2006.04.28 12:50
2006.04.28 13:10
. Elég carul viselem ezt lelkileg, de vígasztal, hogy mostanában már csak az esti lefekvésnél kérte, akkor is csak pár kortyot, szóval ez már inkább csak megnyugvás neki, nem evés. Viszont olyan szuper orrcseppet írt fel a doki, hogy el sem hiszem, napok óta kisebb megszakításokkal szinte folyamatosan be volt dugulva az orrom, és ebből 1-1 csepp teljesen megszüntette ezt. Hülyén hangzik, de tök jó érzés, hogy nem a számon veszem a levegőt (ami már cserepesre van száradva ettől), az élet apró örömei
.
járt a környéken, persze mindig a délutáni alvásidőben, na erre én már kapásból robbanok, nem is csöngettek be többször hozzánk
.
!
.
. 2006.04.28 13:44
34-ből 36-os, borzasztó

szeretik a trambulint
én is gondolkoztam már rajta, hogy vegyünk.
hát, igen, a kisebbek könnyebben átvészelik a tesó születését, természetesnek veszik. a nagy meg már elég okos, de mégse annyira, hogy ne legyen féltékeny. 2006.04.28 14:03
En is utalom azt,ha ilyen indokkal becsengetnek. Szerencsere a postasnenink nagyon rendi, ha latja hogy le van huzva a redony akkor nem csenget be, hanem visszafele adja ide az alairos dolgokat.
Sosem felejtem el Emike kerekre nyilt szemet, amikor eloszor ezt mondtam neki, ugy elcsodalkozott, de eszebe sem jutott sirni vagy ilyesmi. Annyira edes volt.
2006.04.28 14:34
. A Rutascorbin egyszerü C-vitamin csak turbó adag, orrvérzésre ezt szokták adni. A Coldastop orrolaj, kizárólag természetes anyagokból van, és nyálkahártya regeneráló hatású. Orrmandula-mütétek után adják, és akkor, ha valaki sokáig orrcseppet kapott és tönkre ment a nyálkahártyája (allergia vagy nátha miatt), vagy egyszerüen a száraz levegötöl (télen fütésszezonban) vérzik az ember orra. Akkor ajánlotta a fül-orr-gégész, mikor Noéminek annyira sokat vérzett az orra, és nagyon bevált. 

!!!
.
! Beférsz még egyáltalán az ajtón
? Bárcsak én hordhatnám még egyszer azt a szekrényre való 36-os ruhát, amim van
!
. Szerencsére az enyémek nem hányósak, Ádámnál 4 év alatt egyetlen egyszer fordult csak elö, Noéminél a 6 év alatt 2x. Szerencsére, mert én nem bírok ilyesmit takarítani, rám is egyböl rámjön az inger.
!
!!! Gondolom van elég dolog a 3 gyerköccel, és hogy ugye itt a 4. is, még rátesz egy kicsit.
, az a Duracell-féle.
, 2006.04.28 14:35
), ő meg már azért örjöng, mert felborult egy pohár. Én meg kiakadok azon, hogy ő örjöng...
2006.04.28 15:13
2006.04.28 15:58

2006.04.28 18:29
2006.04.28 19:04
! 2006.04.28 19:44
2006.04.28 20:13
, nálam ez tényleg nagy szó, mert leszámítva a terhességeket, évek óta fél kilót nem bírtam hízni.
. Trambulinról nem szoktak nagyokat esni? Karácsony környékén én is néztem egy játék nagykerben olyat aminek kapaszkodója is volt, de végül nem mertem megvenni.
. Igaz este kicsit nyekergett, de hamar megnyugodott és már alszik is ha minden igaz
.
.
. Este rengeteget hamiztak a zöldséglevesből és a vadasból. 2006.04.28 22:59

mi meg 200 km-en keresztül majd meghaltunk a szagtól. 

Hordtam én valaha is olyat?????
Ááá, nem hiszem
Hány centi vagy? 
2006.04.29 09:46
Csak reggel fél 8-ig volt fejetlenség, aztán leléptek
Tegnap este már nem volt energiám szendvicseket gyártani, meg bepakolni a legszükségesebbeket, így az is reggelre maradt, Dani szokás szerint kakast játszott (korán kelt), Gabi meg alig lehetett felkelteni, a Geri szegény meg... kivárta a sorát, míg ő is reggelit kapott.
Már úgy elszoktam a pihenéstől. Esküszöm unatkozom. INkább puccba vágom a házat addig, úgyis akkora felfordulás van
itt gondolkodom, hogy elküldejem-e, de aztán rájöttem, hogy elküldöm, mert ha már utánakérdezel és még is van másféle ab ami mellett szoptathatsz akkor már megérte. ha meg nincs akkor nincs, elég nagy a fiú, az elválasztáshoz, csak érződött a hosz-odon, hogy Te nem szeretnéd, és bátorítani szerettelek volna)
Tudod mi nem vagyunk azok az érzékeny fajták, vagy nem is tudom, én próbálkozom beleképzelni magam a gyerek helyébe, és próbálom felidézni a gyerekkoromból az érzéseimet, de mivel egyke vagyok ezen a térem más érzéseket kell előhívnom, de apánál ez is másképp van. Hiába van testvére, ő a kisebb és a nővére is csak 17 hónappal idősebb
Na ettől megenyhülök és magamban ordítozok, hogy a fene egye meg, közben meg mondom a gyereknek, hogy nem baj, de azért legközelebb figyeljen oda. De nem mindig ugranak be egyből az ilyen dolgok és olyan nehéz vissza emlékezni a kisgyerek koromra, ha meg visszaemlékszem az jó, de most is rádöbbentem, hogy anyám viselkedését utánzom a saját gyerekeim rovására. És hány ilyen lehet még ami nem is ugrik be? Lehet a pasik is azért viselkednek így ( a legtöbb), mert kisgyerek korukban elraktározták, hogy az ő apukájuk, hogy viselkedett? Na jó, már megint fantáziálok össze-vissza
Angolul nem beszélek, csak van amit megértek, de ha egybe írnak egy szót egy olyan nyelven amit nem értek akkor, még annyira sem fogom fel amenynire egyébként
A pillanatnyi érzelmeik valósak, az már más kérdés, hogy idővel változik. Nem mindenki találja meg élete párját már kamaszkorában. Van akinek sokáig tart megkeresni. Sogórnőm idén volt 30 éves és még nem találta meg. Most vetett véget egy kapcsolatnak, ami már eljegyésig "fajult" és sokáig azt hitte, hogy ő a nagy Õ, de aztán mégsem. Most ismét olaszországba ment dolgozni, én meg szorítok neki, csak úgy magamban, hogy most már találja meg őt az igazi szerelem.
Jártak is valameddig. Aztán később nyílt kapcsolatunk volt, ami nem a szerelemről szólt, sőt, csak a szexről. Mikor úgy gondoltuk felhívtuk egymást és akkor jó volt, volt, hogy 1-2 hónapig nem találkoztunk és olyan is volt, hogy egyszerre volt más-más partnerünk. A legtöbb esetben együtt jártunk szórakozni, diszkókba. Egész éjjel mással flörtölt ő is én is, aztán hajnalban meg otthon mégis együtt kötöttünk ki. Ez így 2 évig tartott, mire rájöttünk, hogy végülis ez szerelem, de féltékenység az alatt az idő alatt nem alakult ki, mindig megbeszéltük a kalandjainkat és jókat röhögtünk. Aztán abban a pillanatban, mikor rádöbbentünk egy ilyen beszélgetés alkalmával, hogy mi tulajdonképpen szeretjük egymást, na onnantól se nálam, se nála nem jöhet szóba más. Ez én tudom, hogy nálam nem és tudom, hogy nála sem, és főleg az előzmények miatt, a rengeteg beszélgetés miatt.
2006.04.29 10:45
Ha oreg az jo csak tele van tapasztalattal
) ugyhogy ejfelkor ertem haza...Reggel persze Alex 6-kor keltett....Na az nem esett olyan jol
En mara plafonon vagyok O meg teljes lelki nyugalommal kezeli a dolgokat
Bar este ha Alex trukkozne a lefekvessel akkor erelyesen szol ra,erre Alex sirni kezd,ilyenkor atveszem az iranyitast,es mindenki jol jon ki a dologbol
Mi 7 eve vagyunk egyutt es 5 eve hazasok
Viszont O az elso pasi akit meg nem birtam megunni

Gondolom hogy megijedtel,csak nem volt ra idod
Egyet ertek en sem birom a hanyasat,de a enyemet sem ,ami mostanaban ugye elkerulhetetlen neha

).De pl apukam az elmult egy evben sokkal jobban elvan vele mint babakent. 
Idealis a talira
2006.04.29 18:45
Dani 2,5 órát szunyált, miután elmentünk.
2006.04.30 05:30
2006.04.30 07:16
2006.04.30 09:04
2006.04.30 09:25
Jot dumcsiztunk, rohogcseltunk.
Majd en is beszkennelem, amim van es felirom cd-re ,ha erdekel.
Ilyenkor elotor az anyai oszton, mindent tud hirtelen az ember, hogy mit kell csinalni.
Azert remelem Emi mar keddtol mehet oviba. 2006.04.30 10:08
, anyukám este elvitte a kölyköket, így ma jó sokáig henyéltünk, csak az éhség vert ki minket az ágyból
. (Sasha, bocs...)
. 

! Szóval akkor írni! Hol laktok, gyerekek, munka stb., stb.
(pedig állítólag védekeztek). Ha vártak volna egy kicsit az egésszel, ez nincs (mondjuk, én se...), megúszhattak volna egy nagyon rossz házasságot. Én már nagyon fiatalon (tizenévesen) elhatároztam, hogy csak a férjemmel leszek hajlandó lefeküdni, senki mással. Betartottam és nem bántam meg
. 2006.04.30 10:38

2006.04.30 12:26
Az élet nem csak fekete meg fehér
Az ágyban lustiuást megbocsátom, nektek is kijár
:
2006.04.30 14:44
.
.
.
.
.
), önfeláldozó angyal volt, emlékszem hogy imádtam vele beszélgetni, amikor hazajöttem a suliból mindig leültünk és csak annyit kérdezett mi újság, én meg órákig meséltem. Imádtam, hiányzik is ez nagyon, remélem az enyéim is megosztanak majd velem ennyi mindent. A kirívó rossz tulajdonságokon egyenlőre felül tudtam kerekedni, de néha bizony azért észreveszem, hogy ugyanúgy veszekszem mint ő és van pár érdekes szó is amit tőle tanultam. Páromat az őrületbe tudom kergetni ha azt mondom, hogy Ne zsorválj!, szerinte ilyen szó nincs és semmi értelme
, de mit csináljak ha néha kicsúszik a számon, hisz régen mi ezt használtuk
.
. Nálunk azért lesz ilyen későn, mert az egyik óvónéninek most vannak a vizsgái és csak akkor ér rá.
.
. Köszi, javulgatok, csak elég lassan. Baromira unom már a folyamatos orrfújást.
. 2006.04.30 16:48
Tenyleg sokat beszelgettunk, nevettunk
Ja es ettunk
,bar miota van Ildiko elkanaszodott,mert orul hogy nem neki kell pl:porszivozni
A hajad tovabbra is nagyon kis csini
Gyere ide ia ha tudsz
Tenyleg Pancsi anyukadnal volt?
Gyorsan teljen a het apa nelkul
De radfer neha
Na nem is akart delutan aludni...aztan hagytuk,ete korabban megy.(legalabis merem remelni )
2006.04.30 19:59
máskor is szívesen
na csak gyere máskor is
nekünk is Concord Lift van.
kár hogy nem vagyok fotogén
de lám van jó példa is
viszont szeret vásárolni, meg a kertet, garázst ő rendezi. 2006.04.30 20:10
2006.04.30 22:35

Ma reggelre a jobb kezemen a gyűrűs- és kisujjam megadta magát. Ne kérdezzétek, miért, fogalmam sincs.
Drukk, hogy gyorsan teljen a hét.
Én majd szerintem olyan 5 év múlva.........
2006.05.01 05:58
De mar felhivtam a legitarsasagot es kertem "segitseget"... igy remelem lesz valaki aki segit cipekedni az atszallasnal.
2006.05.01 06:20
Bala már másfél éves? Ajaj, hogy öregszenek!
Mit jelent az a "Zsorválj"? Én a piszkál, szekálra asszociálnék, de lehet, tévedek
Na jó ez nem vicces, mert mosogatás közben is görnyedezett és még éjjel is hányszor hallottam. Ez csak azért lényeges, mert ha oda akartam bújni hozzá, akkor nem lehetett, mert ellökött, vagy ímmel-ámmal hagyta. Nem emlékszem, hogy együtt játszottunk volna, és amikor jó kedve volt, mert nem fájt épp a hasa azokra a napokra mind-mind emlékszem, mert akkor nagyon jó volt vele, de a két kezemen meg tudnám számolni ezeket. Nagyon sok kivizsgáláson is volt, kórházban is, de nem tudtak rajta segíteni, a fájdalomcsillapítók meg nem használtak. Mindezek mellett ráadásul egy gyárban dolgozott 3 műszakban erőltetett menetben. Aztán kb 5 éve, mintha elvágták volna, megszűnt a gyomorfekélye, vagyis inkább a fájdalma a gyomrában. Azóta tök megváltozott, na de amit a gyerekkoromból tőle kaptam az kevés a gyerekneveléshez. Anyumnak fontosabb volt, hogy ragyogjon a lakás, minthogy leüljön velem játszani, az esti mesét, meg a tv mondta. Azért elég sokminden van amit másképp akarok csinálni, mint anyukám, de sajnos a fájdalmak miatt szerintem nem tehetett róla, hogy úgy viselkedett. Legalábbis visszaemlékezve, mert a gyermeki agy nem ért sokmindent, még 15 évesen sem. Azt, hogy hány féle gyomorfekély van és azok mennyire fájnak azt nem tudom, de azt igen, hogy ő nagyon szenvedett legalább 15 évig folyamatosan és így utólag értem meg az ingerültségét és a viselkedését, na de nekem erre igazán nincs okom! Nálunk aki leült velem a homokozóba is játszani az az apukám volt, és ha én fiú, apa lennék, biztosan nagyon jó apa lennék
De anyának...
A lakás romokban, a takarítási mániámat kénytelen voltam felfüggeszteni és persze a harcot is a hangyuszokkal
De azért szerencsére a 4 hangyacsapda teszi a dolgát, meg az, hogy mindenhol befújtam. Azért a kis dögök előjönnek. Valamelyik nap rendrakás közben a szobában az egyik játékosdobozt felemelem és csak úgy iszkoltak alóla el a hangyák. Persze mert az egyik drágám egy csokidarabkát szétnyálazva alatta hagyott és a kis dögök megtalálták.
2006.05.01 06:43
Attól már én is ki vagyok
Úgyhogy most egy jó nagy szünet következik
Az újabb babázást nagyikorba tervezem, hogy ne én legyek vele terhes
Természetesen apa segítségével, de erről bizonyítékuk nincs, mert ezeket mindig visszadobálják, csak az élmény miatt fogdosták.
Jól érezték magukat. Délután 3-kor 2 alvó gyerkőccel tért haza, és után mindannyian aludtunk egy jót fél 6-ig
Merthogy én is jól kidőltem a nagy semmitevésben
2006.05.01 08:43
Mikor keszultok hazajonni?
A gyerekeket meg nem lehet elegge felkesziteni a kistestver erkezesere, ne legyen lelkiismeret furdalasod. Mindent megtesz az ember, de akkor sem tudhatod hogy eli meg a gyerek az egeszet... Nalunk hanyszor elhangzik Emitol meg ma is, hogy nem szereti Dannyt es nem akar testvert!!!
Szerencsere anyu csak meglepodott, de nem szivta mellre, szepen elmagyarazta neki, hogy ahhoz nagyon oregnek, vagy betegnek kell lenni, hogy valaki meghaljon. Meg mar azt is tobbszor megkerdezte Emi, hogy o mikor fog meghalni.
2006.05.01 09:34

), meg az "ugyeénmegmondtam" (ezt is csinálom néha), meg még pár dolog. De szerintem ezek valahol természetes dolgok is, nem feltétlenül csak szülöi minta, egyszerüen az anya is ember (vagy valami afféle).
), de nekem épp elég volt, hogy anyu zsörtölödött miatta. Ettöl azért megkímélném a gyerekeket. Marha rossz érzés, hogy mindig jól KELL teljesíteni, és ha véletlen nem úgy sikerül, akkor retteg az ember.
! Lesz kikért izgulnunk a következö hónapokban
!
!
. Végülis a munkáról szól ez a nap, nem igaz???
, 2006.05.01 14:32
Aztan meg par probalkozas utan rogton tudtam ki az akivel erdemes hosszu tavra kezdeni
arra jok hogy par ev mulva rajon az ember..huu de jo hogy megsem vele vagyok hanem egy arra erdemesebbel
arra a 4 hetre.Iden ugy oldjuk meg hogy mivel Alexnak ketto van a ket kocsihoz(egyik meg a belso oves 9-15 kg-s,de meg jo neki boven).Igy a nagyobbat odaadjuk arra az idore anyukam kocsijab,masik ugyanilyan nagy ules a batyamektol lesz (nekik is megvan meg a kisebb ).Harmadikat meg kapott anyu kolcson
De jo ohgy a legitarsaga ad kiserot az atszallashoz.Tesomek is 4 hetre jonnek,jon veluk a ferje,es kozben O elmegy innen ket helyre kozben Europan belul munka ugyben (jol sikerult most megoldani )es ujra egyutt mennek vissza.Bar a tesom nem akar atszallni ugyhogy Ok mindig atautoznak Kanadaba es onnan jonnek a Malevvel.A gyerekek igy kicsit jobban turik a hosszu utat

Ugyhogy valami ilyen jatszodott le benne is.
Gabi igazi nagyfiu mar

).
)Anyu meg elismeri hogy jobban fozok nala
Mindig jo hangulat nalunk, a nyiltsag-oszinteseg jellemezte a hazunkat
Szerettek hozzank jarni a baratok
2006.05.01 16:45
Utána kifestették az arcát cicának, volt hatalmas ugrálóvár, ahol annyit ugrált amennyit akart. Majd bábelőadás, bűvész, aki nagyon ügyes volt, és utána lufikból formákat hajtogatott. Gyöngyötfűztünk és szívószálból virágot ragasztottunk anyák napjára a nagyiknak. Apa focizott és nyertek is, a szektorok között voltak meccsek, pl. hentesek a lakásszektorral.
Volt ingyen ebéd, majd amikor jöttünk el, hozzánk vágtak csomó friss croissant és pogit. Szal a holnapi reggelink is megvan. Azért ennyire nem jó ez a cég de fejlődőképes.
2006.05.01 18:39
!!! Nagyon Szeretek olvasgatni.
Vasárnap jöttek a barátnőmék, szerencsére ismét kegyes volt az időjárás hozzánk, ki lehetett ülni a kertbe, a gyerkőcök tudtak tombizni a friss levegőn.
Pöttyei nincsenek, de most inkább az megkímélhetné a kis szervezetét, nagyon rossz lenne, ha egyszerre 2 kórsággal kéne megküzdenie
Hát szegény, nagyon-nagyon sajnálom, a hivatalos szülinapja holnap van, jó lett volna, ha nem betegen tölti be a 2. évét.
Megértelek, én nagyon utálom a fotóimat, nekem szörnyű rossz a fényképarcom
Mindent meg lehetett vele beszélni (fiúk, érzelmek, csalódások, cigizés, bulizás), folyamatosan éreztette, hogy megbízik bennünk, egyenrangú partnerként kezelt minket, ha nem ment a tanulás leült velem, ha kellett kijegyzetelte a tankönyvet, stb...stb... A barátnőimet is barátnőként kezelte, nagy dumapartik voltak nálunk, beültünk az 5nm konyhába és kávé-cigi mellett megbeszéltük az élet dolgait. Anyukám a példaképem, én is próbálok olyan szelíd, türelmes lenni, mint ő, de néha nagyon nem sikerül. Ilyenkor gondolatban tőle is bocsánatot kérek. Ha élne nagyon könnyű lenne az életem- több ok miatt- nagyon-nagyon hiányzik
2006.05.01 19:57
2006.05.01 22:25
. Régen apával rémálom volt elmenni bármit is venni, aztán szép fokozatosan megszeretettem vele, így most már egész más
.
.
.
. 

, ezen jót nevettem. Na ja, enyhe változáson átmegy az ember, mikor gyereke születik
.
, hála a rossz időnek, még a kertbe se tudtunk kimenni. 2006.05.02 01:57
)Gondoltam, hogy rohanok vele a kórházba de egyőre megnyugodott a szervezete. Kint piszok köd van. Nem volt még ilyen. Nem úgy van, hogy ilyenkorra már kinövik? Hogy kell ezt kezelni? Utókezelni? Mi váltja ki? 2006.05.02 06:42
2006.05.02 06:51
, hiába nem túl népszerű , manapság ez a hozzáállás.
2006.05.02 06:52
2006.05.02 06:54
2006.05.02 07:49
Meg jobbulast

??? Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint