A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Szilvi vagyok, az én kisfiam március elsején született, ennek okán már tavaly rátok találtam. Utólagos engedelmetekkel azóta követem a történéseket, igazán csatlakozni hozzátok először a munka, majd a lustaság nem "engedett". Egyébként a babaneten másik topicba írogatok.

Utólag is szeretném megköszönni, hogy a tudtotok nélkül, de sokat segítettetek a terhesség alatt, nekem meg elsősorban az utolsó napokban, amikor már feszülten vártam a baba születését.
Mindannyiótoknak gratulálok, veletek együtt örültem, örülök a gyerekek világrajövetelének.

Az ok, ami miatt most írok, döbbenten olvasom Zsuzsófi üzenetét a cikkel kapcsolatban.
Lehet, hogy hirtelen fellángolás, de a most 6 és fél éves lányomnak tavaly augusztusban és novemberben volt egy-egy epilepsziás rohama, amelyet azóta gyógyszerrel kezelnek, és tünetmentes. Az első kisebb mértékű volt, inkább gyomorrontás jelleggel jelentkezett, de tuti, hogy az eseményt megelőző este nagy mennyiségű rágógumira szabadultak rá a barátaink gyerekeivel együtt. Én csak kis mennyiséget szoktam ebből engedélyezni, tehát már akkor felmerült bennem okként a rágó, amiben szintén van aszpartám. Azóta is úgy érzem, a cukormentes, édesítőszeres élelmiszerek emésztési gondot okoznak nála, hát lehet, hogy mást is?

Zsuzsófi, még egyszer köszi, lányok, ti is olvassátok el! Lehet, hogy nagyobb a jelentősége ennek, mint gondolnánk?

Mindannyiótoknak jó egészséget és boldogságot kívánok!

Szilvi

keksz

Szelivi, Mamacka, nagyon drukkolok!! Kép

Anita, nagyon édes Boti, na de légyszi, a mérleget ne hosszabbítsátok, annnnnnnyyyyyira husi a fiú, hogy csak na!!! Kép Ez a teleszájas vigyor ismerős!!

Gyönyörű az idő, irány sétálni!

Puszi

Eszti
Vendég

Sziasztok!

Mamacka!!!! Ügyi leszel tutiKép Reméel mmár meg is van ÁronbabaKép

Szelivi, neked is drukk hogy magától meginduljon a kicsiKép

Szilvi, nagyon szívesen! Remélem nincs és nem is lesz nagy baja a lányodnak. Szvsz még mindig inkább a cukor, mint édesítőszer. A fiam nem is kap semmi ilyet.

Lányok! Este nem kellett pótolnom a szopitKépKépKépKépKépKépKépKép Annyira örültem nekiKép Igaz ennek örömére 3 óránként keltünk ma, de megériKép Alig várom hogy ébredjen Bence, mert mennék a boltba sörértKép Mert tegnapelőtt meg azelőtt azt ittam, és szvsz annak köszönhetem a több tejcsit. Ugye 2x3% alkohl nem árthat a kicsinek? Mert itt nincs alkoholmentes, csak Szegeden. És 2 üveggel iszok meg egy nap. (szerdán megyünk akkor veszek egy ládával(márha kap a párom fizut...))

Jajj, drukkoljatok hogy így maradjon, és tudjam szoptatni KaticátKépKépKépKépKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szelivi és Mamacka!! Kép
Ügyesek legyetek, én is szorítok nektek! Kép

Vikóval mi lehet??

nadine81

Sziasztok!!!

Bartikának hatalmas nagy gratula pikk-pakk érkezett PöttyhözKépKépKépKép

Mamackának és Szelivinek meg mennek a drukkokKépKép
Coryéknak jobbulástKép

Vikónak most csináltak vércukor terhelést, ha nem jó, akkor megcsászározzák, ha jók, akkor várnak a szülés beindulásáraKép

Anita, Boti mennyire édes kis zabálnivalóKép

Mi jól vagyunk, Natasa egy kis tünemény, csak alszik meg eszik.Az éjszakáink is baromi jók, tegnap is fél 10-től fél 4-ig aludt, aztán kaja, alvás tovább fél 7-ig, megint kaja, aztán alvás fél 10-igKép
Most viszont nézeget a kiságyba csendesenKépKép
ImádomKépKépKép!!!
Olivér meg itt rajzolgat mellettem, meg én is fél kézzelKép

Babetta, jó a pisis sztoriKép
Engem egyszer Olivér talált telibe , de ő kakával.
Felemeltem a lábait, hogy a kakás seggét kitöröljem, erre sugárba jött rám a fostiKép
Pár hetes lehetett.

Puszi mindenkinek.
Ildikó
vas

Sziasztok
Most beszéltem Annával és Vikóval. Annácska és Peti holnap haza mennek, ha minden igaz. Tele van tejjel, majd szétdurran.Kép

Vikó reggel megitta a cukros vizet, most annak az eredményét várja. Jól vannak, már jó a kedve és fűzi Dominót hogy jöjjön ki. Egyenlőre sima szülés lesz, remélem sikerül ,mert Vikó végig ezt szerette volna.Kép

Mamacka és Lívi
Nagyon drukkolok nektek.KépKépKép

Anita
Nagyon aranyos BotiKép és ugyan ilyen a szopipárnám.

Babetta és Levi 1 hónapos

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok,

Mamackáék jól vannak, viszont nem nagyon vannak fájásai, szóval valószínű oxitocint kap. Szerencsére az alternatív szobában vannak, remélem ott is maradnak, így ha szeretne, sok minden jót igénybe vehet. Kép Drukk nekik, hogy most már hamar induljon el Áronbaba. Kép

Ildi, azért nem árt, ha harmadik gyereknek ilyen tündérkét kapsz ki! Kép

Gyönyörű idő van, de a Duna iszonyatosan nagy, most jöttünk a Dunapartról. Kép

Zsuzsófi, én azért nem innék alkoholt, bármilyen jó hatása is van. Maradj szerintem az alkoholmentesnél.

Vikónak is nagyon drukkolok.
Vendég

Eszti, ott fogok, csak itt nincs a kisboltbanKép Nem állandóan akarok ilyet inniKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Eszti
De jó neked ,én is megnézném a Dunát, de messze van.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

jaj lányok kicsit nosztalgiáztamKép,míg aludt a lányzó
beleolvastam azokba a sorokba amiket még a terhasségünk legelején írtunk, most itt bőgök...

KépKép
csema

Dicséreteket köszönjük a 6.06kg-s fiatalúr nevében isKép (este volt mérlegelésKép)

Vikó, Mamacka, Livi:Hajrá, ügyesek legyetek!

Indulunk sétálni, igaz nem a DunapartraKép,pedig mennék oda is szívesen (na nem most)!
Én múltkor a febr.8,9,10-i írásokat olvastam,már az is meghatott!
Mondtam Mamackának,h pár nappal szülés előtt dagadt be a szám,orrom brutálKép

Többet nem bírok fél kézzel pötyögniKép majd még jövök!

Kismamik, menjetek ti is sétálgatni ebben a szép időben!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory: hát igen, Peti egy ezermester! Jól kifogtamKép

Gyöngyi: szerintem sem gond, ha két ciciből szoptatsz, így legalább többször kap ingert a cici a tejtermelésreKép

Babetta. most a konyhaproject leállt félúton, mert jöttek újabb munkák. Ígéret szerint a hónap végére lesz készKép

Petri: én minden ébredés után tisztába teszem, kivéve éjjel. Akkor csak úgy ha kakis.

Szilvi: Írj még magatokról, hogy hívják a kisfiad és ha tudsz rakj fel képeket!Kép

Ildi: örülök, hogy minden OK Nálatok, így tovább!!Kép

Mariannka: kakiprobléma megoldódott??

Szandra: édesek a gyerekek!
Írj mindenképp szüléstörténetet!!

Mamacka: DRUKKOLOK nagyon!!!!!!!!

Vpetra: nagyon ügyes vagy, hogy jól beindult a szopi!!Kép

Zsu: én már hallottam, erről, de akkor milyen rágót vegyek?

Később még jövök, de most esemény van....

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Lányok,

ti is minden szoptatás előtt letisztítjátok a melleteket borvízzel? Mennyire szigorúan kell ezt csinálni? Gond, ha véletlenül elfelejtem?

Scullyx

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Tünde!
Köszi az érdeklődést!
A kisfiam Andrásnak hívják, március elsején du. 17.05-kor született a ceglédi kórházban 48 cm-rel és 2760 grammal, azóta már kb. 4200 gramm, és jócskán nőtt is.
Képekkel majd igyekszem!
Anna lányom 6 és fél éves, szeptembertől iskolás.
Zsuzsófi cikke óta gondban vagyok én is, mit adjunk a gyerekeknek. Engem azért ejtett gondolkodóba a dolog, mivel a lányomnak tavaly augusztus óta kisebb emésztési problémái is vannak, amire senki sem talált ésszerű magyarázatot. Ekkor jelentkezett az első kisebb mértékű görcse is, tehát van itt némi egybeesés.

Scullyx!
Hű, én nem is igazán tudom, mi az a borvíz! Tehát én a sima csapvízzel oldom meg a tisztálkodást! Jogos, hogy ez messze nem steril, de 7 éve is így tettem, nem lett baj!

Minden jót!

Szilvi

keksz

Sziasztok mamik!

Én is csatlakozom a drukkolókhoz! Remélem, már régen egymás karjaiban vannak... Kép

Gyezsu!Köszönöm a válaszod.Kép

Melitta

Kép
nyf

Scullyx, megmondom őszintén, egyszer seKép Kellene???

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Mamacka, Szelivi, Vikó: mennek a drukkok ezerrel, minden rendben lesz, meglátjátok. Kép

Zsuzsófi: hajrá, hajrá sör. Kép Persze alkoholmentes, ha lehet.

Istvánka továbbra is küzd a kakimanókkal, és most a kamillatea sem segített. Holnap megyünk oltásra, akkor beszélek majd ezügyben is az orvossal. És hát emiatt most kicsit nyűgösebb. Kép

Kellemes napot.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Scullyx: én még sosem mostam le szopi előtt se borvízzel se mással a mellemet. Úgy zuhanyzom, mint eddig, és ez pont elég tisztálkodás. Jó, arra figyelek, hogy ne feküdjek be a homokozóba Kép

Keksz: beraklak a táblánkba, ha nem gond, ok?

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Scullyx: fogalmam sincs, mi az a borvíz, még nem is hallottam sehol. Én sem mosom semmivel a cickókat (csak a szokásos tisztálkodás, zuhanyzás), ritkán, amikor fejnem kellett, akkor egy kis meleg vízzel, mert hát ugye csuromtej lett....Kép

Mariannka, húúú, ti már oltásoztok! Kép Rakhatnál majd te is képet a nagyfiúról!

Mi holnap hozzuk el az oltóanyagot, meg megyünk dokinénihez, legalább lemérjük a bébicseket másik mérlegen is.
Vendég

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok Lányok!

Már egy ideje nekifogtam, h írok végre nektek, és teszek fel képeket a Törpéről, de valahogy nem tértem még magamhoz.
Eléggé lefáraszt a Kistökösöm. Amikor alszik, próbálok én is aludni, de nem pihentem még ki magam igazán.

Úgy kezdődött, h 22.-én távozott a nyákdugóm, és szinte egész nap fájdogált a hasam. Aztán késő délutánra elmúlt a tompa fájás. Közben beszéltem a dokimmal, és annyit mondott, h ha nem múlnak a fájdalmak, haladjak be hozzá, mert éppen rendel, ha pedig beindulna a szülés, akkor korház. Olyan este 10 körül szúrós fájdalmat éreztem, nem úgy, mint amikor meg akar jönni a mensi. Nem értettem, h mi ez. Aztán rendszeresen jöttek. Felhívtam a korházat, h mit tegyek, induljunk el, vagy mi legyen? Annyit mondott a szülésznő, h bemehetek, megvizsgálnak, max nem szülünk. Apával szépen komótosan össze is pakoltuk a maradék cuccost a táskába, és beültünk az autóba. Már majdnem éjfél volt. Fél 1 körül értünk a korházba. A szülésznő megvizsgált, és annyit mondott, h szűk 1 ujjnyira vagyok nyitva. Majd jött a CTG. Ott sem sok minden látszott, csak, h rendszeres 5-6 perces fájásaim vannak. Jött az ügyeletes orvos, aki megint megvizsgált. A két vizsgálat között köbö fél óra telt el. Vizsgálat után már 2 ujjnyi voltam. A szülésznő rendesen visszakérdezett az orvostól, h mennyi? Kép Aztán nem hitt a fülének, és Õ is megint megvizsgált. Nagy mosolygás volt, és közölte velünk, h akkor borotválás, beöntés, apuka meg addig lemehet a cuccért az autóba.Kép Nem igazán fogtam fel, h szülni fogok.Kép Az volt a fura, h alig éreztem a fájásokat. Beszélgettünk apával, meg poénkodtunk, szal jól elvoltunk.
Jött a várva várt beöntés, amitől paráztam egy kicsit, de egyáltalán nem volt borzasztó. Aztán vissza CTG-re, és vártunk. Kezdtek erősödni a fájások, de még bírtam. Aztán még erősebbek lettek. Megint jött a szülésznő, h megvizsgáljon. Na itt aszittem, h összekakilom magam, annyira fájt, még a könnyem is kicsordult. De annyit mondott, h eléggé nyitva vagyok, szal hívja a dokimat, és burkot repesztünk.
Asszem, itt apa is bebőgött egy kicsit. Az időről fogalmam sem volt. Nem tudtam hány óra van, csak, h egyre erősebbek a fájdalmak, és nem bírom. Kértem EDA-t, de annyit mondtak, h már nem lenne értelme, mert mire hat, már rég kint a kisfiam. Szal így jártam. EDA nuku, valahogy majd csak kibírom, gondoltam.
Megérkezett az orvosom. Jött a burokrepesztés. Azt nem is éreztem, csak ami utána jött. Csillagos volt minden. Még kézzel is tágított az orvosom. Innentől egy kicsit horror volt, nem igazán akarok rá visszaemlékezni, de nagyon fájt, azt tudom. Szintén nem tudom, h mennyi idő telt el, hány óra volt. Vagy 2x majdnem beájultam, nem nagyon voltam képben, vérnyomásom leesett, vérnyomásemelőt kaptam. Vártunk, mert a Törpe feje nem akart lejönni. Aztán kezdődtek a toló fájások. Orvosom és a szülésznő is nagyon megértő volt, segítettek, mondták, h mit csináljak, mert azt is elfelejtettem, h fiú vagyok-e vagy lány.Kép Mondta a dokim, h jön a fájás, akkor nyomjak. Én nyomtam, mint barom. Akartam már a kezemben fogni a fiamat. Aztán egyszercsak, már húzták a lábomra a zsákot, jött a gátmetszés (Jánosban első szülőnél mindenképp csinálják), páromnak mondták, h nyomja a fejem előre, ha nyomok. Nyomtam rendületlen, félig jól félig rosszul, de levegőt jól vettem legalább. Kép Törpémnek még most is sehíre. Aztán annyit mondott a doki, h következő nyomásnál meglesz a kölök.Kép Nem hittem neki, gondoltam szivat, pedig utólag mondta a párom, h félig kint volt a feje.Kép Na itt jött az, h elmúlt minden fájdalmam, nem akart jönni az az utolsó fájás, amikor kinyomhattam volna Alexet. Infúzió ki, fecskendőből gyorsan egy kis fájásserkentő.Kép 5 másodperc, és már éreztem is, h jön az a fájás, de akkor már mosolyogtam magamon. Aztán nyomtam, és egy plötty. A következő kép, h látok egy gyönyörű kisembert maszatosan, véresen, ahogy hasal a szülésznő kezében. Majd a páromra néztem, és zokogtunk mindketten. Hihetetlen érzés volt. Nem hittem, h valaha ilyen boldog leszek, ennyi fájdalom után.
7 óra volt, és ott feküdt rajtam az a kis maszatos Törpe. A kis meleg testével, nyugodtan, néha-néha nyöszörögve.
Majd jött a kötelező protokoll, mosdatás, mérés, apa felügyelt mindent, és meg ott egyedül pityeregtem az ágyon a boldogságtól. Gyorsan összestoppoltak, ami fájt egy kicsit, vagyis inkább kellemetlen volt, de nem érdekelt, mert alig vártam, újra a kezembe fogjam a kis Törpemackómat. Kép
Így utólag az orvosommal, és a szülésznővel beszélve, nem volt nehéz szülésem, ügyes voltam állítólag, bár én inkább hisztisnek éreztem magam. Nagyon türelmes volt az orvosom, mert elvileg 1 óra van a kitolásra, és nekem állítólag másfél volt, úgyhogy köszönöm neki, h nem lett császár. A szülésznő, Anikó is nagyon kedves, rendes, aranyos volt, és nem csak a szülés alatt. A 4 nap alatt is amikor tudott benézett hozzám, még segített harcolni az Alexel, h kapja már be azt a cicit, de ez egy másik történet lesz.Kép

Kép

Kép

Kép

Nancsika & Alex 1+4</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Szilvi (Keksz): ne haragudj, délelőtt elfelejtettelek üdvözölni! Gratulálok a gyerekekhez! Gyere most már gyakran bátranKép

Scullyx: én is csak,ahogy Coryéktól tanultamKép Reggel, este tus, aztán, ha még szükségét érzem, lemosomKép

Nyf: veletek mi újság?

Mariann: sajnálom Istvánkát, nem is csoda,hogy nyügibb!

Tündi: változott vmi a 6. hét betöltése óta nálatok?

Angi: és nálatok? Hogy van Lidi? És te?Kép

Szerintem én már megint túlöltöztettem Botit a sétához (magamat isKép), de úgy félek, meg ne fázzon.
Eszti, Angi: ti használjátok még a kocsi lábzsákját?

Cory: hogy vagytok?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: megvagyunk, már jól van Balu, csak utálják a fiúk a bezártságot. Mit ne mondjak, én is. És vasárnapig ez is marad. Úgyhogy most rém aljas vagyok, de szeretném, ha nem lenne ilyen szép idő.
A megfázástól meg ne félj! Nem lesz semmi baja Kép Én pl, ha most kimehetnénk, egy kocsikabátot adnék csak Lizára, a lábát meg betakarnám. Meg persze sapit, de az még egy darabig alapfelszerelés része kint. Én mindig inkább alulöltöztettem a gyerkőimet, és beraktam alulra a takarót, ha kevés, akkor azt még rárakhatom, és akkor okés minden Kép

cory
Budapest

Helló
Írtam már az előbb, de eltünt. Szóval eléggé kivagyok az éjszakák miatt. Tegnap megpróbáltam estére letenni a kiságyba, de olyan ordítást rendezett, hogy most egy pár hétre letettem a kiságyba szoktatásról. Pedig jó lenne ha ott aludna, mert nagyon fáj éjjel a derakam, mert csak a hasmon hajlandó aludni. Napközben meg a hurcibálástól fáj a hátam és már a forgóimat is érzem. Viszont ma is ettünk 100g-ot Kép. Ja és ma vagyunk 4 hetesek.
Scullyx: Én csak a kórházban mostam etetés előtt a cicit,de azóta se, szóval szerintem ez csak egy fölösleges plusz munka. Egyébként miújság? Minden oké a babóddal? Eszik rendesen?
Egyébként úgy veszem észre, hogy egy pár napja az esték nem olyan zűrösek. Na nem azt mondom, hogy nincs sírás, de már nem olyan keservesen sír és le lehet csillapítani. Viszont este Liberót adtam rá és éjjel 3-kor úgy összepisilte magát, hogy az egész rucija tiszta pisi lett. Szóval visszatérve a pelenka témára, azt hiszem maradok Pampers párti.
Gyöngyi és Lili 4 hét Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Nancsika! Nagyon ügyesek voltatok! Kép És szerintem tiszta apja! Kép

Kép Anita! Mi nagyon jól vagyunk - ezt a két hetet már féllábon is! Kép Hál'Istennek elég jól alszunk, a szokásos tágulási fájdalmakon kívül semmi extra. Holnap megyünk doktorbácsihoz - remélem már mond valamit, vagy legalább elküld egy ctg-re...

Tényleg, Cory! Kép Hogy van a legényke?

Melitta

Kép
nyf

Anita: szerintem sokkal nyugisabb minden most!Kép
Reggeli kelés után kb. 2 óra hosszát fent van, elnézelődik, dajkálom, cici...stb.Utána kint alszik jó sokat, aztán délután is alszik egyet.
este van egy kis nyüglődés, de cicin akkor is megnyugszikKép. Éjjel meg alvás, úgyhogy nem panaszkodom.
Egyedül az autósülést nem szereti, főleg ha áll az autó.

Scullyx:én sem mosom semmivel a cicit szopi előtt.

Szilvi: Andris akkor jó sokat nőtt!!
Várom a képeketKép

Nancsika: nagyon cuki Alex baba! köszi a szüléstörténetet!! nem volt könnyű, de megérte!!!Kép
Írj a szopiról is!!

Cory: akkor ki kell találni sok benti játékot! Egyébként a két fiú el tud már játszani szépen egymással?

Mi tegnap étteremben voltunk össznépilegKép
A Dzsungelbe mentünk, félhomály volt, alig voltak rajtunk kívül, kül. állathangok...
Bettina is vacsizott természesenKép
Mikor jött a pincér gyorsan lecuppantottam a bébit, egyébként meg Peti megjegyezte nekem, hogy nehogy már a dzsungelben ne lehessen szoptatniKép

Eszti: nektek kell elhozni az oltóanyagot? honnan??

Angi: mi is 12-én kapunk oltástKép
remélem nem viseli meg, állítólag ez az új oltóanyag jobb, mint a régi.

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: persze, el tudnak játszani, ha akarnak Kép Ma délelőtt épp ölni akarták egymást Kép
A Dzsungelben már én is szoptattam Kép
Az új oltásról azt mondta a dokinénink, hogy akiknek ő adta eddig megelőző kúp nélkül sem volt láz, csak egyetlen esetben hőemelkedés Kép

cory
Budapest

Gyöngyi: Bettina sokszor úgy alszik el, hogy magam mellé veszem az ágyban és a szájába cicit teszek. Így nem kell kényelmetlenül magamon tartani, úgy én is elzsibbadnék. aztán amikor mély álomba merül és fent vagyok, akkor átteszem az ágyába és nem ébred fel rá. Ha meg én is elalszom, akkor maradKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Cory: én eddig nem ismertem közelebbről, de vettünk Dorinának Playmobil játékot. Órákig képes játszani vele, nem is gondoltam volna. amikor lefekszenek a gyerkőcök Petivel szoktunk ketten játszani vele, közben dumálunkKép

Rájöttem, hogy az ember olyan játékot vesz a gyerekének, aminek ő is örül (vagy örült volna gyerekkorában) Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: ez tuti Kép Én 5 évesen villanyvasutat kaptam karácsonyra. Első 2 nap nem fértem oda hozzá apukámtól meg a nagypapámtól Kép

cory
Budapest

<font color="119911"> Sziasztok!
Nancsi,
de jó, hogy jöttél! Nagyon édes a kisfiatok! És tényleg ügyi voltál a szülésen! Gyere majd, ha tudsz! Kép
Anita,
köszi jól vagyunk. Lányom alszik az erkélyen. Tegnap ugye a koncertet és a tüzijátékot is végigaludta, ami itt volt a szomszédban. És megint aludt 6 órát egyben. Te mit csinálsz, amikor ennyit alszik? Mert én jól eláztam éjjel tejjel. Nappal oké, mert akkor fejek. Tegnap először sikerült. Na nem az Avent Isis-szel, hanem az elektromos Pesztonkával, amit a sógornőm adott. Most végre már nekem is van 80 ml a hűtőben, a többit aztán kiszívta.
Öltözés: pont most vettem le róla a zsákot. Egy pléddel van betakarva.Voltál már szoliban?
Livi, Vikó és Mamacka,
nagyon nagy drukk Nektek!!!
folyt. köv.</font>
angi79

Sziasztok,

16 óra után pár perccel megszületett Mamacka fia, Áron!
Mamacka jól van, a Áronbaba is, akkor hívott, amikor elvitték a picit fürdeni és méricskélni, szóval adatokat még ő sem tudott, de jól vannak. Állítólag már most szopizza az ujját....reméljük hamarosan Mamacka cicijét.

Gratulálunk nekik!

Ja, és Mamacka látta Szelivit is a kórházban, hálóingben, szóval ők is szülnek, vagy már meg is szültek.....ezt nem tudom. Drukk nekik!

Puszi

Eszti
Vendég

Cory: KépKép

Angi: nálam is problémás az éjjel, mert ugye este 11-től alszik 5-ig. akkor mind a két cicim feszül, de az egyikkel bőven jóllakik. A másik meg vár reggelig. Nekem is fejnem kellene, de olyan álmos vagyok, hogy nincs erőm.

bettina is kint alszik, van rajta body+rugi+kardigán és egy pléddel takartam be.
Ja, és sapi!

amúgy teszek a babakocsira szúnyoghálót, mert nálunk sajnos vannak ronda darazsak, nehogy megcsípjék!

Nem tudja valaki hogy lehet a cserép alá költözött darazsat kiírtani??
idén kevesebb van, mint tavaly, de egy se legyen!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamackának óriási gratula Áron babához!!!!
Sok boldogságot és rengeteg tejcit!!!!!!KépKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka: gratulálok!!! Várjuk a részleteket Kép

cory
Budapest

Nancsi: jó,hogy írtál magatokrtól! Szüléstörténetet kösziKép Nem volt a tiéd sem könnyű, de nagyon édes Alex, gratulálok ismételten! Tényleg írj majd, hogy boldogultok egymássalKép

Tünde: ugyan én még nem sok játékot vásároltam Botinak, de már helyeselni tudok a megállapításodhozKép Én is úgy vettem észre,hogy tényleg fordulópont volt a 6 hét. Annyival jobb minden! Persze biztos sokat jelent a jó idő is!

Angi: Szuper,hogy te is tudsz írniKép Nekem napközben nincs időm fejni, csak, ha már Tibi is itthon van. Mert addig ő büfiztet, dajkálgatKép Miután már én is megjártam 2x, éjszaka is melltartóban és melltartóbetétben alszomKép...mit ne mondjak, nem túl kényelmes, de ez van. A múltkor még a betét és a melltartó is átázott!
Nekem most nagyon szuperál az Avent (kopp-kopp)! De inkább csak ürítgetni szoktam a mellem (sok megy így a lefolyóba a lustaságom miatt), gyűjtögetni nem!
Á, nem voltam szoliba! Időm semmi, meg még van néhány csíkom, aminek halványodnia kellene! Szeretnék majd néha-néha elmenni később!

Angi: és teszel Lidi alá is plédet a kocsiban? Nekünk egy vastag van Boti alatt, de szerintem ott is elég lenne egy vékonyabb. Vettünk harisnyát a gatyó alá, h.ujjú body, vékonyabb pulcsi, a bársony kabátka, vékony sapi! Rajta vékony pléd, lábzsák lehajtva....szegény fiam arca meg tiszta kiütés lett! Most már szinte nem is látszik, mert beszórtam a hintőporral!

Cory: szegénykémKép El is hiszem,hogy nagyon vacak lehet odabent. Főleg ha a fiúk megőrülnekKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, Angi, én még rajta hagytam a lábzsákot, viszont én már csak rugiban és kiskabátban viszem + egy vékonyka takaró. Kép

Nancsika, tiszta apukája a miniAlex, és jó volt olvasni a soraidat! Kép Sok mindent újra éltem, sok hasonló érzésem volt, mint neked. Kép Gyere most már többször, ha tudsz!

Angi, nekem is volt már ilyen, hogy Bence többet aludt, mint előtte, és akkor iszonyatosan bedurrantak a cickóim, ilyenkor egy picit kifejtem, csak hogy annyira ne feszüljön és csomósodjon, de azért maradjon benne kaja is. Kép (Én sem tudtam, Cory mondta, hogy mit csináljak...) Kép

Nálunk most megint 2 óránkénti cicizés van....megint bélpoklos a gyerekem. Eddig minden héten volt egy-két ilyen nap, amikor nagyon zabás.
Vendég

Mamacka: Isten hozta Áron-babát a kinti világbanKép Sok boldogságot, jó egészséget kívánok!

Hajrá Livi!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Tünde,
de jó, hogy jól mennek a dolgok nálatok is! Kép Remélem én is, hogy nem viseli meg a lányokat a szuri. Ott voltatok, ami a körúttal párhuzamos utca? Egyszer mi is akartunk menni, de akkor nagyon füstös volt és meleg.
Mariann,
sajnálom Istánkát. Remélem a szuri nem viseli meg nagyon. Tényleg tegyél képet!
Eszti,
Te is rakhatnál Benyóról! Most mentek Peti szüleihez? Kontrollon voltál már?

Na, megyek kirakom Lidit az erkélyre, mert közben evett, de itt ásítgat a székében. (meg dumál a haveroknak)</font>
angi79

Tünde, és mikor fürdettek? 11-ig fent van a bébicsek, vagy alszik?

Angi, pont holnap megyünk kontrollra este, úgyhogy Benyókám nélkül, addig a nagymami fog vigyázni az álmára. Kép

Ja, az én cicijeim meg azt játsszák, hogy miközben Benyó szopizik az egyikből, elindul a másikból is a tejcsi..... Kép
Vendég

Sziasztok!! Kép)

MA 13:05-KOR MEGSZÜLETETT MOLNÁR TÜNDE, SZELIVIÉK KISLÁNYA!! Kép Kép TÜNDE 52 CM ÉS 2830 G.

HATALMAS GRATULA NEKIK!!!

ÉS EGYÚTTAL MAMACKÁÉKNAK IS GRATULÁLOK ÁRONHOZ!

SOK BOLDOGSÁGOT MINDENKINEK!! Kép

NADINE

nadine81

Sziasztok! Üzenet Szelivitől:

13.05-kor 52 cm-rel és 2830 grammal megszületett Molnár Tünde!
Szelivi

Nagyon gratulálok minden új babának!
Betti

Kép

Kép
bettiflame

Most nézem, hogy ezt meg még nem küldte elKép

Benyóka akkor hozza a formájátKép Nálunk csak akkor nem kéri Boti 2 óránként a cickót,ha nem alszik két szopi között! Képet-képet!Kép Tényleg most hétvégén utaztok? Egész hétvégén ott lesztek, vagy "csak" mentek-jösztök?

Lidi megy az erkélyre?Kép Asszem, én is kitolom Botit a kertbe, mert megunta a haverokatKép

Tünde: Jó ez a lopva szopiKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde, csak azért hozzuk el a hivatalos dokinktól az oltóanyagot, mert tesóm fogja beoltani Bencust, és hogy itthon legyen. Kép
Vendég

Livi! Gratulálok Nektek is Tündéhez! Sok boldogságot és tejcsikétKép

Hát-hát, ezért látta Mamacka Szelivit hálóingbenKép De jó,hogy taliznakKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, ja, vasárnap megyünk, de csak reggel megyünk, este jövünk, gyors menetben. Először elég lesz ennyi is. Kép
A fiam meg alszik a kocsiban, de annyira kinyúlva, hogy már meg is néztem, hogy lélegzik-e még.....Kép Beájult a drágám, de furcsa, mert letelt a két óra....... Kép
Vendég

GRATULÁLOK SZELIVINEK!!!!!KépKép

Angi: Igen, a Jókai u-ban van. Van nemdohányzó rész és amúgy is kevesen voltak.

Eszti: 9 körül fürdetünk, utána szopi-büfi-szopi-büfi.....Kép

Anita: muszáj kimozdulnunk, aztán ott szopizunk, ahol épp vagyunk. Azért az nagyon gáz Magyarországon, hogy titokban kell. Ráadásul pl. az egész Pólus Centerben nincs egy fránya szopi helyiség sem!!! A múltkor a mozgássérült wc-ben szoptattam egy széken. brrr...
Az IKEA ebből a szempontból kedvező, hiába svéd...Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Gratulálok Mamackának Áron babához és Szelivinek Tündi babához! Kép

KépKép
csema

Tünde, és 11-ig nem alszik el? Mert nálunk is fél 9, 9 körül van fürcsi, aztán eszik, de kész, beájul, és alszik....2-ig, aztán meg reggel ébred.
Na mindegy, csak érdekel, hogy kinél mi a rendszer. Kép

És meddig tart egy szopi? Mert nálunk Benyó gyakorlatilag 10 perc alatt lerendezi, néha 15-20 perc, de ez nagyon ritkán. Az a 10 perc viszont nagyon intenzív (csak a fülén nem folyik a tej)... Kép Én nem mérem a szopikat, de most már kíváncsiságból egyet le fogok mérni, hogy mennyit eszik ilyenkor 10 perc alatt. Kép A heti mérésen nagyon jól hízik, szóval nem aggódom.
Vendég

Tünde: ez tényleg gázKép Én pl. még nem is mertem ilyen helyen szopiztatni, inkább rohantunk haza, vagy legalább a kocsihoz! (De kocsiban is inkább csak,ha már sötét van!)

Eszti: biztos vagyok benne,hogy Benyókátok ezt az utat is hősiesen fogja viselni? A Peti-nagyszülők látták már, vagy most lesz a nagy találkozás?Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde, Eszti: nálunk is hasonló az új rendszer: fél 9 körül fürcsi! Van,hogy nálunk is húzza majdnem 11-ig, de van, hogy pillanatok alatt beájulKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: