A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Szandra: Isten éltessen BenneteketKép ÜGyesen!!!Kép-

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Medike ezt találtam neked. Itt szerintem nincs szó arról hogy össze kellene házasodnotok!

Csjt. 42. § (1)148 A gyermek - szüleinek megállapodása szerint - apjának vagy anyjának családi nevét viseli. A házasságban élő szülők valamennyi, a házasság fennállása alatt született közös gyermekének csak azonos családi neve lehet. Közös házassági nevet viselő házastársak gyermeke csak a szülők közös házassági nevét viselheti. A saját nevüket viselő szülők megállapodása alapján a gyermek az apa és az anya családi nevét együtt is viselheti. A gyermek családi neve legfeljebb két tagú lehet.

Szanrda drukkok mennekKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Babetta Kép
Nagyon szorítok Kép Ügyesek legyetek Kép

Szandra Kép
Micsoda szülinapi ajándék Kép Szorítok nektek Kép

Tünde Kép
Haláli a sérója a kiscsajnak Kép

Scullyx Kép
Örülök, hogy minden rendben veletek, de azt én sem értem miért engedik túlhordani a csöppöke.
Reméljük azért sikrül simán szülnöd Kép

Gyöngyi Kép
Drukk a holnapi ctg-hez Kép Bízom benne ez már az utolsó lesz Kép

Katica Kép
Valahogy bírd rá apát, hisz közös érdeketek Kép
Egyébként lehet, hogy tart egy kicsit a szüléstől és ezért akarja megvárni míg magától beindulnak a dolgok Kép

Medike Kép
Klassz, hogy most már otthon vagy, jó pihenést és készülődést Kép
Tuti, hogy lehet házasság nélkül is közös névre anyakönyvezni. Az apaságikor megkérdezik, hogy milyen nevet akartok. Ágibosztól kérdezd majd meg, ő nagyon penge ebben a témában Kép

Annácska 35+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nicika táblája:

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

Annácska 35+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Szandra! Drukk KépKépKép!Drukk KépKépKép!Drukk KépKépKép!
A legszebb szülinapi ajándék van készülőben KépKépKép.

GYönygi, Scullyx! Kitartás! KépKépKép

Anita! Köszönöm a történetedet!Kép Szipogtam...

Mi ma megejtettük az első sétát: Királyfi egész nap meglehetősen nyügi volt, úgyhogy együtt mentünk az oviba Lucáért Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Mindig kihagyok valamit!
Tünde! Ez a leányzó tündérszép!KépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Mindenki!!!
Bettina nagyon köszöni a sok bókot!!!KépKépKép

Amúgy nekem mindenki babája nagyon tetszik!
Ti is tegyetek fel képet hadd gyönyörködhessek én is!!

Szandra: DRUKK!!! Ne félj, ügyesek lesztek!!!!Kép

Babettáról nincs hír???

Kata: Bettina kb. 3600g és 55cm
Nálunk sem lehetett volna Petit rávenni, annyira féltette/félti a lányait!Kép

Borcsa: séta alatt jól viselkedett a kis gézengúz??Kép Jövő héten most már mi is teszünk egy kört, csak nálunk még nagy sár van az utakon.
Ez az egyetlen hátránya az itteni létnek.

Scullyx: drukkolok, hogy mielőbb beinduljon és simán tudj szülni!!

Gyöngyi. szorítok!!!KépKép

Szelivi: a pocakszorítós bugyi tényleg nagyon jó, úgyhogy addig nem jöhet a baba, amíg be nem szerzed!Kép

Vikó: szerinted már látja a mintákat a szopispárnán? mindenki mást mond arról, hogy az újszülött, ill. csecsemő mit lát.

Vok: mentettem a recepteket, ha lesz időm kipróbálom, mert az egyik kedvencem a túró. Köszi!!

Jó Éjt Mindenkinek!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Lettymama, Titati, Angi: mi újság Veletek és a babákkal? Persze elég csak holnap válaszolni!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt! Kép

Szandra! Megy a drukk! Szerintem ez a legszebb szülinapi ajándék. Kép

Zsuzsó/Medike: "A HÁZASSÁGBAN élő szülők valamennyi, a házasság fennállása alatt született közös gyermekének csak azonos családi neve lehet. Közös házassági nevet viselő házastársak gyermeke csak a szülők közös házassági nevét viselheti. A saját nevüket viselő szülők megállapodása alapján a gyermek az apa és az anya családi nevét együtt is viselheti. A gyermek családi neve legfeljebb két tagú lehet."
Ez a rész CSAK a házasságban élőkről szól. Én is úgy tudom, hogy nem lehet mindkét szülő neve a gyereknél, ha nincsenek összeházasodva. Kép Sajnálom! És ugye házasságnál is csak akkor lehet mindkét név benne,ha a szülők is felveszik, vagy mindenki megtartja a saját nevét és még az anyakönyvezetőnél leszögezik, hogy Kiss-Nagy lesz a gyerek neve....

Scully!
Kitartás!!!! Bár a császár nem a legjobb hír, de az a lényeg, hogy egészségesek vagytok!!!! És szültek már természetes úton is óriás babákat. Majd meglátjátok hogy tudsz tágulni. Kép Megy a drukk!!!!

Tünde! Nem is írtam, hogy nagyon cuki a lányod!! Kép Olyan ölelgetni való. Kép

Anna! A forgót megkérdezzem?

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

És igen, ma reggel tényleg én lettem az első. KépKépKépKépKép
De mindjárt megyek vissza az ágyikóba, hátha tudok még aludni egy pár órát. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

<font color="aa00aa">Jó reggelt!

TündeKép Szerintem ilyenkor már látnak a babák, bár még inkább csak körvonalakat, de színeket már meg tudnak különbözetni - először mindig a sötét színek felé fordulnak tapasztalatom szerint. Persze érdekes dolog a gyerekeknél, hogy ők fordított (fejreállított) képeket látnak, ez majd csak később változik meg. Szóval, ha majd nemsokára elkezd mosolyogni a ded, akkor lehet, hogy azon vigyorog, hogy ez az apa milyen fura, hogy fejenállva jön hozzámKép (ja, azért apát írtam, mert ez is tapasztalat: az anya kapja legkésőbb a mosolyt, s ennek is oka van: a gyerek az anyával azonosnak érzi magát, egy egységben élnek, így jóindulatát a kívülállókra "pazarolja" Kép Barátnőm mind a négy gyerekénél sírdogált egy sort, amikor máér mindenkire vigyorogtak a skacok, mint tejbetök, csak ő maradt ki a sorból..)

Na, jól beindult a tollamKép Pápá, szép napot!</font>

indianyo

Jó reggelt!!!!!

Mi lehet Babettával, és Szandrával??????
Lehet, hogy már babáznakKépKép

Vikó, megkaptam Csema történetét képekkel mellékelve, de nem tudom megnézni a képeketKép, nálam nincsenek meg.
Anitáét viszont továbbra is szeretnémKép

Scully, kitartásKép

Szandra, boldog szülinapot(lehet, hogy mindkettőtöknek kívánhatjuk mára? )

Cory, ugye neked meg ma van a névnapod???
Boldog névnapot!!!!
Kép

Szép napot mindenkinek

Ildikó 36+0
Kép
vas

<font color="aa00aa">IldikóKép
Ezek magyar email-címek elég vacakok (freemail, citromailKép)
Akkor újra elküldöm mind a kettőt, hátha most majd megy.
Pusz. Ja, van egy gödöllői szentimrés kismamakollégád Kép</font>

indianyo

Nekem nem freemail-os, citromail-os vanKép
InvitelesKép

Ki ő, és honnan tudod?És mikor szül????
Szt. Imrés topikból?????Kép
vas

<font color="aa00aa">Akkor is vacakKép Hiszen tegnap elküldtem már egyszer...
Igen, szentimrés topikból. Már van gyerekeKép Csak megörültem neki, hogy ő is gödöllői Kép FIBI néven ismert személyiség és nagyon kedves. </font>

indianyo

Sziasztok Mamik!
39+0!!!!! Közeleg a cél. Az elöttem lévőknek nagyon drukkolok, kiváncsi vagyok ki fog babázni előbb.

Scully,
Ne légy szomorú, akár hogy is szülsz lényeg hogy a babádnak jó legyen.

Szép napot mindenkinek!

Zsu69
39+0

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Ildi: köszi Kép
Grat a 36-hoz Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vikó, köszi megkaptamKép
De sajnos Csema képeit most sem tudom megnézni, mivel azt írja ki, hogy nem tölthető be a garfikus szűrő.
Ugyanez volt tegnap is.Kép
Anitáé meg csak most jött át.
Köszönöm szépen mégegyszerKép

Anita, a tiéden is elpityeregtem magam.
Az a lényeg, hogy Boti veletek van, senkinek semmi baja nem lett, imádjátok egymást, mindeketten felépültetek, szóval szuper mindenKépKépKépKépKépKép

Cory, szívesenKép
meg én is köszKép

Vikó, én is szoktam néha a szt.imréset olvasni, de írni már nem tudnék, nem bírnám azt is követni, névről ismerem Fibit, de ő nem Szadai véletlenül?
Ez egy Gödöllő melletti falu.
Ott is néztünk házakat annak idejénKép

Ildi
vas

<font color="aa00aa">IldiKép
Igen, a Szentimrés topikban nagy élet vanKép Elképesztő jó, összetartó társaság és csupa hasonszőrű ember, ritkaság.
Én Fibiről Gödöllőt tudtam, de majd rákérdezek.
Babetta nem Szadán lakik? Olyan ismerős nekem... Talán ott van Waldorf-ovi is? a gödöllői W-suli nagoyn jó egybékéntKép
No, akkor most megpróbálom nekem Csemáét másképpen, hátha úgy megyKép</font>

indianyo

Sziasztok Lányok!

Szandra!
Boldog Szülinapot Neked és a Babának előre is!

Ma már voltam vérvételen. Persze a papírom nem volt jó, másikat kellett kérni, így az utolsó percben a rendelés végén vették le a vért. Viszont találkoztam a szülésznővel. Nagyon aranyos, fiatal, szőke, mosolygós. Kérdeztem, hogy mi lesz, ha tényleg korábban szülök? Azt mondta, hogy most éppen ráér, ha gondolom megejtjük a dolgot. Kép

Láttam két pici újszülött ikerbabát, a kórházba való beérkezés után 20 perccel megszülettek! Igaz császárral.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Először is, drukkolok Babettának és Szandrának, hogy minden rendben menjen!!Kép

Ne haragudjatok, hogy mostanság alig írok, de annyira rámjött a tüsténkedés a napokban, hogy állandóan csinálok valamit. Most pl. sötétítőt varrok a konyhába, aztán Levikémnek fogok ágyneműt, meg zsebes tartót. Meg haladok a nagytakarítással is,, szépen lassan. Este, amikor elfáradok, akkor már ülnék a gép elé, de addigra apuci is hazajön, és akkor esélyem sincs.Kép

Néha azért végigszaladok a nap eseményein, nagyjából képben vagyok.
A babák tüneményesek, a pocakok is szépek, formásak, az egész társaság szuper! Csak így tovább!Kép

A házassági anyakönyvet sikerült telefonon elintéznem, köszi mégegyszer a segítséget!

Puszi mindenkinek, szép napsütéses napot!
Kép

Adri+Levike
33+2

Kép

Kép
adriana

Képzeljétek most hívott a párom, hogy akiknél a múlt héten vendégségben voltunk, ott mára bárányhimlős lett a gyerek. Kicsit ki vagyok akadva, de még nem vakaródzok.

Trose!
Szerintem - ha ezekre a kocsiba tehető hordozókra gondolsz - akkor azok szerintem jók újszülött kortól, elvégre azért van benne fejszűkítő, hogy megtartsa a baba fejét és testét, hogy ne billegjen annyit. Mi is viszünk plédet azért, hogy majd körbetekergessük vele a babát.

Kép
szelivi

Sziasztok Lányok!!!!Kép

Végre mi is itthon vagyunk.Kép
Tegnap délben engedtek haza minket, már nagyon vártuk!

MINDENKINEK köszönjük a gratulációkat!!Kép

Minden rendben van velünk, tejcsi van, Márk szopizik szépen. Nagyon nyugodt baba, még az esti bénázós fürdetésnél is csak picit nyekergett.Kép

Gratulálok én is az elmúlt héten született babákhoz, a pocakosoknak Kép pedíg kitartás, és ne féljetek a szüléstől, életetek legszebb pillanata lesz!Kép
Nagyon boldogok vagyunk, mindenkit puszilok, megyek mert Márkuci lassan ébred, szerintem délután tudok jönni megint, és mesélek, mert azért (sajna) van mit. (csecsemős osztály, nővérek brrr.)
Mindjárt próbálok képet felrakni!!

puszi Alina + Márk (1 hetes)Kép

ui: Annácska köszönöm az érdeklődést felénk, és hogy továbbítottad az üzimet.Kép
Vendég

Sziasztok Kép
Cory Kép
Nagyon boldog névnapot Kép

Ildi Kép
Gratula a 36. héthez Kép Ez már finish KépKépKép
Kép

Adri Kép
Jó tüsténkedést neked Kép Nincs is annál jobb, mikor az alkot Kép
Aztán majd mutasd meg az alotásokat Kép

Beszéltem Babettával Kép
Még mindig egyben vannak. Vannak fájásai, de nem akar beindulni a szülés. A szülésznő szerint csaszi lesz, mert már most 10 cm felett van a feje. Babetta kicsit elkeseredett, de szeretne már túl lenni rajta.
Drukkoljatok, hogy beinduljanak a dolgok és ne kelljen még másfél hetet várnia.

Annácska 35+4

annácska

<font color="aa00aa">Mesi drágaKép

A mózes kényelmesebb, viszon autóban utazáskor azért a hordozóülés biztonságosabb - még újszülötteknél is. A szűkítővel jól lehet szabályozni, egyébként is be vannak ilyenkor a manók bugyolálva, úgyhogy ki lehet őket támasztaniKép</font>

indianyo

Sziasztok!

Cory: Nagyon boldog névnapotKép

Zsu: Gratula a 39-hez... én nem tudom, az milyenKép

Ildi: Neked meg a finishez! Nem semmi, hogy már ti is itt tartotok! Király!!!Kép

Vikó: Neked meg nagyon köszönöm a masszázsos infokat. Bátyjámtól kaptam egy babamasszázs című könyvet, abban olvastam erről az indiai és svéd masszászról - gondoltam, hogy Te vágni fogod a témát. Szélcsőről már olvastam, csak annyira idegennek, horrornak tűnik...legalább, mint az porszívós orrszívó (az is mindamellett igen hasznos)

Babetta: Nagyon sajnálom, hogy még nincs fejlemény... Drukk továbbra is! Akkor mégsem a magzatvíz volt? Mert akkor 24, legkésőbb 48 órán belül meg kell indítani a szülést, nem???

Alina: Üdv otthon és újra itt!Kép Szuper, hogy jól alakultok!

Tünde: Látom, ti is szépen gyarapodtok! Mi sem panaszkodhatunk! Boti tegnapi mérlegelése fürcsi után, kajcsi előtt, csupin: 4420gramm, tehát ez a tiszta súlya. Védőnő szerint közel 150-ket kell lassan szopiznia. Én ezt kicsit soknak tartom, úgy számoltam, olyan 100-110-ket. Igaz, a mai reggeli 130 volt, de a tegnapi vacsi: 170!!!Kép Ennek eredményeképpen csak kétszer ébredt: fél 2-kor és fél 6-kor, majd 9-korKép

Nem sokára visszajövök - közkívánatra - néhány Boti képpel! (Remélem, nem baj, hogy foglalok majd egy kis helyetKép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!
Wow! Szépen gyarapodtok!!!! Nagyon ügyi a fiad. Kép Ted csak a képeket. Kép Nagyon kíváncsi vagyok már rá! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Anyával szopi után:
Kép

Ilyen jó fiú vagyok:
Kép

Séta után:
Kép
Kép

Ilyen vagyok ma 20 naposan:
Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, és 3950-nel jöttünk hazaKépKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sok-sok puszi a topiknak!

Megérkeztem!

Március elsején,du. 14.15-kor,3950 grammal,60 centisen (!),elnyertem rögtön az "óriásbébi" kitüntető címet a MÁV-ban,egészséges vagyok,jól van édesanya is,édesapa is.
A cél előtt lévőknek sok sikert,a babázóknak ezer gratula.
Édesanya majd megírja nektek a születésem történetét.

Ez a szülőszobai képünk anyával,
Kép

Ez pedig "már" 1 naposan készült!
Kép

Sok puszi mindenkinek!
Bence+apa

Kép

Kép

Kép
lyly

Kép
Még a kórházban.
Kép
Az első mosoly?
Kép
Első kép hazaérkezve
Kép
Jóllakottan.

Alina
Vendég

Anita
Nagyon szép a kisfiad! De jó nektek hogy már mehettek sétálni!!Kép

Lyly
Gratulálok! Jó nagy baba!Kép Egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk.

A. + Márk
Vendég

Sziasztok!
A tegnap i fájásaim valószínű csak jóslók voltak, mert du.-ra elmúltak. Hétfőn megyek Nst, u.h- remélem a doki kitűzi a császár időpontját!

Vok!
Nagyon köszi a túrótorta recepteket! Pont azt akarok csinálni vasánapra, a fiam 10 éves lesz. Rögtön ki is nyomtattam, majd kiválsztom melyik lesz.

Tünde!
Nagyon cuki a kislányod, tényleg rentgeteg haja van.

Katicuska!
Jó, nagy a fiatok.

Rita
37+5

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Ennyi gyönyörű kisbabaKépKépKép Köszi a képeket mindenkinekKép

indianyo

Sziasztok!

Jó régen nem jelentkeztem...
Csodaszépek a babák, gratula hozzájuk, a finiselöknek meg hajrá!

Végre van netünk itthon! Nem vagyok elzárva a külvilágtól...
Viszont sajnos nagyon sokat keményedett/keményedik a pocim. A dokinéni azt mondta, ezek a görcsök teljesen lenyomták a babát, úgyhogy ha nem pihenek ezerrel, koraszülés lehet a dologból...Kicsit megijedtem, de most bizakodó stádiumban vagyokKép
És megvan az az előnye is, hogy most mindenki engem kényeztetKép

Tegnapelött meghozták anyósomék a Pelenkázót meg a kiságyat, ha jönne a baba, már tudna hol aludni...Még egy pár dolgot be kell szerezni, de a nagy része már megvan.

Kinek van/lesz légzésfigyelöje? Milyen márka? Tapasztalat?
Valamint mosható nadrágpelenka?

Maminti
33+5

Kép
Kép
maminti81

<font color="aa00aa"> MAMINTIKép Mosható nadrágpelus ügyben hosszan tudok értekezni veled, NYF-fel folyamatosan legelünk a kínálaton, gyakorlatilag egy hónapja ez a fő intenetes tevékenység. Mi érdekel/mit tudsz/milyen kívánalmak vannak pelusügyben?
És hát te is Kocsis Éva, ha jól emlékszem... Én jövő csütörtökön megyek hozzá, kíváncsi vagyok, nekem milyen kedveset fog mondaniKép

Esetleg mélben vagy MSN/SKYPE/YAHOO-n tudunk pleusozni, ne itt foglaljuk a helyet, meg itt ez lassabb is... </font>

indianyo

Sziasztok Lányok!

Ennyi gyönyörű babaképet egy helyen! Csodaszépek! Szerintem jöhet minden mennyiségben, mert az ilyenből sosem elég!

Utánaolvastam a bárányhimlőnek. Már nem is vagyok betojva. Kép

Rita!
Nekem is fájdogált tegnap éjszaka a pocakom, kicsit mensi-szerűen, de elég rendszertelenül. Aztán úgy döntöttem, hogy inkább alszok, mint hogy az órát nézzem.

Ja és vérnyomáscsökkentővel egyéni tapasztalat: reggel gyógyszer nélkül 110/66, (elvégre vérvételre mentem), utána hazajöttem. Kis pihi, gyógyszer be, utána egy órával 126/85. Igazán hatásos gyógyszer! Kép

Kép
szelivi

Trose: fejszűkítővel jók ezek az ülések kezdetektől. A mózest én nagyon nem tartom biztonságosnak. Csak azt, ami rendesen beköthető, és a baba is rendesen beköthető.

Babák tündériek Kép

Voltunk nst-n. Minden ok, produkáltam egy 90-es fájást. Kiscsajszi utálta az egészet, állandóan elmászott a szívhanghallgató elöl. Ott kellett ülnie a szülésznőnek és kergetni Kép

cory
Budapest

Cory: akkor jövő szerdán szülés? KépKépKép
Lyly! Nagy gratula nektek!KépKépKép
BencaApa! Köszönjük az értesítést!
Szeretem gyönyörűséges babákra bekapcsolni a gépet!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Alina: KösziKép Márk is nagyon szép kisfiú, gratulálok hozzá mégegyszer!

BenceApa: Köszönjük a híreket és a képeket, csodálatosak! Bence is nagyon szép kisfiú!Kép Sok boldogságot a kis családnak!

Livi: himlőKép De jó, hogy már nem vagy betojva! Olyan jó olvasni, hogy mindenki kezd jósolgatniKépKépKép

Cory: 90?Kép Akkor lehet, hogy nagyon itt van a Nagy Nap???!!! Drukk már most!Kép

Rita: Tőled akartam már kérdezni, hogy mindhárom gyermeknél ugyanaz volt a dokid? Nem akartak lebeszélni a 3. babáról az előző két csaszi miatt. Mi is 3 babáról álmodoztunk férjjel, és most annyira félek, hogy nem lehet majd a császár miatt...

Mesi: szerintem is biztonságosabb autóban a hordozó!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lányok! Gyönyörűek ezek a babák! Egyik szebb, mint a másik! Egészen meghatódtam...
Köszönöm nektek/nekik... Kép
Nyf

Melitta

Kép
nyf

<font color="119911"> Sziasztok!
Anita, Tünde, Lyly és Alina,
gyönyörű babáitok vannak!! A kisfiúk mind annyira pasisak és Bettina pedig egy igazi hajas baba.
Tünde,
látom jól álltok a kilókkal. Mi is hasonlóan haladunk. Kép És ma volt az első SÉTÁNK. Annyira jó volt végre kimenni. 35 percet voltunk kint és Lidi aludt és most is nyomja a szunyát.

Itt volt a védőnő és azt javasolta pocakfájásra, hogy egy vászon kis zacsiba tegyek sót, melegítsem meg és azt is tehetem a pocakra. Infacolra meg azt mondta, hogy nem muszáj az egész adagot adni, lehet csak pár cseppet is, mert az is használ és lehet, hogy akkor nem csinál akkora bubikat a gyomrában, amitől bukott.
A pocimasszázst pedig elkezdhetem neki én is. Van egy könyvem és abból.

Babetta,
nagyon szorítok Nektek!

Mindjárt teszek fel én is képet, csak le kell kicsinyítenem.

Puszi:
Angi és Lidi (3+1)</font>
angi79

Sziasztok!

Babettának további drukk!

Gyönyörűek a babák, húúúhh megint rámjött a szülhetnék:-)

Cory, te hogy érezted a 90-es fájást? Keményedtél vagy görcs is volt? én a 3 db százasomat csak keményedéssel éreztem, de így is meglepődtem elég rendesen......

Anita, köszi a szülés történetet, megkaptam és a lényeg a pici életke.

Most valamikor lesz front?

Nyúlanyó 37+3

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Kép

Kép

Kép
angi79

Nyúlanyó: inkább keményedés volt, de nem tök fájdalmatlan. Meg hosszú is volt.

Csajok: Ha valamelyikőtök ilyen helyzetbe kerül, mint én, figyelje a pocakját Kép Erősebb keményedés volt, kicsit fájt is, de nem komolyan. Na, a lényeg. A pocakomat végig láttam, ahogy a mocorgott stb. Aztán jött ez a "fájás", és alulról szép lassan elkezdett keményedni, és olyan volt, mintha rácuppanna az egész a gyerekre. De nem úgy, mint egy görögdinnyére, hanem rendesen követte a baba körvonalát. Ha valaki jóval vékonyabb nálam, szerintem a végtagok is kivehetők ilyenkor. Döbbenetes volt Kép

cory
Budapest

Sziasztok!

Na voltam ma dokinál, levette a kenetet a kókuszhoz, meg vettek vért az EDÁ-hoz is. És ami a lényeg: 1222 a méhszájamKép Baba feje beilleszkedve, készen az indulásraKép

MInden baba gyönyörű! Majd írok még, csak rohannom kellKép

Cupp
Zsu
38+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Hűha Zsuzsó, nagyon útra kész van Kata!:-))))

Cory, én is valami hasonlót éreztem, remélem ez a babának nem fáj....

nyúlanyó

Angi, tündéri a csajszibébitek:-))) És hogy figyel:-)

nyúlanyó

Most csak gyorsan átfutottam az oldalt, később írok majd.

Anita, Lyly, Alina, Angi: itt bőgök annyira édesek a babák!! Persze ezek örömkönnyek, de én sem tudok betelni az édes kis picurkákkal!!
Köszi!!!KépKépKépKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Zsuzsci és Moka,
üdv itt kötöttünk! Kép

Zsuzscsi,
nekünk Dorkánk lesz! Kép

Babetta és Szandra,