:.....

azaz minden rendben van! és 46XX, azaz kislány! És ultrahangon is mindent rendben találtak! Mutatta a profilját, szopta az ujját, toporzékolt a lábával, azaz felváltva nyomta a talpait a méhfalhoz. Nagyot produkált a kisasszony!
Csatlakozom azokhoz, akik szerint az AFP csak kismamariogató. Nekem ui. az AFP 2 volt, a betaHCG meg 3,9 ketyegtem négy hétig az idegességtõl.Tegnap óta a pocim is megnõtt, hogy lelkileg kiengedtem.
A gyerekeknek végre megmondtuk az este, hogy kistesó készül, egymás nyakába ugrottak örömükbe, aztán gyakorlatiasan elkezdték tervezni, hogy hol fog aludni, hol lesznek a ruhái, korlát kell a lépcsõ tetejére, meg hogy fognak legózni, hogy a babus nehogy lenyelje. Olyan aranyosak voltak!
Én is vettem tegnap a C&A-ban egy fekete, magas derekú kismamanacit. Jó drága volt, 9000, de csak ez állt valahogy rajtam. Blúzt meg normál bõ szabásút vettem, olyan rusztikus stílusút, csak az a baj, hogy polieszter. Elég elkeserítõ bárhol (Baross u, Árkád) a választék, mármint nem választék. Nem tudtok valahol jó ruhát, vagy szoknyát? Visszakaptam a barátnõmtõl az utolsó hetes sátorméretû ruháimat, de kéne valami addig is.
Tegnap meglátogattam Timicit. Jól érzi magát és nagyon türelmes. Nagyon rajta van a méhszájon a lepény, úgyhogy muszáj bent maradnia. Üdvözöl mindenkit.
Igazán betehetnének egy nyilvános internetes gépet a klinikára, biztosan nagy keletje lenne.
Gombóc!
Hidd el, nagyon hamar eltelik az a kb. 2 év, és máris együtt csinálhatjátok a gyerekkel a karácsonyi dolgokat! Iszonyú kupi lesz a konyhában utána, meg mehet a ruha a mosásba -a tiéd is- de százszorosan megéri!
Hogy ragasztottad össze a mézeskalácsház falait? Mi cukormázzal (4 tojásfehérjéhez kb. fél kiló porcukor), de szétment.
Urszila
22+2

Drukkoltam ám rendesen! Gratulálok a leányzóhoz.
Semmi nem megy simán! 

A H&M nem játszik? Múltkoriban csini átkötös ingeket láttam. Itt ez a legjobb és a legolcsóbb kismamaruhában (is), bár ízlések és pofonok.