogy napról napra szebb lesz
A gyerekek egymási iránti szeretete pedig nem unalmas, hanem szép dolog, légy rá nyugodtan büszke. Elárulom, engem mindig meghatnak a közös Malac-Maca fotók
Klár!
A mi csajainkat lehet, hogy tényleg össze kéne kötni. Ilang is hihetetlen nagy zabás, bár a hütöböl lopni még nem tud, de ha adok neki bevág ö is 2 joghurtot
Miszike, Timici, régen írók, hol vagyok??
Na most lépek, mert elaludt szerintem, így bele tudok húzni a házimelóba
Még benézek
Pussz
Tündér