Orsi
Jobbulást! Igen kemény a menet ilyenkor, néha én is szögre akasztanám az anyaságom pár percre.
babaklubb
Szerintem nem sok értelme van abbahagyni. ezeken a betegségeken mindenképpen át fognak esni a gyerekek, amint közösségbe kerülnek, és sajnos akkor is ugyanolyan sz*rul viselik, viseljük velük együtt.
ha viszont viszed, akkor legalább arra a pár óürára ő is és te is jobban érzitek magatokat, így meg otthon aszalódtok.
Alternatív megoldásként nem jöhet szóba valamelyik nagyi? Hátha megbeszélhetnétek heti egy vagy x alkalmat, amikor elbohóckodnak a nagyobbikkal, addig tudnál pihenni Flórával. Ez talán a pityergősségeden is segíthetne
Két napja Marci és Olivér is gyatra állapotban van. Olivérnek megy a hasa, Marci meg ki tudja miért két óránként magához rendel éjszaka. És amióta fogai vannak, reszel, így le fognak pottyanni a bibéim!!!
Timi!
Szia! Kitartás! Elvileg már a hasfájás vége felé jártok! persze könnyű mondani, írni, kevésbé hallgatni...
Próbáld ki a kendőt, használhat! Nem kell egész nap, de hátha tud aludni benne kicsit napközben.
Egcsi
Rókák!D Küld őket Apámhoz! Majd visszapostázza egy dögös bunda formájában!
Félre a viccet, akkor most már élheted a kismamik békés első harmadád, tudván, vannak odaben.
Ti mikor kaphattok állampolgáságot?
Vera
Nagyon szépek vagytok!
Indiszkrét.... neked is kell reggel az ágy mellé keksz?
Akárhogyis, drukkolok mindenképp!
Kaphatunk ízelítőt az idei naptárak képeiből?
Kostyika
Lánykád elfogadta, hogy dolgozni kell járnod? Vagy még van bünti?
HAHÓÓÓÓÓÓÓ!
MIndenki aki írt, de mostanság nem tette, JELENTKEZZEN! Csak hogy minden ok, vagy betegek vagyunk, vagy uncsik vagytok bleee(írott nyelvöltés), stb.
Képeket igyekszem felszerkeszteni krapekokról....
Mi

Marci és a macskák, avagy "én mindent kézben tartok"
Olivér már nagy széken reggelizik
amikor eggyütt reggeliznek...
Na, indulás!
[
[
Levi
Copf
Mamival
Tüncike
egyik kicsi másik pici