Era! Köszi a képeket!
Benianya! A szilveszter olyan volt, hogy itthon voltunk 4-esben, fél 11-kor kimentünk a szakadó hóba játszani, jó 40 percet ökörködtünk, akkor bejöttünk, néztünk tévét, éjfélkor még a fiúk kimentek tüzijátékokat nézni, Meskével csak annyira mentünk ki, hogy 00.00-kor körbepusziltuk egymást. Tüzijáték után bejöttek a fiúk, majd olyan 1 körül lefeküdtünk. 11-ig meg aludtunk. Pezsgőt majd csak másnap délután ittunk anyuéknál, a miénk idén is megmaradt. Majd valami más alkalomra megisszuk. Hát erről ennyit, majd még képeket hozok jövő héten!
Bocsesz, de időm az továbbra sincs, ma voltunk bevásárolni, ok, csak a dm-ben, de 12ezret otthagytunk... Még jó, hogy dupla pontot kaptunk, így jövő hónapban meg utána 15%-kal olcsóbb lesz a pelusunk.
Képek édesek! Panni különösen, róla ritkán látok! Nagyon kezd már ő is kislányos lenni, már annyira nem babás, bár még mindig tündéri kerek a pofija!
Bálint is nagyon cuki, husiságra nálatok se lehet panaszkodni!
Zalán szegénykém tényleg látszik, hogy beteg. Ilyenkor annyira tudom őket sajnálni! És jó, hogy anyukájáról is látunk már végre képet. (Már ha te voltál az, Alziza!)
Kimike! Sajnálom, hogy nem írsz többet, bátrabban, látod, mi milyen roppant merészen írunk mindenről! (Nekem még eddig sose szóltak be azok a bizonyos a-val kezdődő nevűhöz hasonló kötözködő népek...)
Na majd most!
Bocsi, megint csak ennyi voltam. Majd ha beindul az ovi, apának a meló, talán jobban tudok majd jönni!
Pusz mindenkinek!