Igen, szeretném picit öszefogni a ruhácska nyakát, de valami izléses módon.
Együttes
.2006.05.05 09:51
Tesom jobban kivan tole mint barmitol
Ertheto a buszkeseg. Apanak odaadtam a cuccost ,majd hiv amikor megy.
Nagyon is jo lesz nekik egyutt,majd csacsognak ezerrel
En imadom hogy noverem (is )van.Tutod a mi a velemenyem az egynemu tesokrol
2006.05.05 11:35
Ezzel olcsóbb. 2006.05.05 13:38
nagyon örülök, hogy egészségileg is minden ok!!!!
2006.05.05 19:20
2006.05.06 06:15

Na erre mit lehet mondani?
Biztos, hogy megoldod a repülőzést, a légikísérők majd segítenek.
Olyan jó volt. Szerintem akkor bicikliztem utoljára, mielőtt terhes nem lettema Gabival
Lusta voltam elgyalogolni az SZTK-ig, így bringáztam odáig. Hát azért mire odaértem leizzadtam kicsikét, meg a lábaim is bizseregtek olyan jólesően, pedig azért nincs messze bicajjal. 2006.05.06 06:20
Legalábbis a Dani! Nagyon szeretik a szúnyogok és rengeteg csípés van rajta. Nem tudom milyen szúnyogok csípik meg, de akkora böhöm puklik vannak rajta. Hatalmas duzzanat a közepénél fehér, körülötte meg jó nagy piros folt. Nagyon viszket neki és többet elvakart már. Pl a csuklóján és mutatja, hogy sebes. Csak azt nem tudom, hogy mikor vakarta el, mert egyszer még pukli, amikor bekentem neki, utána meg már bibi... Hogy a lábán hogy vakarta el azt nem tudom... Mindig nadrág van rajta, azt meg nem tudja még levenni. Szóval, ha a Dani barihimlős lenne, tuti sebesre vakarná magát... 2006.05.06 10:13
2006.05.06 13:22
2006.05.06 15:59
vagy inkább vegyünk a háztartási boltban? vagy egyáltalán kell olyan még, ha már úgysem ér le a pótkerék? 2006.05.06 20:59
2006.05.07 08:14
Kicsit fura volt. De a janykam gyonyoruen elszavalta a verset, nagyon cuki volt.
2006.05.07 08:35
Na mindegy bizti nalunk is megoldja majd az elet
Meg soginom is raszanta magat...
neked meg kitartast
Nalam is sajnos,tok ciki de mindent fel kell irnom hogy ne felejtsem el a meloban,plane mostanaban
A kicsi meg nagyon edes egesz delutan nem sirt,baratnom nagyon orul hogy ilyen jo baba
(Megerdemeljuk
) 2006.05.08 05:37
Valahol legbelul titokban en lanyt akartam masodiknak is. Aztan persze emlekszem tisztan, hogy amikor az UH-s no bejelentette, hogy ez bizony lanynak nez ki, a masodik gondolatom mar rogton az volt, hogy "most akkor meg egy harmadikat is kell szulnom, ha fiut is akarok?" A ferjem imadja a lanyait, de erzem, hogy most o extra-boldog a harmadik miatt, mert nyilvan abban remenykedik, hogy most hatha osszejott egy kisfiu. En is persze, de en leginkabb csak a kivancsisag miatt, hogy vajon mennyire lehet mas erzes egy fiunak az edesanyja lenni (foleg majd evekkel kesobb). Oszinten szolva nagyon szeretek lanyokat nevelgetni, ugyhogy semmi kifogasom nem lenne egy harmadik lany miatt
2006.05.08 12:34
), és kaptam Danitól egy apa által megrajzolt, de Dani által kiszínezett rajzot, volt benne virág, nagy szívecske, kis szívecske, ajándék meg vmi krix krax
meg választhattam magamnak balkonládába kis palántákat. 2006.05.08 13:23
Vagy még várat magára?
Szegény, olyan kis mókás. Ráadásul lenyírtam a haját, a szőkesége miatt úgy néz ki, mintha tök kopasz lenne
De utólag megkaptam az ajcsit: egy kerámia szívecskébe beleragasztva Nóri fotója
Szép.
2006.05.08 14:27
Én valszeg félreértettem vmit mert a talin azt mondtad nekem, hogy eladod majd a ruhákat. Pedig tényleg így volt, hogy kooperálunk de nálunk ez megoldódott.
Hallod Manó! 
2006.05.08 15:11
Annyiban jo, hogy a gyerekeknek nem kell "tomeg" elott szerepelni es valszeg minden gyerek megtanulja a verset.
Az ovonenik nagyon megdicsertek Emit, mert allitolag elotte nem volt hajlando a gyerekek elott egyedul szavalni. AMikor en ott voltam meg igen.
Es nem bizti, hogy lesz nalunk 3. gyerek. Ha meg lesz es lany majd vesznek a nagyik.

Szoval ha gondolod feldobok egy-ket kepet roluk, bar eleg sok, es/vagy gyertek ki egyszer egy hetvegen hozzank es belenezel. Van pulover, kabat, lanyos ruha stb.
Mar teljesen ossze vagyok zavarodva, mert nem is olyan reg mar kitragyaltuk ezt a temat es abban maradtunk, hogy nem, el is tettem az illoolajaimat meg a mecsest a polcra. Vagy en ertettem felre valamit? Vagy megtudtal valam ujat azota? 2006.05.08 15:54
2006.05.08 16:43
meg egy kedves kis versike. kis csokor virággal adták át, Dani végig mosolygott ránk apával, meg ment alatta az Édes kisfiam c. szám. Nagyon jó volt, aranyosak voltak nagyon!
2006.05.08 17:46
Na most en azt nagyon nem szeretnem, mert ugye elegge megviseli Emit minden kihagyas, most egesz szeret jarni...kop kop. Es igy is lesz mindenkire kotelezo 1 honap szunet. Megprobalom megdumalni az ovonenikkel, hogy hadd jarjon a csaj kozben is, ha nem nagy gond. 2006.05.08 18:50
Bevonatoztak a gyerekek, utána körbeálltak és énekelték a Süss fel napot. Ezután volt még 3 pár soros kis mondókás versike. A Gabi is mondta és csinálta is a kis kezével amit kellett és figyelte a kedvenc óvónénijét közben és vigig vigyorizott
Nagyon eleven volt. Az ajándék személyes volt, minden kisgyerkőc a saját kézlenyomatának a domborűvét adta ajándékba egy olyan kis papírzacsiba amit fehét lapból volt csinálva és ők pettyezték be pirossal. Nagyon édesek voltak, és akkora öröm volt nézni a Gabit. Rosszabra számítottam, ellenkezésre, meg arra, hogy csak állni volt ott, de nem! Nagyon büszke vagyok rá!

2006.05.08 19:41
2006.05.08 21:34
Az anyák napi egyik versikét felvettem, este mesélés közben mondta rá Dani a telómra, és visszahallgatta vagy 100x, ahogy mondta, én meg orvul csengőhangot csináltam belőle.
2006.05.09 06:11
Ha viszonyítani kéne akkor az én combomon tenyérnyi méretú duzzanat lenne, azaz akkora a csípés, mint a Dancika tenyere... Most szerencsére nincs újabb csípés, de a kis sebek még mindig nem gyógyultak be.
Eddig a paneltömb pincéjében volt, most meg csak itt áll a garázsban
Nekünk sajna nincs fűnyírónk még, mert nem állunk úgy anyagilag, hogy még abba is beruházzunk, sőt, egyelőre mást kell még megvenni, de apukámnak van, csak még nem ért rá elhozni nekünk. Most eléggé zűrös neki is a melója és hétvégén is dolgozik. Remélem most hétvégén végre ideér a fűnyíróval
Ömlik az orra, és este iszonyúan köhögött. Gabi az émegint nem vészes, naponta mas 2x töröltem meg az orrát... Óvónénik sem mondtak semmit úgyhogy remélem nem lesz nála komolyabb. 2006.05.09 06:53
2006.05.09 07:34
) 
)Meghat nem azert szerzett 4 diplomat hogy aztan otthon legyen meg vagy 6 evig (mert mar azota van otthon ,bar heti 2* azert tanit este )folyamatosan,mert ugye ovi szinten ott nincs tul nagy kenyeztetese az anyukaknak.
Ma mar megint jobb
Tenyleg oda lesznek erte a lanyok
Unokatesom Andit szult nemreg es minden ruhat 0-1 evig odaadtam nekik.Nagyon orultek es ez a lenyeg
A tobbi megvan es mindenbol csak a szebb darabok,ami elhasznalodott mar kidobtam,ugyhogy ha valami csoda folytan megis lanyom lenne akkor feldobom oket a netre,mert ami bejon abbol is vennek uj rucikat
Jok a kepek
2006.05.09 10:11
Úgyhogy mi is nyaralunk otthon egész nyáron, esetleg lehetne talikat szervezni
2006.05.09 10:48
2006.05.09 12:04
!
.
!
. 2006.05.09 12:29
Holnap talán végre összejön a tali és megnézem Szonját! Benne vagyok egy jövő heti taliban ha elvisztek.
Pancsi amúgy sportosan öltözik/tetem de ilyen alkalmakkor imádom "kicsinosítani". Nem vagyok híve a fehér szoknya sötét alj öltözetnek.
2006.05.09 12:55
Emlékszem tesómon ennél sokkal több volt (szegénykének egymás hegyén hátán 8 hósan), amikor kicsit voltunk, rajtam volt kb. ennyi, mint Márkodon. szerintem így kép alapján nem lesz itt nagy gond. lassan már vége is az egésznek. 2006.05.09 12:57
Akkor kérem csak azt hittem nem igen lesz belőle semmi,ahogy a multkor beszeltuk. 
2006.05.09 13:22
Meg az osszevont csopi is jo lenne nehanyszor, meg azt sem mondom, hogy minden nap menne. De nem szeretnek 3 honap szunetet egyfolytaban!!!! Lehet hogy csak en vagyok ilyen parazos, de emlekeztek mit kinlodtunk a beszoktatasnal. Es most mar szereti es ismeri a szomszedos csoportok ovonenijeit is.
Talaljatok ki melyik nap legyen a jovo het, csak a hetfo nem jo, mert delelott megyek okmanyirodaba. Nyari lanyos ruci is van ha erdekel.
2006.05.09 18:24
Õ mondjuk elég nőci, reggelente megrendeli a frizuráját ("2 fonatot kérek"), kiválasztja az aznapi csattot, stb...
Meg valószínűleg az idei nyár lesz az utolsó munka nélküli nyarunk együtt
2006.05.10 08:46
? 2006.05.10 13:59
. Képek nagyon kedvesek, megnéztem mindenkiét
. Azért a dalokat már múlt hét óta lelkesen mondogatja Lili, olyan édesek. Anyák napja alkalmából a nagyiknak készítettünk itthon virágos üvegmatricákat, Lili meg szépen elmondta mindenkinek mellé az oviban tanult dalocskákat. Nekünk mozgalmasan telt a hétvége. Szombaton elmentünk Orfűre egy baráti párral (szintén két gyerekkel). Aztán megnéztük az Abaligeti cseppkőbarlangot is a közelben, aminek nagy sikere volt. Kb 1 km-es volt, ennek ellenére Bala is majdnem végiggyalogolta, csak a meredek részeken volt apa ölébe. Vasárnap meg Siklóson néztük meg a várat, aztán irány anyósomék, este pedig vacsi után haza. Mivel útközben szépen elaludtak, a kocsiból ébredés nélkül raktuk át őket az ágyba, hát volt mit kipihenniük
. Hétfőn meg apa szabin volt, elintéztünk egy csomó mindent.
. Köszönjük! Nagyon szuper, csak azt szeretném megkérdezni, hogy lehet azon kicsit állítani, hogy könnyebben tudja tekerni, mert mintha most kicsit szorulna?
.
.
. Kint viszont nincs mese, ahogy esteledik, be kell jönni.
. 2006.05.10 14:39
Ebbol a szempontbol nem bannam, igaz, ha megnyitom nyaron a cipoboltot mar mindegy lesz, mert utkozben nyitas elott be tudom Emit adni, szeptembertol ,meg jo lenne ha lehetne egesz napos. Mindegy, majd lesz valahogy a nyaron. Csak pont amiatt szerettem volna, ha nem nagyon szokik el, mert jo lenne megprobalkozni az egesz napossaggal.
Ovoneni azt mondta, hogy ha megnyitom a boltot az mas, arra nyugodtan hivatkozhatok.
2006.05.10 16:19
Pedig nem hiszem, hogy törvényileg ez alá lenne támasztva. Nálunk azt mondják, hogy ha lehet oldják meg a gyesesek. 2006.05.10 17:40
Ennek tobb oka is van, reszben hogy ajandek es mar akkor kicsi,vagy nagy volt ra amikor megkapta, masreszt meg az, hogy azon a nyaron/telen meg egyaltalan nem volt hajlando lanyos ruhakat felvenni, pedig anyospajtas is probalkozott ,meg en is,ilyen darabokat venni.
Olyan is, amin szerintem Te is rohogogorcsot kapsz, ha meglatod....
De egesz helyesek is, van ketto ,amit azert nem birt a lany hordani, mert eppen oriasi volt ra mikor epp nyar volt, a kovi nyarra meg kinotte ugye.

Pedig jol hangzana, biztos felkapnak az emberek a fejuket.
Majd ird megmi volt. 2006.05.10 19:33
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint