2006.05.10 23:23
2006.05.11 05:13
Ugyi vagy, hogy a munka mellett meg ilyesmiben is el tudsz merulni.
Fiunevekkel nagyon hadilabon allunk, a lanyok neveiben mar ilyenkorra mindket alkalommal biztosak voltunk es az az igazsag, hogy lanynevunk mar megint van;)
Remelem a pici nem kapja el.
2006.05.11 09:12
Általában pár percre felenged, de aztán leáll az egész. Tegnap is kb. 20-szor irtam, de nem tudtam elküldeni, igy le kellett menjek a boltba elküldeni az üzimet. Remélem azért most elmegy.....
. Kell, hogy érezze, hogy Õ teker
.
. Hátha épp ott leszek, úgysem láttalak már ezer éve. A legjobb lenne, ha Dani is jönne, és akkor látnád a különbséget a 2 bringa között. Közben eszembe jutott, hogy mit akartam még neked irni. Ilyen botot, amit kérdeztél nem árulunk, de nem is tartjuk jó megoldásnak. A legjobb (persze fárasztóbb egy kicsit) lehajolni a gyerekhez, fogni a nyereg alatt, és futkosni vele picit. Sokkal nagyobb biztonságban érzi magát, és könnyebben elindul utána egyedül. Ezt igy nem tudom annyira jól megfogalmazni, de ha jöttök, akkor szólj erről és elmondjuk normálisan
. Volt aki 5 perc alatt tanult igy meg 2 kerekezni, de volt akinek "kemény" 30 perc is kellett hozzá
.
. Még nem is volt alkalmam üdvözölni. Gratula neked is a 3. babához
. Merész vagy az utazással igy egyedül! Remélem simán veszed majd az akadályokat.
. 33 hetesek vagyunk.
), de mindhárom tesztre negativot hoztak ki. 

) Cukorpofa volt.
. Sztem gyere nyugodtan irni, ha van kedved. Szivesen fogadjuk mindig az újakat

! 2006.05.11 10:58
,de pl:Te megerdemled,mert a te munkad sokkal farasztobb )
belejott anyu szerint varakozason felul a dolgokba
Pihenjel mast ugy sem tehetsz
Ezek szerint ket lanyod van?
Gratulalok,tudjatok mar a nemet???
kiulunk egy etterem teraszara,juhejj
2006.05.11 12:54
.
! Akkor ezek szerint már megvan a hely is? Névvel kapcsolatban végül mit döntöttél
?
), hogy tiszta véraláfutás lett, sőt még picit a bőr is lejött
. Nem tudom mit tegyek vele, mert a szép szó egyáltalán nem használ, na meg azt sem tudom a durvaságot is honnan veszi. Hihetetlen miket művel, csíp, harap, üt és mindemellett rettenetesen anyás. Lesz még gondom ezzel a kispasival
. Neked viszont nem lesz a beszoktatással ahogy elnézem
.
. Teraszos étterem, ez aztán jól hangzik
.
) és apa is nagyon ritkán van kettesben Balával, szóval alig várom már. 2006.05.11 13:17

de én is így vagyok, hogy jövő nyáron ki tudja hogy leszünk. 
mondjuk addig jó lenne ha oviba járna, míg leviszgázom. 
2006.05.11 15:35
mindene megvan és a helyén. Elsőre a lepény és a víz is stimmelt, aztán gondolt egyet a csajszi vagy mégis látott vmit, de azt írta a papírra, hogy átlagosnál mérsékelten több magzatvíz. Torch vizsgálat elvégzése javasolt.
De sztem türelmem sajna nem lenne elég a mai fiatalokhoz.
Biztos menne neked is ha nagyon jönnétek.
2006.05.11 17:29
De lehet hogy meg utosse is elfajul egyszer... jatek elvetel az van persze, kicsi elveszi elszalad vele, rendszerint a kozelembe menekul.
Emi mar fifikasabb, probalja lecserelni valamivel eloszor, aztan ha nem jon be a manover akkor nyafizik.
Ezt aztan nevezem megertesnek. Nem eleg hogy nem alhat ott, ne is ebedeljen. Hadd ebedeltesse anyuka 2fele a 3 gyereket.
Errol a vizsgalatrol meg nem is hallottam. De biztos lehet rola talalni valamit a neten. 2006.05.11 22:04

2006.05.12 07:08
2006.05.12 08:07
Lehet hoy am eleg megoldja majd a dolgot es akkor hajlando lesz levenni

Emelett eltorpult az hogy velem szemben ult a Finn trainer
Szolj majd es megyunk
Remelem ha kesz lesz a furdo es a derekad is helyrejon csak szebben latod majd a dolgokat
Majd szerzek

Vendegek csucsa :Kapocs Zsoka onmegvalosito maca volt...
ugyhogy jo kis este volt
2006.05.12 11:26
Nagyon jól érzi magát a pocaklakó
Üdvözlöm őket!!
Remélem most már csak szép és jó dolog történik Veled.
2006.05.12 12:23
most mát tényleg csak jobbakat
a kislányhoz még nem is gratuláltam
velünk meg azt nem közölték, hogy ma nem lesz ovi
úgyhogy potyára mentünk. és nem az első eset. mi most gyógyultunk ki a kötőhártya gyusziból.
és még takarítanom is kellene. 2006.05.12 12:49
2006.05.12 13:17
, egész nap rohangáltam, épp hogy beestem Lilihez az oviba. Persze megint folyik kicsit az orra, de már nem mondok semmit
. Hétvégén jön anyóspajtás, festjük a mosókonyhát, meg őrületes szelektálást tartunk, mert annyi a lomunk, hogy már nem férünk
. Anyós pedig addig vigyáz a gyerekekre, remélem elég lesz rá a hétvége.
! Mi is megyünk majd
.
. Bevallom én nem hagytam volna magam, nehogy már arról szóljon az egész nap, hogy az ember ingázik az ovi és a lakás között.
. Kitartás, ha a lakás végre rendben lesz, biztosan a kedved is jobb lesz, ja és kíméld magad, gondolom a derekad sem a sok pihiben adta meg magát. Nem mindig éri meg ha az ember túlhajtja magát.
. De nem akarok erről vitát nyitni
, csak más szemmel látom ezeket a dolgokat, mióta tanár is van a családban.
. 

, Bala ilyen esetekben minimum ordít, rosszabb esetben csíp, de úgy hogy az ember csak üvölteni tud tőle. 2006.05.12 13:53
Na meg a mumellei!

2006.05.12 14:50
Csak kapkodom a fejem
A Fabry is kinezett rank ,de azzal a huncut egyeterto mosolyaval
voltam tobbszor begyulladt a szemem a homoktol.

Tenyleg nem tudjak mar mit operaltassanak meg,pont az ellenkezojet erik el vele

De hat tudom mulando az ugy
)
Csak az nem szimpi hogy azok sirnak a legtobbet akik tenyleg nem dolgoznak sokat.
Drukkolok hogy Lilinek segitsenek a bogyok,majd szamolj be
2006.05.12 21:48

2006.05.12 23:18
2006.05.13 06:20
csak ne akarják elhitetni a fiatalsággal, hogy ezt így kell csinálni mindenkinek.
Többnyire én sem lépek közbe, ha balhéznak a gyerkőcök, csak ha nagyon nagy ordítás van
Én nem az vagyok, bár szemezgettem a szakmával. Szerintem nekem lenne türelmem tanítani, nem lenne rossz. De már öreg vagyok a pályamódosításhoz
2006.05.13 07:43

Este sikerult neki lenyelni egy penzermet...
Kozolte velem, hogy megette. Nem volt nagy, de azert felhivtam az ugyeletet, meg a vaci korhazat... azt mondtak par napig figyeljem a kakit es ha nem jon ki, akkor rontgen. Remelem nem lesz gond, az ugyeletes dokino azt mondta, neha szoget is lenyelnek es hiaba hegyes, hosszu, altalaban gond nelkul kijon az is. 2006.05.13 11:47
Márk viszont reggel 6-kor kipattan az ágyikójából, odaáll a fejemhez és addig mantrázik, hogy "Anya, gyeje", amíg fel nem kelek
Persze nap közben bepótolja, alszik 2-3 órát, míg erre nekem nincs lehetőségem
Szerencsére már nem vesznek semmit a szájukba. Remélem hamar viszontlátod a pénzérmét! 2006.05.13 12:49
Kisordog.
Ezek szerint Markod mar nem racsos agyikoban alszik? En is most gondolkodom a masikon, mert lassan ki tud maszni a babaagybol.
2006.05.14 19:42
. Felnőtteknek kész agyhalál, de a gyerekek is hallhatóan unták több helyen. Szerencsére Solyminak végső fokon tetszett, és bár kétszer már haza akart menni, végül mégis kihúztuk a végéig
2006.05.14 20:53
Szombaton Becsben voltunk baratokkal vasarolgatni,a belvarost celoztuk meg ,lejartuk a labunk.Hat a kondim nem a regi ugyhogy nagyon kifaradtam estere a sok maszkalastol.Viszont minden kismami rucim megvan
es Alexnek a nyari ruhatara is feltoltve
Olyan jo kis elenk szineket vettem,narancssarga,keki,lila,zold .Szerencsere hiu kis alak ugyhogy orult nekik nagyon, probalgatta ezerrel
Apanak is jo sok mindent vettunk ugyhogy kiselejteztem a ruhatarunkat es elvittuk ahhoz a csaladhoz ahova mindig szoktuk.
Egesz delutan ettem 
Ugy nez ki kezd megjonni az etvagyam
Persze tudom biztos csak akkor lesz ha megszuletik

Ez aztan nem apro orom
Tok rendi vagy hogy most is vallalod
Nem direkt volt
2006.05.14 22:32
.
. RR-ról a Hócipőben láttam egy fürdőrucis képet, rá is csodálkoztam, hogy ezek a mellek tuti nem igaziak.
.
.
. Mailben esetleg meg tudnád írni, hogy merre (melyik boltba) érdemes menni, mert mi még nem voltunk?
.
.
. 2006.05.15 05:39
Gartulálok a kis Pisztáciához!
2006.05.15 09:52
, látom, volt esemény
!
!
. Mindkét gyereknek ugyanarra a napra tették GRRR!!! De eredetileg nem így volt, csak megy a nagy variálás. Most jövő szerdán lesz 1/4 4-kor Ádáméknál az összevont anyák napja-évzáró, 4-kor Noémnek az évzáró. Remélem, gyorsan lemegy Ádáméknál a dolog, így nem kések el Noémiéről sem.
. 2006.05.15 10:31
Sokkal jobb a valasztek mint nalunk es nem utolso sorban olcsobb.Pl.Alexnak polo : 1000-1500ft,Rovidnadrad 1500-2000Ft,de ezek nagyon jo minoseguke mar,tehat jo az ar-ertek arany szerintem
)es itt kb 3000-5000ert mar nagyon jokat veszunk,itthon a duplaja altalaban.

Ugyi vagy
2006.05.15 11:07
Én azt hittem, hogy a nemére vonatkozik a Pisztácia megnevezés
magdolnamate@freemail.hu 2006.05.15 13:04
Most már minden világos!!!! Abban nem volt tiszta a kép, hogy kinek kell gartulálni a kis Pisztáciához
Hatalmas Gratula még1x!!!
nagyon élvezi, még szerencse, hogy 2 db-ot vettem, amíg az egyiket rakja, addig a másikat szétszedem
: A Tescó parkolójában éppen egy csövest vertek agyba-főbe a "biztonsági" emberek. A csövi bűne az volt, hogy elkunyerálta a bevásárlókocsikból a pénzt, és egy picit alkesz volt. De teljesen ártalmatlan. Ezek az állatok meg felszólítás nélkül egyből ütlegelni kezdték majd üvöltöztek vele, hogy "takarodjon, mert....."
2006.05.15 19:28

, növögetünk, hányinger még sajna elő-előfordult. 2006.05.15 19:50
. Én sajnos nem raktam el se a kettest, se azt a golyót, amit Solymi nyelt be és nyomott ki annakidején. Hirtelen felindulásból mindig kidobom az ilyeneket.
Én is akarok már menni Bécsbeeee!!!!!! Legközelebb vigyetek magatokkal...
2006.05.16 06:43
.
. Majd beszervezem anyukámat is, hogy menjen, legalább valaki ott legyen nála is. Ráadásul Noéminek még ovis ballagása is lesz. 

! Már alig várom. Csak a gardróbunk várat még magára (ismerős csinálja...), aztán lassan a finisbe érünk.
! Bárányhimlő
.
. 2006.05.16 08:21

2006.05.16 13:21
. Igaz mi gyerekestül mennénk, mert sajna ugye senkire nem tudjuk bízni őket. Lili a hétvégén be is bizonyította anyósnak is, hogy miért. Kb. havonta 1x szoktak találkozni, de még mindig nem segíthet neki az öltözésben, nem törölheti ki a fenekét ha kakil és sorolhatnám, no meg Lili valahogy nagyon nem bírja tolerálni, hogy más másképpen csinál dolgokat. Reklamál vagy nagy duzzogva ő csinálja, aztán sértődés és hiszti, ha nem értik, hogy pontosan miért is. Ja és mindkét gyerek megint az extra anyás korszakát éli
, el nem tudom képzelni, hogy miért jön ez néha elő, de bevallom nem egyszerű. Amikor legutóbb mentünk kirándulni a barátainkkal és autóztunk oda-vissza jókorákat, többször elkezdett kérlelni Lili, hogy: Anya, gyere ülj ide mellém, olyan messze vagy! Az első ülésen ültem, baromi messze
és egész nap együtt voltunk, sőt szinte mindig abban a felállásban, hogy én Lilivel és apa Balával. Szóval amikor legutóbb felmerült, hogy Lilit esetleg otthagynánk anyóséknál pár napra, csak jót nevettem
.
.
, Lilinek meg szent meggyőződése, hogy csak a lányok tudnak főzni, férfi szakácsok pedig nincsenek
.
. 2006.05.16 17:27
Eppen a szopival szenved eppen
De en dontottem bele a pozitiv energiat
Dolt mindenki a nevetesol
Ugyhogy remelem a csutortoki UH-n minden rendben lesz,ha mar igy elmondtam.Egyebkent par ven rola kollegina mar sejtette,megjegyzem hat igen volt mit
Jol tetted hogy szoltal,ilyenkor ezt kell.Szegeny Ti is hogy veigneztetek
Alex ilyen esetete honapokig emlegetne...A legutobb a Keletibe amikor jottek ertem videki vonatozasbol,latott eloszor hajlektalant>nagyon megviselte ,soxor emlegette hogy sajnalja a bacsit es ha nagy lesz vesz neki hazat...
Vegre egy gonddal kevesebb a bolt korul
De anyu megkimelt,allapotomra valo tekintettel

2006.05.16 20:16
. Alex okos kissrác, biztos tényleg érzi nár a helyzetet. 2006.05.16 22:02
nekem is furi, hogy nem mosolyog, szerintem a mega utáni őrületen, hogy alakul az életem c. fejezeten agyal. hétvégén letöltöttük az összes mega számot.
nálunk is 100%cotton a menő, de azt a párom vasalja, hihi
én ilyen árban pólókat, pulcsikat a Fenomán nagykerben szoktam venni daninak, a páromnak meg a Jeans klubban inget, és még benzin sem fogy
2006.05.17 06:11
Remelem hamarosan teljesen elmulnak a rosszulletek!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint