Most csak röviden amire emlékszem.
Lora
Igazad van most aztán figyelhetünk rájuk.Emlékszem nekünk Daninál a legrosszabb akkor volt mikor egy magasságba került a pulttal.Állandóan beverte a fejét.
Ágiboldi
Éjszakai szopihoz hozzátenném én még mindig fejek éjjel 11 körül.
Kditke
Nagyon jó a kép Tomiról és a kutyusról.Megint nézegettem nem-e igazi.
Szívesen elküldeném a férjem,de ahogy a képeiteket nézem férjed se egy hátra huzódósnak néz ki,ha valami bohóckodásba kell benn lennie.Biztos nem főzés lenne a fő dolog náluk.
Ria
Jobbulást Beninek.Eza gyógyszer mire való pontosan?
Panka
Én is szeretnék így fogyni.Emilinek miért kell még tornára járnia?Ha jól olvasom akkor ő már lépeget?Vagy a stabil járásig nézik őket?
Nálunk Zsolti már Dani születése óta be van idomítva gyerek vigyázásra.Nagyon megbízok benne és kettővel egyszerre is el tudom küldeni boltba sétálni,játszótérre.Igaz Laura születése után pár honapig csak akkor vitte Laurát ha aludni kellett neki,mert nem nagyon tűrte ha az utcán sírt.De vannak napok mikor 2 óra vigyázás után mondja most 10 perc pihit kér.
Sági
Gratula Petinek.Még nem ismerek olyan gyerköcöt aki ilyen korán fel és le mászott a járgányról és még hajtotta volna.
Május nagyon jók a képek!
Nálunk miért nincs olyan játszóház ahol ki lehet próbálni az fp-s játékokat.
egyre többen írjátok a 90 napos diétát.Lehet neki kéne állnom.
Sajna mi holnap reggel megyünk dokihoz.Daninak nem akar lemenni a láza,Laurának meg a hasán és hátán derék részbe pöttyei vannak.Sajna olyanok mint Daninak voltak,mikor megállapítottás a tejallergiáját.Pedig még 1 kiskanálnyi tejterméket se adtam neki.Tudom az anyatejbe is van ha iszok,de eddig semmi baja se volt.Remélem nem az.
Új kaja csak a vöröshagyma volt.Attól lehet?