2006.04.25 13:23
Nálunk mindkét gyerek Dunaharasztin fogant.
Na tényleg, hogy mindig van valami
2006.04.25 14:09
Gratulalok!
Talizni nem jossz?
Mar sosem lesz ovodas, ket napot megy ,aztan ket hetet nem.
2006.04.25 15:08
2006.04.25 16:59
. De szerencsére nem lázas, nem fáj semmije, csak a doki szerint nagyon ronda a füle
. Kapott ab-t, holnaptól megint nincs ovi. Két kemény hetet járt. Na, mindegy, a lényeg, hogy nem fáj legalább neki. Még jó, hogy elvittem, és nem döltem be annak, hogy elmúlt a fájdalom és nem lázas.
. Nagyon sajnállak, veled tudok érezni. Ádám tavaly ugyanezt csinálta, végigköhögte a telet. A végén már iszonyatos dózisú Spiropentet kapott, na attól jött rendbe, a sima köptetök semmit nem használtak. Az idén elkerült minket a köhögés, gyógyszert sem szedtünk egyáltalán, ez az Augmentin az elsö gyogyi tavaly május óta.
) 2006.04.25 20:20

2006.04.25 20:21
Hat Alex a teszt alapjan Helsinki,mert ott teszteltem egy trainig alatt
(Marmint a regiben,ahol te is voltal,de akkor meg uj volt. )
Jobbulast Adamnak.
Szilcsike a dupla talalat miatt erdemli meg,de nagyon
2006.04.25 21:13

EGyrész fogyizom, másrészt nem fagyizom 
Szombat tutira nem jó, szerintem nem értékelné a férjem, hogy ő veri szét a fürdőt és ráhagyom a két gyereket
2006.04.26 06:11
boldog pocaknövesztgetést
csak óvatosan a bicajjal
2006.04.26 10:28
Én tegnap erősen próbálkoztam apával együtt, majd kiderül sikerült-e
Gyermetegel elaludtam és ő előbb ébredt mint én. Kitotyizott apához az udvarra pólóban plusz egy szál pelenkában. A pelus annyira tele volt már, hogy leesett róla, de új az nem került rá. Így ült a homokba, meg mindenhová. Ja és jégrémeztek közben...
Este 6 óra volt már... 2006.04.26 13:21
A verebek mar elcsiripeltek neki a két babát es Besztinek is gratulát kuld.

2006.04.26 15:30
. Mondjuk, így se 100%, de talán, ha sikerül apaemberrel idöpontot egyeztetnünk.
.
. Pedig annyi szín közül lehet választani, hogy csoda. Nekünk is grafitszürke, de csak lent a padló, mert a járólap sötétkék, a szürke illik hozzá, és nem koszolódik. A falon (kék-fehér) kék és fehér fuga is van.
. 

? 2006.04.26 16:08
, pedig ilyen csukákat szoktam venni a gyerköcöknak. Szigetszentmiklóson is volt, ott mondták, hogy megszünt
. Vagy, ha nem is Baby Bell, de valami hasonlóan jó minöségü pamutvászon felsörésszel készült tornacipö kellene. Sajna, a nagy márkák (Adidas, Nike stb.) cipöi nagyon drágák, annyit nem adok egy cipöért, amit a játszótérre és motorozáshoz szeretnék használni. Viszont gagyit Ádámra nem adhatok, az ekcémája miatt (a lábfeje is nagyon csúnya szokott lenni). 2006.04.26 18:05
2006.04.26 18:24
! Azért most megyek
, legalábbis egyelöre úgy néz ki. 2006.04.26 19:39
2006.04.26 23:07

keresztapám 5 év után most látott nemrég, és közölte, hogy ha fogyni merek, nagyon mérges lesz 
mondtam neki, hogy kezdheti 
2006.04.27 06:17
Melegítős sapit, ha rá tudod adni ilyen melegben, akkor nagyon ajánlom!
NAGYON CUKI!!!! 2006.04.27 09:36
2006.04.27 10:15
.
Nagyon cukorpofa
. Az enyém meg már konkrétan kirúgja a ház falát
. Néha elég szarul viselem
. 2006.04.27 10:58
Tenyleg a Recseis bulin talalkoztunk utoljara,es szules utan is mar jol neztel ki

Hogy milyen kis szofogado,okos,ertelmes gyerek a korahoz kepest,es hogy ohne hiszti!!!!
2006.04.27 11:05
pedig nem vagyok horror rajongó, bár szerintem ez a film azét messze van tőle. A múltkori részt nem láttam, uis nem volt tv, mert a másik lakópark építkezéskor elvágták véletlenül a matáv gernickábelét.
MSN-re jöhetnél gyakrabban!
oda még tudok írni.
) kell locsolni. Meg kaptam egy narancsfát, narancsokkal, erre már nagyon régóta vágyakoztam.
, fel kell futtatni majd egy karóra, vagy a korlátra, bár ezen még gondolkozom. viszont tele van virággal. 2006.04.27 12:01
Picit irigy vagyok.
Májustól ezt a hatalmas összeget fogom kapni. De nem is ez a legszomorúbb, hanem az, hogy Márk is 2 éves lesz pár nap múlva
Miért nőnek ilyen gyorsan?
2006.04.27 12:22
2006.04.27 12:24

, nagyon ismerős ez az elalvás dolog.
!!!
. 2006.04.27 13:12
Irigy vagyok.
En is konnybe labadnek, de mivel a heten nem megy Emi oviba, nem tudom mikor lesz.
En is az voltam mind a kettovel.
2006.04.27 16:48
. Szóval, 134 cm-töl jön a ferde rész a tetötérben. Szerintem ez elég magas.
!
. A doki szerint az enyém is lehetetlen helyen van (már az az egy, ami egyáltalán kinött), szinte a "fülemböl" nött
. De addig nem nyúlnak hozzá, amíg nem fáj. Eddig szerencsére még nem volt semmi baja.
. Nekem emiatt kellett Ádámot bölcsibe adni, mert az már túl kevés lett volna a férjem fizetése mellett.
. Jó neked...
. Noémi itthon volt pár napot köhögéssel, ment oviba, 2 nap múlva ádám volt itthon 10 napig náthával. Miután visszavittem az oviba, 3 nap múlva Noémivel voltam a dokinál: hörghurut és torokgyula. Most hétfön ment elöször, kedden már a fülészeten voltam Ádámmal. Ma reggel már ömlött az orra, pedig hétfön tök gyógyultan ment oviba, majdnem 2 hetet volt itthon, kapott ab-t is, mindent, ami kellett. Orrcseppet nem tudok adni neki, mert végigcsináltuk a 10 napos Bioparox-kúrát, az után 1 hónapig nem lehet semmit használni. Föleg, hogy reggel az orra vérezni is elkezdett, úgyhogy adhatom megint a Rutascorbint, és tehetem rendbe az orr-nyálkahártyáját Coldastoppal. Úgy unom
. Pedig egész télen jóformán semmi bajuk nem volt, azt hittem, már megúsztuk...
. 2006.04.27 22:07
, mert nagyon nem javulok, sőt úgy néz ki, hogy ráhúzódott a gyulladás az arcomra, holnap irány a doki, most már csak a fogaimat féltem, nehogy megint ott kössön ki a gyulladás. Nem szeretnék megfertőzni ezzel a makacs vírussal senkit, főleg nem a kismamikat, pedig már úgy taliznék veletek! Esz a penész, hogy a múltkoriról is lemaradtam és most erről is, mert ha nem lenne a betegség akkor tudnék menni. Na mindegy. Azért az viszont jó hír, hogy a gyerekek javulnak, talán Lili mehet jövő hét kedden már oviba majd 1 hónapos kihagyás után. Reggel voltam a gyerekorvosnál, mert szeretnék Lilinek valami alkati homeós kezelést, mivel betegségtől függetlenül szokott hányni néha 1 hét alatt többször is. Talán az segít.
.
.
: OBI, Baumax, Praktiker..., ezeken a helyeken is lehet kapni tiszta homokot, csak itt jóval drágábban, a tűzépeken olcsóbb, persze ugyanaz a minőség
.
. A 34-es méretből szépen átnyergeltem a 36-osba
. 2006.04.27 23:44
Sajnálom. Ez tényleg szájsebészeti dolog. Nekem mindegyik bölcsességfogam belenőtt a rágófogba. Szenvedek is vele rendesen néha. Még rá kell szánnom magam a műtétekre
Na de elvileg már kedden mehet.
2006.04.28 05:34
, de legalább nem vagyok vagyok egyedül a problémával (na, nem mintha vígasztalna, hogy másoknak is rossz
) Délután sikerült beszélni a dokinénimmel. Mivel már volt röntgenezve a fogam elővette a kartonomat és távgyógyításban annyit mondott, hogy biza, elég szxr helyen van a bölcsességfog, a röntgen szerint nem is tudna kinőni. Na, jövő hétre kaptam időpontot, addig Clorhexameddel öblögessek.
2006.04.28 06:23
Vagy nem is kéne?
Ti se maradtok egybe örökre
Én momentán örülök, hogy vége ennek a terhességnek...is... Így a 3. után, már tényleg terhes volt a terhesség a végén. Az tuti, hogy most egy jó nagy szünetet tervezek, remélem a fogigátló rendesen végzi majd a dolgát.
Iigy-irigy sasha
Enyim Gabi őrült hisztis mióta Geri megszületett. Illetve agresszív lett. Pl, itthon a Danival, az oviban meg ismét nem kezelhető. A héten is az ovonéni felkapta és mondta neki, hogy átviszi a Zita nénihez, mert ő már nem bír vele... persze Zita néni egy légynek se tudna ártani és kinézetre se mumus, de valamit ki kellett találni már mert nem bírtak vele. Úgyhogy most Zita néni szegényke mumus lett
A lényeg, hogy elvileg a bölcsesség fogakkal van az embernek 32 foga, tehát normál esetben nem kell vele semmit csinálni, de ahogy olvasom sokakat megszabadítanak tőle. Szerintem nézesd meg, de lehetőleg olyan dokival, aki nem akarja kikapni azonnal mert neki az pénz!
És úgyis csak agyonidegelném magam. A Gabi olyan kis agresszív, illetve miután feloldódik minden játékot elvesz bárkitől, ha ő úgy gondolja, hogy most épp neki is azzal van kedve játszani és ha rászólok, még ő hisztizik és veri magát a födlhöz. A Dani tündér, megy a nagyobb gyerkekhez és próbál játszani, a Geri meghát még kicsi, csak nagy cicifüggő, úgyhogy rohanhatnék kétfelé egy cicin csüngő babával... Ithhon így szoktam
2006.04.28 06:52
2006.04.28 07:02
2006.04.28 09:25
Csak egyszer van ilyen,aztan beleszoksz hogy mar nem 2-vel kezdodik eveid szama..
Pont azert szeretem mert nem veres csak izgi es elgondolkodtato
,A tavaszi kinti viragok mind palantasak,onzo modon hogy mar rogton szepek legyenek.Iden a folyoso is olyan jol sikerult hogy mar tobben dicsertek
Nekem meg nincs kint egyik sem
Neha az egyik elindul akkor napokig faj az inyem de megall.Addig meg kenegetem zselevel es akkor elviselheto,bar utaoljara 5 eve volt ilyan.A dokinom szerint lehet, hogy ki sem fognak noni..
Nem baj majd novemberben lesz uj 

Most mondjuk alvasra hasznalom az idot.De ugye Alex mindig is fel 7-kor kelt magatol,ugyhogy este mar ideje neki 9kor legkesobb aludni.Hetvegen farasztobb hogy koran kel,de probaltuk mar tovabb fent tartani,de akkor is felkelt az ideje szerint...
Luca milyen nagy mar
megint betegseg,plane neked,akinek ugye nem lehetne anya leven.
)

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint