Solymi is épp 101 cm
Nyuszi,
Hol is van most a Jégkorszak játszóház? Asszem érdekelne minket a dolog Solymival. Csongi még mindig beteg, úgyhogy ő szertem marad itthon apával.
Hajrá cipőbolt!
Zit
2006.03.30 21:05
FIÚ 2006.03.30 21:50
! A holnapi napom kész káosz lesz, a férjem betervezett valami konyhabútor nézegetést is, szóval momentán egyáltalán nem tiszta a kép, hogy mi is lesz. Várom a telefont...
! Jó hallani rólatok! Esetleg egy talira ráérsz? Épp szervezödik...
! 2006.03.31 09:11
jegyeztem a dolgot, elméletileg kirándulunk aznap (állítólag szép idő lesz, vasárnapra mondott esőt), de ha úgy érünk haza, akkor mi is beugranánk.
Mennyi idős? Nagyon cuki!!! Gyerekek nem nyúzzák nagyon?
Van valaki, aki értesítesz majd a nagy hírről? 2006.03.31 10:54
2006.03.31 11:11
?). Meg a hütö fölött is lesz 1 kicsi szekrény. Szóval, nem túl nagy az egész, olyan lakótelepi méretü. A lényeg az, hogy ahol most voltunk, ott a legolcsóbb lapból 260 ezerért csinálnák, az eggyel jobb minöségüböl 280-290 ezer lenne (anyag, munka, beszerelés, minden benne van). Számítógéppel megtervezték, tétlesen lebontották, mi mennyi (nettó-bruttó ár), nagyon korrekt volt. Ez az ajánlat számomra sokkal jobban hangzott, de sajna, nem tudom mihez viszonyítani.. Arra nem nagyon van idönk, hogy árajánlatot kérjünk 5-6 helyröl, szóval hamarosan döntenünk kell.
. Fenyöböl kb. 350 ezer, cseresznyéböl viszont 600 ezer körül lenne, a köztes fákból (bükk, tölgy stb.) 500 ezer magasságában. De ezt nem választjuk
. 2006.03.31 11:25
2006.03.31 12:02
Nagyon huncut vagy ezzel a titokzatos uj csaladtaggal... csodalkoztam is, mert emlekeztem, hogy Ti megalltok egy gyerkocnel. Mi van veletek, miert nem irsz? Sok a dogod???
De azert meg van dolog , papirok, engedelyek, arubeszerzes, reklam, stb. 2006.03.31 12:21
2006.03.31 12:55
Lehetne akár ez is a neve a boltnak
Tök arin hangzik. Most azon gondolkodom, hogy a Micimackóban Nyuszi háza hogy néz ki, de arra jutottam, hogy ő oduban lakik
Pedig lehetne a kirakat a Százholdas Pagony, és közte elrendezgetni a kiscipőket. Na én is jól beindultam
2006.03.31 16:40
Csak az a baj, hogy rajtunk kivul mas nem tudja ki az a Nyuszi. A godiek meg foleg nem. De a nyulcipon pl. erosen gondolkodom.

) Majd meglatjuk hogy megy a biznisz. ANyunak van ures garazsa, csak nagyon kiesik a forgalombol, tavol a foutcatol. Amiket meg neztem fouton vannak, van mellettuk posta, meg zoldseges, meg egyeb bolt, meg kozel van az ovi is,szoval nagy a gyalogosforgalom arrafele.
Pincenk nincs.Meg ez a haz sem a fouton van.
2006.03.31 18:41
Vegulis minket mar ugyis szervezonek konyveltek el a csajok
Alex lazas
Ma telefonaltak a bolcsibol (pedig ma volt utoljara,jol idozitette az idei masodik betegseget.)hogy menjek, mert 38.5...
Nem tudom mi ez,mert mas tunete nincs, meghogy egyaltalan kezdhetjuk-e az ovit jovo hetfon?....Ugyohgy ha virus nem fertoznek senkit holnap.
A bolt berles tenyleg eleg huzos meg ott is,szerintem az elejen jo reklammal megprobalhatod anyukad garazsaban is es halatod hogy bejon es nem a haszon nagy resze megy a bereltre akkor johet a fout bevetele
Varom izgalommal majd a korhazi elmenyeidet
2006.03.31 18:48
2006.03.31 21:24
Jobbulást Alexnek. Itt az ovinkban most volt egy ilyen betegség. Láz, más semmi de láz min, egy hétig.
2006.03.31 22:10
2006.03.31 23:45
Õt Kevinnek hívják. Ezt a honlapot láttad már?
Tudod, már szültem 2 gyerkőcöt és nagyából tudom mire számíthatok, DE mégsem, mert mindkét szülés más volt. Tehát ismeretlen ismerősként várom a szülést
Legkésőbb egy hónap múlva már vadi új tapasztalataim lesznek

2006.04.01 07:47
2006.04.01 08:09
Nyúlcipő telitalálat. 2006.04.01 17:05
.
! Hanna jobban van?
). Noéminek is vettem ilyen márkájú bakancsot télre, nem hordta sokat (tudtam, hogy nem fogja sokat hordani, így a tavalyi télböl okulva most nem költöttem 9000 Ft-ot bakancsra), inkább csizmáztunk a télen a hó miatt. Az ö cipöje kifogástalan állapotban van, pedig azért játszott benne rendesen az oviban.
! Tényleg azért vettünk Wartburgot, mert építkeztünk, és ezt a férjem nem sajnálta nyúzni
. Csak furi, hogy 3,5 éve 350.000 Ft-ért vettük, és most 95.000-ért tudtuk eladni
. Igaz, használtuk is rendesen. Tulképp mehetett volna bontóba is, de az elmúlt hónapokban (mikor még nem tudtuk, mikor kapjuk meg apósomék kocsiját) rengeteget költöttünk rá (vadi új kipufogó, felújítattuk a kuplungot, sebváltót, zöldkártya, 3 új gumi), és legalább a javíttatások árát szerettük volna visszakapni
.
! Azért néha írhatsz magatokról
! 2006.04.01 18:44
NYUSZI BOLTJA A MEGFIZETHETÖ CIPÖK BOLTJA
. 2006.04.01 21:01

2006.04.02 07:18
Délutánra párom szalonna sütést szervezett anyósékkal. 4 körülre ígérték magukat. Egész nap a két gyerek valami fantasztikusan ráérzett arra, hogy mire ugrok. Folyamatosan rohantam a Dani után, mert minden "nemszabad" dolgot megtalál, a Gabinak meg ha 6x mondtam is el akkor se fogta fel... Aztán a Danit lefektettem aludni kb negyed 1-kor, mert már nagyon fáradt volt. 20 perc múlva halál kómásan, nyűgösen, nyafogva kijött a szobából és nem bírtam vissza altatni. Ezen a ponton tetőztem én is idegileg. Mindehhez, egész délelőtt olyan szinten görcsölt a pocakom alsó része, hogy azt hittem leszakad. Néha keményedett is, de ezt már megszoktam
HIába na, azért még a játszón is megbámulnak az anyukák, mikor elkezdek futni a nagy hasammal
, mert ez azért sűrűn megtörténik.
Persze azt is tudja, hogy ez nem minden kakánál lesz így, de legalább jó dolgokat kapcsol vele össze.
Nekem az eszem megáll, de komolyan! Sajnos a ház nagyon nagy felújításra szorult és bizonyos dolgokat nem sikerült kicserélni, mert több lóvé kellett volna hozzá mint gondoltuk. Ki szerettük volna cserélni a parkettát a nappaliban meg is vettük, mire kiderült, hogy nem olyan egyszerű ám az. Egy szőnyegre van ráparkettázva és nincs alatta alap! Tehát sok időt és pénzt megkímélve úgy döntöttünk, hogy majd a következő nagy felújításnál megcsinájuk, mikor a tetőteret is, mert akkor úgyis egybe lesz nyitva a mostani gyerekszobával egy nagy nappalinak. 2006.04.02 07:55
2006.04.02 08:37
MAximalisan megertelek, nalunk is katasztrofa, Ilke is megmondhatja, neki nyafogok folyton a Skype-on. En is eleinte a Raid spray-t es habot hasznaltam. A spray csak osszetakaritani jo, kipurcannak tole es felmosok utana. A habot mar erdemes ugy fujni, mikor nincsnek otthon a gyerekek es jol kiszelloztetni utana, mert iszonyu eros, de altalaban hatasos 2-3 honapra.Egyenesen a repedesbe, ahol latod, hogy jonnek. Aztan volt hogy az is keves volt, na akkor vettem atlatszo szilikont, azt nyomom a jarolap es a labazat kozti fugaban levo lukakba. Mert az elozo lakok nem igazan szepen raktak le a jarolapot.
2006.04.02 09:53
Az biztos, hogy az első egészlakásos felmosáson, pórszizáson már túl vagyok és még 1 biztosan lesz. Gabi fél 10-kor ébredt, reggeliztünk és utána a konyhát fel kellett seperni, felmosni. Na igen, de utána a Dani beleült a kutya vizébe és át kellett öltöztetni. Bent a szobában a szőnyegen, ahol elvileg soha nem esznek-isznak, vagy 20-30 hangya kóricált... Nem értem! Ott meg mit kerestek?
Szilikon tippet is köszi. 2006.04.02 10:21
2006.04.02 10:45
Én nem tudok aludni 7-nél tovább, ha lehet sem
Szirup sűrűségűre kell csinálni egy kis tálkában és azt mondták, arra még a királynő is kijön, csakhogy belepotyognak és megfulladnak... Azt mondták, két év elteltével sok-sok módszer kipróbálása után ez vált be. 2006.04.02 11:25
2006.04.02 13:03
2006.04.02 15:09
Emi meg egesz uton haza azt kerdezgette, hogy Anna miert vitte haza a sajat rozsaszin lufijat...

Drukkolok, hogy hamar attorjenek azok a fogacskak. Ahhoz kepest tegnap nagyon kis nyugodt, szemlelodo baba volt!
A csalad masik fele meg ma is Szentendren volt? Solymi nem hianyolta a kutyajat?
Egyik reggel tavaly nyaron arra ebredtunk hogy egy egesz raj zummog a radiator csovenek a fali bemenete korul... majdnem infarktus kaptam. 2006.04.02 17:38
Alex jobban van? 2006.04.02 19:46
Kik voltak vegul??Kepek???
Be van rekedve emelett,ugyhogy gyanitom inkabb meghult a mult heten amikor kivittek oket a bolcsiben.Ugyhogy a heten itthon maradunk vele apaval meg mamaval felvaltva.Mert persze pont ezen a heten mennek a kollegak tanfolyamra es en lennek a helyettesito is..De nem baj kedden meg szerdan bemegyek aztan a tobbit oldjak meg valahogy nelkulem.

Gondolom o is nagyon az eredetinek
De latom mar ezek a betegsegek nem viseltek meg annyira mint tavaly

Sajnos nem kozhely hogy az egeszsega legfontoabb a vilagon
En i s cak miota Alex van kezdem erezni ennek a sulyat...
2006.04.03 13:40
Utána a párom is csak 4 db-ról számolt be. Nem értem ám, de örülök neki.
2006.04.03 14:36
Hangyák kontra emberek. Tényleg nagyon bosszantó tud lenni. Mi anno hangyacsapdákat vettünk, de az csak olyan helyen jó, ahol a gyerek nem tudja megfogni. Ebben a házban még nincsenek hangyabandik, remélem nem is lesznek.
Le is fotóztam a zsákmánnyal, majd felteszem a képeket. Igazi horgászcsemete. Márk is dobálta a kukacokat a vízbe nagy lelkesen. Jövőre ő is kap horgászbotot Apától.
2006.04.03 15:37
, pedig nagyon szerettünk volna, az utolsó percig reménykedtem, hogy jobban lesznek, de sajnos nem. Végül Lili rosszabbul is lett a hétvégén, így oviba se ment. Meséljetek, milyen az a játszóház?
. Welnessért irigykedem
.
!
, remélem hat. Minden nap porszívózok és felmosok én is többször, fogalmam sincs nekem se hogy néha mire jönnek. Ha észreveszek egy olyan helyet, ahonnan kimásznak azt én is szilikonozni szoktam, mert azon tutira nem tudnak átjönni. A sót én tavaly kipróbáltam, de nem jött be, a fokhagyma sem, ellentétben a kertel, ott ahol fokhagyma van, ott hangyaboly a környéken sincs
. A cukros vized akkor reggel tele volt hangyákkal? 2006.04.03 15:48
. Most mit csináljak? Elvileg betegállományban vagyok, így valszeg magammal viszem, ha már berángatnak dolgozni
. Na, mindegy.
! 

Fogalmam sem volt róla, hogy a 6 éves gyerekem tudja, hogy létezik Fidesz, meg Orbán meg Gyurcsány. Bár a múltkorjában az MSZP-t emlegette
.
. 2006.04.03 16:25
Meg az angliai program is megvaltozott, mert nagyiek nincsenek jol, ugyhogy a parom novereeknel toltjuk majd zommel az idot es az oregekhez csak atugrunk egy napra. (par szaz km...
) Kivancsi leszek.
)De igy is lelkiismeret furdalasom van azert.
A jatszohaz csak 6ig volt nyitva,mivel bezar az egesz Sugar. Fogtuk es atmentunk az Arkad mogotti jatszora, aztan meg az Arkadba ettunk egyet.
2006.04.03 17:04
Én elmegyek voksolni
nem semmi
fotót
2006.04.03 18:32
De sehol máshol... Persze délután, illetve a reggeli után nem pórszívóztam, csak sepertem, és a 1 cipő alá beestett, vagy betoltam valamit és dálutánra meg ott nyüzsiztek. Nem voltam alapos. Úgy látszik a mi hangyáink a kenyeret szeretik.
Eszem ágában sincs, ugyanis totál tanácstalan vagyok. Én csak élni akarok, nem egy háborút eldönteni. Ígérgetnek mindent, fűt-fát,aztán amit csináltak, míg hatalmon voltak... Egyik se jobb, mint a másik, illetve rosszabb. Tehát Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint