Egyelőre óvatos gratula, vigyázz magatokra.
ezt ne csináld,
reméljük ez is kimarad, pihizz sokat, amennyire Julcsi mellett lehet. pusza
Elli
2004.06.15 20:12

Annyira edes, amikor a tesok vedik egymast.
Uyg orulok, hoyg mar jol van a sebe. Hova mentek a Matraba? Espirites biznisz...ezzel engem is lehetne motivani.

jo lehetett a baratnos delutan.
Ird ki inkabb magadbol, mi meghallgatunk!
Azt hittem, megzabalom. 

2004.06.15 20:19
.Annyira megható volt olvasni, hogy megszületése pillanatában tűzijátékkal köszöntöttétek, esküszöm még a könny is kicsordult a szememből.
.
2004.06.15 21:01
2004.06.15 21:01

2004.06.15 21:11

De Te se panaszkodhatsz a fiacskádra!
), ezt is vittük, hát hogyne. Alig sikerült tovább rángatnom a kaputól, aholt minden postaládát megpróbál kinyitni. Többször. Majd az autónál ragadt le, egész konkrétan az ajtózárnál.
Végül eljutottunk a jó kis játszóra, ahol 5 percet homokozott, egyszer lecsúszott a csúszdán, kb. 8 másodpercet ült valami rugóson, és becsukta/kinyitotta a kaput kb. ezerszer. 

A többi gyerekre rá se nézett. Ennyit a szocializációról. Azt hiszem, nem erőltetem.
2004.06.15 21:28
Vasarlas
Lorinc karjan latszik az eges az egyik kepen?
Parod, hogy van?
. 2004.06.15 21:32
):
2004.06.16 05:40

De tudom, a sajnálatból sok van, így én kívánom, hogy már a következő hónapban legyen egy életerős pocaklakód, aki hozzátok szeretne megszületni

Vigyázz magatokra nagyon! Émelygésen hamar túlleszel.

Biztos nagyon jó érzés volt a kezedben tartani! És ezek után mi leszel? 2004.06.16 06:32
Mi szépet kaptál? 

Azért csak kihúztuk belőled
Nem akarok piszkoskodni, de a második körtől én is mindíg fiút sejtettem
Nem is ugyanolyanok a terhességeim, oszt mégis
Most már jobban van a megfelelő gyógyszernek köszönhetően
De a sokkal nyugodtabb Timi se volt képes még ilyen idősen sokáig egy dologra összpontosítani.
És mellesleg ami házon belül van, az már sokkal kevésbé érdekes is
Ha meg úgy egyébként is szeretnéd magad jobban érezni a bőrödben, minél többet csinálj barátné látogató körutakat...nekem legalábbis jót tesz az itthon füstölgés helyett
De remélem, hogy hamarosan te is jó hírekkel jössz
Most már akkor te is felhőtlenül élvezheted a nyarat

2004.06.16 07:13

Jövő héten kontroll (sebész), de még találtam két talán _leszedhető bigyót

, klassz, én is kaptam annak idején + beleférek a Szandi előttiekbe is (ami maradt). Én nem tudnám az anyukámnak adni a nagyokat, ő is belevágott a kúrába

De jó, de jó
(+ irigyfej
)
Gratula
Enyém Zsombi tegnapi új szavai: "pipő" (=cipő) és "pikkos" (=piszkos, mert minden sz@rt a szájába vesz, szerintem ezt hallja mostanában a legtöbbet)

, kívánom, hogy mihamarabb jó hírekkel szolgálhass!
2004.06.16 07:32
nem lenne túl kedves tőle ennyi szoptatás mellett - de hát végülis Abiszka így lett
még éjszakai szoptatások alatt.
és nagyon nagyon drukkolok
2004.06.16 08:10
.
2004.06.16 08:24
. 2004.06.16 08:24
) labdázás, tollas, stb.
Vigyázz magatokra és pihengess amennyit enged a manó!
Ja és ne most indulj a somlói hegyre szölöt ápolni!
Mi akar ez lenni??
Lehet leereszteni
Fogsz még ettöl frászt kapni
LÁtom nálatok sem mindig az a szempont, hogy játszóteret meg lehessen közelíteni.Nálunk is vannak olyanok, ahova kisebb túra árán lehet be-feljutni...
Most, hogy így belelendültél, hozzánk nem jönnél takarítani? A függönyöket majd én kimosom
2004.06.16 09:19
Remelem minden ok lesz!!! ++++++++++++++++++++++ Julcsival is volt ilyen maszatolas? V ez kimaradt?
Es tádááám!
Aze nemsemmi fiad van!
(irigyfej-ahogy Toffi irná
)
Kepzelenseg igy nevelgetni egy gyereket.Mar ezerrel bujom a "Nem akarom" c. konyvet, igy valamelyest turelmesebb vagyok.Remelem hamarosan kimaszik belole a kisordog,mert ez agysejtpusztito!!!!!!!!!!!!!
)
2004.06.16 13:18
kíméld magad, amennyire tudod Julcsi mellett
Mikor lesz a diplomaosztás?

de tényleg jobb, hogy most és nem néhány hét múlva...
2004.06.16 13:55

Ezt megmutatom Apának
) 2004.06.16 14:53
2004.06.16 16:29
2004.06.16 19:54

)

Viszont a játszóteres sztorin halálra röhögtem magam
Majd eccercsak kíváncsi lesz a többi gyerekre is, nemcsak az egymásba dugható cuccokra
2004.06.16 20:18
2004.06.16 21:18
.... 2004.06.16 22:26
Bent jól láthatóan a táskám mindennel+ autókulcs
Bezzeg most nem volt Julkánál
Férj haza Bpről műsorvágás közben (Beu, asszem te is tudod, hogy az szent
) pótkulcsért.
Ma du. tudtam meg, hogy ilyenkor a Sárga Angyalt kell hívni, van valami szerkentyűjük, amivel kinyitják drótnyira az ajtót, majd a spéci drótjukkal egészen. Egyik ismerősünknek már bérlete van náluk
gratula

Lakáseladással-vétellel hogy álltok?
nagyon sajnálom
engem is az vigasztalt, hogy a természet tudja mit csinál, bizti nem lett volna egészséges.
nekünk Windows XPnk van, és prímán működik a Nero, MINDENT másol
Timi attitüd állítólag a jó testvérkapcsolat ismérve
mármint bármit csinálnak egymással egymás között, ha idegenektől védik a másikat, akkor minden OK!
gratula az államvizsgához!
2004.06.17 08:43
- szóval akkor első körben megpróbálom az egész cuccot újrainstallálni. Az az idegesítő, hogy egész álló nap idáig sem jutok el, estére pedig hulla vagyok. Ha nem megy, hétfőn visszavitetem apával oda, ahol vettük az írót, csinálják meg. Azért egy software installálása eddig még nekem is ment, noha nem vagyok egy számítógépes guru.
szegény kölök, hogy ezen mindig kijön valami. Viszont olyan jó alvókája van így Dana után
2004.06.17 10:53
2004.06.17 11:49

Inkább máskor is odamegyek, nem érdekel, hogy messzebb van, nagyon figyelmesek, kedvesek, türelmesek... 

bár gondolom, akkor nem röhögtél
) gratula 
2004.06.17 13:41
2004.06.17 13:53
Azért a kutyákat készítsd fel a lányaimra

De tényleg, már Nelli is kérdezte, melyik égtáj felé laktok, csakhogy felmérjem a túra nagyságát? Válasz jöhet magánba is
Én ígérem, tanulok belőle, bár általában azt se tudom, merre áll a fejem, amikor Timi már kiszállt,de Zsebit még épp kaparom ki az ülésből és attól félek, a nagyobbacska közben meglóg.
Tényleg, a legapróbbról nem mesélsz? Naaa...
). Nekem a legközelebbi patika 1,5 km-re van, ez kb 20-30 perc gyalog (+babakocsi kölkökkel megrakva)
Szóval én egy kicsit elámultam, amikor a 10 percre lévő patikát említetted
Szerintem is járj inkább oda, ha fényévekkel kedvesebbek veletek, annyi séta nem árt meg senkinek
viszont Zsebi gondolt egyet, és már elég nagynak érezte magát, hogy megmássza a csúszdához vezető rámpát, ha Timinek megy, neki se lehet olyan nagy ügy
Én meg folyamatosan kaptam a frászt, amíg felkúszott 1,5 méter magasságba, szóval igyekeztem kiterebélyesedni minden irányba körülötte
Na a lecsúszásnál azért tele lett a pelus, de amikor leért, elégedett vigyor öntötte el a képét...és már rohant is a következő körre. Én mondom, 1-2 év és megőszülök
Ordítás ezerrel, anya teper szétválasztani a homokban fetrengő gombolyagot, persze a marha azt már nem nézte, mekkora a homokozó szélén a cölöp, így gyönyörű ívű tigrisbukfenccel landol a csajok mellett...csak a nagy hasam rontott a sikkes összképen
Beütöttem magam itt-ott (lábam sebes, kezemen randa kék-zöld folt lesz holnapra), de szerencsére a pocimnak fel se tűnt
2004.06.17 17:30
(de azért hozzá teszem, hogy ez is van sztem másfél km, csak mi repesztettünk a babakocsival, mint a szél, és, na jó, 15 perc volt )
azért vigyázzatok magatokra!
, de már jöhetnének, vacsitime... 2004.06.17 19:26
2004.06.17 20:03
.
?
. Talán sokat segítene, ha legalább ezt kimondaná
. Na mindegy. Egyébként nem erőltetem a bilizést, mindig Ő hozza estefelé és kéri, hogy vegyem le a pelust (azaz rángatja le).
. Hááát, a közeljövőben esélyünk sincs kifizetni. Remélem kapunk részletfizetési lehetőséget. A jövő héten intézzük. Van valakinek tapasztalata, hogy mire számítsunk? 2004.06.17 20:19

Irhatnal kicsit MAgatokrol bovebben is!
Es ettol az uj kremtol teljesen el fog mulni az folt? De hol van neki es milyen?
De koszonjuk a meghivast, iparkodunk!
De minden jo, ha jo a vege.
Azert vigyazz a legkisebbre, ha legkozelebb is tigrisbukfencezni tamad kedved.
Fenykepet kerunk a tortarol!

(Pedig a ter a MArgit korutrol "nyilik", konnyu megkozeliteni is.) Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint