köszi a gratuláciokat!
izgultam mert nem hittem volna h elsőre meglesz ajogsim.
Abortusz: én is megfogadtam annak idején h egyetlen bébit sem vetetnék el..én sem lettem könnyen terhes, legalábbis másodjára nem. Hiába tudtam akkor is h apuka nem kér a piciből akkor sem tudtam volna elvetetni, pedig előre tudtam h nem leszek könnyű helyzetben. 3.at nem vállalnék ugyanilyen körülmények között az biztos, csak olyan háttérrel ahová "biztonsággal" szülnék. na ezt jol megfogalmaztam. szoval arra gondoltam h egy olyan társ mellé aki elfogad engem és szeret a gyerekeimmel együtt, és őket is, akivel szeretnék közös babát. Egyébként nem.
Memo!
jok a képek, de szerettem volna éni s mindig lovagolni..ezek hol készültek? Az üvegfesés engem is érdekelt de nem érzem magam elég ügyesnek hozzá, és nem is tudom h kell pontosan csinálni..pedig biztos em ördöngoség, és olyan szép az eredmény.
Dia!
nálunk is nagyon hideg van, én csak egy siesta kályhával tudok begyujtani de csak öltözésnél meg fürdetésnél, amugy nálunk hideg van, már füteni se tudunk. MEgkezdtük az épitkezést minden a feje tetején áll. most költözöm át anyuékhoz össze leszünk rendesen zsufolva, és nem tudom mikor tudok irni..pedig annyira szeretnék. de nem panaszkodom.
Judit!
igen asárga a játékauto. de olyan vicces volt mikor megláttam a tortát (nem én rendeltem), és akkor vettem észre h szinük kivételével tök egyformák..szerintem Gáborka ezért is kezdett el "játszani " vele.
Bencinek milyen tortája volt?
sogortémához inkább nem szolnék, tudod már egyszer megvittatuk ezt..de szörnyen sajnálom h romba döntötték az álmaidat..a kistesoval kapcsolatban. Szoritok nektek h találjatok egy jo megoldást együtt a pároddal!!!
Jucu!
enyje benye..hát a sárga az igazi..
Évi, Ildi!
Gyertek!
most igyekszem visszaolvasni és irni nektek! amig a fiam alszik..
addig is puszi..

, így miután hazaértünk és ettünk, mentünk is tovább a közértbe, tettünk egy jó nagy sétát. Azt hiszem most is leviszem, ha megnyugodott a pocija.
Puszi

!

ez az idő iszonyú,lassan télikabátot veszünk elő.Brrrrrr
Azt hiszem visszakapcsolom a fűtést.
mosok picit, meg rakott krumplit csinálok vacsira.

Azt hiszem ma egész nap esni fog.