halihó!
megjártam a masszázst, isteni volt

ugyan alig értünk oda, a kocsiban szoptattam, ilyen sem volt még. a masszázs után mondta apa, hogy Eszti végig üvöltötzött, biztos éhes volt, mert ahogy a kocsi ment ő mindig bealudt szopi közben. legközelebb ügyesebbek leszünk.
hazafelé jó kislány volt, aztán meg egyedül fürdettem és altattam, mert apára rácsörögtek, hogy menjen már teniszezni, hát elment. mi meg egyedül tök jól elvoltunk, Eszti egész nyugis volt, nem volt bömbi fürdésnél és már alszik is - nálunk ez egész jó teljesítmény.
nagyon büszke vagyok magamra
ja, és egy bizonyíték, hogy nem jó a tv a gyreknek, csendben voltam, ringattam, csak néha suttogtam hozzá, még 1x evett, és már alszik is, remélem sokáig
Eszti egy kisangyal!!
végre sikerült vetetnem apával egy olyan járókát, amilyet szerettem volna, nagyon bevált, ma raktam össze. nem kellett Esztit annyit a kezemben tartani, azt húztam magam után
a másik nagy szerzemányünk ez a kádba tehető bigyó, ami megtartja a babát, amin fekszik. még szülés előtt mondtam, h vegyünk, végre vett. élveztük mind a ketten a fürdést!
szóval kerek a világ
még kerekebb lenne, ha anyósék már megint nem akkor jönnének, amikor egyedül vagyok itthon
Benianyu: Dani és a katica találkozása nagyon jól sikerült, nagyon aranyosak
pelustéma:a pampaers nekem sem jött be, még 1-2 pötty is lett a popsiján Esztinek. viszont a pisi rendszeresen kifolyik nálunk, egy fiú is megirigyelhetné... eleht, hogy nem tudok pelenkázni? mondjuk elég sokat emelgeti a lábát...
Nyúlné: mi is superman tartásnak hívjuk

Eszti kezdettől fogva úgy nyújtózkodik ébredéskor, és közben a fejét is hátra feszíti, és idétlen képet is vág hozzá, megzabálom
Zita, mint szabdságszobor is nagyon jó!
hívott a főnököm, hogy én is menjek a karácsonyi "ünnepségre". valahogy nincs annyi kedvem hozzá, de azért benézek. nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem kevés olyan kollégám van, aki tényleg örül, ha valaki gyesre megy, azaz gyereke születik...
Angi: nagyon tetszik az a fekete-fehér könyv, amit úgy bámul Emma! már nézzük a színeket, de korábban nálunk a sakktábla és egy csíkos ikea doboz fedél volt a nyerő, ez volt a játéka, minden mást letojt
Mea: Lívike mintababa!
minden beteg baba gyógyuljon meg mielőbb! megy nekik 1-1 nagy gyógypusszancs

and