A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

szép jó reggelt mindenkinek!
hát nekem viszont nagyon is Karácsonyi hangulatom van,aminek úgy örülök!(remélem mindenkinek megjön a hangulatKép)
teljes lázban égek,nincs is időm most sajna nagyon olvasgatni,dobok fel pár hangulat képet és rohanok is....

KépKépKépKép

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk minenkinek!
Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

"Lehalkul a város zaja karácsony estére.
Melengeti lelkünket a kicsiny gyertyák fénye.
Megszületett a szeretet e napon, hogy az embereknek hitet, reményt adjon!"

Nagyon boldog első közös karácsonyt a babáitokkal kívánok Nektek!!!!!!!!!!!!

Sokat gondolok rátok!Kép

Teljen szépen az ünnepetek azt kívánom!!!!Kép
Puszi Nektek!KépKépKépKépKépKépKép
Puszi

Mea
mea

Nyúlné!!!Kép

Gyönyörűek a képek, olyan ügyi vagy!!!!!KépKépKép

Mea
mea

Sziasztok!

Minden Babát megzabálokKép
GYÖNYÖRÛEK!

Mindenkinek BÉKÉS? BOLDOG KARÁCSONYI Ünnepet Kívánunk!

Millió Puszi!
Angelani@ErhardKép

Kép
angelani

KépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

A képek gyönyörűek!KépKépKép
Nyúlné, ez a sorozat KépKépKép

Békés boldog Karácsonyt mindnekinek!Kép

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!

Rohanok is tovább, ezernyi a dolgom. Kép

Malvinka, Viki!

Nektek is boldog névnapot így utólag is!!! Kép

Dóri & Viki (10+1)
Vendég

Mindenki babája gyönyörű !! KépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, most látom, hogy kérdőjelet sikerült tennem.

Majd benézek, de Erhard nem hagyKép

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Gyönyörűek a képek!
Bodza Kép Köszi a képet!

A Vikiknek utólag is boldog névnapot kívánok!!!

Alvás: Gergő is többször fölkel mostanában éjjel, és nappal is többször eszik, gondolom, a három hónapos ugrás. Deaz alvásambulanciákon tényleg extrém dolgokat várnak el a gyerekektől. Még Balázs miatt telefonáltam egyszer hozzájuk, és meg is győztek róla rövid úton, hogy alvászavaros a gyerekem Kép

Én párom is sokat dolgozik, el sem lehet képzelni, hogy esetleg az ünnepek előtti napokat itthon töltse, olyankor van a legnagyobb hajtás. De az ünnepek alatt legalább együtt lehetünk. Végre kicsit jobban összeismerkedhet kisebbik fiával is Kép

Ma már biztos nem jövök, és holnap elutazunk vidékre, nem is tudjuk még, mikor jövümk vissza, úgyhogy BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN TOPICLAKÓNAK ÉS CSALÁDJÁNAK!

Judit+Gergő+Balázs

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok!
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt!!!
Ez a mi fánk, tegnap este díszitettük...
Kép
Gyógyulást mindenkinek, akit érint!
Kati
Vendég

Sziasztok!

Natgyon boldog karácsonyt kivánunk mindenkinek!

Heni Ajsa (8-1)

Kép
hencsi

SZiasztok!

Áldott és boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Kép

Uxi
Emi 8+1

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok,
Na vége a mai napi karácsonyozásnak, majd holnap folytatjukKép
Nagyon jól sikerült! Persze Tündike jó sok mindent kapott! Szép rucikat! És most itt rágcsálja mellettem a hideg rágókájátKép olyan édes!

Remélem mindenkinek szép karácsonya van!
Itt egy kép...

Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk Nektek és Családotoknak!

Juci6 és Marci(aki ma megfordult hátról hasra és van már kettő fogaKép

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

NAgyon Jó képekKép
Igazán Édik a BabákKép

Remélem, mindenkinek jól telik a KarácsonyKép
Nekünk a szokásos hétköznap volt.
Semmi extra, se kajában, se semmiben.
Csak Erhard kapott egy tornázót, de azt is a végén egyedül adtam át nekiKép
Apja beszélgetett a messengeren.
Na, így telt.
Most TV-t nézünk, Erhard elaludt szopi közben.
Már alig várom, hogy január legyen, akkor legalább letudjuk a szilvesztert is.
Sajnos, nekem csak nyűg lett a KarácsonyKép
Régen lázasan vártam.
2 éve meg azt várom, hogy teljen el.
De a legnagyobb Ajándék és Boldogság nekem ErhardKép
Nem kell nagy felhejtás csak legyen egészségesKép

Puszi Mindenkinek!
Teszek fel én is képetKép
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Itt van 1-2 képKép

Ez 15-én készült.
Kép

Ez 16-án Az Igazgató úrrólKép
Kép

Ez is 16-ánKép
Kép

Kép
angelani

Ez tegnap készültKép
Kép Kép

Kép

Bocsi, hogy foglalaom a helyetKép

Puszi!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Bébik csodaszépek!! Egytől egyik mind! KépKép
Nálunk taknyosság van úgy tűnik, úgyhogy ma ügyeletes patikában Sterimarért voltam. Utálja! Kép Túl vagyunk az anyóslátogatáson, szerencsésen és HAMAR Kép lezajlott! holnap anyuék, az már jó. Kép

Jobbulást a betegeknek és mindenkinek további jó karácsonyozást! Kép

Dóri
Vendég

Sziasztok!Kép

Nálunk nagyon szép a karácsony, a Jézuska sok szépet hozott a gyerekeknek és nekünk is. Képzeljétek, kaptam egy katicás pelenkázós hátizsákot! Olyan jó! Úgy örülök neki. Gergő kapott hintalovat, olyan aranyos rajta. Majd képet is teszek fel. További szép ünnepet mindenkinek!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!
Most ébredtünk,és már készülődünk is, mert megyünk anyóshoz. Majd este jövök!

Davallia, Kép Köszi

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Látom, mindenhol ünnep van még (kiv. DavalliaKép)
Tegnap voltunk tesóméknál, ott találkoztunk Anyukámmal is.
Holnap jön anyós,Kép itt is alszik egyet.Kép
Most hármasban vagyunk, huráááá!!

További szép ünnepet mindenkinek!!!

Tünde+Zita 13+2
Vendég

Sziasztok KépKép

Nálunk is eltelt, két nagyi, zaba, fák, Jézuska, bejgli, és Máté mindenki kezében Kép

Kicsit azt se tudtuk, hol a fejünk, de azért jó volt. Mondjuk nekem még mindig olyan, mint mikor kicsi voltam, kivéve, hogy most már párom mamijához is járunk .. öööö... Szentebédre... KépKépKépKép

Apa ünnepek között háááála égnek itthon van két nap kivételével, úgyhogy ki tudunk takarítani, mert - kövezzetek meg érte - én nem takarítottam kari előtt, hanem anyáztam. Mármint anyámnál tanyáztam, és sütöttünk, főztünk, dumáltunk Kép

Ja, és tuti, kiutáltatok és én vagyok a legrosszabb anyuka, mert senki nem válaszolt még az alváshoz-öltöztetési szokásomra KépKépKépKépKépKép

Pusztok!

Sisotris és Máté
10+5

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Gyönyörűek a babák!Kép
Remélem mindenkinek kellemesen telt a karácsony!Kép
Mi is megjártuk mindkét nagyit, de ma már hármasban voltunk!Kép
Nati nagyon jól viselte a jövést-menést, kézről-kézre járt!Kép
Kapott sok szép ruhát és játékot. És rágókákat is, ami nagyon jól jött, mert úgy látom, talán elkezdődött a fogzás nála.
Most Apával alszanak. KépKépKép

Remélem ti is jókat ettetek és nem csak én érzem úgy, hogy felugrott 1-2kg!KépKép
Na nem baj, eldöntöttem, hogy januártól óvatos fogyózásba kezdek, nehogy a tejtermelés rovására menjen! Tavaszra ki kell nézzek valahogy!Kép

Rakok fel egy képet, Anyóséknál készült!

Andi&Nati 20+1 (azt hiszem)
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!Kép

Remélem jól teltek az ünnepek nektek isKép
Lívi egész jól viselteKép, de azért estére jól kifáradt és már 4 napja nappal alig alszik.

Fotók rólunk, a kiscsajszi elég duci lett mostanábanKép

Mea
mea

Kép

Kép

Mea
mea

Lívike a duci kisasszonyka 15 hetesen 7600gramm súllyal és 68 cm-relKépKépKép

Kép

Mea
mea

Sis,
Te írtad, hogy közöttetek alszik a bébi egy szál pelusban? Szerintem biztos tök jól érzi magát, különben sírna. Helyes kissrác Máté.

Andi,
Nati is milyen nagylány! Kicsit csalóka a kép, olyan, mintha Nati haja kunkorodna.KépKépKép

Sajnos mi nem tudunk karácsonyfás képet csinálni. Mondtam férjnek, hogy ne legyen nagy fánk. De hogy ennyire kicsit honnan szerzett!!!! Ha leülünk elé, nem látszik ki a fa. Szaloncukrot nem is tettünk rá, a díszeknek is kb. 1/3-át. És arról nem is beszélek, hogy olyan szögletes forma, szerintem valahol valamikor legalul lehetett, és összenyomódott.
Lefényképeztem, ilyen ronda fát biztos nem láttatok még:Kép
oldalról:Kép

Zita tegnap volt első nagyobb kiruccanásán. 100km-t autóztunk tesómékhoz. Kicsit nyűgi is volt, nehezen aludt el idegen helyen. Du hazajöttünk, továbbra is nyűgi, aztán a vacsit szegénykém kihányta. Fél óra múlva pedig követelte a kaját. Ma megint vidám tündi-bündi, édes-aranyos-zabálnivaló.Kép
Kép
Vendég

Lívike a duci kisasszonyka 15 hetesen 7600gramm súllyal és 68 cm-relKépKépKép

Kép

Mea
mea

Bocsánat 2 x ment elKép

Minden kisbaba egy angyalKépKépKép

További szép ünneplést!

Mea
mea

eÉééé Öhrööömm éééé bóódóóttáá

Kép

Karácsonyi Áldásos Tevékenység
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok,
Boldog karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindenkinek!!!
Sajnos mostanság nemhogy írni de még elolvasni sincs időm mert Rolival állandóan dokihoz járunk! Illetve tornáztatni kell őt.
Azért majd ha lesz egy kis időm akkor pótolok.
Puszi mindenkinek: Kriszti és Rolika

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Csikken!
Mi van Rolival? Remélem nincs baj!

Havtunde!
Nati haja tele van forgókkal! Nem tudom, mit csinálunk, ha így marad! Vicces lesz!KépKép
Zita baba nagyon szép!Kép
Karácsonyfa!KépKép

Mea!
Livike jó husiban van! Nagyon édes!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!
Köszi a bókot! Nati is nagyon helyes!
És az összes bébi!
Zitának 3 forgója van, de amint láthatod, még nem okoz problémát.KépKépKép

Mea!
Lívikének tök tuti a sérója! Kép Mit csináltok, hogy így marad? Gondolom nem zselézed neki...
Vendég

Mea
férjnek mondtam, nézze meg Lívike haját. Reakció:
"milyen jó bőrkanapéjuk van". Ennyit a pasikról!
Vendég

Havtünde!Kép

Köszi a bókokatKép

Nem zselézzük de én már próbálom lesimizni neki, mert annyira hosszú és az égnek áll.O
Neki két forgója van mégis ilyenKép

Mea
mea

Duda!Kép

Neked is kösziKép

Lívike ma este készen van, keservesen sír nemtudom mitőlKép
És nem tud aludni egész napKép

Szerintetek a foga vagy a nagy felhajtás, jövés menés???

Nektek hogy bírták a manók????

Mea
mea

Mea!

Zita se bírta jól, nyűgi volt és sírós. Este meg hányt egy nagyot.

Kép

Ma már minden ok volt.
Vendég

Szegény Zita!Kép
Hát Lívi még mindig fent van és már 20.30-kor alukálni szokottKép
Sok ez még nekikKép

Mea
mea

Csütörtökön megyünk még apámhoz, ő még messzebb van. Nem tudom, rosszat teszek-e. Valahogy hozzá kéne szoktatni az utazáshoz, mi elég sokat megyünk. Nyáron szeretnénk menni vele nyaralni, tengerpartra.
Viszont tegnap átaludta az egész éjszakát, nem adtam neki álmában enni, és nem ébredt fel, csak reggel. Ma se adok, hátha leszokik az éjszakai kajáról.
Vendég

Sok sikert hozzáKép
És mi is szoktatni szeretnénk Lívit a nyüzsihez isKép
Merthát nem állhat meg az élet azértKép

Jó éjt!Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Nálunk is jól telt a Karácsony. Kép Most már otthon vagyunk. Davidtől egy új kamerát kaptam, úgyhogy most aztán reszkessetek! Kép

A fürdetővödör nem rendeltetésszerű használata:

Zsuzsa baba már nem újszülött. Kép Vége az első korszaknak. Mondjuk ott kezdődik, hogy hatalmas, de nem ez volt ami bennem így elválasztotta a két korszakot. Most már tudatosan néz, nyúl, töm mindent a szájába, fordul (ha nem is teljesen át, de oldalra ha nem ér el valamit pl), önállóan játszik, többféle hangjelzést is tud, nemcsak sírni (bár most a nyifogás, nyikorgás van soron, már alig várom hogy újra elkezdjen gőgicsélni), tudatosan mosolyog, és ami mindennek a teteje, elkezdett fogzani!!! Csorog a szájából a nyál, nyűgös, és mindent rágna. Már megint szinte egy-két nap alatt mintha teljesen kicserélték volna!!!

A rossz hír viszont hogy újra ébred éjjel, és nemcsak egyszer, nemcsak kétszer, van hogy 3-4-szer is éjszaka. Ma pl arra ébredtem hogy ott van mellettem a nagy ágyban. Biztos én vettem magam mellé, de nem is emlékszem rá. Úgyhogy most szinte az egész éjszakát velünk tölti, mert bealszom a szopiba. És tegnap este pedig lefekvés után 1 órával is felébredt, szóval mintha visszafelé haladna ezzel az alvástémával.

A 3 hós oltásának a helyén még mindig van egy kézzel tapintható nagy pukli. Szemmel nem látni, csak keményebb ott a húsa. Ez volt másnak is?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Na csak a kép maradt le...

Tehát még egyszer, a fürdetővödör nem rendeltetésszerű használata:

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!Kép

Nagyon édi Zsuzsa baba, és ő is hatalmas mint a mi Lívink még a sérójuk is majdnem egyformaKépKépKép

Mea
mea

Jó reggelt!Kép

Rokica!
Nagyon jó ez a kép! Milyen nyugisan üldögél Zsuzsa baba!Kép
Az éjszakai ébredések miatt veled érzek! Néha én sem tudom, hogy került vissza Nati az ágyába, vagy épp mióta alszik velünk.Kép
Egyre erősebb a gyanúm, hogy nem azért ébred fel, mert éhes.
A minap eszeme jutottál! Valamelyik adón ismétlik a Szülőszoba c. műsort és a mostani részben, az otthonszülésről volt szó.
Tetszett, hogy nem avatkoznak bele a szülés menetébe és nem sürgetik semmivel a folyamatot, nekem mégis félelmetes kicsit.Kép
De nagyon megható volt, ahogy világra jött egy kisember!Kép

Mea!
Remélem Livike gyorsan megnyugodott!
Nati is kikattant estére a sok történéstől, szerintem nehezen dolgozzák még fel, ha ennyi minden történik körülöttük és ennyire felborul a napirendjük. Nati minél inkább fáradt, annál nehezebben alszik el. Túlpörög. KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Ma kapja Peti a 3 hós oltását,Kép már tiszta idegbeteg vagyok!!! Kép (nálunk a 2 hós sem volt sima ügy Kép )

Ugye múltkor írtam, hogy Peti megfodult, na ez 14.-én volt, de akkor csak egyszer történt meg, de 3 napja rendszeresen forog. Ha leteszem az ágyra hanyatt fekve, egy perc alatt már hason is van, és a keze is kint van. Minden ébredéskor 3-4x hasra fordul, aztán persze jelzi, hogy fordítsam visszaKépKépKép

És olyan nagy hanggal sikítozik, zabálnivaló Kép

Úgy félek, hogy az oltástól megint totál sírós leszKép

A képek nagyon szépek Kép minden baba csodaszép!

Ja méricskére is megyünk, ha nem lesz túl nagy gáz, majd megírom a méreteket így 102 naposan!Kép

Szép napot mindenkinek!

Viki+Petike 102 nap (3 hó+11 nap)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

HurrrrrrrrrrrrááááááááááááááKépKépKép
Vége a KarácsonynakKépKépKépKép
és egyben KépKépKép is...

Angelani!Szomorúan bár de hozzád kell csatlakoznom...
Én is csak egy hatalmas nyűgnek éreztem az egészetKépKép

24-én apával már délelőtt összevesztem:
1.Megláttam hogy milyen fát vettKép(Szép csak kicsi és én földtől-plafonig fát akartam.
2.Jól sz@rban hagyott megint, megbeszélték sógorral hogy nem veszünk egymásnak semmit, aha, csakhogy ez csak férjre és testvérére vonatkozott, nekem ugyanúgy jött a sóror jézuskája(4 CD-S PLÜSSBORÍTÁSÚ ENYA VÁLOGATÁS CD-GYÖNYÖRÛKépKép), ő viszont nem kapott tőlem semmit, tök ciki voltKépKép
Férj lerázta magáról a gondot, az meg már k.ra nem érdekelte, hogy 2 hetet az orromat se tudom kidugni ajándékot vásárolni, mert beteg a gyerek, ő meg napi fél órát van otthon, mert focizgat, meg masszőrhöz jár, meg karácsonyi italozásokra..
Tehát jól összevesztünk...
Úgyhogy 24-én inkább bőghetnékem volt...

25-én család jött hozzánk, férjemé is, enyém is, annak ellenére hogy mindent rendeltünk egy étteremből én egész nap csak terítettem, melegítettem, mosogattam, keccsöltem a konyhában(délután négyig én a szoptatós anyuka egy falatot sem tudtam enniKépKépKép, persze ez senkit nem zavart)
26-án meg vándoroltunk anyumhoz(ott végre jól éreztem magam egy kicsitKép), mert párom családjához...

Szóval örülök hogy vége...fáradt vagyok...és depis..be kell látnom....semmihez sincs kedvemKép, rosszkedvű vagyokKép, irigy vagyok, senkinek nem akarom odaadni Lénát,(volt is belőle gond már most is.....direkt megkértem férjemet, hogy az ÉN ANYATEJEMMEL(amiért én izzadok vért) NE ETESSE MÁS LÉNÁT CSAK Õ, ERRE MIRE TÉREK HAZA, HOGY ANYÓS ETETI LÉNÁT...VOLT IS POFAVÁGÁS, ODA-VISSZA, ott helyben mondtam is férjnek, hogy azt hittem ezt megbeszéltük, persze anyós egyből mondta nagy pofavágások közben hogy akkor:Tessék itt van, vigyem...)Mondtam férjnek, addig mesterkedik, amig nagyon össze nem veszek az anyjával...és akkor nem lesz több családi enytyempentyem...
Ja és féltékeny is vagyok k...ra...
Mi lesz később....?????????

Szóval ennyit a mi karácsonyunkról...

Azért képeket majd mutatok...

Megann

Kép

Kép
megann

Mea, Róki!

Hát ez kész.....
Ezek a hajszerkezetek.....KépKépKépKépKépKép

Róki!
Szerdán kapta Léna a 3 hóst és még neki is van egy kis csomó...
Én még borogatom....
Szerinted már nem kéne????

Mea!
Szupik a fotók, nagyon szép vagy rajta...
Hihetetlen súlyban van Livike...Kép
Léna talán egy éves korára lesz ilyen súlybanKép

M.

Kép

Kép
megann

Róki!

Jujjjjjjjjjj de muris ez a kép Zsuzsáról a vörörben..
Apával fürdik?Azaz imitálja a fürdést????

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Sajnálom hogy így telt nálatok a Karácsony! Nálunk sem úsztuk meg veszekedés nélkül, de hát ez nekem valahol már a karácsonyi hangulathoz számít. Hálistennek most nem én meg David vesztünk össze, hanem anyukám meg a húgom, de hangulat szempontjából kb ugyanaz.

Igen, Zsuzsa baba meglátogatta apukáját a kádban ma reggel. Kép Tegnap este meg velem fürdött ténylegesen a nagy kádban, de arról csak egy publikusan bemutatható kép van:

Kép

Ma felpróbáltuk az amerikai nagyitól kapott új kis rucit: Kép Mit szóltok??? Én még nem tudtam eldönteni, hogy szörnyű giccses vagy csak egyszerűen mulatságos.

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: