én tiszta nemnormális vagyok, ahogy írtad, hogy megölelted, meg hogy hagyjuk, könnybelábadt a szemem.
Pedig a saját elválasz(tód)ásunkkal nem volt semmi bajom, de ahogy leírtad...! na pusza
e
2004.10.13 18:56
2004.10.13 18:59
Szerintem tökédi, de én el vagyok fogulva
2004.10.13 20:59
Drukk!
(lakás)
2004.10.13 21:33
.
!
2004.10.14 08:21
. Amúgy csak egy nátha - egyelőre.
. És ez is csak becslés. Abban bízok, hogy más kivitelezőktől kedvezőbb árat kapunk.
2004.10.14 10:16
2004.10.14 11:01
Viszont az ebéd kész van és a mosógép is mindjárt lejár.
(ja a hotmail meg max 2MB lehet, ezért nem jött át)
Vettél újakat?
szerintem simán lehet az oltástól
a 4. versszakon
és drukk a beforduláshoz
2004.10.14 11:38
2004.10.14 12:10
Akkor nem volt hiába apa postára szalajtása
Akkor majd te is megismerheted az igazi macahisztit
Tényleg jobban jártok, ha még keresgéltek...
Na ugye, hogy két gyerekkel is megy a szekér
, főleg, hogy Lackó ilyen anyabarát üzemmódra kapcsolt
...és nagyon elégedett volt magával
Tegnapelőtt és tegnap Mesi bucira aludta a fejét egész nap (3-4 órákat, csak egy-egy kiadós szopi kedvéért megszakítva), én meg azon aggódtam, hogy biztos valami baja van, hisz nekem még nem volt ilyen kölköm
Ma meg persze szinte egyáltalán nem alszik és szemlátomást pocifájása is van, no most meg ettől megyek a falnak
Mondjuk az éjszakám se volt valami hüdejó, mert hajnalban valami eszméletlen gyomorgörcsre ébredtem, ami alig akart elmúlni
Öregszem, már egy deci pezsgő is hazavág, amit a szülinapomra le mertem hajtani
2004.10.14 12:21

2004.10.14 12:27
2004.10.14 13:22
Csak belegondoltam, hogy a 30. szülinapomat még kicsapongó szingliként ünnepeltem nem túl absztinens körülmények között, és elkerekedett a szemem, hogy 4 év alatt mennyit változott a világ
De jól van ez így, bár a szabadság kicsit hiányzik... 

De az igazi fodrászolás azért jó dolog
Ahogy Timit elnézem, már csak 2-3 év választja el a pasizástól, szóval jaj nekem
Az apja meg már most tiszta idegzsába
Eddig meg amúgy is arra hivatkoztak, hogy az állam hülyére támogatja ezt a hiteltipust, akkor meg miért ne kérhetne sokat...
2004.10.14 13:25
15-öt akkor sem akarunk felvenni... 2004.10.14 14:50
) Van, akire nem csak ferdén néznek, hanem egyenesen kötelezik, hogy délben hazavigye a középsőt. Utána 2kor cuccol megint, immár 2 gyereket, hogy a legnagyobbat is elhozza a suliból (Momo is eszembe jutott ám soxor, ahogy a cikket olvastam!
) Lényeg, hogy a gyeses anyuka nagyobb gyerekének is JÁR az egésznapos ovi, ha elhozza hamarabb, az csakis az ő döntése lehet. Kötelezni bármi másra TÖRVÉNYTELEN.
Megmondom, mire gondolok:
)Tehát csak ki kell találni, milyen formában fogadja el az adott kajcsit...
(a lábánál ott a kitépett könyval, ami miatt a minap megszidtam
)
2004.10.14 17:09
) 2004.10.14 19:16
2004.10.14 20:06
Nem is gondoltam volna, hogy emlékszik még rá.
2004.10.14 20:30
...az se, ha alszanak a boszik, az se, ha nem...

Nem semmi, hogy te masoltad le a fuzeteit.
Es kiderult, hogy miert/hogyan omlott be vegul az a fel liter viz a taskaba?
)
Inkabb irjal jo kis sztorikat a hetkoznapjaitokrol, csak hoyg tudjuk, mi var rank...

Koszi a talalasos otletet, sajnos, nalunk az alma semmilyen talalasi formaban nem jott be.
Tenyleg nagyon meglepo, hogy mi mindenre tudnak visszaemlekezni ezek a pottomok.

Rucikat mindjart megnezem, ugyis kukkolok a babaszoban, babamerleget keresek SOS gyorsasaggal.
Gyogypuszikat kuldok neki! 

BAr meg lenne mit csinalnom itthon, de olyan kedvetlen vagyok, meg olyan tohonya, hoyg semminek nincs kedvem nekiallni.
TEgnap meg elzugtam a garazsunkban, alig birtam felallni (ZSombi orrat akartam megtorolgetni), ugyghogy egesz delutan azt lestem, nem kezd-e csopogni a magzatviz. De nem, semmi.
Mindenem bedagadt, a medencem nyilall, szur, faj, mar sehogy se jo, aludni is alig birok...

2004.10.14 21:11
) és a cica (tita) szavakat. azóta elég sok mindent ismétel, ha kedve van. Próbálja a vau, kutya, troli, villamos, stb. szavakat. Igaz, kell némi fantázia a megértésükhöz.
Magától még nem használja őket, de ha kérdezzük, akkor igen. Édes! Persze az anya még nem megy. Na jó, megy, csak ritkán, és még nem tudatosan.
Ez a nagy hírünk.
Ááááá! Teljesen kifáradtam. Azért teszek még fel pár képet benti időtöltéseiről.
2004.10.14 21:56
Holnap már akar menni iskolába
őszinte részvétem a vízért
mármint
talán még belefér az oltásba. Jövő hétre remélem, mind2 jól lesz, akkor TALI!
szopibúcsú
mármint nagyon megható volt! Kicsit irigyellek is, hogy ilyen szépen búcsúztok, Julkánál vsz. kényszerelválasztás lesz valamikor, mint a nővérénél.
gratula a beszédhez! Julka bezzeg az állathangokon kívül két szót mond, de azokat csakis nagyon felszólító módban! Az egyik az ÁD (adj), a másik az ÁNYÁ, azazhogy én
Nálunk most jó, mert tesók szórakoztatják.
büszke Lackós kép a kedvencem
Botond nagyon édes
csak nyugodtan panaszkodj, még vannak emlékeim a bálnásodás utolsó fázisáról
őszinte elismerésem, hogy menedzseled a 3 kicsi lányodat! Nálunk is elég rázós volt az eleje, pedig a 2 nagy a tieidhez képest nagyon nagy volt! 2004.10.14 23:31
És még ma is hőemelkedése volt. Úgyhogy itt gunnyasztunk bekóterolva, és még holnap is bentmaradunk
Ma elmentem este a Plusba. Szép volt, fényes, tágas és színes ... 

Még lőrincezni se tudtunk, mint múlt héten, mert játszóra meg ebben a hidegben úgyse nagyon vinném ... 
De komolyan, se tojást, se disznózsírban pirított csirkemájat, se száraz hüvelyest nem ettem a héten. Nem úgy, mint múlt héten, amikor ugye 2 görcsöm is volt, hétfő és péntek éjjel
És MINDIG éjjel, MINDIG elalvás után, hogy jól felébredjek a fájdalomra

Kistesó "hoz majd babát" 

így Julcsinak is lesz majd kisbabája. RÁ lehet venni, hogy fogja meg a pocakomat, de eléggé megdöbben ,mikor a tesó megrúgja, márpedig megrúgja, imádja Julcsit, és ficánkol, ha közelről hallja a hangját 

drukk
boldog szülinapot!
kitartást, szegény Gyuri 

drukk a gyors gyógyuláshoz!!
2004.10.15 08:32
vagy

És most még hogy örülsz neki
vagyis az elmúlása
, azoktól, amit írtál, vagy csak tippelsz?
2004.10.15 11:31
ehhez kepest en ugy le voltam amortizalodva, mint egy doglott kutya, tisztara szegyelltem magam
mindkettotoknek jobbulast!
dieta eleg tre dolog, de hatha hasznal!
ez jo omen!
Viola is pont igy kezdte. Ugye, ilyenkor az anyuka a felhok kozott lebeg
en csak tudom most, ld. jaras
de ahogy olvasom, ez annyira altalanos jelenseg, hogy kezdek megnyugodni.
, bar nalunk ez a "tajkep csata utan" az alapertelmezett allapot a nappaliban...
ezek olyan jok!
2004.10.15 13:04
2004.10.15 13:31
Vannak még normális emberek
Pedig már azt hittem, vége, mert vagy 4 napja nem volt semmi. Dani meg közben megint ott símogatta a hátamat és aggódva mondta, hogy anya, anya
olyan édi, úgy imádom
szóval azóta megint reszelem ,mint 6 hósan
Dani mindig össza akarja nyomni szegény kis pettyest
vigyázz magadra, és kitartás, már nincs sok hátra
tök jók a képek, Julcsi is nagyon édi Kangi
diéta viszont
Julcsinak is javulást
tényleg, már akkor nincsenek osztályzatok alsóban? vagy hogy van ez most?
hányadik?
)
2004.10.15 14:09
, egyszer majd csak elmúlik...
), magatartásból van mosolygós arc, fapofa, szomorú arc, sírós arc, szorgalomból képeket kapnak, amit ki tudnak színezni...
2004.10.15 14:45
Szobatisztaságot mi hanyagoljuk, mert úgy erőlködik, hogy produkáljon valamit, hogy félek, visszájára fordul a dolog. Igaz, csak azért, mert véletlenül zenélős bilit vettünk, és azt akarja dalra fakasztani. Meg persze utána beleönteni a wc-be. wc nála amúgy is népszerű, imádja lehúzni. Több tekercs wcpapírt szedtem már ki, mert észrevétlenül belopódzik, és tevékenykedik. A minap épphogy elcsíptem, mikor a telefonnal a kezében már bent volt.
Imádom! 2004.10.15 15:16
. Olyan jó látni a képeiteken a kisembereket,olvasni a történeteket. Hihetetlen, hogy így nönek, okosodnak, egyik napról a másikra változnak, fejlödnek.
) villamossal, és mutattam neki a hidakat. Azt, hogy Lánchíd, már mondta két hete is, meg sem lepett, de mikor megszólalt, hogy "ezsébethíd", azt hittem, lefordulok a székröl. Velem szemben egy középkorú pasi ült, mondja is meglepetten, hogy nahát, milyen sokat beszél már ez a kislány. Erre Anka huncutul ránéz, és azt mondja: "kutyafáját!" Irultam-pirultam
.
.
. 2004.10.15 17:09
: Gödöllőn is csak délig lehet bent otthon levő anyuka gyereke. Sőt, néha fel sem veszik, csak a kötelező nagycsoportba. Persze kivételek mindig vannak.
gratula a jóságmadárhoz
Párszor próbáljátok el a rácsavarást, néha még nagyobb gyerek sem csavarja be teljesen. Persze saját tapasztalat
Elsőben rég nincs osztályzat, Szandi abban különbözik pl. a II-os Zsuzsimtól, hogy még IVben sem fogják osztályozni, csak értékelni.
WC nálunk is menő, mármint papírral való eltömése és tárgyak belehajigálása
Emlékeim szerint a szobatisztaságra nem szoktattam a nagyokat - bár megpróbáltam, de nem szoktak
- bili, szűkítő megvolt, néha elővettem, hogy tudják, hogy van, 1x csak ők követelték a használatát. Andris szinte 3 évesen, Zsuzsi 2 évesen. 2004.10.15 17:11
).
) 2004.10.15 17:23
mar Viola is odatolja a szeket az asztalhoz alkalmasint... alig merek pisilni menni
pl. hagyom, hogy belefaljon a foodexpresses kajaimba. Kicsit ciki, de hat ezen a foldon fog elni a gyerek, nem?
biztos veletlen volt, de az nem szep, hogy nem mondta meg...
jo fej a hugid
"muzulman imadkozos" poziciot ismered? nalam bejott, Viola fejreallt tole
Lacko tok jo a buszke nagyteso szerepeben
tok jol all neki a piros szin
de tenyleg annyira meghato, olyan jo, hogy igy egymasra voltatok hangolva!
milyen nagy mar!
Ma kiprobaltam rizi-bizivel, es volt egy bombimentes mosogatasunk!
igaz, hogy Viola ugy nezett ki utana, mint aki rizsfelfujtnak oltozott farsangra
legkozelebb kukoricapelyhet kap.
ugyhogy masik iranyba kesobb olvasok. Holnap vendegseg lesz, jo nyuzsis, azert majd igyexem jonni...
2004.10.15 17:36
.
.
. Hova utaljam a postaktget? Küldj mailt
! 2004.10.15 18:46
az is törvénytelen, sőt, hogy egy ovis csoportban átlag 30-an vannak a max. 24 helyett. Polgármester meg villog a gyerekbarátságával
Hujjé, Kevintelen kimozdulás
betegség
de egyáltalán nem biztos, hogy májusig így lesz! Lehet, ez csak egy véletlen 2004.10.15 21:39
(Ez Kanginak is szól.)
2004.10.15 22:05
Kedves férjem: Hja, az öregség
a reggeli hangulatomtól meg a derekamtól függ, hogy megyek-e. Tkp semmit sem akarok venni
Sportkupakos jó ötlet, csakhogy az enyémek nem szeretik
Hogy van Bori?
kutyafáját+sarokcsíszoló
katicáról jut eszembe, Zsuzsit kb. 2 évesen "lepisilte" egy katica, mire ő: Miért nem adott rá pelenkát az anyukája?
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint