. Én is arra gondoltam, hogy Kataa beugratásképpen használ ékezetet

.2006.04.25 09:06
Már nincs új tippem.

2006.04.25 09:08
vajon rám miért nem tippeltetek?
2006.04.25 10:08

2006.04.25 10:15

. 

2006.04.25 10:32

. 

2006.04.25 10:58

Bár most a nyár jön, nem a tél, mint ahogy az első kettőnél, de az is igaz, hogy később jelentkezett. No majd meglátjuk, remélem még elcsípem idejében, mint a Danival.
Manó jól sejtette!
Ez a 3. terhesség kicsit megviselt, mármint nem kifejezetten testileg, hanem lelkileg. Nem tudtam elviselni, hogy nem tudok mindent megcsinálni, de azt is nehézkesen a pocaktól. 4-5 év múlva meg nem érdemes, mert akkor meg lesz egy "egyke" gyerekem, hiszen mire együtt játszhatnának a többiek már elhúznak nagyon. Én csak akkor vállalok legközelebb babát, ha tuti, hogy lány lesz
Erre garancia meg természetes úton nincs.
Még az utolsó napon is a 15 kilójával rajtam csüngött a Dani
Olyan kis husigolyó
2006.04.25 11:18
Akkor végülis jól tippeltünk
2006.04.25 11:48
Láttam a topikodat csak még nem volt időm beleolvasni.
höhö.
kis csibész!
2006.04.25 11:51
végülis elég sok esélyt adunk neki, hogy legyen. 2006.04.25 11:57
akkor 25 hetes voltam, de semmi megerőltetés nem volt, bár azért izgultam, nehogy megszüljek másnapra
2006.04.25 12:10
2006.04.25 12:16
2006.04.25 12:26
! Akkor jól tippeltem. Gratulálok Kataa és Beszti! 

? 2006.04.25 12:28
! Akkor jól tippeltem. Gratulálok Kataa és Beszti! 

? 2006.04.25 12:35
2006.04.25 12:36
!
, furi, hogy több hét után jött elő ez az elszíneződés. Kb. 1 hónapja Bala is hasra esett és neki meg egy picike darab letört a fogából, de szerencsére tényleg nagyon kicsi, csak közelről látszik, de én is szaladtam vele dokihoz, hogy nem fog-e elromlani, vagy bármi. Mindig van valami amin az ember izgulhat
.
. Azóta azon agyalok, hogy mit tegyek, már gondoltam arra, hogy beszélek az óvódavezető nőcivel, hogy gyűjtsünk aláírást a szülőktől, hogy tegyen valamit az önkormányzat, mert ugye rendelet az nincs. Csak hát nem tudom egyáltalán van ennek értelme, vajon tenne-e, tudna-e valamit tenni az önkormányzat? Gondoltam az állatvédőkre is, mert ugye 2 szinte folyamatosan be van zárva egy kb 2 nm-es fabódéba és egész nap ott morognak, hát nem tudom. Csajok én úgy kivagyok már e miatt
. Nem vagyok egy harcias alkat, meg ellenségeket sem akarok, de úgy érzem valamit tenni kellene. 2006.04.25 12:41
Benned tutira biztos voltam,mert a multkor mar mondogattad

A penteki uh utan elmondtuk neki es nagyon orul.Puszilgatja a hasam meg simogatja.Teljesen odavagyok erte ilyenkor.Sot latszik hogy mar okosodik mert megkerdezte:Anya ,ayert engem is szeretni fogsz meg ha mar itt lesz a kisbaba??Majdnem elsirtam magam.... Szoval most meg bujosabb lett,de nagyon elvezem

Nem vagyok almos sem,tok sok energiam van
Bar hozzateszem szedem a Magne B6-t es szerintem ettol,de jo is mert ugye nincs ido arra hogy pihenjek Alex meg a munka mellett.
Tied a fagyi
Jossz szombaton? 

Jo hogy Te is szombaton
Lehet hogy tenyleg ettol lazas,jo otlet hogy viszed fogorvoshoz. Ettol fuggetlenul az Ab lehet hogy jo erre is.
Csakhat Bea beelozott egy honappal
Nyogodt kornyezet meghozta a varva vart sikert
2006.04.25 12:44

A penteki uh utan elmondtuk neki es nagyon orul.Puszilgatja a hasam meg simogatja.Teljesen odavagyok erte ilyenkor.Sot latszik hogy mar okosodik mert megkerdezte:Anya ,ayert engem is szeretni fogsz meg ha mar itt lesz a kisbaba??Majdnem elsirtam magam.... Szoval most meg bujosabb lett,de nagyon elvezem

Bar hozzateszem szedem a Magne B6-t es szerintem ettol,de jo is mert ugye nincs ido arra hogy pihenjek Alex meg a munka mellett.
Tied a fagyi
Jossz szombaton? 

Jo hogy Te is szombaton
Lehet hogy tenyleg ettol lazas,jo otlet hogy viszed fogorvoshoz. Ettol fuggetlenul az Ab lehet hogy jo erre is.
2006.04.25 12:47

Tied a fagyi
Jossz szombaton? 

Jo hogy Te is szombaton
2006.04.25 12:53

Legalábbis anyg sztárok így szokták, ahol fogan, vagy ahol épp voltak mikor megtudtak stb

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint